کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخر وقت یه رنج مثبت خوب تا صف خرید برای کتوکا زدند.خوبه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
استقبال از تایپک واقعا کمه.
طرف یه کانال میزنه با اطلاعات کم و پر اشتباه،برای هر پستش ده هزار نفر ببیننده داره اون وقت ما در اینجا بسختی ده تا لایک زیر هر پست میبینیم.
واقعا جای تاسفه.
سجاد عزیز درود.
اتفاقا استقبال از تاپیک شما توی سایت بورسی از بقیه بیشتره منتهی ویوو مشخص نیست و فقط لایکا مشخص میشه.
بنده تقریبا همیشه نوشته های شما رو میخونم و استفاده می برم.
جا داره تشکر کنم و بگم که ادامه بدید.
در گروه خودرو امروز فقط خگستر با صف خریدش آبروداری کرد.
خگستر فردا با مقاومت محدوده 405 تا 410 تومن روبرو میشه،احتمال شکست بالاست.این رو بشکنه که بنظرم مشکلی در شکستنش نداشته باشه میره سر وقت مقاومت 465 تومن و انشالله پرنوسان برای هدف حداقلی 600 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فروشنده در منفی وتجارت ،عزیز من چیکار میکنی وبملت مثبت 3 درصده اون وقت شما در منفی 4 درصد وتجارت میفروشید؟!!!نکنید اینکارها رو.
خودروییها امروز فوق العاده بودند توی آخرین پست هم گفتم نزدیک مقاومت هستند و با کمی نوسان میتوند مقاومت رو بشکنند ولی توجه داشته باشید صعود خودروییها بمعنای سقوط بانکیها نیست بلکه بانکیها هم بالا خواهند رفت.
خودروییها امروز با مقاومت هاشون درگیرند ولی احتمال شکست این مقاومت بگمان من یا امروز یا با یکی دو روز بازی در این قیمت ها، مهیاست.
صف خرید امروز گروه خودرو خیلی متفاوت و از نظر من میتونه نقطه عطفی در روند قیمتی اونا از جهت مثبت باشه بنظرم در روزهای آینده از گروه خودرو زیاد حرف بشنویم.اینطور احساس میکنم. .
.
. آسیا هم بنظرم فروشنده قویی نداره یه تکونی بده میتونه بروه مثبت و نهایتا صف خرید بشه
شاید این دفعه خودرو بیاد بالای 300 دیگه روندش ادامه دار باشه و بریم بالای 360 تومن.خیلی وقته زیر 300 تومن مونده.
وبملت نزدیک صف خرید ،حالا اونایی که در 4 درصد منفی وتجارت فروختند حساب کار دستشون میاد با قدرت پول شاخ به شاخ نشند.
سهامداران گروه بانکی صبور باشند،اونایی هم که از منفی وتجارت ناراحتند و میترسند میتونند با وبملت تعویض کنند.البته با مسولیت خودشون
حجم خرید هم در وبملت هم در وتجارت بالاست ولی ارزش دارایی ها وبملت خیلی بالاتر از وتجارته،میگند وبملت ارز بیشتری داره و خب سود بیشتری از ناحیه تسعیر ارز میتونه بده.
#
بتاسهم
کتوکا درآذر با فروش نسبتا خوب 143 میلیارد ریالی مواجه بود و نرخ فروش ۶۰,۷۹۹,۸۱ ابان با فروش بسیار جالب 133 میلیارد ریالی مواجه شده است . نرخ فروش عمده محصول او نیز ۳۴,۹۸۳,۵۳۵ ریال است .کتوکا در مهر فروش خوبی را زده و 84 میلیارد ریال فروش داشته و در شهریور بد نبوده و 75 میلیارد ریال فروش زد رشد و به جمع فروش 796 میلیارد ریالی رسیده . جمع فروش 9 ماهه سال 96 580 میلیارد ریال بوده است که رشد را نشان میدهد
اگه هفته آینده مثبت گروه خودرو ادامه دار باشه به احتمال قوی مقاومت های مهمشون رو خواهند شکست.شاید این همون موج صعودی باشه که مدتها منتظرش بودیم.
کلا گروه پرحاشیه ای هست و خیلی خیلی نوسان میکنند ولی دیگه وقتشه حداقل یه صعودی بکنه و بالای مقاومت هاشون قرار بگیرند.مثلا خساپا بره بالا 150 تومن و بعدش بصورت بازهم پرنوسان اهداف بالای 200 تومن رو لمس کنه یا خود خودرو بره بالای 300 تومن و سپس شکست مقاومت هم 360 تومن و اهداف حداقلی 500 تومن.
.
.
.
هفته آینده ممکنه کمی گروه بانکی رو نوسانی بکنند ولی شما وبملت و وتجارت رو با دید میان مدت داشته باشید،البته با رعایت حد ضرر.
امروز هم گزارش ماهانه وتجارت خوب بوده تونسته تراز این ماه رو مثبت کنه.ببینیم چی میشند دیگه.
#وبملت گزارش ماهانه اذر را داده است و تراز اذر او مثبت است . 17430 میلیارد ریال سود تسهیلات و 12148 میلیارد ریال سود پرداختی سپرده بوده است و در مجموع نیز تراز خوب مثبت شده است و 9 ماهه 33803 میلیارد ریال تراز مثبت است . در 9 ماهه دوره قبل 5298 میلیارد ریال تراز منفی بوده است
هم به گروه بانکی اعتقاد دارم هم به گروه خودرویی.
وبملت وتجارت خساپا خودرو خکاوه خزامیا وساپا و سایر گروه خودرو همگی بنظر من توانایی صعود دارند،نمودارهاشون که این رو میگه.
نظر