تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    درود...
    جناب تاران کدام بازار؟
    برای سهام ملت هم امیدی هست یا فقط دولتی ها برخواهد گشت؟
    سهامی که حجم ماهانه شان بالای 10 میلیون هست....این روزها کمتر از 100 هزار سهم معامله میشود........میتوان به این امیدوار بود!
    بله هست
    بازار و اکثریت سهام در موج چهار هستند و امید هست یک موج ۵ بسازند
    به نظر در برگشت بازار سهامی که طی دوسال کمترین رشد را داشته اند بیشترین بازدهی رو بدن
    چه دولتی چه غیردولتی

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

اعتبار نامحدود برای امروز
      دقيقا یک مسکن قوی مرفین برای بازاره که انشالله کسی استفاده نکنه
      وقتی اثرش تمام بشه تازه درد اصلی شروع میشه
      سازمان نکن این کارها را قبلش کمی فکر کن
      از هیجان مردم سو استفاده نکن
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

الان چند روزه سهامهای کوچیک در صف فروش سنگین میکنن تا کسی حجم مبنا نخره
        بازیگر داشتن برای این روزها هم خوبه
        بازار خوب بشه دستور فروشها را کنسل میکنن و سهامشون مثبت میکنن اینم روش جالبی برای مدیریت سهمه
        سفاسی، غپاک، ثنوسا، زدشت
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen kaveh
          عضو فعال
          • May 2011
          • 474

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          اعتبار نامحدود برای امروز
          دقيقا یک مسکن قوی مرفین برای بازاره که انشالله کسی استفاده نکنه
          وقتی اثرش تمام بشه تازه درد اصلی شروع میشه
          سازمان نکن این کارها را قبلش کمی فکر کن
          از هیجان مردم سو استفاده نکن
          ارادت تمام عزیز.
          اعتبار نا محدود برای خود کارگزاریها بود نه برای مشتریان .هر کارگزاری یه سقفی برای خرید داره امرروز اون محدودیت رو برداشته بودن
          من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
            ارادت تمام عزیز.
            اعتبار نا محدود برای خود کارگزاریها بود نه برای مشتریان .هر کارگزاری یه سقفی برای خرید داره امرروز اون محدودیت رو برداشته بودن
            هرچی بود بازار دیروز نگه داشت
            برای ما هم همین مهمه
            انشالله امروز هم بتونن دست و پای حقوقی ها را ببندن تا عرضه نکنن اون وقت
            میشه به هفته بعدی امید داشت تا مقداری از ضرری که زدن را جبران کنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

امروز در دقیقه پایانی صف خرید شستا را عرضه کردن تا بازار برای دوشنبه گارد احتیاط بگیره کاری که اگر انجام نمیشد به راحتی میشد بازار هفته آتی را سبزدرسبز دید
              اینکه حقوقی چه مرضی داشت که با اینکار ترس تو بازار ایجاد کنه معلوم نیست
              ولی اینکه سازمان میگه چون امروز فروخته باید این حقوقی دوشنبه شستا بخره حرف چرندی است
              و شاید در نگاه اول بعضی حقوقی ها را از فروش بترسونه
              ولی قطعا همین حقوقی ها از الان به فکر خروج افتادن تا نکته باز این سازمان یه قانونی خلق کنه و دست حقوقی در فروش در حنا گیر کنه
              این واکنش شتابزده سازمان در مورد عرضه شدن صف فروش شستا پیامدهای خوبی نخواهد داشت
              اگر همین حقوقی ها که صف فروش دیروز جمع کردن احساس خطر کنن که ممکنه نتونن بفروش از دوشنبه به بازار امان نمیدن
              سازمان باید سنجیده تر صحبت کنه
              بازار الان فقط آرامش میخواد
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/08/26, 20:52.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

بازار دوشنبه به نظر من بازاری پرنوسان خواهد بود و با وجود زمان دو هفته ای برای فرو‌ش صندوق دوم (پالایش)
                به نظر اگر دوشنبه گروه پالایشی دوام بیارن میتونن یه رشد 50 درصدی تا زمان اتمام فروش صندوق داشته باشن
                ولی چیزی که مشخص است یه عده ای نمی‌خوان این عرضه موفقیت آمیز باشه
                باید دید این نبرد بزرگان در روز دوشنبه به نفع کدام طرف تمام خواهد شد
                اما در این بین خیلی از سهامهای کوچیک و بزرگ زیر دست و پای دعوا لح خواهند شد
                در خرید و فروش خودتون در هفته آتی خیلی دقت کنید
                وارد هر صف خریدی نشید و هر صف فروش را هم نخرید
                که ممکنه به سرنوشت دو هفته گذشته دچار بشید
                بازار نیاز به کفسازی دارد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

امروز در دقیقه پایانی صف خرید شستا را عرضه کردن تا بازار برای دوشنبه گارد احتیاط بگیره کاری که اگر انجام نمیشد به راحتی میشد بازار هفته آتی را سبزدرسبز دید
                  ولی اینکه سازمان میگه چون امروز فروخته باید این حقوقی دوشنبه شستا بخره حرف چرندی است
                  ولی قطعا همین حقوقی ها از الان به فکر خروج افتادن تا نکته باز این سازمان یه قانونی خلق کنه و دست حقوقی در فروش در حنا گیر کنه
                  این واکنش شتابزده سازمان در مورد عرضه شدن صف فروش شستا پیامدهای خوبی نخواهد داشت
                  اگر همین حقوقی ها که صف فروش دیروز جمع کردن احساس خطر کنن که ممکنه نتونن بفروش از دوشنبه به بازار امان نمیدن
                  سلام
                  ببخشید با کمال احترام با نظر شما من موافق
                  نیستم
                  اولا شستا کل بازار بورس ایران نیست اینکه یک سهم بنیادی و تازه وارد هست شکی در آن نیست ولی اگر شما روند حجم معاملات شستا را از فروردین تا الان نگاه کنید میانگین حجم ماهانه 160 میلیون هست و کمترین25 میلیون و الباقی بین 150 تا 300 و بعضا بالاتر بوده.پس همیشه حجم بالا خوردن آن جزء ذات آن هست و جای نگرانی ندارد البته حقوقی باید تا حصول اطمینان کل بازار کمی تحمل می کرد .
                  (البته بمزاح): اگر نقد هستی دیگه بحث ش جداست.
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ع-خاکسار قیری
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 424

بازار دوشنبه به نظر من بازاری پرنوسان خواهد بود و با وجود زمان دو هفته ای برای فرو‌ش صندوق دوم (پالایش)
                    به نظر اگر دوشنبه گروه پالایشی دوام بیارن میتونن یه رشد 50 درصدی تا زمان اتمام فروش صندوق داشته باشن
                    ولی چیزی که مشخص است یه عده ای نمی‌خوان این عرضه موفقیت آمیز باشه
                    باید دید این نبرد بزرگان در روز دوشنبه به نفع کدام طرف تمام خواهد شد
                    اما در این بین خیلی از سهامهای کوچیک و بزرگ زیر دست و پای دعوا لح خواهند شد
                    در خرید و فروش خودتون در هفته آتی خیلی دقت کنید
                    وارد هر صف خریدی نشید و هر صف فروش را هم نخرید
                    که ممکنه به سرنوشت دو هفته گذشته دچار بشید
                    بازار نیاز به کفسازی دارد
                    موافقم بخصوص با 3 سطر اخر نوشته تان /:.Heart.:/
                    ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                    تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                      سلام
                      ببخشید با کمال احترام با نظر شما من موافق
                      نیستم
                      اولا شستا کل بازار بورس ایران نیست اینکه یک سهم بنیادی و تازه وارد هست شکی در آن نیست ولی اگر شما روند حجم معاملات شستا را از فروردین تا الان نگاه کنید میانگین حجم ماهانه 160 میلیون هست و کمترین25 میلیون و الباقی بین 150 تا 300 و بعضا بالاتر بوده.پس همیشه حجم بالا خوردن آن جزء ذات آن هست و جای نگرانی ندارد البته حقوقی باید تا حصول اطمینان کل بازار کمی تحمل می کرد .
                      (البته بمزاح): اگر نقد هستی دیگه بحث ش جداست.
                      دیگه الان سالهاست که برای ما نقد شدن و فول سهم شدن کاربرد زیادی در تحلیل ها نداره
                      ما همیشه در بازار هستیم نقد شدن برای ما معنی خاصی نداره کمتر روزی بوده که تونسته باشم نقد بمونم
                      ولی اینکه سهم داشته باشم یا نداشته باشم نباید باعث بشه از واقعیت دور بشم هر چند اگر این واقعیت با منافع زود گذر من در تضاد باشه چرا که در بلند مدت واقعیتها هستن که منافع اصلی ما را خواهند ساخت
                      من قبلا در همین تاپیک خروج از پالایشی ها را اعلام کردم و اگر هفته آتی شرایطی که گفتم مهیا شد مجدد ورود میکنم
                      تعصبی هم روی سهمی ندارم
                      به همه دوستان توصیه میکنم مستندی که در شب سالگرد کودتا 28 مرداد چند هفته پیش از شبکه خبر و شبکه یک پخش شد توجه کنن اون پیدا کنید و حتما ببینید
                      این مستند که در مورد مصدف و طرح گشایش اقتصادی ایشون برای ایران بود و بارها از کلمه گشایش اقتصادی در کنار شکست مصدق استفاده شد خیلی دقت کنید
                      این مستند سرنوشت اقتصادی به زبان بی زبانی است که.......
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

ظاهرا حقوقی هایی که شستا رو عرضه کردن ،مجبور شدن:D به مقدار عرضه ای که کردن ،دوشنبه آینده ، خرید کنند

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          ظاهرا حقوقی هایی که شستا رو عرضه کردن ،مجبور شدن:D به مقدار عرضه ای که کردن ،دوشنبه آینده ، خرید کنند
                          قانونا نمیتونن حقوقی را مجبور کنن سهمی را بخرد یا بفروشد
                          ولی میتونستن با یه بهانه ای معامله را باطل کنن
                          اینکه یه نفر از بدنه بورس میاد و روی هوا خط و نشان میکشه باعث ترس بقیه حقوقی ها میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                              کاربر فعال
                              • Jul 2011
                              • 914

جناب تمام لظفا هر وقت وارد پالايشي ها شديد و خريد زديد اينجا اعلام مي فرماييد سپاس از شما

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

شاخص کل
                                مقاومت اولیه در محدود 1.647 میلیون واحد است و مقاومت اصلی شاخص در عدد 1.46 میلیون واحد میتواند مانع از ریزش شاخص گردد
                                اما نکته ای که کمی نگران کننده است ورود آراس آی به زیر 50 واحد است که انشالله بتواند مجدد روی 50 واحد تثبیت گردد

جناب تمام باسلام
                                نظرتون روی این نمودار شاخص تغییری نکرده؟هنوز امکان داره شاخص تا 1.46 عقب نشینی کنه؟

نظر

در حال کار...
                                X