تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Topco
    عضو عادی
    • Apr 2020
    • 64

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    اصل پولی که من وارد بازار کردن با سرمایه ای که الان دارم قابل قیاس نیست
    خدارو شکر اینقدر توی این بازار سود کردیم که اصل پول ما رقم زیادی نمیشه
    ولی همون بعلاوه سود بانکی به اندازه این 2 سال اخیر از بازار خارج کردم
    تا اگر بازار خراب شد با خودم فکر کنم پولم دوساله گذاشته تو بانک بوده سودشم گرفتم
    رویایی بوده و گذشته.....
    من 20% از شبندر و شپنا خارج شدم
    و باز هم به تمام دوستان توصیه میکنم اصل پول خودشون به همراه مقداری از سود (به اندازه سود بانکی) اصل پول خودشون از بازار خارج کنن
    طمع کردن جایز نیست
    من از اینجا به بعد فقط به خاطر قانون احمق و احمق تر در این بازار خواهم بود والا به نظر من 90% سهام بازار چه بنیادی و چه غیر بنیادی ارزش خرید ندارن
    فقط کافیه یه نفر بره ارزش یه شرکت مثل فولاد یا فملی یا خودرو با با مقدار تولیدات مشابه یه شرکت خارجی بررسی کنه اون وقت میفهمه که فولاد و فملی و خودرو و...... کلا شاخص سازهای ما در حباب قیمتی عجیبی به سر میبرن و ته مانده سهامی که به قیمت نرسیده بودن هم رسیدن و دارن ازش رد میشن
    اون محاسبات را با دلار 20 تومان که نه با دلار 25 تومان هم حساب کنیم بازم شرکتهای داخلی گران تر هستند
    دیگه اون شرکتهای کوچیک بازار که دیگه الفاتحه
    ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات و راهنمایی های شما
    نظرتون کاملا متین ولی اگر بخواهیم در مورد سرمایه گزاری تو کشور بسته ای مثل ایران اینطور فکر کنیم باید بگیم پس یه اپارتمان ۱۰۰ متری تو بالاشهر الان متری ۷۰تا ۸۰ میلیون مثلا زعفرانیه میشه ۴۰۰ هزار دلار که تقریبا با مقایسه یک کشور جهان اولی بسیار گرونه ولی بازم اونو تو ایران میخرن چرا چونکه میگن گرون میشه

نظر

• arman36
      ستاره دار(3)
      • Jan 2014
      • 962

هروقت صف پالایش و خودرو و بانکی ریخت سیو سود خواهیم کرد فعلا که صفشون محکمه ترس نداره باید به سود اجازه پیشروی داد

نظر

• Mamad.fn
        عضو جدید
        • Jan 2012
        • 18

آیا از سشرق هم خارج شدید؟

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

جناب تمام بنظر شما پالایشی ها چند روز کاری دیگه بسته میشن برا افزایش سرمایه
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• trojan
            ستاره دار(1)
            • Nov 2013
            • 881

همه چي تو ايران خيلي گرون به نظر مياد ولي اگه قيمت ها رو دلاري حساب كني و با مناطق هم تراز مقايسه كني مي بيني واقعا اين طور نيست . در خيلي از شهر هاي بزرگ دنيا و يا پايتخت هاشون يه آپارتمان متوسط متراژ ، 100 هزار ، 200 هزار دلار قيمت داره و برخي مناطق حتي خيلي بيشتر . الان متوسط آپارتمان در تهران متري 16 تا 17 ميليون تومن هست يعني چيزي حدود 1000 دلار . يعني آپارتمان 100 متري در تهران متوسط قيمتش 100 هزار دلار است . (در منطقه 1 تهران اين عدد ميتونه تا 300 ، 400 و 500 هزار دلارم باشه كه منطقي هست) . حتي استانبول و دوبي كه بيخ گوش خودمون هستند هم همين معادلات بر قرار است .
            اينكه حالا برخي الان تصور ميكنند كه ملك و اجاره بهاي ملك تو ايران خيلي رفته بالا و فشار زيادي روي قشر ضعيف جامعه هست ، علت رو بايد در كاهش ارزش پول از يك طرف و عدم بالارفتن دستمزدها از سوي ديگه يافت كه البته اين ها هيچ كدوم مقصرش مردم نيستند . يعني نه من و جنابعالي اسكناس چاپ مي كنيم و نه من و شما مديريت كشور دستمونه . ما حداكثر توانمون اينه كه فقط گاهي ريالمون رو (البته اگه حمل بر خيانت و فساد و دزدي و خون مردم رو تو شيشه كردن نباشه ) به آجر و لوله و دلار و طلا و سهام و ... تبديل مي كنيم كه تبديل به همون قشر ضعيف نگون بخت نشيم ...
            آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2020/06/25, 07:49.

نظر

• noori
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 206

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
              همه چي تو ايران خيلي گرون به نظر مياد ولي اگه قيمت ها رو دلاري حساب كني و با مناطق هم تراز مقايسه كني مي بيني واقعا اين طور نيست . در خيلي از شهر هاي بزرگ دنيا و يا پايتخت هاشون يه آپارتمان متوسط متراژ ، 100 هزار ، 200 هزار دلار قيمت داره و برخي مناطق حتي خيلي بيشتر . الان متوسط آپارتمان در تهران متري 16 تا 17 ميليون تومن هست يعني چيزي حدود 1000 دلار . يعني آپارتمان 100 متري در تهران متوسط قيمتش 100 هزار دلار است . (در منطقه 1 تهران اين عدد ميتونه تا 300 ، 400 و 500 هزار دلارم باشه كه منطقي هست) . حتي استانبول و دوبي كه بيخ گوش خودمون هستند هم همين معادلات بر قرار است .
              اينكه حالا برخي الان تصور ميكنند كه ملك و اجاره بهاي ملك تو ايران خيلي رفته بالا و فشار زيادي روي قشر ضعيف جامعه هست ، علت رو بايد در كاهش ارزش پول از يك طرف و عدم بالارفتن دستمزدها از سوي ديگه يافت كه البته اين ها هيچ كدوم مقصرش مردم نيستند . يعني نه من و جنابعالي اسكناس چاپ مي كنيم و نه من و شما مديريت كشور دستمونه . ما حداكثر توانمون اينه كه فقط گاهي ريالمون رو (البته اگه حمل بر خيانت و فساد و دزدي و خون مردم رو تو شيشه كردن نباشه ) به آجر و لوله و دلار و طلا و سهام و ... تبديل مي كنيم كه تبديل به همون قشر ضعيف نگون بخت نشيم ...
              با عرض سلام خدمت دوست گرامی نمیدونم این رقم هایی که از قیمت هر متر آپارتمان در شهرهای بزرگ دنیا ارایه فرمودید بر اساس کدام تحقیق و کدام آمار واقعی و شامل چه شاخص هایی می شود؟! در حال حاضر در ایالت کالیفرنیا آمریکا و شهری مانند لس آنجلس و یا سن دیگو قیمت یک خانه ویلایی با 1000 متر عرصه و حدود 400 متر زیربنا در یک محله مرفه نشین بین 800000 تا 1200000 دلار است. که نتیجه میگیریم با نرخ دلار آزاد 20000 تومان چیزی در حدود 20 میلیارد تومان که معادل یک آپارتمان 250 متری در منطقه 1 تهران است!!!!! دوست عزیز سغی کنیم از خودمان شروع کنیم و دقت بیشتری در ارایه آمار داشته باشیم و مسایلی که هر روز بر سرمان می آید و فشار مضاعفی که مخصوصا به اقشار متوسط و ضعیف جامعه به ناحق وارد می شود را طبیعی جلوه ندهیم.البته بنده به شما و همه دوستان این تاپیک ارادت داشته و دارم و عذر خواهی میکنم بابت وقتی که از دوستان گرفتم...شاد و سلامت باشید

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                با عرض سلام خدمت دوست گرامی نمیدونم این رقم هایی که از قیمت هر متر آپارتمان در شهرهای بزرگ دنیا ارایه فرمودید بر اساس کدام تحقیق و کدام آمار واقعی و شامل چه شاخص هایی می شود؟! در حال حاضر در ایالت کالیفرنیا آمریکا و شهری مانند لس آنجلس و یا سن دیگو قیمت یک خانه ویلایی با 1000 متر عرصه و حدود 400 متر زیربنا در یک محله مرفه نشین بین 800000 تا 1200000 دلار است. که نتیجه میگیریم با نرخ دلار آزاد 20000 تومان چیزی در حدود 20 میلیارد تومان که معادل یک آپارتمان 250 متری در منطقه 1 تهران است!!!!! دوست عزیز سغی کنیم از خودمان شروع کنیم و دقت بیشتری در ارایه آمار داشته باشیم و مسایلی که هر روز بر سرمان می آید و فشار مضاعفی که مخصوصا به اقشار متوسط و ضعیف جامعه به ناحق وارد می شود را طبیعی جلوه ندهیم.البته بنده به شما و همه دوستان این تاپیک ارادت داشته و دارم و عذر خواهی میکنم بابت وقتی که از دوستان گرفتم...شاد و سلامت باشید

سلام دوست عزيز ، ممنون بابت نقدتون
                من چند تا تصوير براتون قرار مي دم خودتون قضاوت كنيد كه با اين مبالغ حدود 500 هزار دلار و پوند و يورو ، آيا واقعا نميشه توي تهران يه آپارتمان بهتر و بزرگتر خريد ؟

نظر

• Topco
                  عضو عادی
                  • Apr 2020
                  • 64

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                  سلام دوست عزيز ، ممنون بابت نقدتون
                  من چند تا تصوير براتون قرار مي دم خودتون قضاوت كنيد كه با اين مبالغ حدود 500 هزار دلار و پوند و يورو ، آيا واقعا نميشه توي تهران يه آپارتمان بهتر و بزرگتر خريد ؟

این قیمتها که شما گذاشتید احتمالا معقولانه نیست و سایتهای دیگر رو هم بینید و منمطمین باشید که میشه اونجا تا ۹۰ درصد خونه رو هم با بهره ۲-۳درصد وام گرفت

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط Topco پست شده است View Post
                    ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات و راهنمایی های شما
                    نظرتون کاملا متین ولی اگر بخواهیم در مورد سرمایه گزاری تو کشور بسته ای مثل ایران اینطور فکر کنیم باید بگیم پس یه اپارتمان ۱۰۰ متری تو بالاشهر الان متری ۷۰تا ۸۰ میلیون مثلا زعفرانیه میشه ۴۰۰ هزار دلار که تقریبا با مقایسه یک کشور جهان اولی بسیار گرونه ولی بازم اونو تو ایران میخرن چرا چونکه میگن گرون میشه
                    قبل از مقایسه قیمت املاک در ایران و یه شهر و کشور با ثبات و مرفه مثل لندن یا توکیو یا نیویورک ،
                    به این سوال جواب بدید که چرا قیمت آپارتمان در تهران متری 100 میلیون تومان است در قزوین یا سمنان متری 10 میلیون
                    اگر قرار به روش مقایسه شما باشه باید سمنانی ها هم بگن چون چون آپارتمان تو تهران متری 100 میلیون است پس ما هم متری 100 میلیون میفروشیم
                    اما جواب ساده است
                    تهران پایتخت است و شرایط کسب و کار خیلی بیشتر از سمنان و قزوین است سطح درآمد در تهران اگر مثلا ماهی 10 میلیون باشد در سمنان به زور ماهی 3 میلیون است
                    پس نتیجه وجود امنیت شغلی و درآمد بیشتر در تهران باعث تقاضا بیشتر برای ملک و گرانی قیمت است
                    حالا به نظر شما تهران در برابر لندن دارای کدوم گزینه است که موجب شود شما قیمت آپارتمان در لندن را با تهران مقایسه کنید
                    ما امنیت داریم درآمد در تهران با لندن یکی است یا ما آینده ای بهتر از لندن برای شهر میبینم ؟؟
                    تمام جواب ها منفی است
                    پس مقایسه تهران با ترکیه و دبی و لند اشتباه است ما تنها کشور هستیم که هر روز تحریم میشیم و هر لحظه ممکنه بهش حمله کنن
                    این مقایسه شما مثل این میمونه که بگیم چون قیمت زاگرس شده 17 هزار تومان پس خودرو هم میشه باید به اون قیمت برسه این قیاس اشتباه است
                    خودرو الان هم گران است و از قیمت واقعی خود خیلی بالاتر رفته ولی زاگرس 17 تومان به قیمت خود رسیده است و در حال معامله است
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام بنظر شما پالایشی ها چند روز کاری دیگه بسته میشن برا افزایش سرمایه
                      نه شاید افزایش سرمایه اینها به عمر ما قد نده
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                        هروقت صف پالایش و خودرو و بانکی ریخت سیو سود خواهیم کرد فعلا که صفشون محکمه ترس نداره باید به سود اجازه پیشروی داد
                        امروز تمام شاخص های گروههای مختلف را بررسی کردم
                        فقط 7 شاخص در نگاه اول جای رشد داره و بقیه بازار نزدیگ اهدافی شدن که قبلا اعلام کرده بودیم مثل شاخص خودرو و بانکی ها
                        انشالله اگر عمری باقی بود این 7 تا نمودار را به اشتراک میزارم انشالله که بدرد دوستان بخوره
                        و گره گشای دوستان بشه و در این روزها اشتباهی سهمی نخرن که بعدا توش گیر کنن
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/06/25, 15:18.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

نه شاید افزایش سرمایه اینها به عمر ما قد نده
                          جناب تمام امیدوارم سلامت و شاد باشید اگر جسارت نباشه احساس می کنم شرایط این چند روز باعث خستگی شما شده امیدوارم دو باره ما شما را پر انرژی و بانشاط ببینیم تحلیلهای این چند وقت شما در این مدت خیلی به امثال من کمک کرده و من به شخصه از شما بینهایت سپاسگزارم@};-@};-@};-@};-

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

امروز تمام شاخص های گروههای مختلف را بررسی کردم
                            فقط 7 شاخص در نگاه اول جای رشد داره و بقیه بازار نزدیگ اهدافی شدن که قبلا اعلام کرده بودیم مثل شاخص خودرو و بانکی ها
                            انشالله اگر عمری باقی بود این 7 تا نمودار را به اشتراک میزارم انشالله که بدرد دوستان بخوره
                            و گره گشای دوستان بشه و در این روزها اشتباهی سهمی نخرن که بعدا توش گیر کنن
                            شاخص های که قابلیت رشد دارن
                            1-ساخت محصولات فلزی
                            2-شیمیایی
                            3-قندی
                            4-پالایشی
                            5-کاغذی
                            6-فنی و مهندسی
                            7 حمل و نقل
                            بعضی از نمادیها این گروه ها اهداف بالایی را نشان میده که من دلیل بنیادیش نمیدونم
                            مثل فاذر
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4719

شاخص های که قابلیت رشد دارن
                              1-ساخت محصولات فلزی
                              2-شیمیایی
                              3-قندی
                              4-پالایشی
                              5-کاغذی
                              6-فنی و مهندسی
                              7 حمل و نقل
                              بعضی از نمادیها این گروه ها اهداف بالایی را نشان میده که من دلیل بنیادیش نمیدونم
                              مثل فاذر
                              با سلام
                              جناب تمام آیا سیمانیها را هم بررسی داشته اید؟ روی سشرق نظرتان کماکان مثبت است ؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

فاذر
                                به نظر میاد فاذر به سمت 8000 تومان حرکت میکنه اگر رد کنه 23000 تومان هدف بعدی و هدف بعدی 34 هزار تومان
                                دلیل بنیادی اون نمیدونم نمودار اینو نشون میده و امروز هم سهم در 3683 تومان قابل خریدن هست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X