سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • solt01277
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 54

پاسخ : سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

سلام دوستان. طبق اطلاعات رسیده نامه مجوز افزایش سرمایه کسرا به بورس ارسال شد. امیدوارم بزودی در کدال درج بشه../:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./

نظر

• sarin
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 63

در اصل توسط solt01277 پست شده است View Post
      سلام دوستان. طبق اطلاعات رسیده نامه مجوز افزایش سرمایه کسرا به بورس ارسال شد. امیدوارم بزودی در کدال درج بشه../:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./
      با تشکر از شما،از مقدارش اطلاعی ندارید؟

نظر

• solt01277
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 54

در اصل توسط sarin پست شده است View Post
        با تشکر از شما،از مقدارش اطلاعی ندارید؟
        سلام . نامه تمدید 400 درصد به بورس ارسال شده ولی باید تا مجمع فوق العاده صبر کنیم.امیدوارم تصمیم خوبی برای همه سهامدارای کسرا گرفته بشه . موفق باشید.

نظر

• sahar
          عضو عادی
          • Oct 2010
          • 86

سلام برهمه.

تواین چند روز باقیمانده سال 92 ارزوی پیروزی برای همه ایرانیهای عزیز دارم .ارزوی پیروزی و سر افرازی برای همه مادرها و پدرهای بزرگ که به ارزوشون همون موفقیت فرزندانشون هستش برسن . ارزو پیروزی برای کشور عزیزم ایران . ارزوی پیروزی و طول عمر برای رهبر عزیزمون اقای خامنه ای که رهبری با درایت و باهوشی هست. ارزوی پیروزی برای رییس جمهور محترم که واقعا روحانی هستش و پر تلاش . ارزوی پیروزی برای خانواده شهدا که عزیز ترین کسشون رو برای اسایش بقیه تقدیم کردن . ارزوی پیروزی برای کسرادارها که با صبوریشون مزد خیلی خوب و بزرگی خواهندگرفت تو 2 سال اینده . قبلا هم گفتم از اردیبهشت 93 تا 94 رشد انفجاری و تعدیلهای پی در پی خواهیم داشت به امید خدا. بقول یکی از دوستان قیمیت دقیقی نمیشه برای کسرا گفت ولی میشه پیش بینی کرد بالای 15000 تومان بعد افزایش سرمایه( نظر خودم خیلی بیشتر از اینهاست) بقو شاعر بزرگی که گفته بوی عیدی بوی سیب بوی کاغذ رنگی .دلتون رنگارنگ قلبتون پر امید .سال جدید رو هم پیشاپیش به همه تبریک میگم فقط فقرا رو فراموش نکنید یا حق .

نظر

• sarin
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 63

با سلام به شما و همه دوستان
            سالی که نکوست از بهارش پیداست.
            علیرغم زمستانی سخت برای اهالی بورس،انگار روزای سخت داره تموم میشه و جاشو به بهاری پرگلو شاد خواهد داد (((و برای این سرا پرسود)))
            کمال تشکر از شما و همه دوستان که ما رو همراهی کرده و روحیه دادند تا پیمودن این مسیر و سپری کردن روزها برایمان آسان باشد
            وتشکر ویژه از دوستانی که در سودهایی که خود میتوانند بدست آورند ولی ترجیح میدهند دیگران را نیز در این سودها شریک کنند .:-h:-h:-h:-h:-h:-h
            سالی خوش و خرم و سلامتی همه شما در کنار خانواده آرزومندیم

نظر

• intervention
              عضو جدید
              • Jul 2013
              • 12

در اصل توسط sahar پست شده است View Post
              سلام برهمه.

تواین چند روز باقیمانده سال 92 ارزوی پیروزی برای همه ایرانیهای عزیز دارم .ارزوی پیروزی و سر افرازی برای همه مادرها و پدرهای بزرگ که به ارزوشون همون موفقیت فرزندانشون هستش برسن . ارزو پیروزی برای کشور عزیزم ایران . ارزوی پیروزی و طول عمر برای رهبر عزیزمون اقای خامنه ای که رهبری با درایت و باهوشی هست. ارزوی پیروزی برای رییس جمهور محترم که واقعا روحانی هستش و پر تلاش . ارزوی پیروزی برای خانواده شهدا که عزیز ترین کسشون رو برای اسایش بقیه تقدیم کردن . ارزوی پیروزی برای کسرادارها که با صبوریشون مزد خیلی خوب و بزرگی خواهندگرفت تو 2 سال اینده . قبلا هم گفتم از اردیبهشت 93 تا 94 رشد انفجاری و تعدیلهای پی در پی خواهیم داشت به امید خدا. بقول یکی از دوستان قیمیت دقیقی نمیشه برای کسرا گفت ولی میشه پیش بینی کرد بالای 15000 تومان بعد افزایش سرمایه( نظر خودم خیلی بیشتر از اینهاست) بقو شاعر بزرگی که گفته بوی عیدی بوی سیب بوی کاغذ رنگی .دلتون رنگارنگ قلبتون پر امید .سال جدید رو هم پیشاپیش به همه تبریک میگم فقط فقرا رو فراموش نکنید یا حق .
              دوست عزیز علت رسیدن به بالای 15000 تومان چیست

سود کسرا قراره افزایش پیدا کنه یا فقط رشد حبابی به علت افزایش سرمایه و اینچیزاست
              میشه لطف بفرمائید و علت این تارگتتون را بفرمائید

نظر

• solt01277
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 54

سلام دوستان . سال نو بر همه شما و خانواده محترمتان مبارک . امیدوارم سالی پر برکت برایتان باشد. در رابطه با کسرا باید عرض کنم به احتمال زیاد ابتدا پیش بینی سود سال 93 رو اعلام کنند و سهم وقتی رشد کرد افزایش سرمایه رو اعلام کنند. خبرهای خوبی در راه است.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

با سلام این سهم قیمتش پره،فکر کنم چند ماه پیش هم تذکر دادم و قیمتش در حدود8تومان! بود

نظر

• solt01277
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 54

در اصل توسط heydar";470726][COLOR="#0000CD پست شده است
                    با سلام این سهم قیمتش پره،فکر کنم چند ماه پیش هم تذکر دادم و قیمتش در حدود8تومان! بود [/COLOR]
                    با سلام. آیا شما از پروژه های کسرا خبر دارید که قیمت آن را حبابی میدانید؟ زمان همه چی را ثابت خواهد کرد . منتظر شما خواهم بود. حداقل تا مجمع 93 و بعد برج 6

نظر

• A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

در قالب موج اصلاحی میتونه تا محدوده 7300 و 7800 رشد کنه مقاومت نزدیک سهم 6680 تومان هست
                      در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• sahar
                        عضو عادی
                        • Oct 2010
                        • 86

سلام بر همه دوستان.

کسی باور نمیکرد سهم از 300 تومان 3 ساله برسه به این قیمتها ولی کسایی که پاش ایستادن نوش جون کردن سودش رو( حساب کنیدسودش چند % میشه تورم چند %هستش) .سال 93 و 94 سال انفجار این سهم هستش باز باور نمیکنن قیمتهاش رو و فقط اونایی که پاش بایسن نوش جون میکنن سودش رو . دوستان علت رقمها رو میپرسن ولی اصلا انرژی نمیگذارن تحقیق کنن از سهمی که خریدن حتی نمیرن چند صفحه قبل رو بخونن ببینن روند سهم چیه پس همون بهتر که بفروشن سهمشون رو برن دنبال کار دیگه . هر کاری که انسان میخواد بکنه باید قبلش خوب تحقیق کنه. تقلب ار روی دست بقیه جز ضرر چیزی نداره. عیدی من به همه اینه این سهم400% افزایش سرمایه داره بعدش با قیمتهای خوبی باز میشه ( این بماند) قیمتهای سال دیگه همین موقعها بالای 15000 تومن هستش . این شرکت تو 2 سال اینده تولیدش به 50 هزار تن خواهد رسید وسودش رو خودتون حساب کنید ببینید 15000 تومان کف قیمتیش هستش یا خیلی بالاتر از این حرفها میارزه.پیشاپیش مبارک سال 93 پیروز باشید

نظر

• solt01277
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 54

سلام بر همه دوستان.

کسی باور نمیکرد سهم از 300 تومان 3 ساله برسه به این قیمتها ولی کسایی که پاش ایستادن نوش جون کردن سودش رو( حساب کنیدسودش چند % میشه تورم چند %هستش) .سال 93 و 94 سال انفجار این سهم هستش باز باور نمیکنن قیمتهاش رو و فقط اونایی که پاش بایسن نوش جون میکنن سودش رو . دوستان علت رقمها رو میپرسن ولی اصلا انرژی نمیگذارن تحقیق کنن از سهمی که خریدن حتی نمیرن چند صفحه قبل رو بخونن ببینن روند سهم چیه پس همون بهتر که بفروشن سهمشون رو برن دنبال کار دیگه . هر کاری که انسان میخواد بکنه باید قبلش خوب تحقیق کنه. تقلب ار روی دست بقیه جز ضرر چیزی نداره. عیدی من به همه اینه این سهم400% افزایش سرمایه داره بعدش با قیمتهای خوبی باز میشه ( این بماند) قیمتهای سال دیگه همین موقعها بالای 15000 تومن هستش . این شرکت تو 2 سال اینده تولیدش به 50 هزار تن خواهد رسید وسودش رو خودتون حساب کنید ببینید 15000 تومان کف قیمتیش هستش یا خیلی بالاتر از این حرفها میارزه.پیشاپیش مبارک سال 93 پیروز باشید
                          سحر عزیز سلام . سال نو مبارک . من مطالب شما را دنبال میکنم . البته باید یاد آور شد اونایی که از سال 89 و 90 وارد سهم شدند هنوز بدلایل خاص از سهم خارج نشدند و آن نیز پتانسیل بالای سهم جهت رشد قیمت می باشد. پیش از این تنها سد پیش رو معامله عمده سهم بود که به لطف خدا اواخر سال گذشته انجام شد و کسرا بدون مشکل راه خود را میرود . بزودی افزایش سرمایه 400 درصدی را شاهد خواهیم بود وپس ازآن تعدیل سود سهم . با پروژه هایی که کسرا داره فکر کنم اولین شرکت بورسی از نظر رشد تو سال 93 بشه . به امید خدا . من ضمن تایید نظر شما به دوستان هنوز پیشنهاد خرید سهم رو دارم . برای همه سهامداران کسرا آرزوی سالی خوش دارم.

نظر

• sarin
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 63

سلام بر همه دوستان.

سلام به شما عيدي جانانه اي بود .متشكر از شما
                            من نيز مانند شما روز هاي طلايي در اين سهم براي سهامدارانش ميبينم
                            به اميد آن روز
                            سربلند و پاينده باشيد/:.grlim:./~^o^~~^o^~~^o^~

نظر

• sahar
                              عضو عادی
                              • Oct 2010
                              • 86

سلام بر همه دوستان وتبریک سال 1393 امیدوارم تا اینجا از روزهای بهاری استفاده برده باشین و خوش گذشته باشه .

گفتنی ها گفته شده نیازی به تکرار نیست . از حالا تا پایان سال رو به 2 بخش تقسیم میکنم 6 ماهه اول و دوم از (مرحله اول) .

مرحله اول سال 93 ومرحله دوم 94 این 2 سال دوران طلایی کسرا هستش فقط صبوری میخواد .با قاطعیت میگم این 2 سال هیچ سهمی و هیچ بازاری( مسکن طلا ارزو...) بیشتر از کسرا سود نخواهد داد . بنشینید و بنگرید چه طوفانی بپا خواهد کردکسرا تبلیغ بیخودی نیست زمان همه چیز رو مشخص خواهدکرد.
                              پیروز باشید

نظر

• sarin
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 63

سلام به همه دوستان وتبرریک سال نو
                                تشکر ویژه از sahar عزیز
                                با توجه به اینکه کسرا هنوز پیش بینی سودی ارائه نداده این اتفاق کی ممکنه بیفته؟
                                آیا امکانش هست که همین روزا بسته شه برا پیش بینی؟
                                اصلا محدودیت زمانی داره یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X