اوراق بهادار غیر سهام (بدهی و قرضه-مشارکت-مرابحه-سودثابت-رهن و اجاره-منفعت-خزانه-سلف)
Collapse
X
-
پاسخ : اوراق بهادار غیر سهام (بدهی و قرضه-مشارکت-مرابحه-سودثابت-رهن و اجاره-منفعت-خزا
با بررسیای که در این نوشته: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post819153
و نوشتههای پس از آن کردم دیدم چندین صندوق هستند که نزدیک به بازدهی شاخص بازدهی دارند و حرکت میکنند...
کسی که تمایل دارد بازدهی شاخص داشته باشد بد نیست به اینها رجوع کند. هم چند صندوق هستند و هم چند هلدینگ بزرگ. (کاردان و آساس و فیروزه و وصندوق و غیره...)
---------------------------
با بررسی نوشتهی نقل قول شدهی پیشین این ایده به ذهنم رسید که اگر یک وقتی یک صندوقی مانند همین دارا یکم بود که سبدش -مانند همین وتجارت و وبصادر- همه صف خرید بودند و صف خریدهای ارزشمندی هم بودند و دوست داشتی بخری و نمیشد میتوانی از این بخری یکی دو درصد بالاتر از ناو آن روز! خیلی هم آسان! قانون عاقلانهی محدودیت دامنه نوسان هم شاملش نمیشود!«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
پاسخ : اوراق بهادار غیر سهام (بدهی و قرضه-مشارکت-مرابحه-سودثابت-رهن و اجاره-منفعت-خزانه-سلف)
اینطور که من دارم تو این تالار، الان میگن دولت مقدار زیادی اوراق چاپ کرده و فروخته یا هنوز داره میفروشه، میخوام بدونم الان اشخاص حقیقی و عادی میتونن این اوراق را بخرن؟
از کجا؟ و سودشون چقدره؟
آیا این اوراق از صندوقهای درآمد ثابت، گزینه بهتری برای سرمایه گذاری هستن یا نه؟
نظر
-
پاسخ : اوراق بهادار غیر سهام (بدهی و قرضه-مشارکت-مرابحه-سودثابت-رهن و اجاره-منفعت-خزانه-سلف)
نامه بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در خصوص اوراق گواهي خريد سكه طلاي تمام بهار آزادي طرح امام (ره) مطرح گرديد و شوراي عالي بورس با انتشار اوراق مزبور در صورت تصويب كميته تخصصي فقهي سازمان، با شرايط ذيل موافقت نمود:
الف) گواهي خريد سكه بانك مركزي: اوراق بهادار قابل معاملهاي است كه به پشتوانه سكه طلاي تمام بهار آزادي طرح امام (ره) توسط بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران منتشر ميگردد و متضمن تعهد بانك مركزي به تحويل سكه طلاي تمام بهار آزادي طرح امام (ره) به دارندگان اوراق در موعد سررسيد ميباشد. اين اوراق ميتواند منضم به اختيار خريد بوده كه خريداران بر اساس شرط ضمن عقد به بانك مركزي اختيار ميدهند در موعد سررسيد نسبت به بازخريد اوراق مذكور به قيمت روز سكه طلاي تمام بهار آزادي طرح امام (ره) اقدام نمايد.
ب) شورا براساس بند (24) ماده (1) و بند (4) ماده (4) قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذرماه 1384"گواهي خريد سكه بانك مركزي" را به عنوان ابزار مالي قانون بازار اوراق بهادار شناسايي و تصويب نمود.
ت) اوراق مزبور معاف از ثبت نزد سازمان ميباشد.
ث) معاملات اين اوراق در بورس كالاي ايران صورت ميپذيرد.
ج) مقررات لازم جهت انجام معاملات اين اوراق پس از تدوين، به تصويب هيئت مديره سازمان بورس و اوراق بهادار خواهد رسيد.
نظر
نظر