گروه زراعت و دامپروری (زمگسا - زشگزا - تلیسه - زبینا - زکلدشت - زقیام - زپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گروه زراعت و دامپروری (زمگسا - زشگزا - تلیسه - زبینا - زکلدشت - زقیام - زپارس

سال ۹۱ این گروه (که اگر اشتباه نکنم دو سه عضو داشت) بسیار رشد کرد. جریانش را کسی یادش هست؟ که چرا این همه رشد کرد؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Ali
      ستاره‌دار(64)
      • Mar 2011
      • 2536

پاسخ : گروه زراعت و دامپروری (زمگسا - زشگزا - تلیسه - زبینا - زکلدشت - زقیام - زپارس

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سال ۹۱ این گروه (که اگر اشتباه نکنم دو سه عضو داشت) بسیار رشد کرد. جریانش را کسی یادش هست؟ که چرا این همه رشد کرد؟
      با سلام

علت رشد قیمتی دوره مورد اشاره افزایش نرخ شیر خام و در نتیجه افزایش فروش و سود شرکت های گروه بود که کوچکی شرکت ها نیز مزید بر علت بود
      لبنیاتی ها تا وقتی بتونن توشرکت های تولید کننده ی شیر میزنن و شیر خام را ارزان میخرن البته تا وقتی که قدرتشو داشته باشند
      وقتی نرخ دلار افزایش پیدا میکند شرکت های تولید کننده ی شیر خشک حجم تولید را بالا میبرند چون صادرات ان سود سرشاری دارد
      در حال حاضر هم همین شرایط ایجاد شده و شیرخام تبدیل به شیر خشک شده و صادر میشود و به همین علت نرخ شیر خام افزایش پیدا کرده
      به قول مدیر عامل یکی از همین شرکت ها همیشه شیرخشکی ها هستند که قیمت شیر را بالا میبرند
      در این گروه بهترن شرکت ها تلیسه و زشگزا هستند جون نسبت حجم تولید شیر به سرمایه اش بالاتر از بقیه هست
      در شرایط فعلی این صنعت پتانسیل رشد دارد اگر چه قیمت نهاده های دامی نیز افزایش پیدا کرده
      من روی این گروه کار کردم و هز چی لازم دارین بفرمایید تا عرض کنم ولی خودم کامل خارج شدم چون در شرایط فعلی صنایع برتردیگری وجود دارند که انتظار سود اوری بیشتری نسبت به گروه زارعت و دامپروری دارند همانطور که در پست خصوصی هم خدمتتون عرض کردم
      ضمنا این گروه حجم دارایی های بالایی دارند و قیمت های فعلی نسبت به ارزش ذاتی انحراف بالایی دارد /// ارزش فعلی این شرکت ها کمتر از ارزش زمین هایشان است و دارایی های دام به جای خود
      الان زقیام یک پروژه توسعه ای دارد که هم ارز زشگزا فعلی است ولی بدون زمین های زشگزا / هزینه ی پیش بینی این واحد 72میلیارد تومان است ولی زشگزایی که هم دارایی بیشتری دارد و هم در حال بهره برداری و تولید است ارزش بازاری معادل35میلیارد تومان دارد و این نشانگر انحراف ارزش بازاری از ارزش ذاتی است
      مجدد عرض میکنم اگر خواستید وارد این گروه بشوید فقط و فقط و فقط تلیسه زشگزا
      به این نکته هم توجه داشته باشیم که به جز زگلدشت سهامدار عمده ی بقیه گروه بنیاد است و برخی از معامله گران از این سهامدار دوری میکنند
      به نظر من در بین شرکت های بنیاد در قیمت های فعلی برترین شرکت حسینا است بازار هنوز اثرات افزایش نرخ ارز بر حسینا را درک نکرده و همچنین انحلال حتاید نیز بر روی حسینا اثرات مثبت دارد // حتاید مجمع انحلال گذاشته که به تنفس خورد /حسینا در موج های بعدی رشد خواهد کرد البته من خودم هنوز حسینا ندارم و امیدوارم به زودی حرکت نکند// ببخشد که از موضوع اصلی خارج شدم
      موفق و سلامت باشید
      آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2018/08/16, 12:29.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

به این نکته هم توجه داشته باشیم که به جز زگلدشت سهامدار عمده ی بقیه گروه بنیاد است و برخی از معامله گران از این سهامدار دوری میکنند
        به نظر من در بین شرکت های بنیاد در قیمت های فعلی برترین شرکت حسینا است بازار هنوز اثرات افزایش نرخ ارز بر حسینا را درک نکرده و همچنین انحلال حتاید نیز بر روی حسینا اثرات مثبت دارد // حتاید مجمع انحلال گذاشته که به تنفس خورد /حسینا در موج های بعدی رشد خواهد کرد البته من خودم هنوز حسینا ندارم و امیدوارم به زودی حرکت نکند// ببخشد که از موضوع اصلی خارج شدم
        موفق و سلامت باشید
        سلام و عرض ادب و ارادت خدمت دوست بسیار گرامی‌ام...
        آقا این حسینا که قفل است... همان روز که خبر THCاش آمد من رفتم بخرم دیدم یک صف وحشتناک دارد و هیچ کس یک ذره هم عرضه نمی‌کند... اگر هم اشتباه نکنم سازمان نمادش را بست.
        در مورد حتاید اصلا اطلاع نداشتم... حالا حبندر چه می‌شود... احتمالا باید فروخته شود... جالب خواهد شد حبندر... البته بعید می‌دانم حتاید را منحل کنند... این که داشت مثل آدم کارش را می‌کرد... :-/ برای چه باید منحلش کنند؟ وکوثر هم تازه این را خریده بود که رویش سود ببرد... پس باید شرکت سودده و رو به رشدی بوده باشد... (یادم باشد از جناب علیرضا iligal هم بپرسم... ایشان هم اگر اشتباه نکنم در گذشته با این نماد آشنا بود.)

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
        با سلام

علت رشد قیمتی دوره مورد اشاره افزایش نرخ شیر خام و در نتیجه افزایش فروش و سود شرکت های گروه بود که کوچکی شرکت ها نیز مزید بر علت بود
        لبنیاتی ها تا وقتی بتونن توشرکت های تولید کننده ی شیر میزنن و شیر خام را ارزان میخرن البته تا وقتی که قدرتشو داشته باشند
        وقتی نرخ دلار افزایش پیدا میکند شرکت های تولید کننده ی شیر خشک حجم تولید را بالا میبرند چون صادرات ان سود سرشاری دارد
        در حال حاضر هم همین شرایط ایجاد شده و شیرخام تبدیل به شیر خشک شده و صادر میشود و به همین علت نرخ شیر خام افزایش پیدا کرده
        به قول مدیر عامل یکی از همین شرکت ها همیشه شیرخشکی ها هستند که قیمت شیر را بالا میبرند
        در این گروه بهترن شرکت ها تلیسه و زشگزا هستند جون نسبت حجم تولید شیر به سرمایه اش بالاتر از بقیه هست
        در شرایط فعلی این صنعت پتانسیل رشد دارد اگر چه قیمت نهاده های دامی نیز افزایش پیدا کرده
        من روی این گروه کار کردم و هز چی لازم دارین بفرمایید تا عرض کنم ولی خودم کامل خارج شدم چون در شرایط فعلی صنایع برتردیگری وجود دارند که انتظار سود اوری بیشتری نسبت به گروه زارعت و دامپروری دارند همانطور که در پست خصوصی هم خدمتتون عرض کردم
        ضمنا این گروه حجم دارایی های بالایی دارند و قیمت های فعلی نسبت به ارزش ذاتی انحراف بالایی دارد /// ارزش فعلی این شرکت ها کمتر از ارزش زمین هایشان است و دارایی های دام به جای خود
        الان زقیام یک پروژه توسعه ای دارد که هم ارز زشگزا فعلی است ولی بدون زمین های زشگزا / هزینه ی پیش بینی این واحد 72میلیارد تومان است ولی زشگزایی که هم دارایی بیشتری دارد و هم در حال بهره برداری و تولید است ارزش بازاری معادل35میلیارد تومان دارد و این نشانگر انحراف ارزش بازاری از ارزش ذاتی است
        مجدد عرض میکنم اگر خواستید وارد این گروه بشوید فقط و فقط و فقط تلیسه زشگزا
        شما فوق‌العاده‌ای. دم شما گرم. @};-
        پس این‌گونه شد که دامداری‌ها زیرآبی می‌روند و صادرات می‌کنند و با زور افزایش قیمت می‌گیرند...
        خوب... حالا اگر این وسط این چرخه را دولت قطع کرد چطور؟ یعنی این‌گونه بپرسم که آیا ممکن است دولت دستور دهد که صادرات شیرخشک ممنوع است؟ و آیا توان کنترلش را دارد؟ چون من اگر دولت بودم حتما این کار را می‌کردم... با توجه به اینکه هر سال اگر اشتباه نکنم پول زیادی هم دولت می‌دهد که کره و شیرخشک و از این جور چیزها وارد کند، و از سوی دیگر دولت حتما باید تمام تلاش خودش را بکند که کالای گروه یک گران نشود، دولت حتما باید صادرات شیرخشک را ممنوع کند...

@};-
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تلیسه:

تلیسه خط روند شکسته و از همین‌جا می‌تواند ۱۵ درصد بدهد. (تا ۷۰۰۰ ریال) و هدف بعد از آن هم ۸۱۵۰ ریال است. چون یک شبه‌ سر و شانه‌ی دیگر هم در ۶۳۰۰ ریال می‌تواند بشکند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

می‌خواستم امروز تلیسه بخرم....

پیام ناظر

توقف نماد (تلیسه1) - اطلاعات با اهمیت گروه الف

08:03:04 1397/05/29

کارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (تلیسه1) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت دامداری تلیسه نمونه متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور تا ساعت 10:00 جلسه معاملاتی جاری به صورت حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام.
              من تلیسه نشد که بخرم... رفتم زشگزا خریدم.
              کلا انگار اینها ۱۰ درصد افزایش نرخ داشته‌اند... (البته قیمت لبنیات که ۳۰ درصد افزوده شده! چرا اینها ۱۰ درصد؟) و نمی‌دانم این ۱۰٪ چقدر برای اینها مهم است...

زشگزا - فروش سهامدار بنیادمستضعفان:

پس فروشنده بنیاد مستضعفان بوده!!! جالب بود که خریدار هم کم نمی‌آورد و مردانه جمع می‌کرد... امروز ۳۲ میلیارد ریال برابر ۶ میلیون سهم داد و ستد شد... همه‌اش را هم بنیاد فروخت...
              اگر همین‌جور خریدار روزهای دیگر هم قوی نشان دهد احتمالا تمام سهام بنیاد را جمع خواهد کرد.
              خدا را شکر بنیاد فقط روی سقف می‌فروخت و فقط زمانی که صف بود عرضه می‌کرد... از این بابت نگرانی‌ای نیست... ولی از اینجا جای نگرانی هست که شاید خریدار ناز کند و پا پس بکشد و بخواهد آزمایش کند که آیا بنیاد در قیمت‌های پایین‌تر هم فروشنده هست یا نه؟ یا اینکه بترسد و خودش قیمت را بیاورد پایین... البته این ۶ میلیونی که خریده به این راحتی قابل فروش نیست...

اوه! اینجا را! خریدار یک شخص حقیقی و بیمه‌ی پارسیان بوده! خوب... الحمد‌لله...

من سابقه‌ی بیمه‌ی پارسیان را اصلا ندارم... ولی یکم اینکه همین‌که یک حقوقی آمده خرید کرده خوب است... و دوم اینکه این حقیقی‌ای که در کنار بیمه‌ی پارسیان وارد شده ورود بیمه‌ی پارسیان را قوی‌تر و زیباتر می‌کند! /:.winksmiley02.:/

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

زشگزا:

در این نمودار مشخص است که زشگزا مقاومت را شکسته یا دارد می‌شکند.

تلیسه را هم که گفتیم دو تا هدف بسیار خوب دارد... البته تلیسه قفل است و نمی‌توان خرید.

من یک مقدار زگلدشت هم خریده بودم (یک کوچولو... زمانی که نتوانستم تلیسه بخرم) که می‌بینیم که نتوانسته الگوی خودش را تکمیل کند و سرخورده شده و برگشته:

البته یک مقدار امیدواری هست که تحت روند گروه که تلیسه و زشگزا ایجاد کردند بتواند این هم از مقاومت عبور کند... ولی فعلا حالت منفی‌اش بیشتر از حالت مثبتش است. (خطر دارد.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

افشای اطلاعات با اهمیت:
                  زشگزا: افزایش نرخ ۱۲ درصدی روی محصولی که ۸۵ درصد از فروش زشگزا را شامل می‌شود.
                  تلیسه: افزایش نرخ ۱۱/۳۸ درصدی روی محصولی که ۹۱ درصد از فروش تلیسه را شامل می‌شود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

داشتم نگاه می‌کردم فهمیدم تلیسه هم برایم خرید شده بود. (انگار از صف خرید بوده)
                    به هر روی... تلیسه هم بسیار عالی است. و جناب navasan گرامی هم که بنیادش را تایید کردند در این جستار.

البته هرچند نرخ محصولاتش افزایش پیدا کرده ولی زیاد نبوده این افزایش... من نمی‌دانم از دید بنیادی چقدر برای شرکت خوب است (یا اینکه تنها جبران زیان می‌کند)؟ ولی بازار که از این افزایش نرخ استقبال کرده... همچنین نمودارش را که در زیر مشاهده می‌کنید در وضع خوبی قرار گرفته و مقاومت اصلی را شکسته و با این قدرت خریدی که برایش هست شاید بتواند این مقاومت را هم بشکند و هدف ۸۰۰۰ ریالی هم زیاد برایش دور از ذهن نیست.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

زشگزا که قفل شده ولی تلیسه دارد دقیقا همان بازی‌ای را که زشگزا روز پیش (یا دو روز کاری گذشته) انجام می‌داد را انجام می‌دهد. خیلی جالب است. البته هر کس امروز بخرد از ۳ درصد اختلاف پایانی و آخرین رنج خواهد برد! (من یک مقدار دیگر خرید کردم.)

(دم جناب navasan گرم به خاطر معرفی اینها)

زشگزا امروز هم خیلی سنگین داد و ستد شده است. ۵ میلیون صف دارد و ۴ میلیون حجم! نگاه کردم... ۳/۶ میلیون کار حقوقی بوده! احتمالا بیمه ایران تمام کرده. این را به فال نیک می‌گیریم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        زشگزا که قفل شده ولی تلیسه دارد دقیقا همان بازی‌ای را که زشگزا روز پیش (یا دو روز کاری گذشته) انجام می‌داد را انجام می‌دهد. خیلی جالب است. البته هر کس امروز بخرد از ۳ درصد اختلاف پایانی و آخرین رنج خواهد برد! (من یک مقدار دیگر خرید کردم.)

(دم جناب navasan گرم به خاطر معرفی اینها)

زشگزا امروز هم خیلی سنگین داد و ستد شده است. ۵ میلیون صف دارد و ۴ میلیون حجم! نگاه کردم... ۳/۶ میلیون کار حقوقی بوده! احتمالا بیمه ایران تمام کرده. این را به فال نیک می‌گیریم.
                        تلیسه صف خرید شد. حجم ۲۵۰ هزارتا و صف خرید ۷۰۰ هزارتا.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

تلیسه قفل قفل است! ۶۰۰ میلیون ریال بیشتر داد و ستد نشده!
                          زشگزا هم دارد عالی از بیمه‌ایران خریداری می‌شود. یک میلیون و صد هزارتای دیگر هم امروز بیمه‌ایران فروخته.
                          زگلدشت هم دارد به راه راست هدایت می‌شود.
                          زبینا هم بسته شد و باز دارد می‌شود. احتمالا این هم افزایش نرخ گرفته.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

تلیسه به هیچ وجه مانند زشگزا نیست. خیلی بد داد و ستد می‌شود. زشگزا با آن حجم‌های عجیب و غریبی که زد خودش را بیمه کرد. تلیسه هنوز آن حجمی که باید را نزده.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دارند اذیت می‌کنند...
                              نمی‌دانم چرا قدرتشان کاهش یافته این روزها؟
                              نمی‌دانم باید بفروشم (قرار است اصلاح کنند) یا نگه دارم (یک راست بروند بالا)؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چقدر جالب شد. امروز تلیسه مثبت شده و زشگزا منفی. حالت الا_کلنگی پیدا کرده‌اند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X