در اصل توسط bluetooth پست شده است
View Post
كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )
Collapse
X
-
بکام هم داره به قیمتهای جذابی میرسه
البته برخلاف گفته عده ای که در 270 اصرار برخرید داشتن تعدیل مثبت که نداد هیچ تعدیل منفی هم داد(جزئی)
شرایط منفی بازار از یک طرف و گزارش نامناسب باعث شد افت شدید کنه
سهم هایی که تعدیل مثبت میدن در این بازار پایین میان چه برسه تعدیل منفی هم بدن
البته در قیمتهای فعلی جذابه برای خریددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
متاسفانه اين سهم نبايد 220 رو به پايين ميشكست و نتيجه كنترل قيمت ومعادن اينه كه ميبينيم
بعد از شكست كانال صعودي و نفوذ در اون 245-50 نقطه فروش سهم بوده و اونجا ما اخطار مكدي رو هم داريم
درسته كه 8% تعديل منفي داشته ولي نسبت به سال گذشته فروش خوبي رو تجربه كرده بود
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمتاسفانه اين سهم نبايد 220 رو به پايين ميشكست و نتيجه كنترل قيمت ومعادن اينه كه ميبينيم
بعد از شكست كانال صعودي و نفوذ در اون 245-50 نقطه فروش سهم بوده و اونجا ما اخطار مكدي رو هم داريم
درسته كه 8% تعديل منفي داشته ولي نسبت به سال گذشته فروش خوبي رو تجربه كرده بود
البته همه سهم ها افت کردند و اگر تعدیل مثبت هم میداد شاید قیمتش با الان زیاد فرق نمیکرد ولی منظورم این بود که در این بازار شرکتهایی که تعدیل مثبت میدن میان پایین تا چه برسه تعدیل منفی هم داشته باشه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
[size=5]اقا گزارش بکام هم خیلی مشکوکه[/ size] (-:
به خاطراین شک فردا خودم اولین نفر میخرم (-: برا یه دوره 6 ماهه
بوی یه سود 50 تا 100 درصدی از این سهم به مشامم میرسه
شهید قندی تو دیگه چرا (- :=)) گزارشاتو خوندم خندم گرفت =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/28, 14:39.///
نظر
-
در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Postارتباطش با ارز چیه ؟؟؟فروشش خارجیه ؟؟ضمنا این فروش زمین یزد چی شد ؟؟؟
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
من هم بنظرم سهم ارزشمندی میاد و دو سه روز پیش تعدادی برداشتم اما یخورده معاملاتش جون دار نیست یعنی در هم بر هم معامله میشه یکی میاد 1000 تا رو 178 میخره یکی دیگه میاد 2000 تا رو 171 میفروشه اما در هر صورت سهم ارزشمندی هست فقط یکم بنزین میخواد بریزیم تو باکش!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
تازه ما داشتیم امروز به یوروی 2100-2300 تومنی فکر میکردیم و چند تا بکام خریدیم برا نگهداری که زدن تو سر دلار امروز ;)
داشتم حساب میکردم 205 میلیون دلار قرار داد خارجی رو چه جوری به یورو تبدیل کنم بعد یورو رو به ریال =)) که دولت جلو توهم زدن مارو گرفت البته فعلا 24 ساعت (-:///
نظر
-
فعلا كه شركت به پيسي خورده سود مجمع رو نمي ده بايد با ي تعداد از برو بچ بريم اونجا ي چند تا شيشه بياريم پايين تا اين معادن فلزات حساب كار بياد دستش يكي نيست به اين بگه بابا تو اول بيا سود سهام دارا رو بده بعد حمايت كن از سهمت نه اينكه پوله سهامدار و بالا بكشي با پر رويي هم بگي وضع نقدينگي شركت خرابهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نه اینا سود سهام و میخوابونن تو حسابشون تو بانک و به نفعشونه و یه مقدار مرض هم دارن. نمونش کروی سود سهام بنده رو باید 15 ماه پیش طبق برنامه زمانبندی میریخت ولی نریخت و گفت ما منظورمون 15 ماه بعد بوده ما هم دیگه ازش تایید گرفتم گفتم 15 ماه بعد پول تو حسابه دیگه ؟؟ گفت اره . ولی اگه تهران بودم درستشون میکردم ;) حالا من که میدونم فردا هم پول رو نمیریزن اینا فقط باید با زور و دعوا سود رو ازشون گرفت:d
مملکته ما داریم !!1///
نظر
-
دوستان نرخ یورو دولتی و ازاد سال گذشته چند بوده؟
پارسال بکام با یورو 1460 تومنی گزارش 12 ماهشو داده.
میخواستم بدونم بکام یورو رو به نرخ ازاد فروخته پارسال یا به نرخ دولتی؟؟///
نظر
نظر