کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عمده محصول این شرکت پسته است
که اونم امسال کاهش تولیدی محسوس داشته
علتش خشکسالی است
زمین زیاد داره ولی با خشکسالی نمیشه شوخی کرد
شناوری کمی داره و حقوقیش ممکنه عرضه کن باشه
اگر حقوقی عرضه کنه تا 100تومان میاد پایین
ولی شناوری سهم خیلی کمه فکر کنم زیر 1 درصد باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پستهای برای صادرات وجود ندارد/ تولید پسته نسبت به سال گذشته تنها ۴۰ درصد است
انارکی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس:
?میزان تولید پسته بسیار کاهش یافته و نسبت به سال گذشته تنها ۴۰ درصد تولید وجود دارد و باغات کشور ۶۰درصد خسارت دیدهاند.
?در سال جاری با توجه به خسارات ۹۰ درصدی باغهای پسته استان کرمان که بیش از ۵۰ درصد تولید کشور را در اختیار دارد قطعا پستهای برای صادرات به بازارهای جهانی وجود ندارد.
کشاورزان بخشی از پستهای که سالهای گذشته ذخیره کردهاند را باتوجه به کمبود، روانه بازار کرده اند تا همیشه در بازار پسته وجود داشته باشد.
?اگر تاجیکستان حجم پسته خوبی را داشته باشد میتوانیم از این کشور واردات داشته باشیم و پس از بستهبندی و فرآوری آن را صادر کنیم تا بازارهای هدف خود را از دست ندهیم. /اقتصادآنلاین
? @Econ_Fouri
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
۱۵۰ هزار درخت پسته از ُسال دیگه بار میده سود سال بعد زیر ۱۵۰ با این قیمت پسته نیست ۳ ماه پیش مزرعه ۱۵۰میلیارد مشتری داشت یعنی سهمی ۵۰۰ نفروختن الان با این قیمت پسته و به بار نشستن سال دیگه درختها ۲۰۰ میلیارد شیرین میارزه
امسال شرکت ۱۴ تن پسته برداشت کرده که هر کیلو رو ۱۰۰ هزار فروخته و کلا امسال ۴۵ الی ۵۰ سود شناسایی میکنه حدود ۱۰۰ هزار درخت هم از سال اینده میاد تو مدار البته نصف پسته رو امسال ارزان فروختن و بقیه را ۱۶۰ داره میفروشه سود سال اینده میاد رو ۱۰۰ امروز هم قرار بود حقوقی ۲ میلیون دیگه بده دیگر هم قصد فروش نداره این هم چون میخواست هتل بزنه پول میخواست فروخت
نظر