سرمایه گذاری معیار صنعت پارس (معیار)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid1111111
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 437

پاسخ : سرمایه گذاری معیار صنعت پارس (معیار)

چهارشنبه سوری

مجموعه: تاریخ و تمدن

چهارشنبه‌سوری یکی از جشن‌های ایرانی است که در شب آخرین چهارشنبه سال (سه‌شنبه شب) برگزار می‌شود. در شاهنامه فردوسی اشاره‌هایی درباره بزم چهارشنبه‌ای در نزدیکی نوروز وجود دارد که نشان دهنده کهن بودن جشن چهارشنبه‌سوری است. مراسم سنتی مربوط به این جشن ملی، از دیرباز در فرهنگ سنتی مردمان ایران زنده نگاه داشته شده‌ است.
    واژه «چهارشنبه‌سوری» از دو واژه چهارشنبه که نام یکی از روزهای هفته‌است و سوری که به معنی سرخ است ساخته شده‌است. طبق آیین باستان در این رو آتش بزرگی بر افروخته می شود که تا صبح زود و برآمدن خورشید روشن نگه داشته می‌شود که این آتش معمولاً در بعد از ظهر زمانی که مردم آتش روشن می‌کنند و از روی آن می‌پرند آغاز می‌شود و در زمان پریدن می‌خوانند: «زردی من از تو، سرخی تو از من». این جمله نشانگر مراسمی برای تطهیر و پاک‌سازی مذهبی است که واژه «سوری» به معنی «سرخ» به آن اشاره دارد.

به بیان دیگر مردم خواهان آن هستند که آتش تمام رنگ پریدیگی و زردی، بیماری و مشکلاتشان را بگیرد و بجای آن سرخی و گرمی و نیرو به آنها بدهد. چهارشنبه‌سوری جشنی نیست که وابسته به دین یا قومیّت افراد باشد و در میان بیشتر ایرانیان رواج دارد. جشن مبارزه با تاریکی
    جشن «سور» از گذشته بسیار دور در ایران زمین مرسوم بوده‌است که جشنی ملی و مردمی است و «چهارشنبه سوری» نام گرفته‌است که طلایه‌دار نوروز است.

در ایران باستان در پایان هر ماه جشن و پای‌کوبی با نام سور مرسوم بوده‌است و از سوی دیگر چهارشنبه نزد اعراب «یوم الارباع» خوانده می‌شد و از روزهای شوم و نحس بشمار می‌رفت و بر این باور بودند که روزهای نحس و شوم را باید با عیش و شادمانی گذراند تا شیاطین و اجنه فرصت رخنه در وجود آدمیان را نیابند.
    آداب و رسوم مراسم چهارشنبه سوری :
    چهارشنبه آخر سال ( چهار شنبه سوری ) یکی از آیین های نوروزی امروز - که بایستی آمیزه ای از چند رسم متفاوت باشد - «مراسم چهارشنبه سوری» است که در برخی از شهرها آن را چهارشنبه آخر سال گویند. درباره ی چهارشنبه سوری، کتاب ها و سندهای تاریخی، مطلبی یا اشاره ای نمی یابیم و تنها در این قرن اخیر، یا دقیق تر، در این نیم قرن اخیر است که مقاله ها و پژوهشهای متعددی در این باره منتشر شده و یا در نوشته های مربوط به نوروز به چهارشنبه سوری نیز پرداخته اند.

برگزاری چهارشنبه سوری، که در همه ی شهرها و روستاهای ایران سراغ داریم، بدین صورت است که شب آخرین چهارشنبه ی سال (یعنی نزدیک غروب آفتاب روز سه شنبه)، بیرون از خانه، جلو در، در فضایی مناسب، آتشی می افروزند، و اهل خانه، زن و مرد و کودک از روی آتش می پرند و با گفتن : «زردی من از تو، سرخی تو از من»، بیماری ها و ناراحتی ها و نگرانی های سال کهنه را به آتش می سپارند، تا سال نو را با آسودگی و شادی آغاز کنند.از باورها و رسم های چهارشنبه سوری که هنوز به کلی فراموش نشده اند ودر برخی از شهرها و روستا ها هنوز این مراسم ها برگزار میشوند عبارتند از:
    کوزه شکنی یکی از مراسم چهارشنبه سوری :
    یکی دیگر از مراسم مخصوص چهارشنبه سوری آن بوده که کوزه کهنه ای را برمی داشتند و در آن مقداری نمک و ذغال و سکه ده شاهی می انداختند و هر یک از افراد خانواده یک بار کوزه را دور سر می چرخاند و نفر آخری آن کوزه را از پشت بام ، به کوچه می افکند و می گفت :درد و بلای ما بـِرَه توی کوزه و بـِرَه توی کوچه آجیل چهارشنبه سوری :
    رسمی که از قدیم در ایران متداول است ، تهیه و خوردن آجیل چهارشنبه سوری است . این آجیل شور و شیرین ، مانند آجیل مشگل گشاست؛ یعنی علاوه بر مواد اصلی بو داده ی شور و شیرین، مانند آجیل، برگه هلو و زردآلو ، قیسی ، کشمش سبز ، مویز ، باسلـُق ، پسته و بادام ، فندق بو نداده ، نقل ، شکر ، پنیر ، و مغز گردو هم اضافه می کنند. تهیه این آجیل را برای استجابت یک مراد نذر می کنند . خوردن این آجیل در شب چهارشنبه سوری ، به اعتقاد مردم باعث شگون و خوش یمنی است.
    فالگوش ایستادن ،یکی از مراسم چهارشنبه سوری: دیگر از مراسم مربوط به چهارشنبه سوری ، فالگوش ایستادن است ؛ بدین معنی که کسانی که حاجتی دارند ، نیت می کنند و سر چهار راه یا در معبری فالگوش می ایستند و به حرف نخستین عابری ، که از کنارشان می گذرد توجه می کنند و هر کلام که از دهان او درآید در استجابت مراد خود به فال بد یا خوب می گیرند ، اگر گفته عابری موافق با آرزوی صاحب حاجت باشد آن آرزو را برآورده شده می دانند.
    بعضی ها به جای رفتن به چهارراه و معابر ، این کار را در پشت در اطاق هم انجام می دهند و نخستین سخنی که از پشت در اطاق شنیدند به فال بد و یا خوب در اجابت حاجتشان فرض می کنند. بوته افروزي در ايران رسم است كه پيش از پريدن آفتاب، هر خانواده بوته هاي خار و گزني را كه از پيش فراهم كرده اند روي بام يا زمين حياط خانه و يا در گذرگاه در سه يا پنج يا هفت «گله» كپه مي كنند. با غروب آفتاب و نيم تاريك شدن آسمان، زن و مرد و پير و جوان گرد هم جمع مي شوند و بوته ها را آتش مي زنند. در اين هنگام از بزرگ تا كوچك هر كدام سه بار از روي بوته هاي افروخته مي پرند، تا مگر ضعف و زردي ناشي از بيماري و غم و محنت را از خود بزدايند و سلامت و سرخي و شادي به هستي خود بخشند. مردم در حال پريدن از روي آتش ترانه هايي مي خوانند. زردي من از تو ، سرخي تو از من غم برو شادي بيا ، محنت برو روزي بيا اي شب چهارشنبه ، اي كليه جاردنده ، بده مراد بنده خاکستر چهارشنبه سوري، نحس است، زيرا مردم هنگام پريدن از روي آن، زردي و ييماري خود را، از راه جادوي سرايتي، به آتش مي دهند و در عوض سرخي و شادابي آتش را به خود منتقل مي کنند. سرود "زردي من از تو / سرخي تو از من" هر خانه زني خاكستر را در خاك انداز جمع مي كند، و آن را از خانه بيرون مي برد و در سر چهار راه، يا در آب روان مي ريزد. در بازگشت به خانه، در خانه را مي كوبد و به ساكنان خانه مي گويد كه از عروسي مي آيد و تندرستي و شادي براي خانواده آورده است.
    در اين هنگام اهالي خانه در را به رويش مي گشايند. او بدين گونه همراه خود تندرستي و شادي را براي يك سال به درون خانه خود مي برد. ايرانيان عقيده دارند كه با افروختن آتش و سوزاندن بوته و خار فضاي خانه را از موجودات زيانكار مي پالايند و ديو پليدي و ناپاكي را از محيط زيست دور و پاك مي سازند. براي اين كه آتش آلوده نشود خاكستر آن را در سر چهارراه يا در آب روان مي ريزند تا باد يا آب آن را با خود ببرد.

نظر

• hamid1111111
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 437

میلاد امام حسین
      به روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت دومین فرزند برومند حضرت على و فاطمه، كه درود خدا بر ایشان باد، در خانه‏ ى وحى و ولایت، چشم به جهان گشود.
      چون خبر ولادتش به پیامبر گرامى اسلام (ص) رسید، به خانه‏ ى حضرت على و فاطمه (ع) آمد و اسماء را فرمود تا كودكش را بیاورد.اسماء او را در پارچه‏ اى سپید پیچید و خدمت رسول اكرم (ص) برد،آن گرامى به گوش راست او اذان و به گوش چپ او اقامه گفت .
      به روزهاى اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش، امین وحى الهى، جبرئیل، فرود آمد و گفت: سلام خداوند بر تو باد اى رسول خدا، این نوزاد را به نام ‏پسر كوچك هارون‏ «شبیر» (4) كه به عربى‏«حسین‏» خوانده مى‏شود، نام بگذار. (5) چون على (ع) براى تو بسان هارون براى موسى بن عمران است جز آنكه تو خاتم پیغمبران هستى. و به این ترتیب نام پر عظمت ‏«حسین‏» از جانب پروردگار، براى دومین فرزند فاطمه انتخاب شد. به روز هفتم ولادتش، فاطمه‏ زهرا كه سلام خداوند بر او باد، گوسفندى را براى فرزندش به عنوان عقیقه (6) كشت، و سر آن حضرت را تراشید و هم وزن موى سر او نقره صدقه داد.

حسین و پیامبر (ص) از ولادت حسین بن على (ع) كه در سال چهارم هجرت بود تا رحلت رسول الله (ص) كه شش سال و چند ماه بعد اتفاق افتاد، مردم از اظهار محبت و لطفى كه پیامبر راستین اسلام (ص) درباره حسین (ع) ابراز مى‏ داشت، به بزرگوارى و مقام شامخ پیشواى سوم آگاه شدند. سلمان فارسى مى ‏گوید: دیدم كه رسول خدا (ص) حسین (ع) را بر زانوى خویش نهاده او را مى ‏بوسید و مى‏ فرمود: تو بزرگوار و پسر بزرگوار و پدر بزرگوارانى، تو امام و پسر امام و پدر امامان هستى، تو حجت‏ خدا و پسر حجت‏خدا و پدر حجت‏هاى خدایى كه نه نفرند و خاتم ایشان، قائم ایشان (امام زمان عج) مى ‏باشد. (8) انس بن مالك روایت مى ‏كند: وقتى از پیامبر پرسیدند كدام یك از اهل بیت‏ خود را بیشتر دوست مى ‏دارى، فرمود:حسن و حسین را، بارها رسول گرامى حسن و حسین را به سینه مى ‏فشرد و آنان را مى‏ بویید و مى‏ بوسید. (10)
      ابو هریره كه از مزدوران معاویه و از دشمنان خاندان امامت است در عین حال اعتراف مى ‏كند كه:

رسول اكرم (ص) را دیدم كه حسن و حسین (ع) را بر شانه‏ هاى خویش نشانده بود و به سوى ما مى‏ آمد، وقتى به ما رسید فرمود: هر كس این دو فرزندم را دوست‏ بدارد مرا دوست داشته و هر كه با آنان دشمنى ورزد با من دشمنى نموده است.
      عالى ‏ترین، صمیمى‏ ترین و گویاترین رابطه‏ ى معنوى و ملكوتى بین پیامبر و حسین را مى‏ توان در این جمله‏ ى رسول گرامى اسلام (ص) خواند كه فرمود: حسین از من و من از حسینم.

نظر

• hamid1111111
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 437

نظر

• hamid1111111
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 437

سلام.سال نو مبارک.از خداوند برای همه سهامداران سالی پر رونق مالی همراه با سلامتی و شادی را از خداوند ارزومندم.

نظر

• hamid1111111
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 437

[IMG]blob:moz-extension://b6f8faec-d89e-4f28-b70a-314a7713dbbf/b686979f-889c-4484-ac3c-a33453c1439a[/IMG]

نظر

• hamid1111111
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 437

در اصل توسط hamid1111111 پست شده است View Post
              [IMG]blob:moz-extension://b6f8faec-d89e-4f28-b70a-314a7713dbbf/b686979f-889c-4484-ac3c-a33453c1439a[/IMG]

همین پست را اول شهریور ماه 1400 بالا خواهم اورد تا ببینیم ایا بازیگر سهم که طمع کار هستش و صف فروش ساختگی ایجادمیکند ایا میتواند تا اول شهریور 1400 در این قیمت نگه دارد....
              وقتی اگهی فروش فولاد مرصاد بیایدان وقت همه چیز مشخص خواهدشد...
              نظر شخصی من از فرصتی که بازیگر معیار در اختیارتان گذاشته برای خرید حداکثر استفاده را نماید....
              معیار صنعت پارس از فروش فولاد مرصاد حدود600 میلیارد تومان که به ازای هر سهمی میشود 12 هزار تومان سود شناسایی خواهد کرد....
              حالا بماند که در گزارش تلفیقی حسابرسی شش ماهه بالای 500 تومان سود ساخته است....

نظر

• hamid1111111
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 437

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...B4%DA%A9%DB%8C
                ۲۰معدن راکد قم در سال ۱۴۰۰ احیا می‌شود / احداث کارخانه تولید چادر مشکی

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اهمیت احیای معادن راکد را موردتوجه قرارداد و گفت: بر اساس تکلیف شورای معادن، از ۵۵ معدن راکد در قم، ۲۰ مورد در سال ۱۴۰۰ احیاء می‌شود.

محمود سیجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قمبا اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی برای افزایش تولیدات و رونق تولید، از پیش‌بینی 10 پروژه شاخص اقتصاد مقاومتی استان در سال آینده خبر داد.
                وی یکی از این پروژه را راه‌اندازی واحدی راکد در شهرک شکوهیه برشمرد و ابراز کرد: یکی از این پروژه‌های کلان در شهرک شکوهیه در قالب 16 کارگاه راکد در دست اقدام است که پیش‌بینی می‌شود این واحد ویژه تولید نخ و بافندگی در قالب 8 واحد با سرمایه‌گذاری 230 میلیارد تومانی عملیاتی شود.
                رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اهمیت احیای معادن راکد را موردتوجه قرارداد و تصریح کرد: بر اساس تکلیف شورای معادن، از 55 معدن راکد در قم، 20 مورد در سال 1400 احیاء می‌شود که می‌تواند باهدف فرآوری، ارزش‌افزوده خوبی به همراه داشته باشد.
                وی با تأکید بر اینکه سه پروژه با سرمایه‌گذاری جدید پیشنهادشده است که یکی از این پروژه‌ها در جهت تولید پارچه چادر مشکلی به‌عنوان صنعت فرهنگی به‌زودی کلنگ زنی می‌شود، عنوان کرد: این پروژه با سرمایه 30 میلیون دلار ارزی و 100 میلیارد تومان اعتبار ریالی و 300 نفر اشتغال ایجاد می‌شود.سیجانی خاطرنشان کرد: ایجاد واحدهای فرآوری معدن جزء برنامه‌های اصلی است و دراین‌باره کارخانه منگنز در قم، بزرگ‌ترین کارخانه در سطح خاورمیانه است که می‌تواند دراین‌ارتباط فرآوری به‌صورت آلیاژ با بهره‌وری بالا دنبال شود.
                وی بابیان اینکه دراین‌باره یکی از برنامه‌ها، اجرای پروژه‌ای صنعتی در نیزار با سرمایه‌گذاری بیش از 300 میلیارد تومان در معادن فلزی است، یادآور شد: برای دو مورد پروانه جهت عملیات اکتشافی صادر شد که در سال 1400 انجام می‌شود.

نظر

• hamid1111111
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 437

بیرونیت|

• گروه مطلب:| گفتگو| معدن| فارسی|
                  • کد مطلب:25736
                  • زمان انتشار:يکشنبه 16 آذر 1399-13:15
                  • کاربر:

روایت محمدحسن عرفانیان، بنیان گذار فولادمبارکه از ساخت این بنگاه بزرگ صنعتی
                  رویاهای یک تکنوکرات برای صنعت فولاد

قواعد ساخت فولادمبارکه از کارخانه‌های سراسر دنیا گردآوری و برای ساخت این مجموعه بزرگ صنعتی در کشور بومی‌سازی شد. چراکه قوانین جاری آن زمان مغایر با راه‌اندازی یک بنگاه بزرگ تولیدی فولاد در کشور بود.

بیرونیت، مینا ایزدی: از زمان شروع این پروژه صنعتی ، مبنای کار مدیریتی برسه محور اصلی گذاشته شد ؛نخست اینکه فولادباید صنعت ساز باشد ، دوم اینکه فولادباید منجر به رشد پایدار شود و سوم اینکه آهن ابزاری برای اقامه قسط است. محمدحسن عرفانیان ،بنیان گذار فولادمبارکه با نگاه مدیریتی خود را برای ساخت این مجموعه براین سه اصل استوار کرد و فعالیت ها را پیش برد. عرفانیان از همان ابتدای راه، باور داشت فولاد مبارکه به یکی از مجموعه های بزرگ صنعتی با ظرفیت تولید میلیون ها تن ورق تبدیل می شود.ساخت فولاد مبارکه اصفهان که حالا به عنوان یک شرکت بین المللی شناخته می شود خاطراتی شیرین و البته فراز و فرودهایی داشته که محمدحسن عرفانیان آنها را برایمان روایت می کند:
                  بنیان گذار فولادمبارکه اصفهان می گوید: برای ساخت فولادمبارکه درمرحله نخست باید جواب این سوال را پیدا می کردم که فلسفه تولید فولاد در کشور چیست، پاسخ این سوال را گرفتم و به سه نکته اساسی پی بردم. فعالیت مدیریتی من هم در پروژه ساخت فولاد مبارکه با درنظر گرفتن این سه نکته پیش می رفت و درواقع موفقیت و سرآمدی فولاد مبارکه اصفهان مرهون کار مدیریتی بر پایه این سه اصل است: اولین نکته این بود که دنیای صنعتی صنعت فولاد را به عنوان «صنعتی صنعت ساز» می شناسد نه به عنوان یک بنگاه اقتصادی که تنها ورق بفروشد و درآمدکسب کند.
                  محمدحسن عرفانیان تصریح می کند: دومین نکته دستیابی به رشد اقتصادی پایدار از طریق صنعت فولاد است؛ صنعت فولاد در دنیا نقش بنچ مارک را ایفا می کند و کشورهای دنیا برپایه صنعت فولاد صنعتی شده اند. فولاد صنعت پرمصرفی است و این صنعت تمامی نیازهای بشر را در مقیاس وسیع‌تر استفاده می کند؛ بنابراین اگر کشوری نتواند صنعت فولاد ایجاد کند و نیازهای این صنعت پرمصرف را برآورده کند، یعنی همچنان درگیر تامین نیاز های مردم مانند آب، برق و گاز است؛ درصورتی که اگر بتوان نیازهای این صنعت پرمصرف را برطرف کرد، یعنی مسائل مردم هم کمتر و قابل رفع است و این یعنی رشد پایدار.
                  عرفانیان ادامه می دهد:سومین نکته هم این است که آهن ابزاری برای اقامه قسط است. در مجموع این سه محور اساسی را برای آغاز ساخت فولاد مبارکه در نظر گرفتم: صنعتی کردن کشور، دستیابی به رشد پایدار، آهن به عنوان ابزاری برای اقامه قسط.فولاد مبارکه اصفهان با این نگاه شکل گرفت و موفق هم شد.
                  او توضیح می دهد:قرارداد ساخت فولاد مبارکه قبل از انقلاب بسته شده بود؛ اما این قرارداد پیاده سازی نشد. ابتدا قرار بود این پروژه در بندرعباس پیاده سازی شود؛ اما شورای اقتصاد محل احداث این پروژه را از بندرعباس به اصفهان منتقل کرد، در شورای اقتصادی صحبت هایی مطرح شد، مبنی براینکه این قرارداد اجرایی نیست و نمی توان در کشور ورق تولید کرد.

*یا ورق تولید کن یا استعفا بده
                  عرفانیان می افزاید: آن زمان مرحوم عالی‌نسب ، مشاور شورای اقتصاد، به من گفت: «ما ورق لازم داریم اگر می‌توانی از این قرارداد ورق دربیاوری، بسم الله؛ در غیر این صورت استعفا بده.» من گفتم برای انجام این کار شرط دارم و سپس یک ماده واحده نوشتم و تنظیم کردم تا قوانین ساخت فولاد مبارکه از قوانین جاری مستثنی باشد که این ماده در مجلس توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی و با پشتیبانی های ایشان تصویب شد.
                  بنیان گذار فولادمبارکه اذعان می کند: آن زمان وزرای دولت به نوعی اختیاراتشان را به فولاد مبارکه واگذار کردند. سازمان برنامه به فولاد مبارکه مجوز گرفتن پیمانکار داد، اداره کار مجوز داد تا خارجی ها وارد فولاد مبارکه شوند. از تک تک وزارتخانه ها مجوز گرفتیم. در فولاد مبارکه نظام نامه ای منطبق با صنعت تشکیل دادیم و ۲۰۰ پیمانکار ایرانی در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شدند.
                  عرفانیان بیان می کند: دغدغه این را داشتم که چه قوانینی باید وضع شود تا صنعتی مانند فولاد مبارکه راه اندازی شود. در دنیا ابتدا تکنولوژی و صنعت شکل می گیرد و سپس قوانین ایجاد می شود تا صنعت براین اساس حرکت کند. باید از درون صنعت قوانین را استخراج کرد نه اینکه پس از وضع قوانین صنعت شکل بگیرد.
                  *۱۰ سال در دادگاه جواب پس دادم
                  او تاکید می کند: در کشور ما اول قوانین وضع می‌شود سپس سدسازی می شود و باز هم با مشکل کم آبی روبه‌رو هستیم. تمامی این مشکلات به این دلیل است که پس از وضع قوانین فعالیت های عمرانی ، تولیدی، صنعتی و سایر اقدامات عملیاتی می شود.
                  بنیان گذار فولادمبارکه تصریح می کند: من به عنوان مجری ساخت فولاد مبارکه باید در مجلس به نمایندگان توضیح می دادم که چه قانونی باید وضع کنند تا صنعت شکل بگیرد؛ در غیر این صورت نمایندگان از کجا باید می‌دانستند چه قانونی را وضع کنند.
                  او ادامه می دهد: دلیل اینکه ده سال در دادگاه جواب پس دادم هم این بود که قواعدی را که منجر به ساخت فولاد مبارکه می‌شد، از خارجی ها گرفتم و تا آنجایی که می توانستم با قواعد ایران تطابق داشته باشد بومی سازی کردم.
                  *گوشزد کردم که باید تکنولوژی را وارد کنند
                  عرفانیان خاطرنشان می کند: قرارداد فولاد مبارکه دو تا سه میلیون تنی بود. ما که فونداسیون های مبارکه را اجرا می کردیم متوجه شدیم که فولاد مبارکه می تواند حتی با ظرفیت بیشتری هم کار کند، من به کارکنان فولاد مبارکه گفتم باید کاری کنید که در این کارخانه ورق تولید شود و پس از اینکه اطمینان پیدا کردید از این نقشه و خط تولید و تجهیزات می توان ورق تولید کرد، باید روی کیفیت تمرکز کنید تا به جای یک میلیون تن ورق میلیون ها تن ورق تولید شود و در مرحله بعدی باید به دنبال این باشید که این کارخانه اولین و آخرین قراردادی باشد که با خارجی ها منعقد می‌شود؛ یعنی باید بتوان تکنولوژی را منتقل کرد و سپس کارخانه فولاد ساخت.
                  او توضیح می دهد: در مرحله آخر نیز باید رفتار شما به‌گونه ای باشد که خارجی ها به شما بگویند چقدر خوب هستید و شما در جواب بگویید ما مسلمانیم. من این توالی را در فولاد مبارکه پیاده سازی کردم و کارکنان این مجموعه براین اساس پیش رفتند و موفق شدند. زمانی که در جنگ تانک های تی ۷۲ را نمی توانستند رمز گشایی کنند بخش الکترونیک فولاد مبارکه از آنها کشف رمز کرد ، سپس بازسازی شدند و دوباره به جبهه ارسال شدند .،سپاه از طریق بازسازی غنایم به جنگ عراق رفت. فولاد مبارکه حتی تکنولوژی را به سپاه هم منتقل کرد.
                  *زمان افتتاح اشک شوق ریختیم
                  بنیان گذار فولادمبارکه می گوید: ما که درگیر ساخت فولاد مبارکه بودیم زمان افتتاح اشک شوق می ریختیم. خبرنگاران دور من جمع شدند و از من پرسیدند کارخانه فولاد از منظر شماچطور است ؟ من به آنها پاسخ دادم با افتتاح فولاد مبارکه یکی از حقارت های ما برطرف شد.
                  عرفانیان در پایان روایت خود از تجربیاتش این نکته را یادآور می شود که «ما این حقارت را داشتیم که نمی توانستیم ورق را در کشور تولید کنیم از امروز باید برویم سراغ حقارت‌های دیگر. من آن زمان می گفتم صبر برحقارت بهتر است از استقامت در پیروزی. زمانی که خودتان را پیروز بدانید یعنی فواره چون بلند شود سرنگون شود؛ اما زمانی‌که بدانید تنها یکی ازحقارت ها را کنار زدید و برطرف کردید به دنبال از بین بردن و رفع حقارت‌های دیگر می‌روید»

مطالب مرتبط

نظر

• hamid1111111
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 437

نظر

• hamid1111111
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 437

توافق همکاری ۲۵ ساله ایران و چین امضا شد؛ ارنج رابطه با اتصال آرنجها - خبرگزاری بازار - سایت خبری بازار
                      از سوی وزرای خارجه دو کشور،

توافق همکاری ۲۵ ساله ایران و چین امضا شد؛ ارنج رابطه با اتصال آرنجها

سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در سفر وزیر خارجه جمهوری خلق چین به تهران در آستانه پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور، دقایقی پیش با حضور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و همتای چینی آن به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری بازار، سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در سفر وزیر خارجه جمهوری خلق چین به تهران در آستانه پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور، دقایقی پیش با حضور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و همتای چینی آن سرانجام به امضا رسید. وزارت امورخارجه ایران، بارزترین هدف سفر وزیر امور خارجه چین به ایران را مشارکت سند همکاری‌ های جامع دو کشور دانست که به تعبیری ترجمه روابط دو کشور می باشد و به سطح مشارکت راهبردی ارتقاء پیدا کرده است.
                      وانگ یی، وزیر امور خارجه چین روز گذشته بعد از سفر به عربستان و ترکیه، وارد ایران شد.
                      در سال ۱۳۹۴ و در جریان سفر رئیس ‌جمهور چین به تهران، در ارتباط با سند جامع همکاری‌ های ۲۵ساله بحث و گفتگو شده و این سند برای بررسی بین مقام‌ های دو کشور رد و بدل شده بود تا روابط دو کشور به سطح راهبردی و جامع هدایت شود، زیرا روابط ایران و چین سرشار از ابعاد مختلف و دارای چندین لایه عمیق است. بنابراین نیاز بوده که این روابط در قالب یک سند تنظیم شود.
                      بر اساس اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، در این سند همه ابعاد همکاری‌ های تجاری، اقتصادی و حمل و نقل دو کشور به همراه مشارکت ایران در طرح یک کمربند_یک جاده ذکر شده و یک محوریت خاصی به بخش خصوصی دو طرف داده شده و همکاری ‌های این بخش برای دو طرف مورد تاکید قرار گرفته است.

۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
                      کد خبر: ۸۰٬۷۱۶

نظر

• hamid1111111
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 437

توافق همکاری ۲۵ ساله ایران و چین امضا شد؛ ارنج رابطه با اتصال آرنجها - خبرگزاری بازار - سایت خبری بازار
                        از سوی وزرای خارجه دو کشور،

توافق همکاری ۲۵ ساله ایران و چین امضا شد؛ ارنج رابطه با اتصال آرنجها

سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در سفر وزیر خارجه جمهوری خلق چین به تهران در آستانه پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور، دقایقی پیش با حضور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و همتای چینی آن به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری بازار، سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در سفر وزیر خارجه جمهوری خلق چین به تهران در آستانه پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور، دقایقی پیش با حضور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و همتای چینی آن سرانجام به امضا رسید. وزارت امورخارجه ایران، بارزترین هدف سفر وزیر امور خارجه چین به ایران را مشارکت سند همکاری‌ های جامع دو کشور دانست که به تعبیری ترجمه روابط دو کشور می باشد و به سطح مشارکت راهبردی ارتقاء پیدا کرده است.
                        وانگ یی، وزیر امور خارجه چین روز گذشته بعد از سفر به عربستان و ترکیه، وارد ایران شد.
                        در سال ۱۳۹۴ و در جریان سفر رئیس ‌جمهور چین به تهران، در ارتباط با سند جامع همکاری‌ های ۲۵ساله بحث و گفتگو شده و این سند برای بررسی بین مقام‌ های دو کشور رد و بدل شده بود تا روابط دو کشور به سطح راهبردی و جامع هدایت شود، زیرا روابط ایران و چین سرشار از ابعاد مختلف و دارای چندین لایه عمیق است. بنابراین نیاز بوده که این روابط در قالب یک سند تنظیم شود.
                        بر اساس اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، در این سند همه ابعاد همکاری‌ های تجاری، اقتصادی و حمل و نقل دو کشور به همراه مشارکت ایران در طرح یک کمربند_یک جاده ذکر شده و یک محوریت خاصی به بخش خصوصی دو طرف داده شده و همکاری ‌های این بخش برای دو طرف مورد تاکید قرار گرفته است.

۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
                        کد خبر: ۸۰٬۷۱۶

پهنه صنعتی نیزار قم به شهرک سرمایه‌گذاری خارجی تبدیل شود

قم-ایرنا-مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قم گفت: پهنه صنعتی نیزار این استان به دلیل نزدیکی به فرودگاه درحال احداث قم و زیرساخت‌های شکل گرفته درآن ظرفیت تبدیل شدن به شهرک سرمایه‌گذاری خارجی را داراست.
                        اسرافیل شعاعی روز پنجشنبه درجلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دراستانداری قم افزود:‌ بسیاری از زیرساخت‌های اساسی سرمایه‌گذاری و تولید دراین پهنه صنعتی ایجاد شده‌است.
                        وی اضافه کرد: عدم وجود شهرک تخصصی سرمایه‌گذاری خارجی درقم احساس می‌شود، مجموعه مدیریت استان از تبدیل شدن این پهنه صنعتی به شهرک تخصصی سرمایه گذاری خارجی حمایت می‌کند.
                        در حال حاضر ۱۲ واحد تولیدی در پهنه صنعتی نیزار قم به وسعت ۱۰۰ هکتار مشغول به فعالیت هستند؛ این منطقه در بخش سلفچگان قم و در ۳۵ کیلومتری جاده سلفچگان به دلیجان قرار گرفته است.
                        وی درادامه با اشاره به پیشنهاد تخفیف 10 درصدی استان در واگذاری زمین درشهرک های صنعتی گفت: با اعمال 10 درصد تخفیف جدید در واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران ، رویه سرمایه‌گذاری در استان وضعیت مطلوب‌تری به خود می‌گیرد.
                        شعاعی اضافه کرد:درحال حاضر 20 درصد در شهرک‌های تقاضا محور و 10 درصد تخفیف در شهرکهای توسعه یافته استان مشوق سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران اعمال می‌شود.
                        وی خاطرنشان کرد: قم درجذب سرمایه‌گذاران از ابتدای سالجاری همواره در رتبه‌های برتر کشور قرار داشته است.
                        2 هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
                        قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
                        نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره پیشنهاد اعمال 10 درصد تخفیف در واگذاری زمین به سرمایه گذاران در شهرک‌های صنعتی استان گفت: برای اعمال این 10 درصد باید ملاک و معیار عمومی ایجاد شود.
                        حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری خاطرنشان کرد:برای اینکه این امکان برای تمام سرمایه‌گذاران فراهم شود باید نحوه اعمال این 10 درصد نظامند شده و صرفا منوط به نظر شخصی استاندار برای جلوگیری از ایجاد شائبه تبعیض خودداری شود.
                        در هفتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست محمد نهاوندیان معاون اقتصادی، پیشنهادات استان در مسیر رونق تولید و رفع موانع موجود مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

نظر

• hamid1111111
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 437

منتظر سرمایه گذاران چینی در شهرک صنعتی نیزار باشید...چین بزرگترین مصرف کننده فولاد وسنگ اهن در جهان می باشد....با توجه به این که شهرک صنعتی نیزار یک شهرک فولادی و شیمیایی شهرک تخصصی می باشد سرمایه گذاران چینی همان طور که در سال 1394 بازدید نموده بودند اما به توافق نرسیدند به نظر میرسد در اینده همان سرمایه گذاران شهرک صنعتی نیزار برای سرمایه گذاری بیایند....
                          شهرستان نیزار قم به دلیل داشتن معادن سنگ اهن و مس و طلا وسنگ اهنک و سنگ گچ و دیگر مواد معدنی و همچنین با توجه به این که شهرک صنعتی نیزار دراای زیر ساخت های قوی از قبیل اب و برق و گاز و مخابرات وطرح توسعه دو هزار هکتاری می باشد بهترین مکان از لحاظ صرقه اقتصادی برای تولید و فراوری مواد فلزی و معدنی شهرک صنعتی نیزار می باشد برای سرمایه گذاری....
                          سرمایه گذاری معیار صنعت پارس مالک و سهامدار عمده 78 درصدی شهرک صنعتی نیزار می باشد.

نظر

• hamid1111111
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 437

یکی از مهمترین نیازهای هر شهرک صنعتی سوخت وانرژی می باشد شهرک صنعتی نیزار که بعنوان شهرک فولادی معروف است که شرکت های سنگین مانند شرکت های فولادی و پتروشیمی وغیره میتوانند دران مستقر شوند....برای شرکت های فولادی و پتروشیمی گاز مهمترین واصلی ترین زیرساخت برای تولید می باشد که شرکت های تولیدی فولادی و پتروشیمی پرمصرف ترین شرکت های تولیدی گازمی باشند....شهرک صنعتی نیزار دارای ایستگاه تقویت فشار گاز می باشد و استان قم بزرگترین منبع ذخیره گاز را در اختیار دارد....

https://uupload.ir/view/owgn_%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D 8%AA%DB%8C_%D9%86%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%B1_%D9%82%D 9%85.png

نظر

• hamid1111111
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 437

یکی از مهمترین نیازهای هر شهرک صنعتی سوخت وانرژی می باشد شهرک صنعتی نیزار که بعنوان شهرک فولادی معروف است که شرکت های سنگین مانند شرکت های فولادی و پتروشیمی وغیره میتوانند دران مستقر شوند....برای شرکت های فولادی و پتروشیمی گاز مهمترین واصلی ترین زیرساخت برای تولید می باشد که شرکت های تولیدی فولادی و پتروشیمی پرمصرف ترین شرکت های تولیدی گازمی باشند....شهرک صنعتی نیزار دارای ایستگاه تقویت فشار گاز می باشد و استان قم بزرگترین منبع ذخیره گاز را در اختیار دارد....

https://uupload.ir/view/owgn_%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D 8%AA%DB%8C_%D9%86%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%B1_%D9%82%D 9%85.png

نظر

• hamid1111111
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 437

منتظر سرمایه گذاران چینی در شهرک صنعتی نیزار باشید...چین بزرگترین مصرف کننده فولاد وسنگ اهن در جهان می باشد....با توجه به این که شهرک صنعتی نیزار یک شهرک فولادی و شیمیایی شهرک تخصصی می باشد سرمایه گذاران چینی همان طور که در سال 1394 بازدید نموده بودند اما به توافق نرسیدند به نظر میرسد در اینده همان سرمایه گذاران شهرک صنعتی نیزار برای سرمایه گذاری بیایند....
                                شهرستان نیزار قم به دلیل داشتن معادن سنگ اهن و مس و طلا وسنگ اهنک و سنگ گچ و دیگر مواد معدنی و همچنین با توجه به این که شهرک صنعتی نیزار دراای زیر ساخت های قوی از قبیل اب و برق و گاز و مخابرات وطرح توسعه دو هزار هکتاری می باشد بهترین مکان از لحاظ صرقه اقتصادی برای تولید و فراوری مواد فلزی و معدنی شهرک صنعتی نیزار می باشد برای سرمایه گذاری....
                                سرمایه گذاری معیار صنعت پارس مالک و سهامدار عمده 78 درصدی شهرک صنعتی نیزار می باشد.

https://uupload.ir/view/785x_%D9%82%...%AF%D9%86.pdf/

نظر

در حال کار...
                                X