سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    سلام در مورد کسرا که هیچ کس سهام اولیه را نفروخته جون معاملات باطل و سهم بسته شد
    بله... خوب... باز تا زمانی که سهام جایزه آزاد شود اگر کسی میزان دارایی اش 0 شود ممکن است به مشکل برخورد. (معمولا کسانی که می خواهند بفروشند 1 دانه تهش نگه می دارند.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

معاملات کسرا مشکوک هست واقعا مشکوکه ببینم امروز چه می شود فروش سهم به نظرم درست نباشه
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

کفرا با دو برابر سود و سرمایه کمتر 350تومان
        ...............................................
        کسرا 480تومان
        ..................................................
        کفرا باید بره بالا

نظر

• هوای تازه
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 738

اون کثافتی که روی 800 تومان میخرید الان کدوم گوری رفته تا 5 میلیون صف فروش رو در 475 تومان جمع کنه
          اگه مرده الان همین 5 میلیون از صف فروش برداره تا برادری خودش ثابت کنه

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
            اون کثافتی که روی 800 تومان میخرید الان کدوم گوری رفته تا 5 میلیون صف فروش رو در 475 تومان جمع کنه
            اگه مرده الان همین 5 میلیون از صف فروش برداره تا برادری خودش ثابت کنه
            به نظر مقصر خلق ا... هستند که حاضرند با سود 10 درصدی بفروشن به هیچ وجه توصیه به خرید ندارم اما اونی که رو 800 می خرید بر می گرده ، منم زیاد ندارم . حجم حدود 9 میلیون امروز برای روز اول عالی است . کسرا مانند ثبت افزایش سرمایه دوباره می تونه شگفتی ساز بشه
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

صف فروش خوده حقوقی هست و به سهامداری جزاین وسط بد رکپ زد

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

من این سهم ندارم ولی در حق سهامداری کسرا جفا شده

من خودم قبلا تو خیلی از سهم ها با این روش تجدید ارزیابی سود چند درصد درصدی بردم

غسالم .لکما.شفارس.خچرخش.خاهن.سدور.تمحرکه.قجام ولی هیچکدوم از این رکپها سازمان به ما نزد

برا همین فکر میکنم در حق سهامداری کسرا بدجوری ظلم شد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

بنده این جور تعبیر می کنم:

یک سفته بازی می خواست قیمت را بالا بکشد که سازمان و حقوقی نگذاشتند. در خیلی از نماد ها هست که هر روز 5 درصد قیمت را بی دلیل می کشند بالا یا هنگام بازگشایی قیمت را حسابی تغییر می دهند و سازمان نمی آید بگوید اصلا حالتان چطور است؟ ولی در این نماد سریع نماد را بست و سهم های جایزه را آزاد کردند و قیمت بالایی که خورده بود را رد کردند و داد و ستد ها را باطل اعلام کردند و بعد هم حقوقی میلیونی فروخت...

من (هر چند به نفعم بود ولی) طرفدار آن سفته باز نیستم و آن کار را اشتباه می دانم...
                  ولی این کار سازمان بورس و حقوقی هم یک جورهایی ناجوانمردی است... به خصوص اینکه آدم می بیند در نمادهای دیگر سازمان بورس خواب تشریف دارند ولی در بعضی نمادها بیدار می شوند! و همین طور اینکه آدم می بیند چقدر سریع سهام جایزه آزاد شده و حقوقی میلیونی عرضه می کند...

ناگفته نماند آن کسی که می خواست قیمت را ببرد بالا به نظر می رسد امروز هم تلاشش را کرد و 50 میلیارد ریال ارزش داد و ستد امروز نشان دهنده ی این مسئله است... ولی انگار زورش به فروش های میلیونی حقوقی نرسید....
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• هوای تازه
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 738

بازی عجیب قریب سهم جالب توجه بود این سهم کلا دست حقیقی هاست
                    یعنی عمده های سهم و سهامدار 50% سهم حقیقی است
                    پس اینکه امروز به حقوقی اجازه جولان دادن دادن جای سوال داشت
                    خود حقیقی نخواست صف فروش امروز جمع کنه
                    که به نظرم فقط بخاطر راضی کردن سازمان بود تا باز معاملات سهمو باطل نکنه
                    فردا روز دیگری خواهد بود

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام

بنده این جور تعبیر می کنم:

یک سفته بازی می خواست قیمت را بالا بکشد که سازمان و حقوقی نگذاشتند. در خیلی از نماد ها هست که هر روز 5 درصد قیمت را بی دلیل می کشند بالا یا هنگام بازگشایی قیمت را حسابی تغییر می دهند و سازمان نمی آید بگوید اصلا حالتان چطور است؟ ولی در این نماد سریع نماد را بست و سهم های جایزه را آزاد کردند و قیمت بالایی که خورده بود را رد کردند و داد و ستد ها را باطل اعلام کردند و بعد هم حقوقی میلیونی فروخت...

من (هر چند به نفعم بود ولی) طرفدار آن سفته باز نیستم و آن کار را اشتباه می دانم...
                      ولی این کار سازمان بورس و حقوقی هم یک جورهایی ناجوانمردی است... به خصوص اینکه آدم می بیند در نمادهای دیگر سازمان بورس خواب تشریف دارند ولی در بعضی نمادها بیدار می شوند! و همین طور اینکه آدم می بیند چقدر سریع سهام جایزه آزاد شده و حقوقی میلیونی عرضه می کند...

ناگفته نماند آن کسی که می خواست قیمت را ببرد بالا به نظر می رسد امروز هم تلاشش را کرد و 50 میلیارد ریال ارزش داد و ستد امروز نشان دهنده ی این مسئله است... ولی انگار زورش به فروش های میلیونی حقوقی نرسید....
                      کسرا همه چیزش عجیب بوده ، و این به نظرم ارزشمندی شرکت رو می رسونه ، به نظرم امروز همان نوسان گیر هایی که گفتید سهم رو جمع کردند ، من دو بار قبل مجمع کسرا خریده و علاوه بر سود محمع (عادی ) از آن سود کرده ام . ممکنه همان ها کسرا را در روز های آینده منفی و باز هم جمع کنند چون کسرا در شرایط خوبی باز نشد ولی این سهم در اینده شگفتی ساز خواهد شد . به هیچ وجه توصیه به خرید ندارم

نظر

• هوای تازه
                        عضو فعال
                        • Jan 2016
                        • 738

کسرا:

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14629

کسرا تا چند وقتی گل سرسبد محافل بورس خواهد بود
                          و تا زمانی که نقل مجلس است صف خرید و صف فروش زیاد به خودش خواهد دید
                          یه روز صف خرید یه روز فروش
                          مثلا امروزی که صف فروش شد فردا ممکنه صف خرید بشه
                          فعلا کسرا تمام قد در صحنه حضور داره
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                            کسرا همه چیزش عجیب بوده ، و این به نظرم ارزشمندی شرکت رو می رسونه ، به نظرم امروز همان نوسان گیر هایی که گفتید سهم رو جمع کردند ، من دو بار قبل مجمع کسرا خریده و علاوه بر سود محمع (عادی ) از آن سود کرده ام . ممکنه همان ها کسرا را در روز های آینده منفی و باز هم جمع کنند چون کسرا در شرایط خوبی باز نشد ولی این سهم در اینده شگفتی ساز خواهد شد . به هیچ وجه توصیه به خرید ندارم
                            کسرا صف فروش 9 میلیونی !!! داره پا روی پای شلیا می ذاره یادمه شلیا جقدر اذیت کرد منم شلیا رو از بی تجربگی با زیان دادم رفت 190 خریده بودم 183 فروختم اما شلیا درس بزرگی به من داد یادمه با علیرضا و فریبر بحث می کردیم و از بنیادی بودنش می گفتیم ولی در عمل من به باورهای خودم هم اعتماد نکرد و فروختم

کسرا شگفتی ساز خواهد شد.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14629

من امروز پایه ام اگر صف فروشش تکون بخوره یک میلیون از صف بردارم
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                من امروز پایه ام اگر صف فروشش تکون بخوره یک میلیون از صف بردارم
                                تمام جان عجله نکن اگر داری نفروش ولی در خرید صبر کن البته خودت استادی من نظرم رو کفتم شاید درست نباشه

نظر

در حال کار...
                                X