گروه زراعت و دامپروری (زمگسا - زشگزا - تلیسه - زبینا - زکلدشت - زقیام - زپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : گروه زراعت و دامپروری (زمگسا - زشگزا - تلیسه - زبینا - زکلدشت - زقیام - زپارس )

بیشترین افزایش در سرانه خرید حقیقی (درصد) گروه زراعت دیروز نسبت به روز معاملاتی قبل :

نظر

• سبحان 10
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1170

تخصیص بخشی از سرمایه به گروه زراعت در پرتفو لازم است

در این گروه گرچه اعلام می کنند نرخ رسمی شیر خام تغییر نکرده

ولی زیر پوستی گرانتر و با قیمت های بالای 30 هزار تومان شیر می فروشند

و مابه التفاوت شیر فروخته شده با نرخ 23 هزار تومانی را در بخش فروش چربی شیر در کدال می زنند

جهت طنز بگویم که مبلغ فروش شیر یکی از این شرکت ها در آبان ماه 100 میلیارد تومان و مبلغ فروش چربی شیر 50 میلیارد تومان بوده است

خیلی جوک است که 50 درصد شیر فروخته شده چربی شیر بوده است که تفکیک شده

در صورتی که مبلغ فروش چربی شیر در 6 ماهه اول سال کمتر از 10 درصد مبلغ فروش شیر در همان ماه ها بوده است

شرکت های خوب این گروه به نظر بنده زفکا زقیام زفجر زکشت زشریف زگلدشت تلیسه زبینا هستند

که ارزش نگهداری تا گزارش های 9 ماهه دارند

بعد از گزارش آبان ماه شرکت ها توجه بیشتری به خرید این سهام و بخصوص حقوقی ها شده است

نظر

• لیورپول
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 580

با سلام و احترام
        ظاهرا بحران نهاده ها این گروه را منفی کرده

نظر

• سبحان 10
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1170

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
          با سلام و احترام
          شرکتهای بزرگی مانند این شرکتها 3 ماه ذخیره نهاده با نرخ های پیشین دارند

و نهاد های خود را پیش خرید می کنند

گاوداری های 50 راسی را با گاوداری ها بالای 4000 راس مقایسه نباید کرد

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 718

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
            با سلام و احترام
            جناب لیور پول من یک ماه قبل عرض کردم که صنایع آب بر نخرید، زشریف استثا است که گزاش 8 ماهه خیلی خوبی داده ولی پشت نداره.

نظر

• سبحان 10
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1170

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

جناب لیور پول من یک ماه قبل عرض کردم که صنایع آب بر نخرید، زشریف استثا است که گزاش 8 ماهه خیلی خوبی داده ولی پشت نداره.
              عمده علوفه و نهاده های داخل کشور از غرب کشور تهیه میشوند که همه ساله تحت کشت هستند

و مشکل آب ندارند

تحلیل زیبایی است که این شرکتها را داخل صنایع اب بر نمودید

این طوری باشد پس صنایع روغنی را هم به صنایع آب بر وصل می کنید

نتیجه تحلیل هم این بشود که فردا و با آغاز بارندگی های وسیع در کشور همه این شرکتها صف خرید بشوند

این شده سطح تحلیل بازار سرمایه ما؟

فقط جهت اطلاع بگویم که شرکت های زراعی بیش از 60 درصد نیاز نهاده خود را ذخیره دارند

و سود 3 ماهه سوم انها نیز چشمگیر است

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 718

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post

عمده علوفه و نهاده های داخل کشور از غرب کشور تهیه میشوند که همه ساله تحت کشت هستند

و مشکل آب ندارند

تحلیل زیبایی است که این شرکتها را داخل صنایع اب بر نمودید

این طوری باشد پس صنایع روغنی را هم به صنایع آب بر وصل می کنید

نتیجه تحلیل هم این بشود که فردا و با آغاز بارندگی های وسیع در کشور همه این شرکتها صف خرید بشوند

این شده سطح تحلیل بازار سرمایه ما؟

فقط جهت اطلاع بگویم که شرکت های زراعی بیش از 60 درصد نیاز نهاده خود را ذخیره دارند

و سود 3 ماهه سوم انها نیز چشمگیر است
                ببخشید فعلآ که گزارش 8 ماهه هیچکدام غیر از زشریف که عالی بود، خوب نبودند، حتی زفجر بزرگ. لطفآ با عدد و رقم صحبت بفرمایید. نه.........................................
                شد حگایت آلومینا که بعد ازصحبت جنابعالی صف خرید شد. و من خودم دارم آلومینیم هیدرات جدیدشو به شرکت شیمایی بهداش توصیه میکنم که بخرند و منتظر نمونه اش هستم که به شرکت بهداش بدهم منتها اینها بحث قیمتی دارند که این آلومینیم هیدرات جدید که 110 تن را با قیمت رینگ صادراتی فروختن ولی بهداش میگه اگر ارز بهم بدن از چین بخرم بهتره ودرست میگه چون من خودم قیمت یکی شرکتهای معتبر چینی که قبلآ باهاشون کار میکردم گرفتم و دیدم حق با بهداش است، چون شرکت چینی بخاطر مسایل تعرفه ای با آمریکا دارند دامپ میکنن. و مجری طرح هیدرات آلومینیم جدید گفت من با ارز رینگ صادراتی یعنی 90-100 تومنی راضیم و میتونم بهتر از اینهم تولید بکنم. اگر ارز 71 تومنی بهشون میدن، خوب برن بخرند، وسلام.

نظر

• سبحان 10
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1170

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

ببخشید فعلآ که گزارش 8 ماهه هیچکدام غیر از زشریف که عالی بود، خوب نبودند، حتی زفجر بزرگ. لطفآ با عدد و رقم صحبت بفرمایید. نه.........................................
                  شد حگایت آلومینا که بعد ازصحبت جنابعالی صف خرید شد. و من خودم دارم آلومینیم هیدرات جدیدشو به شرکت شیمایی بهداش توصیه میکنم که بخرند و منتظر نمونه اش هستم که به شرکت بهداش بدهم منتها اینها بحث قیمتی دارند که این آلومینیم هیدرات جدید که 110 تن را با قیمت رینگ صادراتی فروختن ولی بهداش میگه اگر ارز بهم بدن از چین بخرم بهتره ودرست میگه چون من خودم قیمت یکی شرکتهای معتبر چینی که قبلآ باهاشون کار میکردم گرفتم و دیدم حق با بهداش است، چون شرکت چینی بخاطر مسایل تعرفه ای با آمریکا دارند دامپ میکنن. و مجری طرح هیدرات آلومینیم جدید گفت من با ارز رینگ صادراتی یعنی 90-100 تومنی راضیم و میتونم بهتر از اینهم تولید بکنم. اگر ارز 71 تومنی بهشون میدن، خوب برن بخرند، وسلام.
                  باز هم میگویم که تا وقتی که آلومینا اکسید الومینیم با قیمت پایه بالای 80 هزار تومان را 50 هزار تومان می فروشد

سود سازی خوبی ندارد

همان طور که در 3 ماهه اول 830 تومان ساخت و در 3 ماه دوم 30 تومان !!!!!!

این که صف خرید بشود و صف فروش که دست من نیست

تا 10800 پایین امد و دوباره صف خرید

این حرکت چند ماهه آلومینا است

در مورد گروه زراعت هم 3 گزارش 3 ماهه سوم همه چیز را روشن خواهد کرد

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 718

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post

باز هم میگویم که تا وقتی که آلومینا اکسید الومینیم با قیمت پایه بالای 80 هزار تومان را 50 هزار تومان می فروشد

سود سازی خوبی ندارد

همان طور که در 3 ماهه اول 830 تومان ساخت و در 3 ماه دوم 30 تومان !!!!!!

این که صف خرید بشود و صف فروش که دست من نیست

تا 10800 پایین امد و دوباره صف خرید

این حرکت چند ماهه آلومینا است

در مورد گروه زراعت هم 3 گزارش 3 ماهه سوم همه چیز را روشن خواهد کرد
                    در مورد سه ماهه دوم درست میفرمایید، ولی بعد از صحبت کردن با مدیر پروژه، کسی که آن 110 تن را تولید کرده و میتواند بهتر از اینهم تولید بکند و با قیمت 85 تومان فروخته همه چیز برای من روشن شد که متآسفانه نمیتوانم اینجا بنویسم، حتی ایشون گفتند این نمونه توسط استاد دانشگاه امیر کبیر که مشاور بهداش است تآیید شده، الان مشکل همان قیمت 85 تومان است که توسط مدیر پروژه درخواست میشود، که من خودم گفتم عزیزم خوب من الان میتوانم با 70 تومان از چین بآنها بدهم که ایشون فرمودند، بله چینیها میدن، ولی آیا شما یا بهداش میتونید دلار 70 تومنی بگیرید؟ که خب درست میگوید.

نظر

• لیورپول
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 580

با سلام و احترام
                      منفی شدنهای پی در پی زراعتیها که تا حالا سابقه نداشته بیانگر مشکلی است
                      انشاله که نباشه

نظر

در حال کار...
                      X