در اصل توسط G8888 پست شده است
View Post
كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
-
نرخ یوروی مرجع 1620 بکام یورو رو 1448 فک کنم در نظر گرفته ;)
همچنین شخارک هم با یوروی 1620 تومنی 40-50 تومنی به سودش اضافه میشه حالا موندم بکام بخرم یا شخارک (-:
فعلا 1 پله بکام خریدیم و امروز باز هم میخرم///
نظر
-
-
این معادن فلزات که تمام سبدش رو سوده امکان نداره رو بکام 100 درصد ضرر بده (-: فعلا ومعادن مثل یک مار داره از این زیر خاکی محافظت میکنه;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا مطمئنی افزایش سرمایه داره؟؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
خوب به خاطر این خبر خوب منم یه خبر خوب میدم و یه تعدیل از تو گزارشش در میارم برات (-: تا دقایقی دیگر (-:///
نظر
-
این اولین پیش بینی بکامه : http://codal.ir/Reports/Exports/3JKK...GjVw%3d%3d.pdf دیگه ببخشید چون برگشتیم به پیش بینی که تقریبا یک سال پیش کرده بود (-: چون تو گزارش های دیگش ندیدم 80 میلیون یورو اورده باشه.
که در این گزارش زده : 80 درصد فروش از صادارات و بالغ بر 80 ميليون يورو مي باشد .
اینم گزارش 9 ماهه شرکت : http://codal.ir/Reports/Exports/vEBk...FmVg%3d%3d.pdf
که در این گزارش مبلغ ارزی 31,508,965 محقق شده با یوروی 14463 ریالی.
خوب حالا میمونه 50 میلیون یوروی دیگه ولی نه با بوروی 1450 تومنی با یوروی 1620 تومنی.
1620-1450=170 تومن
50 میلیون یورو *170 تومن= 8/500/000/000 رو تقسیم بر تعدا سهم یعنی 300 میلیون سهم میکنیم ==>>>>28 تومن میتونه تعدیل بده از این محل ما هم فعلا خریدیم ببینیم چی میشه =)) یعنی یه تعدیل توپ در بکام داریم شاید 100 درصد باشه این تعدیل =)) بعد طرف میاد امروز 165 تومن تعداد کمی رو میفروشه که بگه سهم پایین داره =))
موفق و پرسود باشید///
نظر
-
امروز اینقدر درگیر سهم های دیگه ای بودم که از بکام غافل شدم (-: و کم خریدم . فردا جبران میکنم البته اگه با این تحلیل من صف خرید نشه فردا =))
به زودی شاهد رشد بکام خواهیم بود///
نظر
-
بحرانی در کار نیست و گرنه همین 31 میلیون یورو هم محقق نیمشد.
در گزارش 9 ماهه به این نکته زیرکانه اشاره شده (-: که اگه بعدا تعدیل داد نگه نگفتیم متن زیر که در گزارش 9 ماهه اومده رو بخونید :
با توجه به انعقاد 5 فقره قرارداد با کشور سوريه و توليد 100 % دو فقره از قرادادهاي مذکور به مبلغ 40 مليون يورو ارسال کابلهاي توليد شده پس از گشايش lc در سه ماهه چهارم اغاز و فروش ان در دفاتر ثبت خواهد شد.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین اولین پیش بینی بکامه : http://codal.ir/Reports/Exports/3JKK...GjVw%3d%3d.pdf دیگه ببخشید چون برگشتیم به پیش بینی که تقریبا یک سال پیش کرده بود (-: چون تو گزارش های دیگش ندیدم 80 میلیون یورو اورده باشه.
که در این گزارش زده : 80 درصد فروش از صادارات و بالغ بر 80 ميليون يورو مي باشد .
اینم گزارش 9 ماهه شرکت : http://codal.ir/Reports/Exports/vEBk...FmVg%3d%3d.pdf
که در این گزارش مبلغ ارزی 31,508,965 محقق شده با یوروی 14463 ریالی.
خوب حالا میمونه 50 میلیون یوروی دیگه ولی نه با بوروی 1450 تومنی با یوروی 1620 تومنی.
1620-1450=170 تومن
50 میلیون یورو *170 تومن= 8/500/000/000 رو تقسیم بر تعدا سهم یعنی 300 میلیون سهم میکنیم ==>>>>28 تومن میتونه تعدیل بده از این محل ما هم فعلا خریدیم ببینیم چی میشه =)) یعنی یه تعدیل توپ در بکام داریم شاید 100 درصد باشه این تعدیل =)) بعد طرف میاد امروز 165 تومن تعداد کمی رو میفروشه که بگه سهم پایین داره =))
موفق و پرسود باشید
893 ميليون تومن از بابت دلار 1800 تومني سود ميكنه.....با يوروي 2000تومني 9 ميلياردو 300 ميليون سود ميكنه....7280ميليون تومن از همين يورو ضرر ميكنه
تقريبا 3 ميليارد تومن تراز ارزيش مثبته كه واسه هر سهم ميشه 10 تومن... درضمن كجاي گزارش 31 ميليون محقق شده.....در ضمن از پيشبيني خيلي عقب تره و قطعا نميتونه به 80 ميليون يورو برسه...ازون 80 تا تو 9 ماه فقط تونسته13 تا پوشش بدهآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/30, 13:34.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post893 ميليون تومن از بابت دلار 1800 تومني سود ميكنه.....با يوروي 2000تومني 9 ميلياردو 300 ميليون سود ميكنه....7280ميليون تومن از همين يورو ضرر ميكنه
تقريبا 3 ميليارد تومن تراز ارزيش مثبته كه واسه هر سهم ميشه 10 تومن... درضمن كجاي گزارش 31 ميليون محقق شده.....در ضمن از پيشبيني خيلي عقب تره و قطعا نميتونه به 80 ميليون يورو برسه
این بحثی که شما میگی مربوط میشه به سال مالی دیگش .
و بکام از یورو ضرر نمیکنه که هیچ سود هم میکنه چرا که 25 درصد خریدش رو خارجی فرض کنیم و 75 درصد فروشش رو هم خارجی این وسط یه سود توپل هم میکنه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن با یوروی 1620 تومنی که تازه دیروز نرخ مرجع شده =)) و با اون کار میکنه حساب کردم. الان دیگه در 3 ماهه 4 هستیم و بکام تا پایان سالی مالی امسالش خرید هاشو انجام داده و حالا موقع فروشه و اون تعدیلی که من گفتم باید ظاهر بشه البته اگه دستکاری نکنن گزارشات رو.
این بحثی که شما میگی مربوط میشه به سال مالی دیگش .
و بکام از یورو هیچ ضرر نمیکنه که هیچ سود هم میکنه چرا که 25 درصد خریدش رو خارجی فرض کنیم و 75 درصد فروشش رو هم خارجی این وسط یه سود توپل هم میکنه
كدوم بحث من مربوط ميشه به سال مالي بعد؟مگه شما محاسبات امسالو نميخايد؟خب منم محاسبات امسالو انجام دادم
بكام از صادرات سود ميكنه و از واردات ضرر و شما بايد مابه التفاوت اين دو رو حساب كنيد كه با دلار 1800 و يوروي 2000 تومن ميشه 3 ميليارد تومن..اگه 1620 در نظر بگيريم كه واسه هر سهم از 10 تومنم كمتر ميشه...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر