كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

در اصل توسط G8888 پست شده است View Post
    پس به جای سود سهم می دهند ؟
    من با امور سهام صحبت كردم گفت اگر سودتو ميخواي بايد ي فكس بزني كه سود سهامتو ميخواي و اونا سودو ميريزن به حسابت
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

بکام خرید شد تو منفی نشسته بودیم که مثبتش کردن ما هم تو مثبت خریدیم
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

نرخ یوروی مرجع 1620 بکام یورو رو 1448 فک کنم در نظر گرفته ;)
        همچنین شخارک هم با یوروی 1620 تومنی 40-50 تومنی به سودش اضافه میشه حالا موندم بکام بخرم یا شخارک (-:
        فعلا 1 پله بکام خریدیم و امروز باز هم میخرم
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20671

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
          بكام ميره بالا شك نكنيد گزارش افزايش سرمايشم تا چند وقته ديگه مياد 50 درصد امور سهام گفت شايد از انباشته باشه
          اقا مطمئنی افزایش سرمایه داره؟؟
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

این معادن فلزات که تمام سبدش رو سوده امکان نداره رو بکام 100 درصد ضرر بده (-: فعلا ومعادن مثل یک مار داره از این زیر خاکی محافظت میکنه;)
            ///

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              اقا مطمئنی افزایش سرمایه داره؟؟
              زنگ بزن امور سهام بپرس سودا رو هم نريختن به حساب به خاطر همين امور سهامش گفت داريم تمام نامه نگاري ها رو انجام ميديم و تا اخر بهمن عملياتي ميشه
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

خوب به خاطر این خبر خوب منم یه خبر خوب میدم و یه تعدیل از تو گزارشش در میارم برات (-: تا دقایقی دیگر (-:
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20671

این اولین پیش بینی بکامه : http://codal.ir/Reports/Exports/3JKK...GjVw%3d%3d.pdf دیگه ببخشید چون برگشتیم به پیش بینی که تقریبا یک سال پیش کرده بود (-: چون تو گزارش های دیگش ندیدم 80 میلیون یورو اورده باشه.

که در این گزارش زده : 80 درصد فروش از صادارات و بالغ بر 80 ميليون يورو مي باشد .

اینم گزارش 9 ماهه شرکت : http://codal.ir/Reports/Exports/vEBk...FmVg%3d%3d.pdf
                  که در این گزارش مبلغ ارزی 31,508,965 محقق شده با یوروی 14463 ریالی.

خوب حالا میمونه 50 میلیون یوروی دیگه ولی نه با بوروی 1450 تومنی با یوروی 1620 تومنی.
                  1620-1450=170 تومن

50 میلیون یورو *170 تومن= 8/500/000/000 رو تقسیم بر تعدا سهم یعنی 300 میلیون سهم میکنیم ==>>>>28 تومن میتونه تعدیل بده از این محل ما هم فعلا خریدیم ببینیم چی میشه =)) یعنی یه تعدیل توپ در بکام داریم شاید 100 درصد باشه این تعدیل =)) بعد طرف میاد امروز 165 تومن تعداد کمی رو میفروشه که بگه سهم پایین داره =))

موفق و پرسود باشید
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20671

امروز اینقدر درگیر سهم های دیگه ای بودم که از بکام غافل شدم (-: و کم خریدم . فردا جبران میکنم البته اگه با این تحلیل من صف خرید نشه فردا =))

به زودی شاهد رشد بکام خواهیم بود
                    ///

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

بحران سوريه و قرادادهاي اونم در نظر بگيرين

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20671

بحرانی در کار نیست و گرنه همین 31 میلیون یورو هم محقق نیمشد.
                        در گزارش 9 ماهه به این نکته زیرکانه اشاره شده (-: که اگه بعدا تعدیل داد نگه نگفتیم متن زیر که در گزارش 9 ماهه اومده رو بخونید :

با توجه به انعقاد 5 فقره قرارداد با کشور سوريه و توليد 100 % دو فقره از قرادادهاي مذکور به مبلغ 40 مليون يورو ارسال کابلهاي توليد شده پس از گشايش lc در سه ماهه چهارم اغاز و فروش ان در دفاتر ثبت خواهد شد.
                        ///

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

این اولین پیش بینی بکامه : http://codal.ir/Reports/Exports/3JKK...GjVw%3d%3d.pdf دیگه ببخشید چون برگشتیم به پیش بینی که تقریبا یک سال پیش کرده بود (-: چون تو گزارش های دیگش ندیدم 80 میلیون یورو اورده باشه.

که در این گزارش زده : 80 درصد فروش از صادارات و بالغ بر 80 ميليون يورو مي باشد .

اینم گزارش 9 ماهه شرکت : http://codal.ir/Reports/Exports/vEBk...FmVg%3d%3d.pdf
                          که در این گزارش مبلغ ارزی 31,508,965 محقق شده با یوروی 14463 ریالی.

خوب حالا میمونه 50 میلیون یوروی دیگه ولی نه با بوروی 1450 تومنی با یوروی 1620 تومنی.
                          1620-1450=170 تومن

50 میلیون یورو *170 تومن= 8/500/000/000 رو تقسیم بر تعدا سهم یعنی 300 میلیون سهم میکنیم ==>>>>28 تومن میتونه تعدیل بده از این محل ما هم فعلا خریدیم ببینیم چی میشه =)) یعنی یه تعدیل توپ در بکام داریم شاید 100 درصد باشه این تعدیل =)) بعد طرف میاد امروز 165 تومن تعداد کمی رو میفروشه که بگه سهم پایین داره =))

موفق و پرسود باشید

893 ميليون تومن از بابت دلار 1800 تومني سود ميكنه.....با يوروي 2000تومني 9 ميلياردو 300 ميليون سود ميكنه....7280ميليون تومن از همين يورو ضرر ميكنه

تقريبا 3 ميليارد تومن تراز ارزيش مثبته كه واسه هر سهم ميشه 10 تومن... درضمن كجاي گزارش 31 ميليون محقق شده.....در ضمن از پيشبيني خيلي عقب تره و قطعا نميتونه به 80 ميليون يورو برسه...ازون 80 تا تو 9 ماه فقط تونسته13 تا پوشش بده
                          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/30, 13:34.
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20671

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            893 ميليون تومن از بابت دلار 1800 تومني سود ميكنه.....با يوروي 2000تومني 9 ميلياردو 300 ميليون سود ميكنه....7280ميليون تومن از همين يورو ضرر ميكنه

تقريبا 3 ميليارد تومن تراز ارزيش مثبته كه واسه هر سهم ميشه 10 تومن... درضمن كجاي گزارش 31 ميليون محقق شده.....در ضمن از پيشبيني خيلي عقب تره و قطعا نميتونه به 80 ميليون يورو برسه
                            من با یوروی 1620 تومنی که تازه دیروز نرخ مرجع شده =)) و با اون کار میکنه حساب کردم. الان دیگه در 3 ماهه 4 هستیم و بکام تا پایان سالی مالی امسالش خرید هاشو انجام داده و حالا موقع فروشه و اون تعدیلی که من گفتم باید ظاهر بشه البته اگه دستکاری نکنن گزارشات رو.
                            این بحثی که شما میگی مربوط میشه به سال مالی دیگش .
                            و بکام از یورو ضرر نمیکنه که هیچ سود هم میکنه چرا که 25 درصد خریدش رو خارجی فرض کنیم و 75 درصد فروشش رو هم خارجی این وسط یه سود توپل هم میکنه
                            ///

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

من با یوروی 1620 تومنی که تازه دیروز نرخ مرجع شده =)) و با اون کار میکنه حساب کردم. الان دیگه در 3 ماهه 4 هستیم و بکام تا پایان سالی مالی امسالش خرید هاشو انجام داده و حالا موقع فروشه و اون تعدیلی که من گفتم باید ظاهر بشه البته اگه دستکاری نکنن گزارشات رو.
                              این بحثی که شما میگی مربوط میشه به سال مالی دیگش .
                              و بکام از یورو هیچ ضرر نمیکنه که هیچ سود هم میکنه چرا که 25 درصد خریدش رو خارجی فرض کنیم و 75 درصد فروشش رو هم خارجی این وسط یه سود توپل هم میکنه
                              يورو رو واسه صادرات 1297 ديده كه من دست بالا گرفتم و گفتم اگه با 2000 تومن تسعير كنه اونقد ميشه...حالا اگه 1620 باشه كه خيلي كمتر ميشه سودش....بكام خريد هاشو انجام داده منظورتون چيه؟

كدوم بحث من مربوط ميشه به سال مالي بعد؟مگه شما محاسبات امسالو نميخايد؟خب منم محاسبات امسالو انجام دادم

بكام از صادرات سود ميكنه و از واردات ضرر و شما بايد مابه التفاوت اين دو رو حساب كنيد كه با دلار 1800 و يوروي 2000 تومن ميشه 3 ميليارد تومن..اگه 1620 در نظر بگيريم كه واسه هر سهم از 10 تومنم كمتر ميشه...
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• پاپیلو
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 224

بکام اگه بطرف بالا بشکنه تا 230میره

نظر

در حال کار...
                                X