تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postزمین شبندر 700 هکتار کنار شهر بندر عباس و نزدیک ساحل با موقعیت استراتژیک و دسترسی آسان به دریا و منابع نفتی و امکان صادرات آسان در آینده
زمین شپنا 340 هکتار در نزدیکی خمین شهر اصفهان
سرمایه شپنا 1.8 برابر سرمایه شبندر است
حالا قیمت 700 هکتار زمین شبندر را حدودا 70 میلیارد تومان دیده
قیمت 340 هکتار زمین شپنا را 870 میلیارد تومان دیده است
...
یعنی شپنا را متری 255 هزار تومان در نظر گرفته
زمین شبندر را متری 10 هزار تومان در نظر گرفته
...
باید به بچه های همفکران بگیم بابا انصاف هم خوب چیزه
حالا درسته که شما شپنا خریدی/.:biggrinsmiley.:/
ولی دیگه نباید شبندر و تجهیزات و زمین هاش بی ارزش تر از شپنا جلوه بدید شبندر خیلی جوان تر از شپناست
.....
تازه عمر تجهیزات شنبدر حدودا 20 سال از شپنا کمتره در حالی که بازم اونجا دوستان همفکران ارزش تجهیزات شپنا را به نسبت شبندر خیلی دسته بالاتر گرفتن در حالی که باید برعکس باشه
.....
بچه های همفکران ارزش تجهیزات شپنا را حدودا 560 میلیارد تومان حساب کردن
و ارزش تجهیزات شبندر را 370 میلیارد تومان
در حالی که اگر ملاک ظرفیت پالایش باشه (شپنا 375 هزار بشکه ظرفیت دارد و شبندر 350 هزار بشکه) باید ارزش تجهیزات شپنا بین 7تا8 درصد بیشتر از شبندر باشد
در حالی که الان 1.55 برابر است و این اصلا درست نیست
در این جدول به وضوح اشتباهاتی رخ داده که به نظر من یا قیمت گذاری زمین را درست بلد نبودن و یا اصلا یادشون رفته که سرمایه شپنا حدودا دو برابر شبندر است و اصلا این را در نظر نگرفتن
باید بشینم مجدد حساب کنم
و قیمت منصفانه برای زمین بدست بیارم و ارزش تجهیزات را هم مجدد محاسبه کنیم تا به درصد درستی از تجدید ارزیابی اینها برسیمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postحالا اگر فرض کنیم مبنای محاسبه همفکران برای شپنا ملاک محاسبه است
پس الان تجدید ارزیابی شبندر از محل تجهیزات باید 1800 درصد باشد نه 1300 درصدی که در جدول خودشون نوشتن
و اگر زمین شبندر را متری 50 هزار تومان لحاظ کنیم
مقدار تجدید از زمین به 1200 درصد خواهد رسید
و مجموع تجدید زمین و تجهیزات شبندر به 3000 درصد خواهد رسیدبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
فقط یه مطلبی در خصوص تجدید ارزیابی پالایشی ها بگم که اعداد فوق چه اونهایی که من حساب مردم چه اونی که همفکران حساب کرده برمبنا تجهیزات جدید و نو است و بحث اسقاط لحاظ نشده
یعنی مثلا الان یه پراید صفر 80 میلیون است ولی پراید مدل 75 را میشه به 15 میلیونم خرید
این مطلب تا شرکت برآورد دقیق نکنه نمیشه حساب کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Postدرصدها همگی ۱۰۰ درصد بیشتر زدین دوست عزیز
مثلا سفارس 1000 بوده شده 3000 تومان اگر بگی 200% در محاسبه ریاضی میشه 2000 تومان که درست نیست ولی اگر بخوایم از نگاه درصد رشد شما بگیم اون وقت باید گفت 200% بعلاوه قیمت سهم رشد کردهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدر حال خرید سشرق هستیم
همین سهامی که در سشرق خریدم را بالای 3000 تومان با منت به همین فروشنده ها پس میدمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نسبت بین خریدار و فروشنده تو شبندر واقعا دیدنیهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
-
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postچش شد یهو اینطوری رفت به سمت منفی
نظر
-
سکه به هدف کوتاه مدتی که گفتیم رسیده سیو سود کنیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر