بعد افزایش سرمایه با چه eps می خواد باز بشه؟
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Postسلام دوستان
چون كسرا يك سهم داراي پتانسيل بنيادي قوي هست، بنده علاقه مند هستم با كمك يكديگر اوضاع اين سهم را بررسي كنيم. بنابراين من اول شروع ميكنم و ياري دوستان هم كمك بزرگي به شفاف تر شدن وضعيت سهم مي كنه
1- طرح هاي توسعه اي شركت
- طرح افزايش ظرفيت از 6500 تن به 15000 تن
وضعيت طرح :
طبق گزارشات سامانه كدال نرخ فروش محصولات شركت بدين شرح مي باشد :
- گلوله هاي سايز 20-60 هر كيلو 47000
- گلوله هاي توزيعي هر كيلو 66000 ريال
- گلوله هاي سيليسي هر كيلو 13000 ريال
- لاينر هر كيلو 67500 ريال
شركت در گزارش خود اعلام كرده كه نرخ هاي فروش بر مبناي نرخ هاي آبان ماه 1391 مي باشد. تاريخچه شركت نشون داده افزايش نرخ هاي شركت در مقاطع اسفند ماه ، شهريور ماه صورت مي گيرد و اگر مطابق سال گذشته باشه در اسفند ماه 20% افزايش نرخ صورت گرفته. بنابر اين اگر فروش كل شركت را در 1.2 ضرب كنيم و از پيش بيني اوليه كم كنيم و در نرخ پس از ماليات (77.5%) ضرب كنيم به عدد 1266 ريال براي هر سهم مي رسيم كه بازم اگه با 2826 ريال جمع بشه به عدد 4092 ريال مي رسه. لازم به ذكر هست كه اين رقم بدون توجه به طرح توسعه احتمالي شركت خواهد بود.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
-
-
-
-
خبرهای مهم از سرامیک صنعتی اردکان
کسرا سود هر سهم سال ۹۲ خود را از ۲۸۲۶ ریال به ۳۰۲۰ ریال افزایش داده است و با تعدیل ۷ درصدی روبرو شده است.در سه ماهه واقعی هم ۲۰ درصد آن را پوشش داده است.دلیل تغییر سود افزایش حجم تولید و فروش و تغییر در ترکیب فروش و تولید قطعات ویژه سرامیکی با حاشیه سود بالاتر و افزایش بهره وری بوده است.شرکت در سه ماهه ۲۳ درصد مقدار تولید و ۱۸ درصد مقدار فروش را پوشش داده است.در این دوره صادراتی نداشته است و ۱٫۴ میلیون دلار واردات مواد اولیه داشته که با دلار ۲۴۷۷ تومان انجام شده استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر