سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abmohammadi
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 170

پاسخ : سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

خیلی ممنون

Sent from my C2305 using Tapatalk

نظر

• sahar
      عضو عادی
      • Oct 2010
      • 86

سلام بر همه بزرگوارن که به من لطف دارن . یه کوچولو دچار اشتباه شدن اونم اینکه من مونث هستم در صورتی که من مذکر هستم وخواهشا از بکار بردن خانم تونوشتها استفاده نکنید ممنون میشم . ایدی من سحر به معنی نزدیک صبحگاه هستش .
      قبلا گفتم پدر کاشی سرامیک ایران با پسرهاش کاری کردن کارستون که ایران روتو صنعت سرامیکهای صنعتی بسیار خودکفا کردن .نمونش رو دوستان رفتن دیدن تواین چند روز یا شنیدن . الومینیا اکتیو دنیایی داره که با تحقیقات در حال انجام انفجار خلاقیت تو این صنعت توسط ایرانیها اتفاق خواهد افتاد. این شرکت برای چند سال اینده اسمش بسیار تو دنیا خواهد پیچید . سهامدارهاش هم که کیفش روخواهند برد باقیمت سهمشون .فقط بلند مدت فکر کنید همین. .دوستی پرسیده بود تا اخر سال نگهش دارم اینجا میگم تصمیم با خودت هستش سرمایه ای تو بورس میاد که نیازی بهش نداشته باشیم نه نون شب رو بیاری که نگرانش باشی . قانون رو رعایت کنید سود سرشاری میبرید پیروز باشید
      آخرین ویرایش توسط sahar؛ 2014/05/01, 13:56.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط sahar پست شده است View Post
        سلام بر همه بزرگوارن که به من لطف دارن . یه کوچولو دچار اشتباه شدن اونم اینکه من مونث هستم در صورتی که من مذکر هستم وخواهشا از بکار بردن خانم تونوشتها استفاده نکنید ممنون میشم . ایدی من سحر به معنی نزدیک صبحگاه هستش .
        قبلا گفتم پدر کاشی سرامیک ایران با پسرهاش کاری کردن کارستون که ایران روتو صنعت سرامیکهای صنعتی بسیار خودکفا کردن .نمونش رو دوستان رفتن دیدن تواین چند روز یا شنیدن . الومینیا اکتیو دنیایی داره که با تحقیقات در حال انجام انفجار خلاقیت تو این صنعت توسط ایرانیها اتفاق خواهد افتاد. این شرکت برای چند سال اینده اسمش بسیار تو دنیا خواهد پیچید . سهامدارهاش هم که کیفش روخواهند برد باقیمت سهمشون .فقط بلند مدت فکر کنید همین. .دوستی پرسیده بود تا اخر سال نگهش دارم اینجا میگم تصمیم با خودت هستش سرمایه ای تو بورس میاد که نیازی بهش نداشته باشیم نه نون شب رو بیاری که نگرانش باشی . قانون رو رعایت کنید سود سرشاری میبرید پیروز باشید

با سلام

ضمن تایید ارزنده بودن کسرا برای بلند مدت..... شنیده ام که شرکت برای 93 فعلا تعدیل مثبتی اعلام نمیکنه و ممکنه مدتی استراحت قیمتی داشته باشه

به شخصه خرید را برای بعد از مجمع مناسب می دانم.....
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hamid26967
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 416

با سلام خدمت دوستان و اساتید
          من خودم چندین بار سود خوبی از کسرا گرفتم . به نظرم الانم بهترین وقت برای خرید هست البته به صورت پله ای. مطمئنا برای افراد میان مدت گین خوبی خواهد داد
          لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• tech
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 21

سلام
            به نظر بنده این سهم باید به 3500 برسه وتا تیر ماه خبری نیست.
            مگر اینکه بتوانه تعدیل مثبت خوبی بزنه. که اونم تا تیر ماه بعید می دانم

نظر

• sahar
              عضو عادی
              • Oct 2010
              • 86

قیمت بعد از افزایش سرمایه400% حدود این قیمتهاست . قدر این سهم رو فقط سهامدارهای واقعیش میدونن سهامداری بلند مدت فقط . بقیه سهام بازها خوش باشن با شایعات

نظر

• sepehr.90
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 69

تبریک فقط سود یکی از محصول ها (اکتیو) 931 تومن

نظر

• مجیدشمسعلی
                  كاربر فعال
                  • Jul 2025
                  • 643

#کسرا گزارش کسرا....پیش بینی نسبت به گزارش اولین پیش بنینی در امد سال 92، 25 درصد تعدیل مثبت داره!!!ولی در مقابل آخرین پیش بینی درآمد با 10 درصد تعدیل منفی روبرو شده..نکات قابل توجه در این گزارش محافظه کارانه کسرا عدم افزایش نرخ محصولات و فروش در مقابل افزایش هزینه های تولید عنوان شده و این نوید رو میده که در پایان خردادماه با اعلام افزایش قیمت ها در کلیه صنایع این پیش بینی رنگ سبزی به خودش بگیره...!!و اما شاید بزرگترین سورپرایز این شرکت برنامه افزایش 470 درصدی از محل سود از اورده نقدی و مطالبات سهامداران هست (بهترین نوع افزایش سرمایه اورده نقدی)!!!که در صورت اعلام در زمان مناسب به تنهایی میتونه جرکت فوق العاده ایی را برای سهام به ارمغان بیاره....!!و در پایان بزرگترین و سنگینترین تعدیل رو به جرات در گزاش کسرا میشه دید و هیچ بهونه ایی را برای نگاه با دید سهامداری به این سهام نمی زاره....70 درصد پیشرفت پروژه الومینا...!!!باورش سخته میدونم....!! 93101 ریال بایت هر سهم.....از الان نوید اینده ایی درخشان برای سهامداران صبور میده.....!!!!!

صفحه 8 گزارش در کدال موجود است

نظر

• مجیدشمسعلی
                    كاربر فعال
                    • Jul 2025
                    • 643

خبرها (شایعه یا واقعیت؟!!!!) از منابع نسبتا موثق از تعدیل عالی سهم (300درصدی) برای امسال و افزایش سرمایه 400 درصدی کسرا ......... توکل به خدا ...... با کسرا هستیم تا او چه خواهد .

نظر

• مجیدشمسعلی
                      كاربر فعال
                      • Jul 2025
                      • 643

93101 ریال =معادل 9300تومان

نظر

• tech
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 21

من خودم از سهامدارهای متعصب این سهم هستم
                        اما کمی احساسی نباید برخورد کرد
                        احتمال ریزش سهم تا 4000 هزار تومان زیاده. و خودم منتظرم اگر پایین اومد این سهم را دوباره بخرم

نظر

• y.alizadeh
                          عضو جدید
                          • Jun 2013
                          • 2

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                          #کسرا گزارش کسرا....پیش بینی نسبت به گزارش اولین پیش بنینی در امد سال 92، 25 درصد تعدیل مثبت داره!!!ولی در مقابل آخرین پیش بینی درآمد با 10 درصد تعدیل منفی روبرو شده..نکات قابل توجه در این گزارش محافظه کارانه کسرا عدم افزایش نرخ محصولات و فروش در مقابل افزایش هزینه های تولید عنوان شده و این نوید رو میده که در پایان خردادماه با اعلام افزایش قیمت ها در کلیه صنایع این پیش بینی رنگ سبزی به خودش بگیره...!!و اما شاید بزرگترین سورپرایز این شرکت برنامه افزایش 470 درصدی از محل سود از اورده نقدی و مطالبات سهامداران هست (بهترین نوع افزایش سرمایه اورده نقدی)!!!که در صورت اعلام در زمان مناسب به تنهایی میتونه جرکت فوق العاده ایی را برای سهام به ارمغان بیاره....!!و در پایان بزرگترین و سنگینترین تعدیل رو به جرات در گزاش کسرا میشه دید و هیچ بهونه ایی را برای نگاه با دید سهامداری به این سهام نمی زاره....70 درصد پیشرفت پروژه الومینا...!!!باورش سخته میدونم....!! 93101 ریال بایت هر سهم.....از الان نوید اینده ایی درخشان برای سهامداران صبور میده.....!!!!!

60492209742651353394.png

اصلاح خوبی داشته احتمالا از فیبوی50 روندش برگرده فقط یکم مشکوکه به سروشونه که اندیکاتورا فعلا اجازه افت نمیدن
                          sto توی تایم 4ساعته و1روزه وهفته ای همگی صعودیه
                          rsiهم عالی به 30 واکنش نشون داده
                          macd هم مشکوک به واگرایی مثبت
                          منم اگه بشه شنبه یه پله میخرم با حد ضرر 4700

نظر

• sepehr.90
                            عضو عادی
                            • Mar 2013
                            • 69

در اصل توسط tech پست شده است View Post
                            من خودم از سهامدارهای متعصب این سهم هستم
                            اما کمی احساسی نباید برخورد کرد
                            احتمال ریزش سهم تا 4000 هزار تومان زیاده. و خودم منتظرم اگر پایین اومد این سهم را دوباره بخرم
                            عمرا بیاد تا 4000 تومن

نظر

• solt01277
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 54

در اصل توسط y.alizadeh پست شده است View Post
                              [ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH]

اصلاح خوبی داشته احتمالا از فیبوی50 روندش برگرده فقط یکم مشکوکه به سروشونه که اندیکاتورا فعلا اجازه افت نمیدن
                              sto توی تایم 4ساعته و1روزه وهفته ای همگی صعودیه
                              rsiهم عالی به 30 واکنش نشون داده
                              macd هم مشکوک به واگرایی مثبت
                              منم اگه بشه شنبه یه پله میخرم با حد ضرر 4700

آقای شمسعلی سلام. در صفحه 8 گرارش اون عدد 93101 سود نبوده و تاریخ 93/10/1 می باشد که اشتباها در ستون سود درج شده . مراتب فقط جهت اطلاع رسانی میباشد.

نظر

• solt01277
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 54

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post

آقای شمسعلی سلام. در صفحه 8 گرارش اون عدد 93101 سود نبوده و تاریخ 93/10/1 می باشد که اشتباها در ستون سود درج شده . مراتب فقط جهت اطلاع رسانی میباشد.

نظر

در حال کار...
                                X