پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در گذشته این اتفاق افتاده ولی علتش چی بوده که سهام بعد از بازی دلار رشدش شروع شده؟؟
مشخصه چون 80 درصد افرادی که الان تو بورس هستند در اون سالها اصلا بلد نبودن چطوری میشه سهام خرید
ولی الان سطح اطلاعات مردم خیلی بالا رفته و خرید و معامله سهام هم راحت
و همه هم میدونن طی دوره های قبلی رشد بازار سهام چندین برابر دلار و سکه بوده
پس با ادامه دار شدن رشد دلار کسی منتظر اتمام بازی دلار نمیشه و به بازار سهام حجوم میارن
شخصا 40 درصد سبد سرمایه ای خودمو به سکه تبدیل کرده بودم و از چهارشنبه گذشته در حال خرید سهام هستم و احتمالا طی هفته آتی بقیه سرمایه ام را وارد سهام دلاری میکنم(فروش سکه)
چند ملک هم برای فروش گذاشتم که به زیر قیمت بفروشم اونم وارد بورس میکنم و دیگه هیچ وقت در ملک و زمین سرمایه گذاری نمیکنم
بازی سالهای آینده در بازار سهام و دلار و سکه است
در اصل توسط arman36 پست شده است
View Post
مشخصه چون 80 درصد افرادی که الان تو بورس هستند در اون سالها اصلا بلد نبودن چطوری میشه سهام خرید
ولی الان سطح اطلاعات مردم خیلی بالا رفته و خرید و معامله سهام هم راحت
و همه هم میدونن طی دوره های قبلی رشد بازار سهام چندین برابر دلار و سکه بوده
پس با ادامه دار شدن رشد دلار کسی منتظر اتمام بازی دلار نمیشه و به بازار سهام حجوم میارن
شخصا 40 درصد سبد سرمایه ای خودمو به سکه تبدیل کرده بودم و از چهارشنبه گذشته در حال خرید سهام هستم و احتمالا طی هفته آتی بقیه سرمایه ام را وارد سهام دلاری میکنم(فروش سکه)
چند ملک هم برای فروش گذاشتم که به زیر قیمت بفروشم اونم وارد بورس میکنم و دیگه هیچ وقت در ملک و زمین سرمایه گذاری نمیکنم
بازی سالهای آینده در بازار سهام و دلار و سکه است
نظر