تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

63 میلیون در وخارزم عرضه شده امیدوارم بقیه صف هم عرضه بشه تا ما خرید تکمیل کنیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

یک پله پترول خرید شد با حد ضرر 1800 تومان
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        یک پله پترول خرید شد با حد ضرر 1800 تومان
        پترول صف خرید شد خیلی واضح بود که صف خرید میشه
        از عرضه وخارزم نامید شدیم پترولح خریدیم و بقیه را در صف پترول نشستیم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

یه استادی داشتیم میگفت در مورد چیزی اگر مطمئن شدی یا خط نکش یا میکشی پررنگ بکش
          امروز باید در منفی پترول سنگین مخریدیم ولی الان در صف خریدش پولمون بلوکه شد

توقف نماد (پترول1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف 99/5/19 10:43
          به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت گروه پتروشيمي س.ايرانيان (پترول1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

یه استادی داشتیم میگفت در مورد چیزی اگر مطمئن شدی یا خط نکش یا میکشی پررنگ بکش
            امروز باید در منفی پترول سنگین مخریدیم ولی الان در صف خریدش پولمون بلوکه شد

توقف نماد (پترول1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف 99/5/19 10:43
            به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت گروه پتروشيمي س.ايرانيان (پترول1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
            بیش از یک هفته بود که پترول در واچ لیستم بود و دنبالش می کردم.
            دیشب خواستم اعتبار بگیرم وارد بشم. اما گفتم امروز هم معاملاتش رو دنبال کنم.
            اما اشتباه کردم. هم مثبت شد و هم افشای الف زد.
            فرصت خوبی رو از دست دادم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

شاخص سرمایه گذاری سقف تاریخی را شکسته
              انتظار برای رشد 300% از گروه داریم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

وخارزم
                در نمودار کوتاه مدتی در صورتی که مطابق حرکت قبلی و با همان شیب شروع به حرکت نماید سقف کانال کوتاه مدت را در محدود 7100 تومان لمس خواهد کرد

در نمودار بلندی سهم توانسته است سقف کانال را شکسته و روی آن تثبیت گردد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

برای فردا انتظار دارم وخارزم برای پولبک عرضه بشه و یه پولبک به 1900 تومان بزنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

غپاک
                    سقف نمودار 29 ساله هدف 8300 تومان نشون میده و کانال 22 ساله که در 1200 تومان شده هم هدف 8300 تومان را نشان میده

سهم در 1850 تومان سقف کانال یکساله را با هدف 5200 شکسته است
                    و اکنون در کف کانال کوتاه مدت قرار گرفته و هم پوشانی سقف کانال یکساله و کف کانال کوتاه مدت شانس برگشت سهم را بیشتر کرده است سهم در 2000 تومان به سقف کانال یکساله پولبک خود را نیز تکمیل کرده است
                    در صورتی که سهم مجدد وارد کانال یکساله نشده و کف کانال کوتاه مدتی را سوراخ نکنه میتوان به رشد سهم به سمت اهداف تعیین شده در 5200 تومان و 7300 تومان امیدوار بود
                    حد ضرر را 2000 تومان در نظر میگیریم

سهم داره سعی میکنه الگوی پرقدت پرچم بسازه
                    و در تلاش برای شکستن سقف مثلث است امروز یک کندل برگشتی خوب ثبت کرده در صورتی که سهم بتواند روی سقف مثلث تثبیت شده و از سقف 3150 تومان نیز عبور نماید میتواند الگوی پرچم بزرگی که ایجاد شده را تایید شده در نظر گرفت
                    هدف خیلی بزرگ خواهد بود

امروز اجازه ندادن سهم به سمت هدف کانال در جهت اصلاح حرکت کنه و به داخل کانال کشوندن
                    امروز روز سوم بود اگر منفی میشد سیگنال فروش غپاک قطعی بود
                    ولی قبلا هم عرض کردم این سهم بازیگر محور است دلش بخواد میبره به عرش نخواد روی فرش
                    ....
                    اگر فردا و پس فردا داخل کانال معاملاتش تقویت بشه هدف خوبی خواهد داشت
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

دلار خیلی شل کرده امروز تا 2090 هم معامله شده
                      خبری هست ولی کسی نمیدونه چیه
                      دولت ریسک بزرگی کرده اگر خبر دندون گیری نداشته باشه اینبار نمیتونه 26 تومان جلوی دلار بگیره
                      اما فردا بازار هم ممکنه ریزی بشه پس در خریدهای صف خریدی دقت کنید
                      به نظر من فعلا از خرید سهام عدالت هم اجتناب کنید بهتره
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

الان باز شایعه شده خبر دولت فروش 200 میلیون بشکه نفت به مردم است
                        فقط نمیدونم اگر این خبر هست
                        چرا دلار داره افت میکنه؟؟!!
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

الان باز شایعه شده خبر دولت فروش 200 میلیون بشکه نفت به مردم است
                          فقط نمیدونم اگر این خبر هست
                          چرا دلار داره افت میکنه؟؟!!
                          گویا قرار بر این شده که اگه قیمت نفت در زمان فروش بالاتر از قیمت فروش باشه که سودش به جیب خریدار میره ولی اگه قیمتش پایین تر از قیمت فروش باشه دولت به میزان نرخ سود بلند مدت مابه تفاوت پرداخت میکنه
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4719

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                            گویا قرار بر این شده که اگه قیمت نفت در زمان فروش بالاتر از قیمت فروش باشه که سودش به جیب خریدار میره ولی اگه قیمتش پایین تر از قیمت فروش باشه دولت به میزان نرخ سود بلند مدت مابه تفاوت پرداخت میکنه
                            اولا دولت آن زمان با دولت امروز متفاوت خواهد بود! اومدیم و دولت اون زمان دبه کرد یقیه کی را باید گرفت ! ما در مملکتمون شرایط خاص کم نداشته و نداریم ! اگر در اون زمان گفتند شرایط خاص است و دستورالعمل جدیدی صادر فرمودند چی !!؟

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

dollar 20.700

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                اولا دولت آن زمان با دولت امروز متفاوت خواهد بود! اومدیم و دولت اون زمان دبه کرد یقیه کی را باید گرفت ! ما در مملکتمون شرایط خاص کم نداشته و نداریم ! اگر در اون زمان گفتند شرایط خاص است و دستورالعمل جدیدی صادر فرمودند چی !!؟
                                خب شما اخزا که میخرید با سر رسید سال ۱۴۰۱ از کجا معلوم دولت امروز بیاد ؟اگه قرار باشه تعهدی پشتش نباشه چرا باید کسی بره سمتش ؟
                                اگه قرار بر این سوال ها بود فک کنم این ها هم خریداری نداشتند .
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X