پلیمر آریاساسول(آریا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eco777
    عضو فعال
    • Sep 2014
    • 698

سایر هزینه های آریا ساسول در ششماهه اول 1404 نسبت به دوره مشابه سال گذشته 4132 درصد رشد داشته !!!!
    اینهمه دستگاه نظارتی در کشور هست اما یکنفر نیست از مدیران این شرکت بپرسه این هزینه ها بابت چی بوده ؟
    حاشیه سود خالص که سالهای گذشته بین 40 تا 50 درصد بوده به 17 درصد رسیده !

176131434327731.jpg
    آخرین ویرایش توسط eco777؛ 2025/10/24, 17:42.

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 747

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
      سایر هزینه های آریا ساسول در ششماهه اول 1404 نسبت به دوره مشابه سال گذشته 4132 درصد رشد داشته !!!!
      اینهمه دستگاه نظارتی در کشور هست اما یکنفر نیست از مدیران این شرکت بپرسه این هزینه ها بابت چی بوده ؟
      حاشیه سود خالص که سالهای گذشته بین 40 تا 50 درصد بوده به 17 درصد رسیده !

176131434327731.jpg
      درود ویون جان
      من صورت مالی را ندیدم ولی میدانم که طرح توسعه داره ...شاید این هزینه ها مربوط به توسعه آریاساسول باشه. شرکتی که من درش شاغل هستم به عنوان پیمانکار EPC داره این طرح را جلو میبره......هر چند ممکنه مثل همه جا لفت و لیس هم داشته باشه

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 698

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post

درود ویون جان
        من صورت مالی را ندیدم ولی میدانم که طرح توسعه داره ...شاید این هزینه ها مربوط به توسعه آریاساسول باشه. شرکتی که من درش شاغل هستم به عنوان پیمانکار EPC داره این طرح را جلو میبره......هر چند ممکنه مثل همه جا لفت و لیس هم داشته باشه
        درود پیمان گرامی ( البته من eco777 هستم )

درسته آریا چند طرح توسعه داره . اما هزینه های طرح های توسعه در سرفصل های سرمایه گذاریها و دارائیها میان .
        سرفصل هزینه یعنی مبالغی که صرف شده تا تولید محصولات جاری صورت بگیره . اگر متوجه بشم این هزینه ها بابت چی بودن همینجا اعلام میکنم .

نظر

• پیمان
          ستاره دار (1)
          • Sep 2020
          • 747

ببخشید اسمتان را اشتباه نوشتم

نظر

در حال کار...
          X