کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علت اینکه افت قیمت نفت آمریکا بیشتر از نفت برنت بوده، به این نکته بر میگردد که تاسیسات ذخایر نفت آمریکا در حال پر شدن است.
قیمت نفت آمریکا روز دوشنبه اول اردیبهشت بیش از ۳۰۰ درصد سقوط کرد و به منفی ۳۷ دلار برای هر بشکه رسید که بیسابقهترین سقوط در تاریخ تجارت نفت است.
این قیمت به آن معنی است که تولیدکنندگان ۳۷ دلار به مصرفکننده میدهند تا از شر نفت تولیدی راحت شوند، چون نه قابل فروش است و نه قابل ذخیره.
قیمت نفت شاخص برنت نیز به ۲۶.۷ دلار سقوط کرد.
قیمت نفت آمریکا در اوایل روز دوشنبه ۱۷ دلار بود.
علت اینکه افت قیمت نفت آمریکا بیشتر از نفت برنت بوده، به این نکته بر میگردد که تاسیسات ذخایر نفت آمریکا در حال پر شدن است و نفت مازاد تولیدی کشور نه به فروش میرسد و نه قابلیت ذخیرهسازی دارد.
بر اساس برآورد آژانس بینالمللی انرژی، با شیوع گسترده کرونا و قرنطینه نیمی از مردم جهان، تقاضای جهانی نفت هم اکنون حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز، معادل ۳۰ درصد کاهش یافته است.
اوپک و کشورهای همپیمان به رهبری روسیه اخیرا توافق کردند تولید روزانه خود را برای ماههای مه و ژوئن ۹.۷ میلیون بشکه کاهش دهند.
آمریکا، نروژ، کانادا و برخی دیگر از کشورهای تولیدکننده نفت نیز متعهد شدهاند تولیدشان را ۳.۷ میلیون بشکه کاهش دهند و ۲۰ اقتصاد بزرگ جهانی نیز متعهد به خرید و ذخیرهسازی ۲۰۰ میلیون بشکه نفت طی دو ماه شدهاند
#دامین شرایط سهم به لحاظ تکنیکی بسیار عالی است واهداف الیوتی سهم 2100 وسپس 3000 هزار تومان را مد نظر دارد دامین در گزارش عملکرد ماهیانه منتهی به 12 اسفند 1398 مبلغ 3691554000000 ریال درآمد داشته که بابت هر سهم حدودا 2743 ریال درامد کسب نبوده است این درحالی است که شرکت پیش بینی eps حدودا 100 تومانی را برای سال مالی خود داشته با توجه به عملکرد استثنایی در تولید و فروش محصولات، این شرکت نسبت به سایر شرکتهای بورسی بسیار عقب تر از بازار است و باید منتظر تعدیل مثبت بسیار خوب شرکت بود من همچنان با اعتلا ،تبرک ، ارفع هستم و دامین را اضافه کردم جالب است که بدانید nav اعتلا ظرف همین یک ماه گذشته بشدت رشد کرده البته معتقدم به لحاظ نوع سیاست سرمایه گذاری این شرکت، خیلی نباید به موضوع nav توجه کرد وبدون توجه به سیاست شرکتهای سرمایه گذاری نسبت به مقایسه آنها به خصوص در موضوع nav اقدام کرد/ شاد و پیروز باشید
دامین بعد از تکمیل موج سه در محدوده ۱۸۵۰۰ ریال شاهد تکمیل موج ۴ در محدوده ی ۱۴۸۰۰ ریال بودیم درحال حاضر سهم در حال تکمیل ریز موج سه از موج ۵ خود میباشد که مصادف با شکست سطح مقاومتی مهم در محدوده ۱۸۵۰ تومان شده است این موضوع با ایجاد یک هیجان مناسب میتواند باعث یک رشد قوی در ریز موج سه شود لذا تکمیل موج ۵ در شرایط فعلی حداقل ۳۰۰۰ تومان خواهد بود دراین منطقه دوباره بروز رسانی خواهد شد
چند وقت پیش دوسهم به من معرفی شد دامین و دزهراوی ضمن تائید مسیر صعودی دزهراوی به لحاظ تکنیکی وتغییر بنیادی انتخاب من دامین بود که از همه جنبه ها با اهمیت در استراتژی تعریف شده بنده در موقعیت بسیار خوبی قرار داشت و با خبرهایی که به گوش میرسه فارق از اصلاح احتمالی شاخص کل به نظرم ماندن در بازار سرمایه حتی درشرایط اصلاح تصمیم درستی است دراین بین انتخاب سهم با پتانسیل بالا و بنیاد مناسب دارای اهمیت است درمورد دامین همچون اعتلا انتظار رشدی عالی را دارم
اونقدر جمع کردم هفته های گذشته که میانگینمو از 500 آوردم 700 ولی سهامدارای خسته ای داره. تا یه مثبت بالا میخوره سریع میخوان خارج شن و همین دلیل نوسانی بودن این چندوقتشه. زیر 1000 تومن فقط نظاره گرم.
#شناسایی سهم خوب و سهامداری تا هدف ...
فقط امیدوارم سهامداری کرده باشید در تبرک ...
قیمت روز 1990
شرکت اعتلا یک شرکت سرمایه گذاری بدون سیاست داشتن سیت مدیریتی است در این نوع سرمایه گذاریها توجه به ناو سهم صرفا گمراه کننده خواهد بود بدتر از این زمانی است که در موضوع ناو اقدام به مقایسه آنها با سایر سرمایه گذاریها بدون توجه به سیاست سرمایه گذاری آنها نمود دراین شرکت به طور مختصر تمرکز به نمودار خوانی ، p/e و عملکرد مناسب پرتفوی شرکت داشته باشید
به طور مثال ناو سهم اعتلا طی دو ماه گذشته تقریبا نزدیک به صددرصد رشد داشته ولی توصیه به این موضوع ندارم
#اعتلا یک درآمد عالی از شبریز گرفته وهمین موضوع به اندازه کافی بهانه برای افزایش قیمت عالی برای سهم داره حالا سایر سهم های پالایشی و دارویی در پرتفوی اعتلا جای خود داره ، فارق از هرگونه اصلاحی من تا محدوده 3000 تومان با سهم هستم
امسال سال طلایی شرکتهای سرمایه گذاری است وقتی قرار است شاخص به 8 میلیون برسد پس هر اصلاحی صرفا فرصت خرید خواهد بود
#اعتلا تا 3000 تومان فروشی نیست
#دامین/ با شکست یک سطح مقاومتی بسیار مهم ، تارگت دامین را ببرید 8000 تومان البته ابتدا 3500 تومان وبعد از گذشت از این سطح هدف 8000 تومان
نظر