تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

مجوز تشکیل دارا دوم در اسرع وقت صادر می شود

محسن خدابخش مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس:
    ?سازمان بورس و اوراق بهادار آمادگی دارد تا در صورت تصمیم گیری در زمینه تشکیل دارا دوم در اسرع وقت مجوزهای لازم را صادر کند.
    ?سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان فراهم کننده بستر تشکیل این صندوق ها همیشه آمادگی خود را اعلام کرده است و در این خصوص هیچ مشکلی وجود ندارد.
    ?سودآوری، دارایی و برنامه‌های آتی شرکت ها از جمله مهمترین این موارد هستند، بنابراین تشکیل یا عدم تشکیل ETF جدید (دارا دوم) روی قیمت سهام شرکت های داخل آن اثری ندارد.
    ?بر این اساس واکنش کنونی بازار در این خصوص از نظر مباحث مالی و بنیادی مورد قبول نیست و سهامداران هم باید در انجام معاملات خود به این موضوع دقت کنند و درگیر هیجانات نشوند
    @BourseNews
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• hadimomeni
      عضو جدید
      • May 2020
      • 16

etf دوم اولین چهارشنبه شهریورماه

نظر

• رامین حیاتی
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1321

ولی خودمونیم عجب شیره ای سر ملت مالیدن دیدن قیمت به اون چیزی که میخواستن نرسید یه شایعه وتکذیب راه انداختن سهم رو ارزون تر از مردم خریدن تا دو شهریور گرون تر میفروشن به خلق الله
        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
          ولی خودمونیم عجب شیره ای سر ملت مالیدن دیدن قیمت به اون چیزی که میخواستن نرسید یه شایعه وتکذیب راه انداختن سهم رو ارزون تر از مردم خریدن تا دو شهریور گرون تر میفروشن به خلق الله
          امروز شبندر 6 میلیون/شپنا 12 میلیون/شتران 5 میلیون/شبریز هم زیر 1 میلیون حجم خورده.............شما به این می گویید خرید ارزان یا قاپیدن از دست سهامداران!/.:blinksmiley.:/

این دولت یا بی نهایت زرنگ هست یا بی نهایت خِنگ......یعنی نمیدانستند با لغو صندوق بازار منفی میشود!...........حال که منفی شده.....دوباره وعده بازگرداندن صندوق را میدهند!

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            امروز شبندر 6 میلیون/شپنا 12 میلیون/شتران 5 میلیون/شبریز هم زیر 1 میلیون حجم خورده.............شما به این می گویید خرید ارزان یا قاپیدن از دست سهامداران!/.:blinksmiley.:/

این دولت یا بی نهایت زرنگ هست یا بی نهایت خِنگ......یعنی نمیدانستند با لغو صندوق بازار منفی میشود!...........حال که منفی شده.....دوباره وعده بازگرداندن صندوق را میدهند!

به بازار فردا باید نگریست
            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

خدارو شکر تا این لحظه صندوق قراره عرضه بشه
              ولی هنوزم روی حرفم هستم و صفهای فروش را فرصت خرید نمیدونم
              مگر اینکه کسی بخواد نوسان بگیره که این نوسان را هم موافق نبودم ولی به خاطر مصاحبه وزیر اقتصاد شاید بشه نوسان هم گرفت
              ولی احتیاط الویت اول باشه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

دقيقا چیزی که خطرناک بود همین بود
                قطعا نزدیکان وزیر از مصاحبه ساعت 13 باخبر بودند ولی چرا صفهای فروش جمع نکردن؟؟؟
                یعنی پول نداشتن که قطعا دارن زیادم دارن
                پس هنوزم بازار را رویایی نمیبینیم
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• trojan
                  ستاره دار(1)
                  • Nov 2013
                  • 881

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  دقيقا چیزی که خطرناک بود همین بود
                  قطعا نزدیکان وزیر از مصاحبه ساعت 13 باخبر بودند ولی چرا صفهای فروش جمع نکردن؟؟؟
                  یعنی پول نداشتن که قطعا دارن زیادم دارن
                  پس هنوزم بازار را رویایی نمیبینیم

براي من هم اين نكته جاي سوال بود
                  اما بعد متوجه شدم ظاهرا علت امر اختلاف نظر دو وزرات خانه نفت و اقتصاد بوده و اين بازيها فشار وزارت اقتصاد بود به وزير نفت براي پذيرش صندوق و به نظر ميرسه اين فشار بي تاثير نبود و درنهايت آقاي زنگنه عليرغم ميلش راضي به عرضه صندوق شد .
                  اما اونهايي كه به حلقه قدرت نزديك تر بودند با اطمينان از صف ها بيرون آمدند ولي ملت صف نشين هنوز اطمينان كافي براي خروج از صف نداشتند . به هرحال رفت و آمد بين وزرا و اخبار آنها تا بعد از تايم بازار هم ادامه داشت .

اما به نظرم امروز براي قضاوت زود است . بهتر است بازار فردا را بنگيرم و ببينيم نتيجه بالاخره چه خواهد شد . اگر ورق واقعا به نفع اين سهم ها برگشته باشد بازار فردا نشان خواهد داد .

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                    براي من هم اين نكته جاي سوال بود
                    اما بعد متوجه شدم ظاهرا علت امر اختلاف نظر دو وزرات خانه نفت و اقتصاد بوده و اين بازيها فشار وزارت اقتصاد بود به وزير نفت براي پذيرش صندوق و به نظر ميرسه اين فشار بي تاثير نبود و درنهايت آقاي زنگنه عليرغم ميلش راضي به عرضه صندوق شد .
                    اما اونهايي كه به حلقه قدرت نزديك تر بودند با اطمينان از صف ها بيرون آمدند ولي ملت صف نشين هنوز اطمينان كافي براي خروج از صف نداشتند . به هرحال رفت و آمد بين وزرا و اخبار آنها تا بعد از تايم بازار هم ادامه داشت .

اما به نظرم امروز براي قضاوت زود است . بهتر است بازار فردا را بنگيرم و ببينيم نتيجه بالاخره چه خواهد شد . اگر ورق واقعا به نفع اين سهم ها برگشته باشد بازار فردا نشان خواهد داد .
                    اون حلقه قدرت که نوشته بودید را من قرمز کردم
                    چون خیلی نکته مهمی است
                    ایا این حلقه قدرت پول کافی برای جمع کردن صفهای فروش نداشته؟؟
                    قطعا داشتن ولی صف فروش جمع نکرد
                    ولی چیزی که مهمتره مطلب شماست که اینها خودشون تو صف فروش بودن این یعنی دنبال راهی بودن تا خالی کنن
                    و بهترین راه تدارک مصاحبه وزیر در صدا و سیمان بوده
                    الان لابی های قدرت در بورس به شددت قدرتمند شده
                    نمونه اش چند روز پیش که ثشاهد عرضه شد از ظهر در خیلی از خبرگزاری های رسمی شروع به تبلیغات این سهم کردم و نتیجه هم داشت و این سهم مجدد صف خرید شده
                    حالا ابعاد پالایشی ها خیلی بزرگتره پس رفتن سراغ وزیر
                    انشالله که این خبر فرصت فروش برای خودشون نباشه
                    ولی دیگه این اعتمادی که از بازار گرفتن به راحتی برنمیگرده
                    اینجور سهامها را فقط کدهای تازه وارد در این قیمتها میخریدن و سهامداران قدیمی تمایلی به خرید در این قیمتها ندارن
                    حالا فردا کاری به صف فروشنده نداریم که بفروشن یا نفروشن
                    سوال اینکه ایا خریداری میاد برای این گروه ها یا نه
                    در هر حال بازار فردا قطعا یکی از پرنوسان ترین بازارهای ماههای اخبر بازار خواهد بود
                    منتظر هستیم تا نتیجه معلوم شود
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

اخابر
                      به نظر من هدف 5000 تومان را تاچ میکنه

امروز اخابر بی حاشیه معامله شد
                      خیلی اساسی رنج زدن و صف خرید سنگین خوبی هم بست در بازار خرابی مثل امروز واقعا محکم و دندان شکن معامله کرد
                      این سهم نشون داد که کاری به صندوق و بقیه بازار نداره و فقط میخواد عقب ماندگی خودش به نسبت بازار را جبران کنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

یکشنبه آینده زدشت به سقف میخوره
                        خیلی مراقب باشید این سهم هم متاسفانه بازیگر محور است و چندین بازیگر دارد
                        باید مراقب باشید به سرنوشت ثفارس ثتران غپاک دچار نشه
                        معمولا وقتی بین این حضرات اختلاف پیش میاد سهمو نابود میکنن
                        مثل غپاک که از 3 تومان به 1900 رساندن
                        یا ثفارس الان برای زدشت با هم هماهنگ شدن ولی اگر هفته بعدی یکیشون لایی بکشه سهم نابود میکنن در غیر اینصورت الان که براش لفظ 20 تومان میان وسط
                        خوب طبق پیش بینی که کردیم این سهم در محدود 7600 تومان با دعوای طرفین همراه شد و حجمهای سنگین نشان از خروج یکی یا دوتا از بازیگران سهم داشت
                        ولی اینکه آخر وقت مجدد سهمو صف خرید سنگین کرده و عرضه نشد نشون داد یکی از طرفین مقتدرانه موفق به بیرون کردن بقیه شده
                        من در مورد زدشت هیچ اطلاعات بنیادی ندارم ولی اگر این خریدار که حالا خودش تنها شده در سهم بخواد با سهم هرکاری میکنه
                        شاید ببره به همون 20 تومان
                        بازم تاکید میکنم زدشت سهم بازیگر محور است
                        ریسک بد خوابیدن بازیگر و یا ناخوش بودن یا حوصله نداشتن بازیگر و یا دندون درد ایشون را باید قبل از خرید قبول کرد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

شپنا پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت پالايش نفت اصفهان
                          درصد افزایش سرمایه: ۴۹ درصد
                          محل تامین: سود انباشته

فزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها هم در راهه پس از این افزایش سرمایه
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

وخارزم و معادن طلا
                            ... ☘☘☘
                            وخارزم سهامدار 95درصدی شرکتی است به نام توسعه معادن صدر جهان که این شرکت در زمینه اکتشاف و بهره برداری معادن مس و طلا فعالیت دارد
                            در بین معادن این شرکت مهمترین آن که به بهره برداری رسیده است معدن شادان در خوسف خراسان جنوبی است
                            با ظرفیت قطعی 27میلیون و 860 هزار تن کانسگ طلا با عیار 0/55 در هر تن.
                            این ذخیره قطعی فقط حاصل یک آنومالی زمین شناسی در این منطقه است و برآورد می‌شود ذخیره این معدن پس از بررسی آنومالی های بعدی به 80 میلیون تن بالغ گردد
                            طلای استخراج شده این معدن برای شروع در سال 1.46 تن خواهد بود. که به خاطر نوع معدن به سرعت می‌تواند به دوبرابر افزایش یابد
                            کل ذخیره طلای موجود در این معدن برای آنومالی اول معادل 15.8 تن و برای کل ذخیره 44 تن میباشد
                            ... ☘☘☘
                            بررسی های اولیه این معدن را جز معادن کم عیار تشخیص داده و لذا این معدن جز معادن روباز با هزینه کم برای بهره برداری تلقی می‌گردد
                            عیار طلا در این منطقه در بعضی نواحی به 0/8 در هر تن نیز بالغ می‌گردد و احتمال وجود آنومالی با عیار بالاتر نیز وجود دارد
                            ولی در برآورد طلای موجود کمترین عیار محاسبه شده است.
                            ... ☘☘☘
                            طلای بدست آمده از این معادن ، 24 عیار است و با قیمت‌های فعلی هر گرم حدودا 1.5 میلیون تومان ارزش خواهد داشت
                            در نتیجه این معدن سالانه حدود 2200 میلیارد تومان فروش خواهد داشت. و سهم وخارزم از این فروش بدون کسر هزینه ها 166 تومان به ازای هر سهم خواهد بود.
                            ارزش طلای موجود در این معدن با قیمت‌های فعلی معادل 66 هزار میلیارد تومان خواهد بود.
                            ... ☘☘☘
                            این تحلیل پس از بررسی دیگر معادن شرکت تکمیل خواهد شد.
                            دوستان عزیزی که در مورد سود وخارزم از محل معدن طلا پرسیده بودن باید اعلام کنم این عدد 166 تومان که اعلام کردیم سهم فروش طلا برای وخارزم است نه سود وخارزم از فروش طلا.
                            یعنی چون شرکت مالک 90تا95 درصدی شرکت توسعه معادن صدر جهان است
                            پس کل فروش نهایی معدن حساب شده. و 95 درصد به عنوان سهم فروش وخارزم درج شده است
                            ... ☘☘
                            و قطعا سود وخارزم از محل این معدن کمتر خواهد به مطالب زیر توجه کنید تا خودتون بتونید سود لازم را به خاطر نوسان قیمت طلا محاسبه کنید
                            1.هنوز تولید معدن در مراحل اولیه است و قرار است اولین شمش 1 کیلویی تا آخر شهریور استخراج گردد و چون هنوز شرایط کاملا آماده نیست تولید اصلی 1.4 تن برای سالهای بعدی است
                            2.طلای تولید شده با عیار 24 است و قیمت امروز 1.38 میلیون تومان برای هر گرم است که چند روز پیش حدود 1.5 میلیون تومان بوده و محاسبه شده است
                            3.هزینه های استخراج از معدن بین 25تا35 درصد از کل فروش خواهد بود
                            4.حدودا 20درصد مالیات باید از فروش کسر گردد
                            5.سهم دولت (بهره مالکانه) باید محاسبه و کسر گردد
                            6.تمام موارد فوق در شرکت زیرمجموعه توسعه معادن صدر جهان انجام خواهد شد و می‌بایست مالیات شرکت اصلی نیز کسر گردد
                            ... ☘☘☘
                            در نهایت به نظر میرسد چیزی که در آخر بعنوان سود در صورتهای مالی وخارزم درج خواهد شد بیشتر از 40درصد از عدد اعلام شده نباشد
                            به این ترتیب سود هر سهم وخارزم از محل معدن شادان سالانه عددی در حدود 66 تومان به ازای هر سهم خواهد بود
                            ولی توجه کنید که به خاطر نوپا بودن معدن هزینه های نادیده و محاسبه نشده بسیار زیاد است و این سود، امسال به هیچ عنوان محقق نخواهد شد وسال بعدی نیز ممکن است بیشتر از 50درصد از 66 تومان را محقق نکند.
                            و در آخر به نظر می‌رسد پروانه معدن به نام شرکت دیگری است که هزینه های آن و حق آن شرکت نیز باید از معدن کسر گردد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

گزارش روزانه بازار ارزهای دیجیتال : همه نوسانات و تحولات روزانه بازار ارزهای دیجیتال را همراه با جداول محاسبه آنلاین تغییرات ماهانه، سالانه و ... در این گزارش بخوانید

• [*=center]بورس

1,999,853.5(3.26%) 65,257.1
                                [*=center]انس طلا

1,956.5270.76 (3.62%

گزارش روزانه بازار ارزهای دیجیتال : همه نوسانات و تحولات روزانه بازار ارزهای دیجیتال را همراه با جداول محاسبه آنلاین تغییرات ماهانه، سالانه و ... در این گزارش بخوانید

• [*=center]بورس

1,999,853.5(3.26%) 65,257.1
                                [*=center]انس طلا

1,956.5270.76 (3.62%

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

انس طبق تحلیلهای قبلی که داشتیم به سقف رسید و اون شکست حالا نمیدونم قصد داره دسته فنجان بسازه یا میخواد بدون توقف به سمت اهداف بزرگ اعلام شده در 3600 دلار حرکت کنه
                                انس
                                چنان پرقدرت سقف را شکست که دیگه داشتم از تشکیل دسته فنجان نامید میشدم
                                من افت فعلی انس جهانی را در قالب پولبک به سقف 1930 دلاری میبینم ولی اگر 1930 دلار هم مانع ریزش نشد میشه گفت انس جهانی داره دسته فنجان کامل میکنه
                                در این صورت تا 1800 دلار میتونه افت کنه و نهایت اصلاح میتونه 1600 دلار باشه و تمام این اصلاح در قالب ایجاد دسته است وبعدش باید منتظر یه دوران باشکوه برای انس جهانی باشیم
                                ممکنه طلا برای سالها سلطان بازارهای مالی بشه و در صورت فتح هدف 3600 دلار باید به اعداد 5300 دلار برای طلا و انس جهانی فکر کرد
                                با فرض دلار 23 هزار تومانی فعلی در صورت رشد قیمتهای جهانی تا محدود 3600 دلار هدفی که برای طلای 18 عیار در محدود هر گرم 1.85 میلیون تومان دادیم هم محقق خواهد شد
                                کماکان برای دوستان فعال در حوزه ارز و طلا سرمایه گذاری در طلا را به مراتب بهتر و با بازدهی بیشتر از دلار پیش بینی میکنیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X