کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه اتفاقی برای سامانه افتاده ؟؟ یک روز قیف نیست یک روز قیر بریم تو بازار خارجیها بهتره !!!!
یکی خیلی کار بد کرده بوده می برنش جهنم.
تو وسط راه میگن به تو یه آوانس میدیم ، میگه چی؟
میگن اینجا 2 نوع جهنم داریم یکی جهنم ایرانی ها و یکی جهنم خارجی ها.
میپرسه فرقش چیه؟
میگن تو جهنم خارجی ها هفته ای یک بار قیـر داغ میریزن تو دهنتون اما تو جهنم ایرانی ها هر روز.
خلاصه میگه من میرم تو جهنم خارجیا.
یه چند ماه بعد میبینه اینجا خیلی ناجوره میگه خوب شد تو جهنم ایرانی ها نرفتم که کارم زار بود اما بد نیست یه سری به اونها بزنم تا به اینجا راضی باشم خلاصه میره میبینه همه نشستن دارن حرف می زنند خبری هم از قیر داغ نیست ،می پرسه: جریان چیه؟
میگن: بابا اینجا یک روز قیر نیست ، یک روز قیف نیست ، یه روز قیر و قیف هست اما مامورش نیست.
بازار خودت میدونی یا به زبون خوش منفی شو یا یک بلایی سرت میارم میفهمی چی میگم یانه !!!!!!
علائم و پالسهایی در خصوص احتمال اصلاح شاخص در روزهای آتی وجود دارد بهترین زمان برای اصلاح سبد / بخشی از سرمایه گذاری من به سمت سهام هایی که به اندازه کافی اصلاح داشتند حرکت خواهد کرد
سکرما // به قول قدیمی ها باید بگیم گوش شیطان کر چشمش کور / امیدوارم تا 560 حرکت کنه و بین راهی هم سوار نکنه
یادآوری / در روزی که بازار کاملا مثبت بود این پیش بینی انجام شد / ۲۴ تیر هم اعلام کردم که این محدوده از شاخص دارای حساسیت خاص خود خواهد بود
شپنا آماده برای لمس محدوده اولیه 16000 ریال / انتظار دارم به زودی از محدوده 13000 ریال عبور کنه به نظرم در این منطقه مقاومت مهمی را شاهد نباشیم / سهم در محدوده 1000 تومان معرفی و پیشنهاد بررسی شد
دتولید که به اندازه کافی ورود داشتیم / دسبحان به راحتی به محدوده های بالای 1000 خواهد رفت وفرصت خرید میدونم / در صورت اصلاح خرید پلکانی را دنبال خواهم کرد / ثتران و ثنوسا به نظر اهداف بالایی دارند/ سیمان کرمان رشد سودآوری خوبی را خواهد داشت سیمانی ها در مدار رشد هستند .
به نظر من بازار در محدوده های پایانی موج سه در تحلیل دیلی بسیار نزدیک هست نهایت این موج به نظر محدوده 293000 باشه وبسیار مهم هست که این اتفاق طی 10 روز آینده رخ بده / منتهی موج اصلاحی بعدی را در یک محدوده خنثی پیش بینی میکنم به نظر ریزش زیادی را شاهد نباشیم وبه نظر میرسه که این موضوع در صورت درست بودن تحلیل به خاطر این هست که همچنان این بازار از بازارهای دیگر عقب و ارزانتر هست وباید این کپ را پر کنه ضمن اینکه که در روزهای گذشته شاهد ریزشهای ترسناکی بودیم که به سرعت به مدار مثبت برگشت و این موضوع میتواند سهامداران را نسبت به اینده بازار امیدوار وبه همین اندازه شرطی کرده باشه !!!!
نظر