با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه مهمانها و بازدید کنندگان محترم و اعضا و مدیران محترم وبسایت بورسی
از امروز این تاپیک را ایجاد کردم که مطالبی که امکان داره برای دوستان مفید باشه را در این تاپیک قرار دهم که شامل :
1) جدوال مقایسه ای اکسل گزارشهای سهام
2)بررسی و معرفی سهام خوب
3) خبرهای پیگیری شده از سهام های مختلف از امور مالی و سهام شرکتها
4) خبرهای رانتی
5) ارائه نظرات شخصی اینجانب در خصوص روند و جو بازار
امیدوارم که این تاپیک برای همه اعضاء مفید و سود آور باشد .
بنده حدودا 17 سال هست که در بورس فعالیت دارم و البته همه بنده رو بیشتر بابت روابط عمومی خوب جهت ارتباط با امور مالی و سهام شرکتها و پیگیری های مربوطه می شناسند .
امیدوارم دوستان تکنیکالست و همه عزیزان بنده را در این تاپیک کمک و راهنمایی بفرمایند تا تاپیک خوبی جهت استفاده همه عزیزان بشود .
چنانچه هر ایرادی در مطالب و یا جدولهایی که ارائه خواهد شد می بینید خوشحال می شوم که مشکلات توسط عزیزان گفته شود
برای همه عزیزان سلامتی و تندرستی و سودآوری می نمایم
در پناه حق باشید
بابک 52 سی ام مهر ماه 1397
از امروز این تاپیک را ایجاد کردم که مطالبی که امکان داره برای دوستان مفید باشه را در این تاپیک قرار دهم که شامل :
1) جدوال مقایسه ای اکسل گزارشهای سهام
2)بررسی و معرفی سهام خوب
3) خبرهای پیگیری شده از سهام های مختلف از امور مالی و سهام شرکتها
4) خبرهای رانتی
5) ارائه نظرات شخصی اینجانب در خصوص روند و جو بازار
امیدوارم که این تاپیک برای همه اعضاء مفید و سود آور باشد .
بنده حدودا 17 سال هست که در بورس فعالیت دارم و البته همه بنده رو بیشتر بابت روابط عمومی خوب جهت ارتباط با امور مالی و سهام شرکتها و پیگیری های مربوطه می شناسند .
امیدوارم دوستان تکنیکالست و همه عزیزان بنده را در این تاپیک کمک و راهنمایی بفرمایند تا تاپیک خوبی جهت استفاده همه عزیزان بشود .
چنانچه هر ایرادی در مطالب و یا جدولهایی که ارائه خواهد شد می بینید خوشحال می شوم که مشکلات توسط عزیزان گفته شود
برای همه عزیزان سلامتی و تندرستی و سودآوری می نمایم
در پناه حق باشید
بابک 52 سی ام مهر ماه 1397
نظر