تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

برای معاملات فردا روی سهامی که امروز خریده اید تمرکز کنید
    این روزها خیلی روی بحث شناوری سهم حمایت سهم توسط عمده ها و نسبتها تمرکز کنید تابلو خوانی این روزها مهم است
    همه چیز روی تابلو هست
    روی نهایتا 3 تا سهم کار کنید اگر پرتفوی شما بیشتر است همین فردا تعدادش را کاهش بدید
    امروز سهمی میخرید شاید فردا متوجه شدید این خرید اشتباه بوده پس روی ضرر های خودتون صبوری نکنید
    یکی دوتا سهم از امروز برای فردا بررسی کنید و فردا زیر نظر یگیرید اگر حرکت خاصی در تابلو ایجاد شد بخرید
    بی برنامه در این روزها سهم نخرید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

برای فردا سهام زیر بررسی کنید با شرایطی که اعلام میکنم
      .
      چکاپا( این سهم بازیگر محور است احتیاط زیادی لازم دارد اگر صف فروش شود سرمایه شما را نصف خواهد کرد)
      تماوند(این سهم ماننده عرضه اولیه است زیر نظر بگیرید)
      .
      در نمادهای فوق امشب بررسی کنید
      ولی اگر تمام تحلیل ها خوب بود ولی فردا تابلو خوبی نداشت نخرید و اگر دارید خارج بشید
      در نماد چکاپا اگر دیدین دارن خالی میکنن شما هم خارج بشین و در این نماد ممکنه فردا نسبت سازی هم بکنن چون بازیگر محور است پس نسبتهای اول وقت اصلا ملاک نخواهد بود
      در نماد تماوند نظر به اینکه 130 میلیون از شناوری سهم باقی مانده تا دست به دست بشه پس اگر قصد خرید دارید روی نسبتهای سهم تمرکز کنید اگر حجم معامله با نسبتهای خوب رفت روی 100 میلیون خریدنی میشه و بازار هم بهش به چشم عرضه اولیه ای نگاه میکنه چون میانگین خرید همه محدود 1500 میشه اگر صف خرید بشه فروشنده ای نخواهد داشت انتظار دارم فردا تماوند با صف فروش 40-50 میلیونی و شاید هم بیشتر باز شود
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

ارزش بازار سهام گروه تامین سرمایه
        بورس 18 هزار میلیارد تومان
        تنوین 23 هزار میلیارد تومان
        امید 21 هزار میلیارد تومان
        تملت 10 هزار میلیارد تومان
        امین 12 هزار میلیارد تومان
        فرابورس 13 هزار میلیارد تومان
        کالا 11 هزار میلیارد تومان
        لوتوس 15 هزار میلیارد تومان
        تماوند 3 هزار میلیارد تومان

....
        به نظر میرسه کمترین مارکت بازار هم مال تازه وارد بازار (تماوند) است اونم با یک اختلاف فاحش.
        به نظر من یا باید ارزش مارکت بقیه گروه یک سوم و یک چهارم بشن و یا تماوند 2تا 3 برابر بشه
        البته خرابی بازار هم چوب لای چرخ این شده
        ببینیم بازار فردا با این سهم چیکار میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          برای فردا سهام زیر بررسی کنید با شرایطی که اعلام میکنم
          .
          چکاپا( این سهم بازیگر محور است احتیاط زیادی لازم دارد اگر صف فروش شود سرمایه شما را نصف خواهد کرد)
          تماوند(این سهم ماننده عرضه اولیه است زیر نظر بگیرید)
          .
          در نمادهای فوق امشب بررسی کنید
          ولی اگر تمام تحلیل ها خوب بود ولی فردا تابلو خوبی نداشت نخرید و اگر دارید خارج بشید
          در نماد چکاپا اگر دیدین دارن خالی میکنن شما هم خارج بشین و در این نماد ممکنه فردا نسبت سازی هم بکنن چون بازیگر محور است پس نسبتهای اول وقت اصلا ملاک نخواهد بود
          در نماد تماوند نظر به اینکه 130 میلیون از شناوری سهم باقی مانده تا دست به دست بشه پس اگر قصد خرید دارید روی نسبتهای سهم تمرکز کنید اگر حجم معامله با نسبتهای خوب رفت روی 100 میلیون خریدنی میشه و بازار هم بهش به چشم عرضه اولیه ای نگاه میکنه چون میانگین خرید همه محدود 1500 میشه اگر صف خرید بشه فروشنده ای نخواهد داشت انتظار دارم فردا تماوند با صف فروش 40-50 میلیونی و شاید هم بیشتر باز شود
          دیروز در نماد چکاپا شركت آروين تجارت ثمين که مربوط به بغدادی است فلش خودش سبز کرده اینکه همه میدونن کی خریده جالب نیست.
          در تماوند امروز هم حقوقی بخره از فردا باید شاهد ورود سهامدار حقوقی جدید به سهم باشیم.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

چکاپا فعلا تو مچینگ صفش باز شده
            تماوند هم طبق پیش بینی دیروز امروز با صف فروش سنگین باز شده تا الان 65 میلیون صف فروش داره اگر این صف جمع کنه راحت میتونن بقیه سهام یعنی حدودا 70 میلیون دیگه را هم از بازار جمع کنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

فشار فروش در بازار خیلی بالاست
              ولی به نظر من از نیمه دوم بازار جمع و جور میشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در نماد تماوند به نظرم بهتره عین اون 136 میلیون سهم باقی مانده از پذیره نویسی بیان روی تابلو تا تکلیف سهم مشخص بشه
                اگر بازی همانی است که ما پیش بینی کردیم خوب یکجا جمعش کنن و سهم بتونه به راهش ادامه بده
                فعلا و تا الان 95 میلیون صف فروش نشسته روی سیستم
                شخصا خودم امروز اگر صف فروش جمع بشه تا 5 میلیون برگه سهم خریدارم ولی با این بازار خراب ترجیح میدم وقتی بخرم که حجم معامله بالا رفته و حداقل 50میلیون از صف فروش را برداشته باشن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

چکاپا را آقای.... خوب بازی میده و در این لحظات نسبتها را هم عوض کرده
                  صف فروش تماوند هم به 103 میلیون رسیده و هنوز حقوقی پا جلو نذاشته
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

یه حرکتهایی حقوقی روی تماوند داره میزنه و 6 میلیون از صف خریده
                    ولی به نظرم بهتره امروز صف فروش جمع نکنه بازار خیلی خرابه
                    اما اگر اینکار کرد باید پرقدرت بخره و رنج بزنه تا صف خرید بشه
                    ولی فردا روز بهتری برای اینکار خواهد بود
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

بازار خراب هست ولی ما خراب تر از اینم دیدم
                      انشالله فردا با باز شدن خودرو و پالایشی ها و شستا بدون دامنه نوسان زهر فروش بازار گرفته میشه
                      سهامهای کوچیک به اندازه کافی افت کردن حالا باید بزرگتر ها جور بازار بکشن
                      با خاطر داشته باشید این بازار همان بازار یکماه قبل است که وقتی سهمی گیر نمی آمد فکر میکردید چه کلاهی سرتون رفته و از بازار جامانده اید
                      حالا که بازار برعکس شده هم فکر میکنید چه کلاهی سرتان رفته که سهم دارید
                      ولی
                      ولی
                      این نیز خواهد گذشته و بازار متعادل خواهد شد
                      بازار محل درس عبرت دادن به همه است
                      نه بترسید و نه نگران باشد فقط برید یه چایی بریزید و نوشجان کنید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

جناب تمام بازم عنصر عمر رو در نظر نگرفتید مثل خیلی های دیگه ....شاید ما زنده نیستیم که زندگی کنیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          جناب تمام بازم عنصر عمر رو در نظر نگرفتید مثل خیلی های دیگه ....شاید ما زنده نیستیم که زندگی کنیم
                          این بازار دستوری خراب شده
                          طبیعی است به راحتی درست نشه
                          ولی درست میشه
                          انشالله مجدد رونق به بورس برمیگرده
                          نامید نباشید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

امروز امین هم صف فروش شد
                            بازار که رم میکنه همینه دیگه
                            امین عرضه اولیه بود که فقط 50% بازدهی از زمان ورودش به بازار داشته
                            البته تماوند هم یه جورایی عرضه اولیه است که از زمان حضورش در بازار 1% بازدهی منفی ثبت کرده
                            و این یعنی هیجان زیادی بالاست
                            قطعا شاخص سازها برمیگردن ولی دیگه خریدن ندارن
                            و اگر قرار باشه بازار مجدد برگرده باید اول سهام کوچیک که سرمایه زیر 300 میلیارد تومان دارن و یا عرضه اولیه ها باید برگردن
                            امروز ثبهساز هم عرضه های سنگین داشت اینم فردا پهن زمین میشه
                            ولی بازار اگر بخواد برگرده
                            باید اول همین عرضه اولیه هایی که پهن زمین شدن و سهام کوچیک برگردن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mrouzbehi
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 219

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              چکاپا را آقای.... خوب بازی میده و در این لحظات نسبتها را هم عوض کرده
                              صف فروش تماوند هم به 103 میلیون رسیده و هنوز حقوقی پا جلو نذاشته
                              بنظرتون تا چند میتونه بره یه کم برداشتم امروز چون خیلی خوب میخریدن

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                                بنظرتون تا چند میتونه بره یه کم برداشتم امروز چون خیلی خوب میخریدن
                                کدوم سهم؟؟
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X