تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
    جناب تمام حکشتی رو برای ورود در هفته آتی مناسب میدونید ؟
    حکشتی عالیه ولی نه برای خرید جدید
    اگر قرار باشه هفته بعدی بازار ریزش داشته باشه سهام بزرگ همه میریزن مگر اونی که دولت ازش حمایت کنه مثل فولاد و پالایشی ها
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

از نظر من قیمت سهام زمان تحویل به صندوق اعداد پایین خواهد بود بالاتر باشن اصلاح میکنن پایین تر باشن رشد میکنن
      شبندر 5000 تومان
      شپنا 3500 تومان
      شتران 3500 تومان
      شبریز 5500 تومان
      فولاد مبارکه 3000 تومان
      فملی 3000 تومان
      خودرو 500 تومان
      خساپا 450 تومان
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

نقاشی فولاد میگه تا 2310 و 3900 هم بله :.thumbsupsmileyanim
        البته باید دید دولتی ها چه خوابی دیدن:D

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

یک احتمال خطرناک
          کسری بودجه امسال دولت 140 هزار میلیارد تومان بود است و برای جبران آن اقدام به عرضه صندوق ها کرد
          صندوق دارایکم 17 هزار میلیارد ارزش گذاری شد ولی فقط 6 هزار میلیارد آن فروش رفت و الان ارزش این صندوق حدود 45 هزار میلیارد است و دولت باقی مانده آنرا تا چند روز دیگر خواهد فروخت و از آن بابت حدود 28 هزار میلیارد کسب درآمد خواهد کرد
          صندوق دوم که فلزات و خودرویی است الان حدود 140 هزار میلیارد با قیمت‌های امروز ارزش داره
          یعنی دولت اینو بفروشه در اوایل مرداد ماه کل کسری بودجه تامین و یه چیزی هم برای سال بعد باقی میمونه
          حالا به نظرتون دولت نیازی داره که بخواد صندوق سوم که پالایشی است را بفروشه؟
          و اگر نفروشه و اعلام بشه دولت فعلا از فروش آن منصرف شده چه بلایی سر بازار و گروه پالایشی میاد؟؟
          به نظرم در معاملات روزهای آینده این سناریو را هم در نظر بگیرید.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            از نظر من قیمت سهام زمان تحویل به صندوق اعداد پایین خواهد بود بالاتر باشن اصلاح میکنن پایین تر باشن رشد میکنن
            شبندر 5000 تومان
            شپنا 3500 تومان
            شتران 3500 تومان
            شبریز 5500 تومان
            فولاد مبارکه 3000 تومان
            فملی 3000 تومان
            خودرو 500 تومان
            خساپا 450 تومان
            جناب تمام اگه دولت بخواد ۳۰ درصد پایین تر صندوق رو بفروشه مثلا امکان داره همون شبندر رو ۷ تومن تحویل بده بعد ۳۰ درصد کم کنه بشه ۵ تومنی که مد نظر شما بود ؟
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

یک احتمال خطرناک
              کسری بودجه امسال دولت 140 هزار میلیارد تومان بود است و برای جبران آن اقدام به عرضه صندوق ها کرد
              صندوق دارایکم 17 هزار میلیارد ارزش گذاری شد ولی فقط 6 هزار میلیارد آن فروش رفت و الان ارزش این صندوق حدود 45 هزار میلیارد است و دولت باقی مانده آنرا تا چند روز دیگر خواهد فروخت و از آن بابت حدود 28 هزار میلیارد کسب درآمد خواهد کرد
              صندوق دوم که فلزات و خودرویی است الان حدود 140 هزار میلیارد با قیمت‌های امروز ارزش داره
              یعنی دولت اینو بفروشه در اوایل مرداد ماه کل کسری بودجه تامین و یه چیزی هم برای سال بعد باقی میمونه
              حالا به نظرتون دولت نیازی داره که بخواد صندوق سوم که پالایشی است را بفروشه؟
              و اگر نفروشه و اعلام بشه دولت فعلا از فروش آن منصرف شده چه بلایی سر بازار و گروه پالایشی میاد؟؟
              به نظرم در معاملات روزهای آینده این سناریو را هم در نظر بگیرید.
              این سناریو شما امیدوارم هیچوقت تبدیل به واقعیت نشه چون واقعا این اتفاق بیفته دیگه کارمون تمومه البته خوشبختانه چون شبندر و یا شپنا سهام شاخص ساز هستند فک نکنم تا صندوق دوم به یه بازدهی مناسب مثل صندوق دارا یکم برسه مشکلی برا پالایشی ها پیش بیاد از یه طرف هم امکان داره استقبال خوبی از این صندوق دوم نشه که خیالمون راحت میشه که صندوق بعدی رو هم میفروشه
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

جناب تمام این که ۳۱ مجمع سهم شبندر هست بنظر شما این تاثیر مثبتی به روند سهم هست و اینکه شما سهم رو نگه میدارید و یا قبل مجمع میفروشید ؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  جناب تمام این که ۳۱ مجمع سهم شبندر هست بنظر شما این تاثیر مثبتی به روند سهم هست و اینکه شما سهم رو نگه میدارید و یا قبل مجمع میفروشید ؟
                  دیگه الان چون شرکت‌ها به نسبت قیمت سود خاصی پرداخت نمیکنن مجمع هم زیاد جذابیت نداره
                  در مورد فروش صندوق دولتی دفعه قبلی اگر اشتباه نکنم با 20درصد تخفیف عرضه کرده و با همین تخفیف هم بفروشه بازم بودجه را تامین کرده
                  فرضا فولاد بشه 3000 تومان و بقیه هم در همین قیمتها بمونن بازم ارزش صندوق میشه 140 هزار میلیارد تومان
                  هرجور حساب کنیم بودجه تامین شده است
                  حالا به نظر من اگر دولت نظرش عوض بشه و پالایشی اول بفروشه برای گروه فلزاتی و خودرویی بد میشه
                  ولی دولت الان زرنگ شده میخواد تا تنور داغه نون بچسبونه
                  و سبد فلزات و خودرویی را اول بفروشه و پول بزرگه را تو گرمی بازار بگیره و اگر صندوق بعدی نشد هم اصلا براش مهم نیست
                  صندوق فلزاتی با فرض رشد تا اول مرداد به 200 هزار میلیارد تومان میرسه و صندوق پالایشی با فرض رشد تا اول مرداد به 100 هزار میلیارد میرسه
                  پس از نگاه ارزش صندوق هم برای دولت بهتره اول فلزاتی را بفروشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

نتیجه حساب کتاب دیشب ما روی نیروگاهها
                    قطعا دماوند شنبه با صف فروش باز میشه و کندل برگشتی بدی هم ثبت کرده اما مهمتر از صف فروش شنبه احتمال جمع شدن اون و تشکیل صف خریده و تکمیل شدن پولبک به سقف محکمی بوده که شکسته اگرشنبه این سهم جمع بشه و به زیر 9 هزار تومان وارد نشه میشه انتظار یک حرکت شارپ تا 21 هزار تومان را داشت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

نقاشی فولاد میگه تا 2310 و 3900 هم بله :.thumbsupsmileyanim
                      البته باید دید دولتی ها چه خوابی دیدن:D

فولاد
                      مثل یه اژدها پرواز کرده یکی یکی سقفهای کانالها را شکسته حالا مانده تا آخرین سقفو در 2890 تومان فتح کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

درود
                        آرزوی بهترین ایام برای دوستان
                        و تشکر از زحمات جناب تمام گرامی

فکر کنم با این کنفرانس اطلاع رسانی امروز شاوان. ..
                        حجت بر گروه ش
                        برتاکید لزوم تجدید ارزیابی بیشتر عیان شد

۱- اعلام تایید خبر تجدید ارزیابی
                        ۲ - اعلام افزایش سرمایه از سود انباشته

شاد باشید

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

مدیرعامل فرابورس:

نیروگاه آبادان، نیروگاه گیلان، پتروشیمی بوعلی، پدیده شیمی جم، زغال سنگ پروده طبس و رایان هم افزا در صف #عرضه_اولیه قرار دارند
                          ....☘☘☘
                          با ورود دو نیروگاه جدید به بورس رونق مجدد به گروه نیروگاهی بازخواهد گشت
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/07/09, 22:17.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

روحانی حرف قبلی خودش مبنی بر لزوم جلوگیری از رشد بازار پس گرفت و مجدد بر رشد مستحکم و منطقی بورس تاکید کرد
                            صدا و سیما هم به خوبی داره از بورس حمایت میکنه
                            فیلم این خبر را در کانال زیر حتما ببنید
                            boursArchitect@
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

روحانی حرف قبلی خودش مبنی بر لزوم جلوگیری از رشد بازار پس گرفت و مجدد بر رشد مستحکم و منطقی بورس تاکید کرد
                              صدا و سیما هم به خوبی داره از بورس حمایت میکنه
                              فیلم این خبر را در کانال زیر حتما ببنید
                              boursArchitect@
                              میگه بورس توی این چهار ماه 250 درصد رشد داشته.
                              دوستان واقعا کسی هست که 250 درصد رشد توی این چهار ماه داشته باشه؟؟؟
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

رویا جون خیلی از سهم ها ۲۵۰ درصد سود دادن و چه بسا بالاتر.
                                همین وثنو خودمان
                                عید حدود ۱۲۰۰ تومن بود.الان با احتساب افزایش سرمایه ۵۰۰۰ تومنه

نظر

در حال کار...
                                X