تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Postشاخص دارویی و لیزینگی چطور ؟
شاخص لیزینگ الان روی حمایت مهمی است اگر این کف بشکنه افت زیادی میکنه روندش کاملا نزولی استآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/09/10, 08:30.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postجناب تمام ،کانال تلگرام هم دارید؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دلار صرافی
متاسفانه الان سایتها فقط دارن قیمت دلار صرافی را ابدیت میکنن
ولی با همین هم میشه فهمید اوضاع چطوریه اختلاف دلار صرافی با بازار آزاد حدود 3 هزار تومان شده
ولی اگر دلار صرافی رفت روی 24 هزار تومان قطعا سقف کانال در 27 تومان را هم لمس میکنه
و اگر دلار صرافی بشه 27 تومان دلار آزاد میشه 30 هزار تومان
اگر خدایی نکرده خدایی نکرده دلار صرافی سقف 27 تومان بشکنه سقف بعدی دلار صرافی واقعا ترسناک میشه
انشالله که ما بیشتر از این شاهد لح شدن قشر کارگر و کارمند و مهندس نباشیم(جماعت کاسب و دلال و طلا فروش و پزشکان که کلا براشون مهم نیست بس که پول در میارن)
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوستان عزیز
یه نکته در خصوص بازار به طور کلی بگم
الان واقعا ما شاخص گروهی که خوب باشه یا اکازیون باشه و یا حتی متعادل باشه نداریم
و این یعنی کلیت بازار خراب هست
ولی از اون طرف دلار داره رشد میکنه و طبق سنت قبلی بعد از بازی دلار باید اول سهام دلاری رشد کنن
و بعدش به بقیه بازار سرایت کنه
همیشه وقتی دلار یه رشد سریع میکرده بازار یا منفی بوده و یا درجا زده وقتی دلار آروم گرفته بازار با لیدری سهام صادراتی و دلاری رشد میکنه
به همین خاطر هم بازار به کفسازی نیاز داره
یعنی هفته بعدی بیخودی تو صفهای خرید نرید چون احتمال عرضه شدن هر صف خریدی که برید توی اون بیشتر از 80 درصد است
پس اجازه بدید بازار متعادل بشه و دلار هم به ثبات قیمتی برسه اونجا نوبت بازار ما میشه
پس هفته بعدی برای اینکه بدونید کدوم سهام ها بیشتر بازدهی میدن سهام دلاری را زیر نظر یگیرید نه اینکه در صف خرید وارد بشد بعد که عرضه شد در منفی بفروشید
انشالله اگر در بازار نشانه هایی از ثبات و محکم شدن مشاهده شد مجدد میتونیم با قدرت وارد بشیمآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/09/10, 11:10.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
یه جو سازی دقیقه آخر بازار چهارشنبه روی نمادهاي بزرگ انجام شد و برای شنبه براشون صف خرید گذاشتن
مثل فولاد، فملی وتجارت، وبصادر، فخوز و....
این کار یه خوبی داره یه بدی
خوبیش اینکه خوب یه جو ایجاد میکنه که بازار شنبه مثبت است و به بازار پیش پیش جهت میده
بديش اینه که اینکار در بازارهایی که در روند صعودی قوی است جواب میده و باعث میشه بازار مجدد بیاد پشت سهم
ولی فعلا در بازار اصلاحی اینکار بیشتر مثل تف سربالا میمونه
این حرکت یکبار دیگه روی وتجارت و وبصادر زده شد و روز بعد صف خرید عرضه شد و ترس بیشتری ایجاد کرد
حالا هم باید مدیران سازمان جلوی این حرکات بگیرن تا هیجان کاذب ایجاد نشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postیه جو سازی دقیقه آخر بازار چهارشنبه روی نمادهاي بزرگ انجام شد و برای شنبه براشون صف خرید گذاشتن
مثل فولاد، فملی وتجارت، وبصادر، فخوز و....
این کار یه خوبی داره یه بدی
خوبیش اینکه خوب یه جو ایجاد میکنه که بازار شنبه مثبت است و به بازار پیش پیش جهت میده
بديش اینه که اینکار در بازارهایی که در روند صعودی قوی است جواب میده و باعث میشه بازار مجدد بیاد پشت سهم
ولی فعلا در بازار اصلاحی اینکار بیشتر مثل تف سربالا میمونه
این حرکت یکبار دیگه روی وتجارت و وبصادر زده شد و روز بعد صف خرید عرضه شد و ترس بیشتری ایجاد کرد
حالا هم باید مدیران سازمان جلوی این حرکات بگیرن تا هیجان کاذب ایجاد نشه
شاخص گروه نیروگاه در چه وضعیتی است؟
به نظر با توجه به افت شدید قیمتی و رشد نکردن این گروه حتی تو اوج بازار . جا برای رشد دارد.مثل بجهرم ۴۵۰ تومنی.دماوند ۵۶۰۰ تومنی و غیره
نظر شما چیست؟
نظر
-
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Postجناب تمام
شاخص گروه نیروگاه در چه وضعیتی است؟
به نظر با توجه به افت شدید قیمتی و رشد نکردن این گروه حتی تو اوج بازار . جا برای رشد دارد.مثل بجهرم ۴۵۰ تومنی.دماوند ۵۶۰۰ تومنی و غیره
نظر شما چیست؟
ولی دماوند و بجهرم الان به قیمتهای تابستان سال قبل دارن معامله میشن
و کل بازار هنوز به قیمتهای اول سال هم برنگشتن
یعنی به نظر من این گروه باید یه بالای اساسی داشته باشه
ولی زمانش نمیدونمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمن شاخص گروه نگاه نکردم
ولی دماوند و بجهرم الان به قیمتهای تابستان سال قبل دارن معامله میشن
و کل بازار هنوز به قیمتهای اول سال هم برنگشتن
یعنی به نظر من این گروه باید یه بالای اساسی داشته باشه
ولی زمانش نمیدونم
یه واگرایی مثبت تایید شده تشکیل داده و میتونه رشد خوبی داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز پای سیستم بمونید
ما چوب نامردی حقوقی ها را زیاد خوردیم
اگر دیدین حقوقی داره شیرفلکه باز میکنه ما هم میفروشیم و دیگه به حقوقی نوسان نمیدیم
و اگر در صف خرید هستیم هم قبل از عرضه حقوقی از صف خارج میشیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تا اینجا حقوقی فخوز داره صف خرید کم کم عرضه میکنه
حقوقی فولاد فملی و کاوه هم استارت زدن
ببنیم چقدر میفروشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر