جانم به این سهم
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط sepehr.90 پست شده است View Postامروز شبندرو با کسرا تعویض کردم تک سهم کسراااا
امروز تقریبا یقین داشتم که سهم منفی هم میشه اما 1دونه سهم هم نفروختم به صف و کلی نقشه کشیده بودم برای خرید در منفی!! اما نشد انقدر که خریدار با ولع داره...
امیدوارم 1-2 تا منفی بخوره هم سهم جون تازه بگیره هم دست به دست بشه هم بتونیم اضافه کنیمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
امروز تقریبا یقین داشتم که سهم منفی هم میشه اما 1دونه سهم هم نفروختم به صف و کلی نقشه کشیده بودم برای خرید در منفی!! اما نشد انقدر که خریدار با ولع داره...
امیدوارم 1-2 تا منفی بخوره هم سهم جون تازه بگیره هم دست به دست بشه هم بتونیم اضافه کنیم
نظر
-
در اصل توسط a.s پست شده است View Postاین سود سازی 2300 تومنی جدیه؟
راستی گزارش 23 مهر که قرار بود افزایش سرمایه رو اعلام کنه چی شد؟
ضمنا حتی اگه همه جی درست باشه این سهم تا اینجا رشد خوبی کرده و باید اصلاح عمیقی داشته باشه
از اساتید می خوام راهنمایی کنن
1- سود 2300 توماني اگر محقق بشه كه سهم بالاي 10 تومان خواهد بود تا 1 سال آينده. فعلا مبنا بر سود 1400 توماني سال آتي و ارزش فعلي حدودي 7000 تومان گذاشته ميشه از ديد بنده
2-شنيده ها از منابع موثق صرفا نقل قول مي شوند. عوامل مختلفي ممكنه اين گزارش رو عقب بندازه كه از جزئياتش اطلاعي ندارم
3-شما كه حكم رو صادر كرديد و اصلاح عميق رو در نظر گرفتيد براي سهم ديگه راهنمايي نيازي نيست :) ان شالله كه اصلاح ميكنه و تازه نفس براي اهداف بالاتر حركت خواهد كردإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
میخواستم دیگه نخرمااااااااااااااااااا
دیدم شفاف سازی دادن با کله خریدم دوباره
اینروزا هر کی گفت خبری نیست یعنی خبری هست :))
اگه محدوده 5700-5500 رد کنه میره واسه محدوده 8000آخرین ویرایش توسط هادی پورحامدی؛ 2013/10/26, 12:48.
نظر
-
در اصل توسط sepehr.90 پست شده است View Postفقط کسرا طلای بورس یعنی کسرا...هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد
آقا خبر تازه ای دارین بگین ما هم حالشو ببریم :Dلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
این سهمو خشک کردن بعد این همه رشد متعادل بودن ارزشمنده
مطمئنا بازی کسرا هنوز خیلی مونده تموم شه
نظر
-
-
نظر