كسرا تبلور سفته بازارني است با حمايت سازمان.
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
خوشحال میشم تحلیلتون رو کمی برای بنده تشریح کنید. شاید از خواب غفلت بیرون آمدیم...
آنچه در اين دسته سهم بيشتر نمود دارد؛ جداي از وجود فاند و يا عدم وجود آن؛ دستكاري و سفته بازي در قيمت است.
مثالهاي بيشماري در اين خصوص وجود دارد كه بر ذهن شما بيشك حك شده اند.
در اين مقال به نظر آنچه بيشتر از فاند( البته اگر وجود داشته باشد) و نيز تكنيكال( كه بيشك در اين دسته سهم درست ميشود كه ناشي از عرضه و تقاضاي مصنوعي است)؛ بازي حقيقي هايي است كه با چند صد ميليون توانايي تغييرات شديد در قيمت را دارند.
موفق باشيد
نظر
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postشما استاديد قربان مشخصاً شناور پايين سبب ميشود در اين گونه سهم هاي كوچك بشود تغييرات قيمتي شديدي را ايجاد نمود.
آنچه در اين دسته سهم بيشتر نمود دارد؛ جداي از وجود فاند و يا عدم وجود آن؛ دستكاري و سفته بازي در قيمت است.
مثالهاي بيشماري در اين خصوص وجود دارد كه بر ذهن شما بيشك حك شده اند.
در اين مقال به نظر آنچه بيشتر از فاند( البته اگر وجود داشته باشد) و نيز تكنيكال( كه بيشك در اين دسته سهم درست ميشود كه ناشي از عرضه و تقاضاي مصنوعي است)؛ بازي حقيقي هايي است كه با چند صد ميليون توانايي تغييرات شديد در قيمت را دارند.
موفق باشيد
اما سهم های سفتا بازی نشانه های دارند. زمانی که دو بار سهم به سقف 6800 خورد قطعا در صورت سفته بازی بودن باید برمیگشت به زیر 4000 تومان. برای بنده بشمرید کلا چند روزی سهم با صف فروش سنگین بسته شده و قفل شده در این 2 ماه رشد سهم. مساله اینجاست که تحلیل بنیادی یک ایراد خیلی بزرگ داره. معمولا بین 3 ماه تا حتی 1 سال از بازار جلوتر هستی! تا بازار بیاد درک کنه چی داری میگی 6 ماه طول میکشه. بله بنده سهم هایی خاطرم هست که با پول صرف بالا رفتند و بعد ریختند و بعد از یک سال با این همه رشد هنوز به قیمت قبلی نرسیدند. سهم هایی هم خاطرم هست که معرفی شدند و انگ سفته بازی بهشون زده شد و الان با 500 درصد افزایش قیمت و پی بر ای معقول در حال معامله هستند. من گفتنی های کسرا رو به تفصیل گفته ام؛ زمانی هم معرفی کردم که زیر 3000 تومان بود و هیچ کس نمیتونه ادعا کنه با سود زیر 100 درصد از سهم خارج شده. دیگر صحبتی در مورد این سهم ندارم. خودم مقداری رو سیو کردم وقتی دیدم بار دوم سقف رو نشکست و مقداری رو با دید 1-2 ساله نگه داشتم در سبد. مثل شپارس که تحلیل شد و گفتند سفته بازیه و دیگه هیچ پستی اونجا نزدیم اما سهم از 160 تومان تا 1000 تومان بالا اومد با افزایش سودآوریش. اینجا هم زین پس نگاه می کنیم. شاید هم تحلیل ما اشتباه باشه شاید هم درست! تا چه پیش آید...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام دوستان عزیز
من اصلا هیچ آشنایی با داستان سهام و بورس ندارم . کل این تاپیک رو خوندم ولی عملا چیز خاصی دستگیرم نشد .
من 2100 سهم از صنعتی اردکان دارم . میدونم نمیشه جواب ۱۰۰٪ قطعی داد ولی به نظر شما بفروشم فردا یا نه؟فکر میکنید مثلا در چند ماه گذشته چه اتفاقی بیفته؟
و یک سوال دیگه . آیا در ۸ سال گذشته افزایش سرمایه و از این داستانا نداشته این شرکت ؟ یعنی هنوز من همون ۲۱۰۰ سهم رو دارم؟
ببخشید اگر سوالات پیش پا افتاده بود و پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارم
نظر
-
در اصل توسط compiler پست شده است View Postسلام دوستان عزیز
من اصلا هیچ آشنایی با داستان سهام و بورس ندارم . کل این تاپیک رو خوندم ولی عملا چیز خاصی دستگیرم نشد .
من 2100 سهم از صنعتی اردکان دارم . میدونم نمیشه جواب ۱۰۰٪ قطعی داد ولی به نظر شما بفروشم فردا یا نه؟فکر میکنید مثلا در چند ماه گذشته چه اتفاقی بیفته؟
و یک سوال دیگه . آیا در ۸ سال گذشته افزایش سرمایه و از این داستانا نداشته این شرکت ؟ یعنی هنوز من همون ۲۱۰۰ سهم رو دارم؟
ببخشید اگر سوالات پیش پا افتاده بود و پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارمدر اصل توسط هاتف پست شده است View Postدوست عزیز کسرا اززمان عرضه در بورس افزابش سرمایه نداشته ولی چهارصددرصدافزایش مصوبه بورس دراختیار هیئت مدیره می باشد که حداکثرتامجمع اعمال خواهد بنظر بنده تا یکسال دیگر سهامداری سود غیر قابل تصور نصیب سهامداران خواهد کرد انشاالله
می توانم بگویم زندگیمو از کسرا دارم دلیلش اینکه از 800 تومان با سهم هستم.
یکی از خصیصه های کسرا این است که برای نوسانگیری قابل پیش بینی نیست و باید سهامداری کرد.
من به امید کسرای 15000 تومانی در سال 93 همچنان سهامداری دارم می کنم و می دانم که سودهای باور نکردنی در این سهم پنهان است.
و اگر این روند ادامه داشته باشه یعنی طرح های توسعه ای خوب راه اندازی شود در سال 94 قیمت کسرا به 26000 تومان هم خواهد رسید.
اگر باور نمی کنید می توانید نظاره گر سهام تا اسفند ماه باشید.
به قول شیخ سخن : من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدر مورد کوچک بودن سهم موافق نیستم، این سهم طی ماه اخیر متوسط 200 هزار سهم روی 5000 تومان معامله شده یعنی روزی 1 میلیارد تومان. تعداد سهم هایی که متوسط روزی بیش از 1میلیارد معامله می شوند بیشتر از 40-30 سهم نیست در بورس
اما سهم های سفتا بازی نشانه های دارند. زمانی که دو بار سهم به سقف 6800 خورد قطعا در صورت سفته بازی بودن باید برمیگشت به زیر 4000 تومان. برای بنده بشمرید کلا چند روزی سهم با صف فروش سنگین بسته شده و قفل شده در این 2 ماه رشد سهم. مساله اینجاست که تحلیل بنیادی یک ایراد خیلی بزرگ داره. معمولا بین 3 ماه تا حتی 1 سال از بازار جلوتر هستی! تا بازار بیاد درک کنه چی داری میگی 6 ماه طول میکشه. بله بنده سهم هایی خاطرم هست که با پول صرف بالا رفتند و بعد ریختند و بعد از یک سال با این همه رشد هنوز به قیمت قبلی نرسیدند. سهم هایی هم خاطرم هست که معرفی شدند و انگ سفته بازی بهشون زده شد و الان با 500 درصد افزایش قیمت و پی بر ای معقول در حال معامله هستند. من گفتنی های کسرا رو به تفصیل گفته ام؛ زمانی هم معرفی کردم که زیر 3000 تومان بود و هیچ کس نمیتونه ادعا کنه با سود زیر 100 درصد از سهم خارج شده. دیگر صحبتی در مورد این سهم ندارم. خودم مقداری رو سیو کردم وقتی دیدم بار دوم سقف رو نشکست و مقداری رو با دید 1-2 ساله نگه داشتم در سبد. مثل شپارس که تحلیل شد و گفتند سفته بازیه و دیگه هیچ پستی اونجا نزدیم اما سهم از 160 تومان تا 1000 تومان بالا اومد با افزایش سودآوریش. اینجا هم زین پس نگاه می کنیم. شاید هم تحلیل ما اشتباه باشه شاید هم درست! تا چه پیش آید...تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام بر استاد عزیز سید یاسر شریعت........................تحلیل و برسی بنیادی شما بنظر من صحیح میباشد.......حالا دوستان چه نظری دارن خودشون میدانن.................کسرا از حداکثر از روی 4800 -5000 تومان بر خواهد گشت.............وهدف تکنیکی خیلی بالای دارد در پله اول محدوده 15000 تومانی وبعد 24000 تومانی.البته فاند سهم که وقتی روبشه اون زمان قیمت این نخواهد بود دوستان میدانند که قیمت جلوتر از aps سهم حرکت میکندمنتظر اعلام سود شرکت باشی باید حوال سقف قیمتی باید بخری این نظر من است.....................بنظر من حداکثر زمان هم 93/2/30 خواهد بود...............وشاید هم زود تر.....حیف وصد حیف پول ندارم.........چندصد درصد سود واقعا باید به دکتر شریعت دست مریزاد باید گفت..............دکتر جون دوست دارم خیلی گلی.موفق وپرسود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سلام بر همه مخصوصا قدیمیهای سایت . بعداز چند سال دوری و سهامداری با این سهم شروعی دوباره دارم. وقتی قیمتش رو دیدم شوکه شدم وقتی رزومه شرکت بدستم رسید و خوندم واقعا شگفت زده شدم از اینهمه رشد کارخونه . توصیه خاصی ندارم ولی واقعا شگفت اوره رشد این شرکت درود بر پدر کاشی سرامیک ایران و پسران واقعا درود.راستی یه زمانی اقای نادر علی خوب مینوشت .هنوز مینویسه؟یا نازنین اریانفر ؟آخرین ویرایش توسط sahar؛ 2013/12/09, 22:46.
نظر
-
در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Postتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر