کسرا سود هر سهم سال مالی جاری خود را همان 1488 ریالی قبلی اعلام کرده است.قبل از آن در تاریخ 1تیر ماه سودش را از 968 ریال به 1488 ریال افزایش داده بود.در سه ماهه واقعی امسال نیز 41 تومان ( معادل 28 درصد) پوشش داده است. مطابق اطلاعات ارسالي پيشنهاد تقسيم سود سال مالي 92 مبلغ 410 ريال به ازاي هر سهم اعلام شده است. قابل ذکر است که، شرکت سياست تقسيم سود خود را براي سال مالي منتهي به 30/12/91 در تاريخ 09/11/90 مبلغ 647 ريال، در تاريخ 21/12/90 مبلغ 663 ريال، در تاريخ 28/04/91 مبلغ 620 ريال، در تاريخ 29/07/91 مبلغ 382 ريال، در تاريخ 29/09/91 مبلغ 459 ريال، در تاريخ 30/10/91 مبلغ 831 ريال، در تاريخ 04/11/91 مبلغ 550 ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 831 ريال اعلام نموده بود که در مجمع عادي مبلغ 1300 ريال به ازاي هر سهم تقسيم شد
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
-
-
کسرا سودش را در مجمع 200 تومان اعلام کرده و به زودی افزایش 400 درصدی را خواهد داشت فکر می کنم بهترین گزینه برای خرید امروز است.هر یک سهمتان 5 سهم خواهد شد و طبق گفته کلاغه پس از افزایش سرمایه در قیمت هزار تومان باز خواهد شد;) این از من به شما هدیه[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
;)در اصل توسط زمانه کهن پست شده است View Postکسرا سودش را در مجمع 200 تومان اعلام کرده و به زودی افزایش 400 درصدی را خواهد داشت فکر می کنم بهترین گزینه برای خرید امروز است.هر یک سهمتان 5 سهم خواهد شد و طبق گفته کلاغه پس از افزایش سرمایه در قیمت هزار تومان باز خواهد شد;) این از من به شما هدیه
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا توجه به در پیش بودن افزایش سرمایه 400درصدی امروز خوب جمعش کردن
از صف فروش رفت مثبت
در منفی کامل امروز اضافه کردم و خریدهامو در این سهم تکمیل
قصد شرکت در افزایش سرمایه دارم...
[با سلام جناب وحید. می خواستم بپرسم ایا اطلاع دارید چه موقعی برای افزایش سرمایه سهم بسته می شود؟ ایا از قبل اگهی می دهد یا بدون اخطار بسته می شود. با تشکر
نظر
-
در اصل توسط ppp پست شده است View Post[با سلام جناب وحید. می خواستم بپرسم ایا اطلاع دارید چه موقعی برای افزایش سرمایه سهم بسته می شود؟ ایا از قبل اگهی می دهد یا بدون اخطار بسته می شود. با تشکر
زمان دقیقش مشخص نیست ولی با توجه به اینکه مجوز افزایش سرمایش چندی پیش صادر شده طبیعتا نباید خیلی مونده باشه
دیروز هم با شرکت تماس گرفتم گفت که هنوز تاریخ مشخص نشده
قبلش در کدال اطلاعیه دعوت به مجمع میزنه و بدون خبر نمیبنده مگر برای مورد دیگری مثل تعدیل بسته باشه و زمان مجمع هم برسهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کسرا سهمی بوده که در سالهای اخیر همواره رو به رشد بوده و هر کسی هر موقع خریده و نگه داشته سود خوبی برده
روند رشد سوداوریشم خوب هست
با افزایش سرمایه 400درصدی 4برابر سرمایه فعلی نقدینگی وارد شرکت میشه که برای طرح های توسعه هست و همچنان اینده شرکت رو روشن کرده
در قیمتهای فعلی هم فروشنده چندانی نیستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
طبق شنیده ها قراره امسال 500 تومن سود بسازه.. بعد از افزایش سرمایه 400% که از محل آورده نقدی مجوز بورس گرفته ولی ممکنه از محل سود انباشته این افزایش سرمایه صورت بگیره. P/E سهم میاد زیر 2 .. که فکر نکنم هیچ سهمی تو بورس زیر 2 داشته باشه.. که میشه مفت مفت... ما که داریم نگه میداریم.. دید میان مدت.. حدود برج 8 !
نظر
-
در مورد زمان مجمع فوق العاده شرکت برخی دوستان در پیام خصوصی سوال داشتند اینجا عرض کنم که تاریخ صدور مجوز افزایش سرمایه 17 تیر بوده
و قانونا تا 60روز از تایخ مجوز باید افزایش سرمایه باید انجام بشه
امروز 17 مرداد هست یعنی نصف این مهلت گذشته و نهایتا تا یک ماه دیگر باید مجمعش برگزار بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط zarineh پست شده است View Postطبق شنیده ها قراره امسال 500 تومن سود بسازه.. بعد از افزایش سرمایه 400% که از محل آورده نقدی مجوز بورس گرفته ولی ممکنه از محل سود انباشته این افزایش سرمایه صورت بگیره. P/E سهم میاد زیر 2 .. که فکر نکنم هیچ سهمی تو بورس زیر 2 داشته باشه.. که میشه مفت مفت... ما که داریم نگه میداریم.. دید میان مدت.. حدود برج 8 !
دوست گرامی این 500تومان سود که فرمودین در صورت تحقق با سرمایه فعلی هست نه با اعمال 400درصد افزایش سرمایه
روند کلی سهم و سوداوری شرکت صعودیست و سال پیش قیمت سهم همین موقع تقریبا 800بود و الان با لحاظ سود مجمع 4برابر شده
با انجام افزایش سرمایه و اجرای طرح های توسعه در اینده شاهد رشد بیشتر سوداوری خواهیم بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
نظر