بررسی و ارائه جداول مقایسه ای سهام با بابک 52

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : بررسی و معرفی سهام و ارائه جداول مقایسه ای و خبرهای رانتی و پیگیری سهام با با

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    سهم x

همانطور که قبلاً هم عرض کرده بودم، تا اواخر این ماه سهمی با بازدهی توفانی و حداقل 60 درصد و تا 100 درصد بازدهی و سود خالص طی دو ماه و ماگزیمم سه ماه خواهد داشت، خدمت همه عزیزان اعلام خواهد شد .

به همه عزیزان توصیه میکنم که اواخر این ماه نقدینگی برای خرید داشته باشند . این دفعه سودی که این سهم ساخته تعجب همگان را خواهد برانگیخت . چون بنده قبل از اعلام سود روی کدال ، سهم مربوطه را معرفی خواهم کرد و فرصت خرید برای همگان هست .
    دوستان بسیاری در پیام خصوصی و حتی تلگرام و تلفنی پیام میدهند که این سهم ( سهم X) ، را قبل از اینکه علنی بشه به آنها معرفی کنم . باید عرض کنم که خودم هم هنوز این سهم را نخریدم و عجله ای هم تا آخر این ماه نیست و به همه آنها هم عرض کرده ام و تعارف هم ندارم . باید اول خودم هم بخرم و بعد سهم را معرفی کنم . این سهم بیشتر از کتوکا برای شما سود آوری خواهد ساخت طوری که کل بازار انگشت به دهان خواهد ماند . بعدش هم من بعد خرید خودم این سهم را همینجا معرفی خواهم کرد و نه در پیام خصوصی و نه جای دیگر . هر فردی هم که کتوکا را با بنده و روی 375 خرید و در مدت کمی بیش از 50 درصد سود کرد ، قول شرف می دهم که این سهم خیلی بیش از 50 درصد به شما سود خواهد داد . شناوری سهم هم کم نیست که جا بمونید . فقط و فقط زمانی که اعلام کردم باید فقط بخرید و ناز نکنید . هر فردی که به صحبتهای بنده ایمان دارد و سهم معرفی شده را میخرد سود عالی خواهد کرد .

شاید بخندید ولی بنده تا پایان این ماه روی این سهم تک سهم خواهم شد چون به سودی که ساخته ایمان دارم و بابت این موضوع هزینه مالی کردم

هر فردی هم می خواهد ببینید تکنیکالی چه خواهد شد همان بهتر که جا بماند . چون وقتی سودی که ساخته اعلام شود دیگر این سهم دست نیافتنی خواهد شد .
    با سلام و احترام

امروز و ساعتهایی بعد از پایان بازار سهم x معرفی خواهد شد . دوستانی که به گفته های بنده اعتقاد دارند و کتوکای 375 تومانی و شکربن 400 تومانی و.... و .... خریدند و می دانند که بنده از خیلی از سودها حتی قبل از اینکه روی کدال بیاید اطلاع دارم ، نقدینگی جور کنند و آماده خرید باشند .
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• رستا
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 481

پاسخ : بررسی و معرفی سهام و ارائه جداول مقایسه ای و خبرهای رانتی و پیگیری سهام با با

با سلام و احترام

امروز و ساعتهایی بعد از پایان بازار سهم x معرفی خواهد شد . دوستانی که به گفته های بنده اعتقاد دارند و کتوکای 375 تومانی و شکربن 400 تومانی و.... و .... خریدند و می دانند که بنده از خیلی از سودها حتی قبل از اینکه روی کدال بیاید اطلاع دارم ، نقدینگی جور کنند و آماده خرید باشند .
      با سلام وتشکر
      امیدوارم مانند کتوکا سود عالی بده..به نظرتون سود خوبی که ازش میگین تو چه بازه زمانی ای قابل دسترسی هست...قبل عید میشه سود خوبی ازش سیو کرد؟

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

نظر

• Hamid Broker
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 460

به دلیل اعتماد به نوشته های پیشین اقا بابک یک پله وسکاب خرید شد ...............
          در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• trojan
            ستاره دار(1)
            • Nov 2013
            • 881

فعلا كه دوستان زدند سهم رو تركوندن

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
              به دلیل اعتماد به نوشته های پیشین اقا بابک یک پله وسکاب خرید شد ...............

طبق اطلاعات دقیق واصله ، مدیر عامل شرکت سرمايه گذاري نور كوثر ايرانيان (وسكاب) ، استعفا داده اند که با استعفای ایشان نیز در هیئت مدیره شرکت موافقت شده و به جای دکتر مهدی قلی پور خانقاه ، جناب آقای دکتر حسن محمدتبار کاسگری ( معاون قبلی پشتیبانی بورس ) جایگزین ایشان شده اند .

به نظر می رسد این خبر، خبر بسیار خوبی برای وسکاب باشد

با سلام حمید خان عزیز

فقط یک پله!!

بنده ده میلیون عدد سهم وسکاب خریدم

عزیز من با سود بالای 45 تومن و میزان تقسیم حدود 90 درصد میخوای قیمت سهم 120 تومن باشه!!!

به صحبتهای بنده یقین داشته باشید . الان قیمت پایانی زیاد نیست .

همین امروز هم شاید حقوقی کل صف رو بده و اصلا جای تعجب نداره

حقوقی امروز صف رو نده ، فردا میده

مجبوره بفروشه

بگذارید ملک های عاطفی و پیروز رو توی جردن بفروشند و ازبابت هر سهم فقط 460 ریال دیگه سود کنند ببینیم قیمت سهم باید توی این محدوده باشه !!!

میدانید مدیر عامل جدید وسکاب کیه ؟ بله جناب آقای دکتر حسن محمدتبار کاسگری (معاون قبلی پشتیبانی بورس) !! و ایشان خوب میدونه چه سهامی باید بخره تا وسکاب بترکه

این پست رو قبلا در همین جا قرار داده بودم در تاریخ 01 /1397/08 و اگه کسی تاپیک منو خوب خوانده بود متوجه میشد که سهمی که سودشو اعلام نکرده یه سهم سرمایه گذاری فقط میتونه باشه و با خوندن تاپیک به همین پست وسکاب می رسید

امروز مثل آب خوردن هر تعدادی می خواستید می شد خرید و جای نگرانی نداره . فردا بخرید چون قیمت پایانی زیاد نیست . اصلا شاید صف رو داد . برای کنترل حق ها باید بفروشه
              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/01/28, 10:32.

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

با سلام حمید خان عزیز

فقط یک پله!!

بنده ده میلیون عدد سهم وسکاب خریدم

عزیز من با سود بالای 45 تومن و میزان تقسیم حدود 90 درصد میخوای قیمت سهم 120 تومن باشه!!!

به صحبتهای بنده یقین داشته باشید . الان قیمت پایانی زیاد نیست .

همین امروز هم شاید حقوقی کل صف رو بده و اصلا جای تعجب نداره

حقوقی امروز صف رو نده ، فردا میده

مجبوره بفروشه

بگذارید ملک های عاطفی و پیروز رو توی جردن بفروشند و ازبابت هر سهم فقط 460 ریال دیگه سود کنند ببینیم قیمت سهم باید توی این محدوده باشه !!!

میدانید مدیر عامل جدید وسکاب کیه ؟ بله جناب آقای دکتر حسن محمدتبار کاسگری (معاون قبلی پشتیبانی بورس) !! و ایشان خوب میدونه چه سهامی باید بخره تا وسکاب بترکه

این پست رو قبلا در همین جا قرار داده بودم در تاریخ 01 /1397/08 و اگه کسی تاپیک منو خوب خوانده بود متوجه میشد که سهمی که سودشو اعلام نکرده یه سهم سرمایه گذاری فقط میتونه باشه و با خوندن تاپیک به همین پست وسکاب می رسید

امروز مثل آب خوردن هر تعدادی می خواستید می شد خرید و جای نگرانی نداره . فردا بخرید چون قیمت پایانی زیاد نیست . اصلا شاید صف رو داد . برای کنترل حق ها باید بفروشه
                سلام و ارادت خدمت دوست بزرگوارم آقا بابک. خریدهای من معمولاً دو پله ایه. برای پله دوم و نهایی توی صف خرید نشستم و منتظر حقوقی عزیز. یک لحظه از سهم غافل شدم صف خرید شد...............
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• Hamid Broker
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 460

ضمناً من از سال 92 که اینجا هستم به صحت اخبار و اطلاعات شما همیشه اعتقاد کامل دارم:x

نظر

• Hamid Broker
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 460

به قدر مکفی خرید شد. منتظر رشد و نموش هستیم. ممنون از بابک گرامی

نظر

• mokhlas
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 301

باسلام واحترام
                      از وقت كه گذاشتيد و زحمات شما بسيار سپاسگزاريم.
                      بعد از اتمام فروش حقوقي ،احتمال اينكه بخواهد سهم را دوباره جمع كند و جبران كند.ممكن است كه رنج بكشد و سهم را پايين آورد.
                      با تشكر
                      هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز دوشنبه مورخ 1397/11/08 كليه معاملات در نماد معاملاتي (لوتوس) به دليل نقض اصل برابري و انصاف در ارسال سفارش و همچنين برخي از معاملات در نمادهاي معاملاتي (وسكاب)،(وپست) به علت فروش بيش از حد مجاز از يك كد معاملاتي تأييد نگرديد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

جناب آقای حقوقی توسعه ومديريت سرمايه صبا، آبشاری که می فروشی همین میشه !! عزیز من مگه معامله بلوکی میزنی :.thumbsupsmileyanim که بالای 10 درصد سهامت ررو توی یه روز می فروشی !!!!

این کارها هیچ فایده ای نداره چون مبلغ دقیق سود لو رفته

از فردا نمی توانی آبشاری بفروشی چون سازمان بهت گیر داده
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/01/28, 18:09.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
                          باسلام واحترام
                          از وقت كه گذاشتيد و زحمات شما بسيار سپاسگزاريم.
                          بعد از اتمام فروش حقوقي ،احتمال اينكه بخواهد سهم را دوباره جمع كند و جبران كند.ممكن است كه رنج بكشد و سهم را پايين آورد.
                          با تشكر

با سلام

شما نخرید . بنده هیچ اصرار و یا اجباری به خرید ندارم !!! بنده دنبال 10 الی 20 تومان نیستم و ده میلیون عدد سهم رو به قصد مجمع خریدم .

در ضمن این حقوقی ، اجازه رنج منفی کشیدن نداره وگرنه همون زیر 120 تومان سهامش رو می فروخت و نمیذاشت اصلا بالای 120 تومان بیاد

میدونید چرا اجازه نداره ؟ چون باباش یعنی سهامدار اصلی که همون صندوق بازنشستگی بانکهاست میزنه لهش میکنه . ضمنا" حدود 330 میلیون سهم گیرش میاد . برای چی دیگه باید بخواد جمع کنه؟

شما تصور کردید این دو صفحه گزارش بنده را افرادی که در این سایت بودند خواندند و 76 میلیون حقیقی و 20 میلیون حقوقی خریده امروز؟

خیر بنده گزارش رو همزمان که در این وبسایت گذاشتم ، برای بورس پرس و بورس 24 و بتا سهم و اخبار بورس Tse Press و چندین کارگزاری مطرح ارسال کردم

با این کنسل شدن قسمتی از معاملات در وسکاب به دلیل فروش بيش از حد مجاز از يك كد معاملاتي که همان بچه حقوقی هست دیگر فردا به این تعداد اجازه فروش ندارد .

در چنین بازاری با نزدیک 1000 واحد منفی وسکاب صف خرید هست . برای چی آنوقت؟ بله برای اینکه اونهایی که میلیونی خریدند همانند بنده به قصد نوسانگیری نخریدند

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

درود بر بابک عزیز

بابک جان منم روی این سهم بسیار مثبتم و وزن سنگینی از پورتفوم وسکابه.. در کانالم هم راجع به این سهم از مدتی قبل چندین مطلب زدم ولی از این اخبار اینسایدری که اشاره کردید بی اطلاع بودم ..

اخبارتون فوق العاده بود..
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                              درود بر بابک عزیز

بابک جان منم روی این سهم بسیار مثبتم و وزن سنگینی از پورتفوم وسکابه.. در کانالم هم راجع به این سهم از مدتی قبل چندین مطلب زدم ولی از این اخبار اینسایدری که اشاره کردید بی اطلاع بودم ..

اخبارتون فوق العاده بود..
                              با سلام و احترام خدمت جناب Aiming عزیز

بله حواسم بود که در مسابقات ماهانه هم سهم وسکاب رو چندین بار انتخاب کرده بودید

بنده تقریبا نظر همه شرکت کننده ها رو در همه مسابقات مطالعه می نمایم بخصوص آنهایی که تعداد بالایی ستاره دارند . و بارها و به کرار هم به همه اعضاء و مهمانها توصیه کردم که مسابقات رو بررسی فرمایند و بررسی کنند آن اعضایی که تعداد ستاره بالایی دارند در مسابقات و بخصوص مسابقات ماهانه چه سهمهایی را انتخاب نموده اند .

در هر صورت بنده دارم عرض می کنم سهمی با بالای 450 ریال سود و تقسیم سود 90 درصدی که اول خرداد هست تقسیم سودش و تنها 3 ماه و نیم تا زمان تقسیم سود باقیمانده باید حداقل چه قیمتی داشته باشد؟

شما قیمتهای امروز اعتلاء و وتوشه و گوهران و بقیه را مقایسه کنید خودتان خنده تان می گیرد

حتی اگر حقوقی سهم را داد باز بخرید و بندازید یه گوشه .

مجمعش فروردین ماه هست یعنی حدود 2 ماه دیگر

حقوقی الان فقط داره می فروشه تا جلوی افزایش قیمت سهم رو بگیره تا بتونه حق ها را بزخری کنه و ضمناً برای واریز حق ها پول جور کنه

حالا میزان سود بالای 450 ریال لو رفته و حقوقی هر چه هم بفروشه بازار می خره و بازار هوشیار هست

من هیچوقت اعنبار خودم را زیر سوال نمی برم در مباحث بورسی و به قول خیلی عزیزان بنده سالهاست که با همین خبرهای رانت آیدی ام معرفه

ولی قسم میخورم اگر فرضا 5 تا سهم رو حدود قیمت سود هر سهم را قبل از اینکه رو ی کدال بدانم و فرضا تا 80 درصد به آن مبلغ معتقد باشم ، این یکی رو 100 درصد ایمان دارم که سودش بالای 450 ریال هست چون ... /:.grlim:./ ( این رو دیگه نمی شه گفت )

فقط و فقط بخرید و با سودی که می کنید در مدت کوتاه حال کنید

اگر حقوقی سهم را داد ناراحت نشوید چون شما مبلغ سود را می دانید و به خاطر 10 تومان بالا یا پایین زیاد ناراحت نشوید

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

بفروش حقوقی وسکاب ، بفروش عزیز من ! هر چی بفروشی بازار می بلعه

تازه بازار باور و یقین نداره که 45 تومان هم فروش ملکهای خیابان عاطفی و پیروز توی جردن شهر تهرانت هست وگرنه الان صف خرید چند صد میلیونی داشت و کل سهامت رو هم میخریدند !!

بازار می دونه مدیر عامل وسکاب کیه . بله ایشان خودش معاون قبلی پشتیبانی بورس بوده و به شدت با ساخت و ساز و ساختمان سازی مشکل داره و به شدت دنبال خروج از این صنعت هست

نظر

در حال کار...
                                X