analysis of the orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : analysis of the orumbourse

ثتران (سرمایه گذاری مسکن تهران)

ثتران در آخرین روز معاملاتیش با رنج های مثبت پرحجم در قیمت 114 تومن به صف خرید نشست.برداشت من از نمودار این سهم اینه که این سهم تمایل داره از روند نزولی 5 سال اخیر خود که از 400 تومن شروع و تا 63 تومن پایین اومده
    (در نمودار تعدیل شده)،خارج بشه.
    تثبیت و رویت سهم در بالای 150 تومن یعنی خروج از روند نزولی 5 ساله.
    بنظرمن این اتفاق به احتمال زیاد خواهد افتاد و سهم پس از شکست 150 تومن خیلی پرنوسان اهداف بالای 250 تومن رو نشانه خواهد گرفت و در بازه بلند مدت حتی قیمت های بالای 300 تومن رو خواهد دید البته ممکنه افزایش سرمایه بده و قیمت 300 تومن با افزایش سرمایه تغییر کنه ولی همون بازدهی رو خواهد داشت.
    بنظرم هر کسی این سهم رو داره،اگر نگران نوسانات سهم نباشه ،میتونه سود ببره.
    حد ضرر این سهم 90 تومنه.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

خودرو برابر صورت های مالی نه ماهه به ازای هر سهم 3057 ریال زیان یعنی 4677 میلیارد تومن زیان انباشته داره در حالیکه سرمایه شرکت 1530 میلیارد تومن هست یعنی الان زیان شرکت از نصف سرمایه شرکت بالاتره و جزو ماده 141 قانون تجارت مشمول اعلام ورشکستگی میشه برای خروج از این ماده نیاز هست که شرکت سرمایه خودش رو به بالای دو برابر زیان انباشته برسونه یعنی سرمایه جدید باید بالای 9356 میلیارد تومن باشه یعنی چیزی حدود 511 درصد افزایش سرمایه بده تا از ماده 141 قانون تجارت خارج بشه.حالا من دقیقا نمیدونم ارزش فعلی دارایی هایش اینقدر هست یا نه؟ولی دوستان میگند اینقدر دارایی داره و میتونه این مقدار افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی بده.
      اگر همین الان در قیمت 280 تومن فعلی، این مقدار افزایش سرمایه (511 درصد) بده،قیمت تئوریک سهم پس از اعمال افزایش 458 ریال میشه.
      البته بعد از اعمال این مقدار افزایش سرمایه هنوز به ازای هر سهم باز 499 ریال زیان انباشته میفته.الان زیان انباشته شرکت به ازای هر سهم 305 تومنه.
      جالب اینجاست پارسال این موقع ها خودرو زیان انباشتهای اصلا نداشت بجاش سود انباشته به مقدار 442 میلیارد تومن یعنی به ازای هر سهم 288 ریال سود داشت!
      حالا در طول یک سال این همه زیان رو چطوری ساخته ،من نمیدونم.
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/02/10, 23:54.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

بنظرمن هر کسی دید میان مدت و بلند مدت روی ساروم داشته باشه و نگران نوسانات سهم نباشه ،میتونه سود کنه.
        الان روی 333 تومن خریدار داره احتمال داره یه مدت بین 300 تا 350 تومن نوسان بکنه و سپس بره به بالای 350 تومن.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

ثتران تا وقتی زیر 90 تومن نیومده تحلیل بالایی معتبره.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

دوستان شما هم مثل من نمیتونید صفحه 18 تایپک رو باز کنید؟!

جای تاسف داره تا حالا چندین پیغام برای مدیریت سایت برای اضافه کردن ابزار بیشتر برای مدیریت تایپک ارسال کرده ام ولی هیچ نتیجه ای نداشته.

نظر

• hakim821
              عضو عادی
              • Feb 2015
              • 27

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              دوستان شما هم مثل من نمیتونید صفحه 18 تایپک رو باز کنید؟!

جای تاسف داره تا حالا چندین پیغام برای مدیریت سایت برای اضافه کردن ابزار بیشتر برای مدیریت تایپک ارسال کرده ام ولی هیچ نتیجه ای نداشته.
              جناب ارومبورس عزيز صفحه 18 بالا مياد و مشكلي نداره . احتمالا مشكل از كامپيوتر شماست.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

برای من که صفحه 18 باز نمیشه.
                با این بی توجهی که مدیریت سایت به درخواست ما دادند امیدوارم بزودی کل سایت برای من باز نشه.

نظر

• Dext3R
                  عضو فعال
                  • Oct 2018
                  • 335

برای من که صفحه 18 باز نمیشه.
                  با این بی توجهی که مدیریت سایت به درخواست ما دادند امیدوارم بزودی کل سایت برای من باز نشه.
                  کش و کوکی مرورگرو پاک کن اوکی میشه.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

زمانهایی میرسه که یه تریدر باید بین شجاعت و ترس ،یکی رو انتخاب بکنه و اون ترجیح میده ترسو بودن رو انتخاب کنه زیرا در بازارهای مالی همیشه شجاعت جواب نمیده گاهی ترسو بودن باعث در امان ماندن سرمایه میشه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

این هفته من خریدهام رو روی خودرو تکمیل کردم.
                      بگمان من خودرو یا در ابتداي یه موج صعودی (که هدفش بالای 360تومنه)هست یا در اخرین ریز موج اصلاحی بسر میبره.در هر صورت اونایی که میخواند در روند صعودی بخرند با شکست 320 تومن میتونند واردش بشند.حد ضرر خودرو در شرایط فعلی 230تومنه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

این هفته من خریدهام رو روی خودرو تکمیل کردم.
                        بگمان من
                        خودرو یا در ابتداي یه موج صعودی (که هدفش بالای 360تومنه)هست یا در اخرین ریز موج اصلاحی بسر میبره.در هر صورت اونایی که میخواند در روند صعودی بخرند با شکست 320 تومن میتونند واردش بشند.حد ضرر خودرو در شرایط فعلی 230تومنه.

یه توضیحی در مورد جمله قرمز رنگ بالا بدم منظور اینه که یا ما در چند روز گذشته در 2671 ریال یه کف زدیم و در قالب یه موج صعودی باید بریم بالا و یا اینکه در روزهای آینده در محدوده 260 تا 250 تومن یه کف جدید میزنیم بعدش میریم بالا.
                        اما من فکر میکنم پیش رو باید یه موج صعودی در خودرو داشته باشیم ولی چنانچه این اتفاق نیفتاد و خودرو بجای صعودی،نزولی شد حد ضرر رو بذارید شکست 230 تومن.
                        اونایی هم که میخواهند در روند صعودی بخرند شکست 320 تومن بنظرمن یعنی اطمینان از وارد شدن به روند صعودی.البته بگم خودرو چه صعودی بشه چه نزولی، پرنوسان اینکار صورت خواهد گرفت.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

وپترو الان در 235 تومن صف فروش 4.8 میلیون حجمی داره از نظر من قیمت وپترو بالای 400 تومنه.
                          من فکر میکنم وپترو دوباره وارد روند صعودی میشه و خیلی پرنوسان در میان مدت و بلند مدت اهداف حداقلی 400 تومن و بالاتر از اون رو هم خواهد داشت.
                          محدوده 212 تا 217 تومن محدوده حمایتی خوبی هست حد ضرر این سهم در تحلیل های قبلی گفته شده.
                          .
                          .
                          .
                          فکر نمیکنم ساروم زیاد پایینی داشته باشه، نوسان شاید ولی افت زیاد بعید میدونم.برابر حد ضرری که در تحلیل های قبلی گفته شده سهامداری کنید.
                          الان قیمتش 341 تومنه،البته پیشنهاد ما روی 308 تومن و زیر 300 تومن هم بوده.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

بتا سهم :
                            #کفرا بهره برداری از این طرح موجب کاهش هزینه تامین و آماده سازی مواد اولیه و در نتیجه کاهش قیمت تمام شده محصولات ، موجب تسریع در فرایند ارسال مواد اولیه مورد نیاز واحد اصلی و در نتیجه چابکی تولید در سفارشات و همچنین آماده سازی مواد اولیه لازم برای فاز دو و سه پروژه مذکور خواهد شد .15.000 تن در سال ( مواد اولیه مورد نیاز واحد اصلی )

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

حالا که تب وسکاب سایت بورسی رو فرا گرفته که البته شدتش برای من خیلی عجیبه ،بذارید من هم نظرم رو در موردش بگم.
                              بنظر من احتمال اینکه وسکاب به محدوده 112تا 107 تومن برسه کم نیست.
                              البته وسکاب سهم بدی نیست ولی سهام خیلی بهتر از وسکاب در بازار زیاده.ضمن اینکه من بعید میدونم در کوتاه مدت بتونه موج صعودی بالای ببست درصد داشته باشه.بنظر من احتمال اینکه در کوتاه مدت پرنوسان منفی بخوره از صعود بیشتره.حالا ببینیم چی میشه.
                              امیدوارم هر چی باشه،برای کاربران بورسی سودآور باشه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط اسد-ص پست شده است
                                سلام تایپیک شما یکطرفه هست درباره سهام مختلف نظر خودتان را مینویسید . وهمه باید فقط خواننده باشند وحق نظر ندارند.
                                مثل اینکه قراره شما هر چند وقت یکبار بیایید و در مورد وضعیت تایپک پست بذارید.
                                برای آخرین بار میگم این تایپک اختصاصیه ،عنوانش هم هست تحلیل های اورم بورس،تحلیل های اسد_ص نیست.اگر میخواید در مورد تحلیلهای من نظر بدید یه تایپک بزنید بنام نقد به تحلیل های اورم بورس،هر چه قدر میخواهید اونجا تحلیل های منو نقد کنید.
                                البته در همین تایپک هم برخی ها که قبلا امتحانشون رو پس دادند و تحلیل های درست و سودآور داشته اند میتونند بیان نظر خودشون رو در مورد سهام بذارند و بنده هم استقبال میکنم ولی قرار باشه همه پست بذارند بعد از دو روز سیل سوالات و تحلیل های درخواستی از در دیوار این تایپک بالا میره و اینم چیزی نیست که برای همه سودآور باشه
                                .

نظر

در حال کار...
                                X