کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
عرضه های آخر وقت امروز دوتا دلیل داشت
1- احتمال برای اصلاح قیمت دلار که محقق نشد و دلار افت نکرد
2-رسیدن به نقطه ای برای پولبک که بازار ترسید این برگشت بازار یه پولبک برای ادامه اصلاح نباشه مطابق نمودار زیر
بازاری که بدجور زمین خورده خیلی طبیعیه که بعد از بلند شدن گام هاش خیلی با احتیاط برداره و لرزان لرزان بلند بشه
اهداف کوتاه مدت شاخص کل مطابق نمودار زیر خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دلار امشب در 29000 تومان آرام گرفت
دلار سرکش به نظر در همین محدوده نوسان خواهد کرد
و از فردا با استراحت دلار پولها میتونه مجدد به بازار بورس برگرده
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
صف فروش کاوه یه کم هندیه
امروز اگر صف فروش جمع بشه پترول هایی سبدم به کاوه تبدیل میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
صف فروش کاوه یه کم هندیه
امروز اگر صف فروش جمع بشه پترول هایی سبدم به کاوه تبدیل میکنم
انجام شد
خدا خواست و ما توانستیم
واقعا بازار نمیدونم بازار چشه دیروز فولاد و کاوه و فملی صف خرید الان صف فروش
چند ماهه یه روز صف خرید و فرداش صف فروشه اصلا عجیبه و این چشمها رو میترسونه من که نمیفهمم
خودرو خیلی حجم خورده
فقط امیدوارم این 1.85 میلیاردی که حقیقی امروز خریده فردا همین حجم را تو صف فروش خودرو نزارن
خدا خواست و ما توانستیم
در طول چنددهه و بهتر بگویم چند سده اخیر ایران عزیزمان دشمنی کینه توز تر نامردتر شقی تر و حسودتر از اعراب و قوم عربی بخود ندیده است .
انها نه تنها در چند دهه اخیر با انواع کمک های مالی تسلیحاتی و ... به صدام ملعون موجبات کشتار و قتل عام و شهادت صد ها هزار مرد و زن و کودک و خصوصا جوانان و نوجوانان این مرز و بوم شدند وساختارهای اقتصادی و ....را به ویرانه ای تبدیل کردند بلکه مانع از برگزاری رویدادهای بین الملی و ورزشی و ....شدند تا از کوچکترین موهبات این دست مراسم برخوردار نشویم.
بماند که با صد ها میلیارد دلار باد اورده نفتی و تبلیغات وسیع و استفاده از انواع کانال های ماهواره ای و رسانه ای سعی در مخدوش ساختن چهره ایرانیان وانزوای مردم سرزمبنمان ومعرفی ایرانی بعنوان انسان هایی جنگ طلب .مخل صلح و امنیت و اشوبگر و.....تلاش گسترده ای نمودند تا دنیا ما را بعنوان شاگرد شیطان کلاس بدانند و نگاه از بالا و همراه با تشویشی به ما داشته یاشند.
این دشمنی دیرینه هنوز هم پا برجا و فعال است.
اینها دشمنان اصلی این مرز و بومند .به ایرانیان و نسل های بعدی ادرس غلط ندهیم.
با سپاس
با سلام ؛ تمام عزیز ؛بزرگ کاوه دار بازار! فکر نمی کنی باز هم افت قیمت داشته باشه؟؟
پ.ن: البته من چارتیست به معنی مصطلح اون نیستم و چهار کلاس اکابر زمان شاه رفتم.:D
امروز از صف فروش خریدم
ولی به نظر میرسه حرف شما درست باشه
قدرت خریدار امروز خیلی ضعیف شد و فروشنده ها هم پر قدرت فروختند
این واگرایی که شما ترسیم کردی قبلا تاثیر خودش با اصلاح 20درصدی گذاشته و جدید نیست
.......
البته کل بازار امروز خراب شد
و چون دلارم آمده به کانال 27 تومان از نظر روانی روی تمام صادراتی ها فشار میاره و فردا هم میتونه همه رو منفی کنه
امروز حتی خودرو هم دوام نیاورد و صف خرید آخر وقت بیشتر به فرصت فروش شبیه بود تا خرید
اگر این قانون جدید نوسان روزانه نبود
خودرو و خساپا همین امروز صف فروش میشدن
مگر اینکه فردا برای این دوتا یکی بیاد و 2 میلیارد صف خرید بزاره
مگر نه این 1.9 میلیاردی که حقیقی خرید را فردا همه فروشنده هستن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر