کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اعتلا / احتمالا به زودی خیلی ها را جا بزاره ودرصف خرید قفل بشه فعلا با ناز و سلانه سلانه پیش میره تقریبا اکثر سهام دارویی بالای 1000 هستند
به دلیل برخورد با سطح روانی فعلی عده ای از معامله گران به امید ریزش سهم در حال خروج هستند تا در سطوح پائین مجدد وارد شوند / خروج از سهم را درشزایط فعلی اشتباه میدانم سهمی که انتظار رشد 100 درصدی از آن بسیار بالا است به نظرم تنها با افزایش قیمت 10 تومان از قیمت فعلی شاهد ورود هیجانی سهامداران خواهیم بود
به دلیل برخورد با سطح روانی فعلی عده ای از معامله گران به امید ریزش سهم در حال خروج هستند تا در سطوح پائین مجدد وارد شوند / خروج از سهم را درشزایط فعلی اشتباه میدانم سهمی که انتظار رشد 100 درصدی از آن بسیار بالا است به نظرم تنها با افزایش قیمت 10 تومان از قیمت فعلی شاهد ورود هیجانی سهامداران خواهیم بود
اعتلا// امیدوارم دوستانی که خرید کردن حواسشون باشه و تحت تاثیر نوسانات موقت قرار نگیرند // سهمی که با شرایط فعلی اقتصادی به راحتی تا پایان سال هدف 1200 را خواهد زد // شرایط پول ملی اصلا خوب نیست پس محکم بچسبید ودارایی ارزشمند خود را حفظ کنید
به نظر بنده واقعا شرایط بازار خروجی نیست در بدترین شرایط هدف شاخص محدوده 360 هزار واخد است و منفی های فعلی نباید ایجاد ترس کند به لحاظ تکنیکی به نظر میرسد در انتهای موج سه از 5 بزرگ قرار داشته باشیم یک اصلاح مختصر و یک رشد عالی در قالب موج 5 از 5 که این موج بیشترین رشد را ثبت خواهد کرد و میتواند بین 360 تا 400 هزار واحد به پایان برسد
بفجر پیش بینی سود حدودا 1600 ریال هدف سهم که در فاز صعودی قرار گرفته محدوده 1400 تومان شش ماه 820 ساخته به نظرم بسیار ارزشمند است در این گروه بزاگرس 6 ماهه حدودا 17 تومان ساخته بفجر در محدودهای فعلی موقعیت خود را تثبیت کرده و جای نگرانی نداره من با هدف 14000 ریال که به نظرم انتهای موح 3 باشه با سهم هستم
بفجر پیش بینی سود حدودا 1600 ریال هدف سهم که در فاز صعودی قرار گرفته محدوده 1400 تومان شش ماه 820 ساخته به نظرم بسیار ارزشمند است در این گروه بزاگرس 6 ماهه حدودا 17 تومان ساخته بفجر در محدودهای فعلی موقعیت خود را تثبیت کرده و جای نگرانی نداره من با هدف 14000 ریال که به نظرم انتهای موح 3 باشه با سهم هستم
تایم فریم هفتگی نشان از یک صعود مناسب دارد در MACD شاهد bullish Divergence هستیم
ول کن این چادرملو رو. این سهم حرکتش هم آزار دهندس.
از اظهار نظرتون سپاسگزارم / صرفا نظر شخصی است و بعضی وقتها باید صبوری کرد / همین موضوع صبر بعضی وقتها نتیجه های ارزشمندی را به من هدیه کرده و هرگاه عجول بودم متضرر شدم لذا با مهار انتظاراتم سعی در کنترل احساساتم را دارم واز رشد شتابان سایر سهامها تاثیر نمیگیرم // پرسود باشید
منفی های اعتلا پولبک به سطح شکسته شده به نظر میرسد / احتمالا تا آخر وقت مثبت کامل شود / افرادی که از نگاه ایچیموکو سهم را برسی میکنند با توجه به نفوذ سهم به ابر کمو به زودی شاهد عبور سهم از مقاومتهای پیش رو خواهند بود قطعا ما چند پله جلوتر از افراد ریسک گریز خواهیم بود
منفی های اعتلا پولبک به سطح شکسته شده به نظر میرسد / احتمالا تا آخر وقت مثبت کامل شود / افرادی که از نگاه ایچیموکو سهم را برسی میکنند با توجه به نفوذ سهم به ابر کمو به زودی شاهد عبور سهم از مقاومتهای پیش رو خواهند بود قطعا ما چند پله جلوتر از افراد ریسک گریز خواهیم بود
نظر