تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

توی این بازار نمیشه چشم روی معاملات خودرو بست
    تا الان 2.2 میلیارد معامله شده روی مثبت 5
    قدرت خریدار سهم قابل توجه است
    همه بازار یک طرف این یکطرف
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سبحان 10
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1154

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      توی این بازار نمیشه چشم روی معاملات خودرو بست
      تا الان 2.2 میلیارد معامله شده روی مثبت 5
      قدرت خریدار سهم قابل توجه است
      همه بازار یک طرف این یکطرف
      خودرو را دارن خالی میکنن ان دو سه میلیاردی که 250 بار زدن

بعد میگی ملت تک سهم شن

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
        خودرو را دارن خالی میکنن ان دو سه میلیاردی که 250 بار زدن

بعد میگی ملت تک سهم شن
        اگر آخر بازار با صف خرید بسته شد بله در غیر اینصورت اصلا نباید خریدش
        حجم تاریخی معاملات خودرو در محدود قیمت 150 تومان با 3.05 میلیارد سهم بوده که بعدش تا 820 تومان سهم رشد کرده
        فعلا فقط نگاه میکنیم ببنیم این جنگ خریدار و فروشنده به نفع کی تمام میشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

سلام اردرآخر95میل بودجمع نکردصفش کند
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
            سلام اردرآخر95میل بودجمع نکردصفش کند
            دقیقا
            قدرت خریدار داره کم میشه و این اصلا برای سهم خوب نیست
            خدا بخبر کنه اگر نتونن امروز این سهمو جمع کنن از فردا دیگه نمیتونن بازار جمع کنن
            فعلا تنها شانس بازار همین سهمه بازارساز داره روی این سهم ریسک میکنه
            خودرو هم حجم تاریخی معامله خودش شکسته 3.06 میلیارد تا این لحظه
            امروز بیشترین حجم کل تاریخ خودش تجربه میکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

خودرو به قیلیون ما نرسیده صف خرید شد
              برم قهوه درست کنم به نظرم صحنه های اکشن خودرو تمام شده
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• my life
                عضو عادی
                • Mar 2020
                • 30

خودرو به قیلیون ما نرسیده صف خرید شد
                برم قهوه درست کنم به نظرم صحنه های اکشن خودرو تمام شده
                با سلام جناب تمام عزیز
                من خیلی کم مینویسم. ولی قدیمی هستم(نام کاربری عوض شده)از زمان دکتر عمادیان و دوست خوبم محمود شریعت
                جا داره از زحمات به دریغ شما که ناشی از تجربه و علم بالا است قدردانی کنم

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

اگر آخر بازار با صف خرید بسته شد بله در غیر اینصورت اصلا نباید خریدش
                  حجم تاریخی معاملات خودرو در محدود قیمت 150 تومان با 3.05 میلیارد سهم بوده که بعدش تا 820 تومان سهم رشد کرده
                  فعلا فقط نگاه میکنیم ببنیم این جنگ خریدار و فروشنده به نفع کی تمام میشه
                  تو این بازار خراب اگر مجدد این سهمو بتونن صف خرید کنن
                  ارزش تک سهمی پیدا میکنه
                  درود بر استاد تمام
                  متوجه نشدم اگر ممکنه توضیحی بفرمایید ممنون میشم
                  فرمودید اگر با صف خرید بسته شد ارزش تک سهمی دارد در غیر اینصورت اصلا نباید خرید.
                  منظورتان از خریدن تک سهم امروز بود؟ اگر صبر کنیم صف خرید شود و سپس بخواهیم تکسهم شویم خرید را چگونه انجام بدبم؟ وارد صف خرید و منتظر عرضه احتمالی؟ چون فرمودید درصورت صف نشدن اصلا خریدنی نیست

و سوال دومم اینکه به صرف صف شدن سهم در یک روز میتوان توصیه تک سهمی کرد مخصوصا با این حجم از معاملات؟ خودم چند روز پیش کمی خربدم و مردد در فروش یا نگهداربم.
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• AIDIN90
                    ستاره‌دار (21)
                    • May 2011
                    • 1074

تمام عزیز نظرت واس خرید فردای وبصادر و وسپهر چطوره؟

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                      درود بر استاد تمام
                      متوجه نشدم اگر ممکنه توضیحی بفرمایید ممنون میشم
                      فرمودید اگر با صف خرید بسته شد ارزش تک سهمی دارد در غیر اینصورت اصلا نباید خرید.
                      منظورتان از خریدن تک سهم امروز بود؟ اگر صبر کنیم صف خرید شود و سپس بخواهیم تکسهم شویم خرید را چگونه انجام بدبم؟ وارد صف خرید و منتظر عرضه احتمالی؟ چون فرمودید درصورت صف نشدن اصلا خریدنی نیست

و سوال دومم اینکه به صرف صف شدن سهم در یک روز میتوان توصیه تک سهمی کرد مخصوصا با این حجم از معاملات؟ خودم چند روز پیش کمی خربدم و مردد در فروش یا نگهداربم.
                      وقتی سهمی پرحجم است در آخر بازار که میخواد صف خرید بشه با حفظ کلیه آیتم های تابلو خوانی و قبول ریسک آن میشد وقتی صف خرید رسید به 50 میلیون نشست پشت صف خرید اگر ته صف سنگین شد مطمئن میشه خرید کرد ولی ریسکش اینه که صف خرید عرضه بشه و دیگه صف خرید بسته نشه
                      ولی خدارو شکر خودرو با صف خرید خوبی بسته شد
                      جواب سوال دوم شما
                      منفی است
                      یعنی اصلا نمیشه با یک روز بررسی معامله سهمی پیشنهاد تک سهمی داد
                      کلا تک سهمی کار خطرناکی هست و دل شیر میخواد و کسی که اینکار میکنه قبلش قبول ریسک 100درصدی را باید داشته کنه.
                      در مورد خودرو بررسی 10 روز گذشته سهم بررسی حجم های معامله شده در کف و در مسیر طی شده در این 10 روز، نحوه معاملات و تابلو خوانی امروز، بررسی کلیت بازار و گروه، و.....
                      تجمیع کلی از آیتم های معاملاتي باعث شد بگم این سهم در صورت تشکیل صف خرید سنگین ارزش تک سهمی هم داره
                      ولی هیچ چیز در بورس قطعی نیست
                      ممکنه همین خودرو با این حجم سنگین فردا خراب بشه
                      ولی چیزی که از معاملات امروز برای من مشخص شد اینکه فعلا نمی‌خوان خودرو زمین گیر بشه و اولین هدف 513 تومان خواهد بود
                      انشالله که انشالله نکرده باشم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                        تمام عزیز نظرت واس خرید فردای وبصادر و وسپهر چطوره؟
                        روی وسپهر نظری ندارم چون عرضه اولیه است به نظرم فقط جریان نقدینگی را چک کنید اگر قصدی برای بالا بردنش داشته باشن باید پول خوبی خرجش کنن
                        ولی وبصادر داره به سقف نزدیک میشه و عرضه ها قطعا زیاد میشه
                        من انتظار معاملات ضعیف امروز از این سهم و وبملت و وتجارت نداشتم ولی خوب بازار کلا خراب شد
                        این سه تا اگر بتونن از سقف تاریخی خودشون عبور کنن رشد خوبی میکنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• AIDIN90
                          ستاره‌دار (21)
                          • May 2011
                          • 1074

روی وسپهر نظری ندارم چون عرضه اولیه است به نظرم فقط جریان نقدینگی را چک کنید اگر قصدی برای بالا بردنش داشته باشن باید پول خوبی خرجش کنن
                          ولی وبصادر داره به سقف نزدیک میشه و عرضه ها قطعا زیاد میشه
                          من انتظار معاملات ضعیف امروز از این سهم و وبملت و وتجارت نداشتم ولی خوب بازار کلا خراب شد
                          این سه تا اگر بتونن از سقف تاریخی خودشون عبور کنن رشد خوبی میکنن
                          با این اوصاف منتظر خواهم‌ماند سقف حدود ۴۸۵تومنی وبصادر شکسته بشه بعد وارد شوم ممنون

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

حجم معاملات بازار بالاخره بعد از هفته ها و بعد از کسر بلوک ها به 18 هزار میلیارد تومان رسید
                            تنها نکته مثبت بازار امروز همین بود به شرطی که فردا بازار مثبت بشه نه اینکه این حجم مناسب در ابتدای روند نزولی زده شده باشه
                            امروز همه بازار شده بود خودرو و خساپا
                            نمیدونم اسم این بازار باید چی گذاشت ولی سازمان باید یه فکری هم بحال بقیه بازار بکنه
                            نمیشه که تمام لیدرهای بازار منفی و صف فروش باشن و فقط همه چیز حول محور خودرویی بچرخه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در بازار ارز هم دیروز گفتن قراره روزی 50 میلیون دلار به بازار تزریق کنن و دلار هم رفت تا 30600 تومان ولی الان مجدد برگشته به 31500 و این یعنی یا حرفی که زدن دروغ بوده و یا اصلا ارزی وجود نداره که بخواد توی بازار پخش کنن
                              در هر حال ما به نمودارها بیشتر اعتماد میکنیم تا حرف درمانی های بانک مرکزی
                              تحلیل ریال به دلار هم در تاپیک موجود است کمی صبر میکنیم
                              .....
                              اما یک مطلب دیگه در خصوص بازارهای موازی بگم که همه دارن جار میزنن
                              من یه ماشین اضافه دارم که الان 2 هفته است گذاشتم برای فروش تا جایی که دلتون بخواد تماس میگیرن تا ببینن قیمت چنده
                              ولی واقعا هیچ خریداری در بازار نیست یعنی اوایل قیمت میدادم بعد دیدم شدم مرجع قیمت دهی به ملت بعد قیمت 10% پایین آوردم تا شاید بخرن ولی دیدم بازم کسی نمیخره حتی نمیان ماشین ببینن و حالا دیگه هرکی زنگ میزنه میگم من قیمت ندارم شما اگر خریداری بیا ببین با هم کنار میایم ولی الانم 3 روزه کسی نیامده
                              ....
                              باور کنید بازارهای موازی ما هیچ خبر نیست اگر هم کسی میگه من ملک دارم ماشین دارم مطمئن هست و رشد میکنه نصفش دروغه
                              الان شما ماشین یا ملک بخوای بفروشی باید بدی به دلالها تا شاید ازت نقدی بخرن ولی نه به قیمتهایی که گفته میشه
                              الان 206 تیپ 5 را در سایتها میگن شدن 325 میلیون تومان ولی مشتری نیست و دلال ازت با منت 270 -280 شاید بخره شاید.
                              ملک یه منطقه ای اول سال بوده متری 14 میلیون الان میگن شده 22 میلیون ولی اگر بخوای بفروشی نهایت میتونی 17 بفروشی همونم کسی نمیخره شاید بتونه با یه ملک دیگه معاوضه کنی ولی از پول نقد خبری نیست
                              خوب این چجور سود کردنه که باید برای فروش یه ماشین یا ملک اینقدر الاف بشی و عصاب خراب کنی تا شاید بتونی بفروشی شاید.
                              نقدشوندگی را فقط میشه در بازار دلار و سکه و بورس(اونم نه هر سهمی) پیدا کرد
                              بقیه بازارها کلا تعطیل هستن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

انس
                                طلا جهانی کم کم داره آماده میشه تا برای فتح سقف 2070 دلاری حرکت جدیدی رو شروع کنه
                                اگر این سقف شکسته بشه سکه تمام هم میتونه با همین قیمت دلار 31 هزار تومانی سقف 17 میلیون تومانی را بشکنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X