تمام نا تمام من و بازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • تمام
    عضو فعال
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۱۵۰۱۴

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط Senator۱۹۸۹ پست شده است مشاهده پست
    جناب تمام سلام بنظرتون بکهنوج با توجه به افزایش سرمایه ۲۴۵۰% تا چه قیمتی با توجه به نمودار و همچنین سرمایه شرکت جای رشد کردن داره و اینکه بهتره قبل از افزایش سرمایه فروخت یا بعدش ؟
    سلام من تا حالا بررسی روی این سهم نداشتم
    برای سوال شما بهتره از کسی بپرسید که قبلا روی این سهم کار کرده باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• SANA90
      عضو عادی
      • اردیبهشت ۱۳۹۸
      • ۱۹۴

سلام
      جناب تمام لطفا تارگتهای مد نظرتون در مورد دماوند و بترانس رو می فرمایید؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۱۵۰۱۴

دماوند
        هدف اول ۹۴۶۰ تومان و هدف سقف کانال ۲۱۳۸۰ تومان

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • خرداد ۱۳۹۰
          • ۱۵۰۱۴

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
          بترانس

هدف سقف کانال بلند مدتی ۲۰ ساله

هدف سقف کانال بلند مدتی ۱۰ ساله

هدف کانال شکسته شده میان مدتی ۵ ساله

هدف کانال شکسته شده کوتاه مدتی

آبدیت بترانس نشون میده سهمی که در ۱۲۰۰ سوار شدیم داره به هدفش میرسه هدف با کمی تغییر رسیده به ۷۳۰۰ تومان
          به نظر من الان دیگه برای خرید جدید خیلی دیر شده مگر اینکه روی ۷۳۰۰ تومان و سقف کانال بلند مدتی تثبیت بشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۱۵۰۱۴

کنفراس حکشتی مطلبی را فراموش کرده بگه
            یادش رفته بنویسن که بخدا بدبخت دوعالم ماییم
            بیچاره و دربه در ماییم
            مفلوک زمانه ماییم
            /:.yead.://:.yead.:/
            یاد بترانس افتادم وقتی که من داشتم براش تجدید ارزیابی را حساب میگردم شرکت مداوم میگفت نداریم نداریم
            الان میگه داریم داریم

آخرین ویرایش توسط تمام؛ ۱۳۹۹/۰۴/۱۵، ۱۶:۵۸.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mrouzbehi
              عضو عادی
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۲۱۹

مدیرعامل حکشتیو گرفتن به جرم فساد اقتصادی

نظر

• SANA90
                عضو عادی
                • اردیبهشت ۱۳۹۸
                • ۱۹۴

[QUOTE=تمام;۸۲۰۷۰۳]دماوند
                هدف اول ۹۴۶۰ تومان و هدف سقف کانال ۲۱۳۸۰ تومان

[/QUOTE
                ممنون لطف کردید.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۱۵۰۱۴

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است مشاهده پست
                  مدیرعامل حکشتیو گرفتن به جرم فساد اقتصادی
                  وقتی بترانس ۱۲۰۰ بود هم مومنی هیت مدیره را گرفتن و کردن تو زندان
                  مدیران حکشتی را هم بگیرن تو سوراخ کنن شرکت راحت تر میتونه توانایی های خودش به رخ بازار بکشه
                  کلا یادمه وقتی خبر گرفتن مومنی تو بترانس قطعی شد رشد اصلی سهم شروع شد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • خرداد ۱۳۹۲
                    • ۱۹۳۲

وقتی بترانس ۱۲۰۰ بود هم مومنی هیت مدیره را گرفتن و کردن تو زندان
                    مدیران حکشتی را هم بگیرن تو سوراخ کنن شرکت راحت تر میتونه توانایی های خودش به رخ بازار بکشه
                    کلا یادمه وقتی خبر گرفتن مومنی تو بترانس قطعی شد رشد اصلی سهم شروع شد
                    حکشتی کلا بجزء املاک و زمین و ...سودسازی خاصی ندارد ولی خوب در یکماه قبل حسابی بعد از افزایش سرمایه کانال های تلگرامی دسته جمعی خرید از قبل کرده بودند و شروع به تعریف و تمجید از این شرکت کردند و حسابی رشدش دادن با اینکه بیچاره این سهم اینقدر پتانسیل ندارد مگر افزایش سرمایه که شرکت هم در مجمع هم در کنفرانس هم در اطلاعیه جداگانه چند بار تکذیب کرده این موضوع را .به نظر می رسد یک اصلاح خواهد داشت و بعد با شرایط بازار و هم ردیف با هم گروه های خود شاید به بازار برگردد.
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۱۵۰۱۴

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است مشاهده پست
                      حکشتی کلا بجزء املاک و زمین و ...سودسازی خاصی ندارد ولی خوب در یکماه قبل حسابی بعد از افزایش سرمایه کانال های تلگرامی دسته جمعی خرید از قبل کرده بودند و شروع به تعریف و تمجید از این شرکت کردند و حسابی رشدش دادن با اینکه بیچاره این سهم اینقدر پتانسیل ندارد مگر افزایش سرمایه که شرکت هم در مجمع هم در کنفرانس هم در اطلاعیه جداگانه چند بار تکذیب کرده این موضوع را .به نظر می رسد یک اصلاح خواهد داشت و بعد با شرایط بازار و هم ردیف با هم گروه های خود شاید به بازار برگردد.
                      اصلاحش پیشکش فردا یه کم شل کنه بتونیم بخریم دیگه بیشتر ازش توقع نداریم.
                      حالا اگر لطف کنه و هر روزم حجم مبنا را پر کنه که عالیه
                      فردا حق تقدمش حتی تو صف خرید هم نمیشه امیدوار بود سنگین بشه خرید کرد
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ ۱۳۹۹/۰۴/۱۵، ۲۲:۲۸.
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۱۵۰۱۴

اصلاحش پیشکش فردا یه کم شل کنه بتونیم بخریم دیگه بیشتر ازش توقع نداریم.
                        حالا اگر لطف کنه و هر روزم حجم مبنا را پر کنه که عالیه
                        فردا حق تقدمش حتی تو صف خرید هم نمیشه امیدوار بود سنگین بشه خرید کرد
                        خود حکشتی که صف خرید شده و ممکنه با مشکل پر کردن حجم مبنا مواجه بشه
                        فقط خدا کنه حق تقدمش تو مچینگ صف خرید نشه و فرصت خرید بده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۵۰۱۴

خود حکشتی که صف خرید شده و ممکنه با مشکل پر کردن حجم مبنا مواجه بشه
                          فقط خدا کنه حق تقدمش تو مچینگ صف خرید نشه و فرصت خرید بده
                          حقوقی ۱ میلیون روی ۴۵۴۰ تومان ۹درصد مثبت حق تقدم خرید
                          اصلا اجازه نمیدن بیاد پایین تر تا خرید بزنیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۱۵۰۱۴

امروز حدود ۱۳.۵% از کل سهام چکاوه روی تابلو معامله شده این سهم زیر نظر بگیرید
                            چون امروز ساز زدن صداش باید یه جا در بیاد
                            امرروز ۶۰۵۰ تومان قیمت مورخ ۹۹/۴/۱۶ و صف فروش ۳ میلیونی آخر وقت دارد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۱۵۰۱۴

تحلیل در خواستی دوستان

پسهند
                              هدف کانال ۱۲۴۰۰ تومان

دسانکو
                              در صورت تثبیت روی سقف کانال هدف محدود ۹ هزار تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۱۵۰۱۴

این راهنمایی حکشتی هم در نوع خودش بینظیره
                                یه جوری نوشته که با زبون بی زبونی بگه داداش کسی واریز نکنه که ممکنه سالها پولش بلوکه بشه /:.yead.:/

واقعا بازی جالبی برای تصاحب حق تقدمها تدارک دیدن
                                فقط مشکل اینه که مقدارش اصلا زیاد نیست که دردی از این بیچاره ها را درمان کنه اگر همه ۱۲۴ میلیون را جمع کنن هم چیزی ازش در نمیاد
                                پس باید برای خرید نماد اصلی در قیمتهاب بالاتر برنامه ریزی کنن

عنوان خبر:

راهنمای ارسال فیش واریزی حق تقدم

سهامداران محترمی که نسبت به واریز مبلغ حق تقدم به حساب معرفی شده اقدام نموده‌اند می‌توانند فیش واریزی را با درج نام و نام خانودگی، کد ملی و کد بورسی و شماره موبایل خود بر روی آن از یکی از طرق زیر برای شرکت ارسال نمایند:

۱) ارسال فکس به شماره ۲۶۱۰۰۵۳۱-۰۲۱
                                ۲) ارسال به ایمیل: saham@irisl.net
                                ۳) ارسال از طریق پست به آدرس شرکت: تهران، خیابان پاسداران، تقاطع شهید لواسانی (فرمانیه)، برج آسمان، شماره ۵۲۳

مجددا تاکید می گردد سهامداران برای واریز وجوه تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۷ مهلت دارند و حق تقدم پس از ثبت افزایش سرمایه در اداره ثبت شرکتها به سهام جدید تبدیل خواهد شد، لذا تعجیل در واریز مبلغ، امتیاز ویژه ای برای سهامداران به همراه نخواهد داشت.

ظرف هفته جاری سهامداران محترم می‌توانند با مراجعه به پورتال سهامداران به نشانی www.saham.irisl.net تعداد حق تقدم تعلق گرفته و میزان مطالبات را مشاهده نمایند. تاریخ دقیق بارگذاری اطلاعات متعاقباً از طریق سایت به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید. لیکن نحوه مشاهده تعداد حق تقدم تعلق گرفته از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه از این لینک قابل مشاهده است.

همچنین به اطلاع می‌رساند فرآیند انجام پذیره نویسی و ثبت افزایش سرمایه و تبدیل حق تقدم به سهم از زمان انتشار آگهی پذیره نویسی حداقل ۳ ماه زمان خواهد برد.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...