کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نبود استخر یکی از مشکلات ماندن در شهر است
مگر نه به گفته دوستمون در طبیعت جا برای شنا بدون کرونا زیاد هست
انشالله که استفاده کرده باشید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار چهارشنبه نشان میداد که فردا بازار با منفی شروع خواهد شد
ولی نظر به اتفاقات بنیادی که در مورد نرخهای جهانی و نرخ فروش شرکتهای صادراتی به قیمت بازار ایجاد شده و فروش فوق العاده در شرکتهای فولادی انتظار داریم بازار فردا از منفی شروع بشه
و کم کم قدرت خریدار بیشتر بشه و بازار متعادل و مثبت بسته بشه
اما برای فردا توصیه میکنم باز هم در هیچ صف فروشی وارد نشید چرا که اگر اینبار صفها جمع بشه میشه انتظار یک حرکت جوندار تر از بازار را داشت
من فروش سهام در صف فروش را فعلا صلاح نمیدونم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
کگل
اگر سهم بتواند سقف 2550 تومان را بشکند
میتواند به هدف اولی 3600 تومان دست یابد
کگل این سقف شکست
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام نظرتون در مورد غگل و بکام و غشهداب رو امکانش هست بفرمایید؟؟؟
به خصوص غگل و بکام ، مثه اینکه اصلا قرار نیست برگردن...
در مورد غشهداب و غگل تازگی بررسی نکردم
ولی بکام پروژه شخصی بود
خدا خواست و ما توانستیم
بازار را به خودرویی ها پیوند نزنید
راه بازار از این گروه جدا خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
ببخشید بکام پروژه شخصی بود یعنی چی؟؟؟
من متوجه نشدم.
پروژه شخصس یعنی یکی دوتا پدر سوخته پول انداختن پشت یک سری هام و اونها را حسابی چاق کردن
الان همین بکام شما ببین طی دو سال گذشته چند برابرش کردن
متاسفانه این سهم پروژه شخصی یکی از کثافتهایی است که به اسم شخصی خودش کانال پرممبری هم داره و با یکی دیگه از پدر سوخته های بازار اینو باد کردن
باید همین آشغالها این سهام ها را جمع کنن هرچند که این ها از بس نون حرام خوردن دیگه براشون مهم نیست
خدا خواست و ما توانستیم
پروژه شخصس یعنی یکی دوتا پدر سوخته پول انداختن پشت یک سری هام و اونها را حسابی چاق کردن
الان همین بکام شما ببین طی دو سال گذشته چند برابرش کردن
متاسفانه این سهم پروژه شخصی یکی از کثافتهایی است که به اسم شخصی خودش کانال پرممبری هم داره و با یکی دیگه از پدر سوخته های بازار اینو باد کردن
باید همین آشغالها این سهام ها را جمع کنن هرچند که این ها از بس نون حرام خوردن دیگه براشون مهم نیست
ینی خالی کردن الان؟؟؟
نمی دونم بفروشم یا نگه دارم.
هر چند فروش هم نمیره.
یه بار رفتم تو صفش چند روز پیشا
فایده نداشت.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ینی خالی کردن الان؟؟؟
نمی دونم بفروشم یا نگه دارم.
هر چند فروش هم نمیره.
یه بار رفتم تو صفش چند روز پیشا
فایده نداشت.
من نظری نمیتونم بدم
خدا خواست و ما توانستیم
اون گروه سهم چاق کن که وملی را از 1500 تومان چاق کردن تا 82 هزار تومان واقعا نامردی و بیشرفی را به حد اعلای خودش رساندن
الان اون بدبختی که این سهم 70-82 هزار تومان خریده باید چیکار کنه؟؟
شما که به بهانه تجدید ارزیابی سهمو چاق کردید چرا حمایت نمیکنید
بخدا اون سهامداری که در این سهم گیر کرده گناه داره
درسته که باید درس عبرت بگیره توی هر صف خریدی نره و به هر قیمتی سهمی را نخره ولی نه به قیمت نابودی تمام زندگی این افراد
خدا خواست و ما توانستیم
زهر پالایشی ها ریخته شد
به نظر من بازار فردا میتونه یکدست مثبت بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر