تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام امروز تو اینستاگرام خانم صادقی یه نموداری گذاشته بودن و در مورد اهداف سهم صحبت کردن ولی هیچ حرفی از نام نماد سهم نگفتن به نظر شما کدون سهم میتونه باشه ؟
لگاریتمی فاذر هم سقفش میشه 30 هزار تومن ........
دلیل نشد که .. یه نمودار چرت بزنی و یه عددی بپرونی ...
اگه غدیر میشه 100 هزار تومن پس زیر مجموعه هاش هم باید 100 برابر بشن ... منطقیه ؟
یعنی رسما شدیم ونزوئلا ...
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postداشتم این نمودار رو میدیدم و عملا فردا اگه منفی باشه الگوی سر و شانه تکمیل خواهد شد ولی تنها نقطه ای که امیدوار میکنه این الگو شکست بخوره میزان حجم معاملات هستش که در شانه راست بیشتر از شانه چپ هست که عملا نشون میده با سر و شانه ضعیفی روبرو هستیم و به احتمال زیاد اگه این الگو شکست بخوره دیگه تا یه مدتی از این روز های خرسی خلاص میشیم به امید خدا
حالا اگر بتونه همین بالا بمونه وسقف قبلی را رد کنه اون رشد شارپ را میشه از بازار انتظار داشت اما تا شکسته نشدن سقف قبلی بازار با شک تردید معامله خواهد کرد و نمیشه انتظار صف خرید سنگین را از سهام بزرگ داشتخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط amir no.7 پست شده است View Postسلام جناب تمام
درشرایطی که گروه خودرو شرایط خوبی داره
نظرتون راجب خپارس منفی 5 رو می فرمایید؟
و اگر چند روز دیگه هم بقیه گروه منفی بشن خساپا و خودرو هو دوام نمیارنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
شاخص اگه یک میلیون پنجاه هزار واحد رو رد کنه عملا این الگو سر و شانه فیل شده و نشان از قدرت صعود شاخص هستبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postشاخص اگه یک میلیون پنجاه هزار واحد رو رد کنه عملا این الگو سر و شانه فیل شده و نشان از قدرت صعود شاخص هست
با عبور از 1050 میریم برای 1800
اونجا بازم پولبک به 1600
نظر
-
فردا یکی از مقاومت های شبندر هست که انشالله با قدرت لهش میکنیمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
امروز در شبندر ما خریداریم
انشالله که خرید درستی باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز در شبندر ما خریداریم
انشالله که خرید درستی باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امیدوارم امروز شبندر ۳۰۰ میلیون حجم بزنهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
نظر