تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سرانه خرید خودور در سه روز گذشته که به صف فروش سنگین امروز ختم شد به شرح زیر بوده
    قیمت 358 تومان خرید هر کد حقیقی 24 میلیون تومان(حجم معاملات 1.6 میلیارد سهم)
    قیمت 373 تومان خرید هر کد حقیقی 20 میلیون تومان(حجم معاملات 3.3 میلیارد سهم)
    قیمت 388 تومان خرید هر کد حقیقی 19.5 میلیون تومان(حجم معاملات 2 میلیارد سهم)
    ..........
    اگر به سرانه ها دقت کنید کاملا میشه که ضعف خریدار حقیقی را دید و علت تاکید ما به این سرانه ها را امروز در نماد خودرو میشد به وضوح دید
    البته به نظر من دستکاری که دیروز روی تابلو انجام دادن هم کاملا مشخص بود
    و سهمی که سرانه خریدش میره زیر 20 میلیون خطرناک میشه
    و اگر پشت سهم پدر سوخته بازی هم باشه نتیجه خودرو امروز میشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

سرانه خرید شپنا بعد بازگشایی تا امروز به قرار زیر بوده
      قیمت 1862 تومان خرید هر کد حقیقی 24 میلیون تومان(حجم معاملات 272 میلیون سهم)
      قیمت 1954 تومان سرانه خرید هر کد حقیقی 50 میلیون تومان(حجم معاملات 418 میلیون سهم)
      قیمت 2051 تومان سرانه خرید هر کد حقیقی 37 میلیون تومان( حجم معاملات 633 میلیون)
      ....
      در این نماد هنوز سرانه خرید روی 30 میلیون تومان است
      اما اگر در معاملات هفته بعدی این سرانه رفت زیر 30 میلیون اولین هشدار صادر میشه و اگر رفت زیر 20 میلیون خطرناک میشه
      در معاملات امروز قدرت خریدار قابل قبول بود و فعلا خطری احساس نمیشه
      ولی در معاملات هفته بعدی باید به طور لحظه ای سرانه ها کنترل بشه
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/14, 18:03.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        حکایت فروش دلار و نبود خریدار
        میگن یه سگ وحشی و هار رو کردن تو قفس ، قلاده سگم بستن به ستون وسط قفس ، بعد رفتن براش پوزه بند هم خریدن و زدن دهن سگ
        بعد آمدن گفتن سگ وحشی را رام کردیم نه پارس میکنه نه گاز میگیره نه فرار میکنه و قتی بیرون قفس باشی حمله هم میکنه
        ...
        حالا این شده داستان فروش 78 میلیون دلاری که دولت فروخته و فقط براش 1.5 میلیون خریدار آمده
        باور کنید با این روش نمیشه جلوی سگ هار دلار را گرفت این سگ را شما با روش بالا رام کردید ولی اگر یه روزی فرار کنه میدونید یه ملت تیکه پاره میکنه
        شما میگی صرافی خریدار نبود خوب مگر انتظار داشتید باشه؟؟
        این صرافی بخواد اون دلار بخره باید بفروشه و این یعنی باید از خریدارش شماره ملی تلفن و.... بگیره
        اصلا شما فکر کردی آیا مردم عادی میرن دلار میخرن؟؟
        اصلا مردم بیچاره پولی دارن که بخواد دلار بخرن و توی بازار تاثیر داشته باشن؟؟
        ندارن آقا ندارن.
        شما میخوای بدونی واقعا خریدار هست یا نه بیا دلار بفروش بدون گرفتن کارت ملی بعد اگر واقعا برای دلارهات خریدار نیامد اون وقت بگو سگ دلار رام کردم
        الان دست و پای خریدار بسته شده و هر کد ملی فقط میتونه 2-3 هزار دلار بخره بعد بفروشه تو بازار
        ولی دقت نکردی که 90% مردم حتی پول خرید 2000 دلارم ندارم که اینکار بکنن
        اونهایی که داشتن رفتن دلار خریدن گذاشتن خونه و یا فروختن
        شما مریضی رو درمان نکردید فقط مسکن زدید
        جناب تمام با سلام،کجای دنیا شما می تونی بدون ثبت مدارک هویتیت،پول جا به جا کنی؟هیچ جای دنیای به شما اجازه نمی دن بیشتر از ده تا دوازده هزار دلار پول نقد همراهت داشته باشی.متاسفانه ج .ا دیر دوزاریش افتاد والا مفت خورها،20میلیاردلار رو در عرض چند ماه هاپولی نمی کردن!!ضمنا کسی که بخواد همین الان هم دلار بخره ،تهیه کارت ملی و سیم کارت،با گذاشتن یکی دو تا چک پول کف دست انبوه جماعت بی پول و بی کار،کار سختی نیست.
        به نظرم فروش نرفتن دلارهای عرضه شده نشون می ده،قیمت هایی که برای دلار می دن،واقعی نیست.شاید اگر دلار هم حجم مبنا داشت،قیمتش این نبود
        آدم رندی نوشته بود،دلار رو به عنوان سهام در بورس عرضه کنید تا ملت ظرف چند روز چنان صف فروشی واسش درست کنن که بیا و ببین/:.yead.:/

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
          جناب تمام با سلام،کجای دنیا شما می تونی بدون ثبت مدارک هویتیت،پول جا به جا کنی؟هیچ جای دنیای به شما اجازه نمی دن بیشتر از ده تا دوازده هزار دلار پول نقد همراهت داشته باشی.متاسفانه ج .ا دیر دوزاریش افتاد والا مفت خورها،20میلیاردلار رو در عرض چند ماه هاپولی نمی کردن!!ضمنا کسی که بخواد همین الان هم دلار بخره ،تهیه کارت ملی و سیم کارت،با گذاشتن یکی دو تا چک پول کف دست انبوه جماعت بی پول و بی کار،کار سختی نیست.
          به نظرم فروش نرفتن دلارهای عرضه شده نشون می ده،قیمت هایی که برای دلار می دن،واقعی نیست.شاید اگر دلار هم حجم مبنا داشت،قیمتش این نبود
          آدم رندی نوشته بود،دلار رو به عنوان سهام در بورس عرضه کنید تا ملت ظرف چند روز چنان صف فروشی واسش درست کنن که بیا و ببین/:.yead.:/
          سلام
          از نظر من نهایت قیمت دلار بین 20تا22 تومان است
          ولی وقتی بازار هیجانی شده باید جلوی اینرا بگیرن
          درست شده مثل سهامی که چون سهامش تو بازار نیست رشد میکنه و بازار بدون توجه به ارزش واقعی اون میخره و تا زمانی که توسط سهامداران اصلی سهام عرضه نشه قیمت اصلاح نمیکنه
          الان ارزش دلار خیلی پایین تر هست(به تناسب نقدینگی کشور)
          ولی تاوقتی که این سگ هار در قفس است و اجازه نداره خارج بشه
          چطور میشه رام بشه؟؟
          من طرف صحبتم بانک مرکزی است که چرا نمیزاره
          وقتی بانک مرکزی هم پای بازار قیمت فروش میزنه دلال هم نمیره کارت ملی پیدا کنه و ارزن تر بخره و گرون تر بفروشه
          ولی مشکل اینکه وقتی دولت پایین تر هم عرضه می‌کرد بازم قیمت دلار آزاد رشد میکرد و دلال دلار با کارت ملی اجاره ای میخرید و تو بازار آزاد میفروخت
          پس میبینی که یه جای کار لنگ میزنه
          علتش چیه؟؟
          به نظر من الان دیگه علتش فقط ترسیدن بیخودی مردم از سگ تو قفسه
          دولت باید بفهمه این سگ ضعیف شده قدرتی نداره آزادش کنید تا خیال مردم هم راحت بشه
          ....
          در مورد جابجا کردن دلار بدون مدارک هویتی
          باید خدمت شما بگم در عراق و افغانستان که الان 10 ساله پول ملی اونها در برابر دلار ثابت مانده از ایران هم خرتوخر تره
          اونجا اصلا نیمیدونن کارت هویتی چی هست چه رسد به اینکه حساب کتابی برای کسی که میخره یا میفروشه وجود داشته باشه
          ولی خوب الان عراق ارزش پول ملی کشورش از 400 هزار دینار در برابر دلار به 110 هزار دینار رسیده طی 17 سال گذشته
          من در عراق و افغانستان پروژه داشتم و بحث جابجایی ارز در این دو کشور را از نزدیک دیدم
          ولی همین کشورها که ما اونها را به حساب نمیاریم ارزش پول ملیشون در برابر دلار ثابت مانده
          سال 92 هر دینار عراق 2500 تومان بود الان شده 25 هزار تومان
          هر افغانی 40 تومان بود الان شده 390 تومان
          تو همین دوتا کشور دیدم که 200 و 300 هزار دلار را کسانی معامله میکنن که حتی بلد نیستن اسم خودشون درست بنویسن چه رسد به اینکه بدونن مدارک هویتی چی هست هیچ کس هم اونجا نظارت نمیکنه
          شاید باور نکنید من 2 سال در نجف و کربلا کار کردم ولی هیچ کس و واقعا هیچ کس را ندیدم که در بانک حساب باز کنه و یا کار بانکی انجام داده باشه
          اصلا من بانکی در این دوشهر ندیدم فقط میدونم یک بانک در نجف وجود داشت ولی از هر عراقی که پرسیدم میگفتن ما چیزی از بانک نمیدونیم هیچ کدام از مردم اعتقادی به کار کردن با بانک ندارن
          دقيقا با گونی معامله میکنن
          حالا با تمام این اوصاف دلار در کشورشون نرخ تقریبا ثابت دارد
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/14, 23:11.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 104

در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات دلار افت خواهد کرد و به تبع آن بورس ما منفی خواهد شد.

گاردین:
            پیشتازی جو بایدن در نظرسنجی ها نسبت به ترامپ افزایش یافته و به 17 درصد در آرای کلی آمریکا رسیده است

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
              در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات دلار افت خواهد کرد و به تبع آن بورس ما منفی خواهد شد.

گاردین:
              پیشتازی جو بایدن در نظرسنجی ها نسبت به ترامپ افزایش یافته و به 17 درصد در آرای کلی آمریکا رسیده است
              مگه دلار که از ۲۰ شد ۳۰ شاخص از ۲ میلیون رفت به سمت ۳ میلیون که با افت دلار بخواد بریزه!
              همه چی دستوری هست،
              پالایشی ها مثبت شدند تا در آبان پالایش یکم توی سود باشه و برنامه دولت برای دارا سوم (صندوق بانکی) که امروز اعلام شده اجرا بشه

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post

گاردین:
                درود...
                مردی دو دخترش را شوهر داد...زنش بهش گفت برو به دخترانمان سر بزن ببین در چه وضعی هستند....
                مرد به خانه دختر اول رفت....دخترش گفت پدر دعا کن باران ببارد اگر باران نباشه هر چی کاشتیم تلف میشه....
                مرد به خانه دختر دوم رفت....دخترش گفت پدر دعا کن باران نبارد اگر باران بیاد....همه کوزه هایی که برای خشک شدن زیر آفتاب گذاشتیم از بین میرود...
                مرد به خانه برگشت....زنش احوال دخترانش را جویا شد....
                مرد گفت چه باران ببارد و چه نبارد دخترانمان بد میشوند....
                .................................................. ........................................
                بایدن انتخاب بشه بورس افت میکنه/.:blinksmiley.:/
                ترامپ انتخاب بشود بدبخت می شویم....کشور بدبخت هم بورسش منفی میشود دیگر..../.:blinksmiley.:/

حال این شده حکایت ما/:.ph34r-smiley.:/
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

سلام
                  از نظر من نهایت قیمت دلار بین 20تا22 تومان است
                  ولی وقتی بازار هیجانی شده باید جلوی اینرا بگیرن
                  درست شده مثل سهامی که چون سهامش تو بازار نیست رشد میکنه و بازار بدون توجه به ارزش واقعی اون میخره و تا زمانی که توسط سهامداران اصلی سهام عرضه نشه قیمت اصلاح نمیکنه
                  الان ارزش دلار خیلی پایین تر هست(به تناسب نقدینگی کشور)
                  ولی تاوقتی که این سگ هار در قفس است و اجازه نداره خارج بشه
                  چطور میشه رام بشه؟؟
                  من طرف صحبتم بانک مرکزی است که چرا نمیزاره
                  وقتی بانک مرکزی هم پای بازار قیمت فروش میزنه دلال هم نمیره کارت ملی پیدا کنه و ارزن تر بخره و گرون تر بفروشه
                  ولی مشکل اینکه وقتی دولت پایین تر هم عرضه می‌کرد بازم قیمت دلار آزاد رشد میکرد و دلال دلار با کارت ملی اجاره ای میخرید و تو بازار آزاد میفروخت
                  پس میبینی که یه جای کار لنگ میزنه
                  علتش چیه؟؟
                  به نظر من الان دیگه علتش فقط ترسیدن بیخودی مردم از سگ تو قفسه
                  دولت باید بفهمه این سگ ضعیف شده قدرتی نداره آزادش کنید تا خیال مردم هم راحت بشه
                  ....
                  در مورد جابجا کردن دلار بدون مدارک هویتی
                  باید خدمت شما بگم در عراق و افغانستان که الان 10 ساله پول ملی اونها در برابر دلار ثابت مانده از ایران هم خرتوخر تره
                  اونجا اصلا نیمیدونن کارت هویتی چی هست چه رسد به اینکه حساب کتابی برای کسی که میخره یا میفروشه وجود داشته باشه
                  ولی خوب الان عراق ارزش پول ملی کشورش از 400 هزار دینار در برابر دلار به 110 هزار دینار رسیده طی 17 سال گذشته
                  من در عراق و افغانستان پروژه داشتم و بحث جابجایی ارز در این دو کشور را از نزدیک دیدم
                  ولی همین کشورها که ما اونها را به حساب نمیاریم ارزش پول ملیشون در برابر دلار ثابت مانده
                  سال 92 هر دینار عراق 2500 تومان بود الان شده 25 هزار تومان
                  هر افغانی 40 تومان بود الان شده 390 تومان
                  تو همین دوتا کشور دیدم که 200 و 300 هزار دلار را کسانی معامله میکنن که حتی بلد نیستن اسم خودشون درست بنویسن چه رسد به اینکه بدونن مدارک هویتی چی هست هیچ کس هم اونجا نظارت نمیکنه
                  شاید باور نکنید من 2 سال در نجف و کربلا کار کردم ولی هیچ کس و واقعا هیچ کس را ندیدم که در بانک حساب باز کنه و یا کار بانکی انجام داده باشه
                  اصلا من بانکی در این دوشهر ندیدم فقط میدونم یک بانک در نجف وجود داشت ولی از هر عراقی که پرسیدم میگفتن ما چیزی از بانک نمیدونیم هیچ کدام از مردم اعتقادی به کار کردن با بانک ندارن
                  دقيقا با گونی معامله میکنن
                  حالا با تمام این اوصاف دلار در کشورشون نرخ تقریبا ثابت دارد
                  نقل می کنند روزی به آیت الله بهجت گفتند صندوق های قرض الحسنه رو دارن جمع می کنن و به جاش بانک های شکیل و خوشگل می زنن .تاملی کردن و گفتن از این به بعد فقر در این مملکت زیاد میشه.یکی از عواملی که پول ملی رو بی ارزش کرده خلق شبه پول یا همون سود بانکیه .حرف شما از این بابت در مورد عراق و افغانستان کاملا درسته.
                  مقاله ای خوندم در خصوص بانک های خصوصی در ایران.نوشته بود بر اساس نص صریح قانون اساسی،چیزی به نام بانک خصوصی در ایران نباید وجود داشته باشه .در اون مقاله تشکیل بانک خصوصی رو به آدم های منتسب به بانک بدنام hsbc کرده بود و نهایتا خلق شدید شبه پول رو کودتای خاموش بانکی علیه ایران عنوان کرده بود

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

خیلی ها منتظر هستن قبل از انتخابات آمریکا (13 آبان) دارایی های خودشون مثل ملک، ماشین، سکه، دلار، را نقد کنن
                    ولی چون همه بچه زرنگ هستن پس همه از 8-9 آبان شروع به نقد شدن میکنن
                    به نظرم کلیه بازارها در هفته آینده حسابی داغ و روبه بالا باشه
                    حتی همین بازار سهام که این هفته حسابی داغون بود هفته آینده احتمالا خوب و سبز میشه
                    ....
                    شاید هفته بعدی
                    دلار برای یکروز هم که شده ممکنه 35 لمس کنه
                    سکه 17.6 لمس کنه
                    شاخص کل 1.62 میلیون لمس کنه
                    ....
                    الان با وجود رکود شدید در بازار ملک و ماشین و نبود مشتری هیچ کدوم قیمت پایین فروشنده نیستند
                    پس شما هم بیخودی سهام خودتون آتیش کش نکنید
                    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/15, 12:40.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

سرانه خرید خودور در سه روز گذشته که به صف فروش سنگین امروز ختم شد به شرح زیر بوده
                      قیمت 358 تومان خرید هر کد حقیقی 24 میلیون تومان(حجم معاملات 1.6 میلیارد سهم)
                      قیمت 373 تومان خرید هر کد حقیقی 20 میلیون تومان(حجم معاملات 3.3 میلیارد سهم)
                      قیمت 388 تومان خرید هر کد حقیقی 19.5 میلیون تومان(حجم معاملات 2 میلیارد سهم)
                      ..........
                      اگر به سرانه ها دقت کنید کاملا میشه که ضعف خریدار حقیقی را دید و علت تاکید ما به این سرانه ها را امروز در نماد خودرو میشد به وضوح دید
                      البته به نظر من دستکاری که دیروز روی تابلو انجام دادن هم کاملا مشخص بود
                      و سهمی که سرانه خریدش میره زیر 20 میلیون خطرناک میشه
                      و اگر پشت سهم پدر سوخته بازی هم باشه نتیجه خودرو امروز میشه
                      واقعا یکی از بهترین ها هستین

ممنون که وقت میزارین اینارو تهیه میکنین

سرانه خرید و نسبت های خرید و فروش همیشه تو بورس حرف اولو میزنه یه پا به سن گزاشته و اسخوان خورد کرده بود یه زمانی بهم میگفت فقط روند پول رو دنبال کن ببین کجا میره بقیه تحلیل ها تو اولویت های دو و سه قرار دارن
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 32,200 فروش?.....
                        ........

این قیمت دلار میتونه هفته بعدی باعث تقویت بازار بورس بشه
                        فولادی
                        پالایشی
                        پترویی
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سقراط حکیم
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 79

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                          واقعا یکی از بهترین ها هستین

ممنون که وقت میزارین اینارو تهیه میکنین

سرانه خرید و نسبت های خرید و فروش همیشه تو بورس حرف اولو میزنه یه پا به سن گزاشته و اسخوان خورد کرده بود یه زمانی بهم میگفت فقط روند پول رو دنبال کن ببین کجا میره بقیه تحلیل ها تو اولویت های دو و سه قرار دارن
                          با سلام ؛ من خودم یه روز سرم انداختم پایین و یواشکی جریان پول رو دنبال کردم.دیدم داره میره تو یه جاهایی اون بالا بالاها ترسیدم سرم گیج بره برگشتم.!!!/.:biggrinsmiley.:/
                          [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شتران
                            حد ضرر را 1500 تومان برای سهم لحاظ کنید
                            شترات بیشترین افت در گروهش را تجربه کرده و بعد از این سهم شپنا بیشترین افت را داشته
                            حالا در این برگشت سطح قابل عرضه در شتران محدوده 1940 تومان الی 2250 تومان خواهد بود در صورت عبور از این محدوده میتواند سقف قبلی را در 3100 تومان را لمس نماید

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/15, 17:14.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

شپنا
                              حد ضرر 1700 تومان برای سهم لحاظ کنید
                              با توجه به اصلاح عمیق سهم اکنون این سهم در حال جبران بخشی از افت گذشته خود میباشد
                              در این برگشت سهم سطح قابل عرضه محدود 2250 تومان الی 2600 تومان خواهد بود در صورت عبور از این محدود این سهم میتواند سقف قبلی خود محدود 3600 تومان را لمس نماید

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/15, 17:17.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جان اسنو.
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2020
                                • 1992

در اصل توسط سقراط حکیم پست شده است View Post
                                با سلام ؛ من خودم یه روز سرم انداختم پایین و یواشکی جریان پول رو دنبال کردم.دیدم داره میره تو یه جاهایی اون بالا بالاها ترسیدم سرم گیج بره برگشتم.!!!/.:biggrinsmiley.:/
                                laughingsmiley

خب یکم دیگه وایمیستادی میومد بیرون این سری میگرفتیش نمیزاتیش جایی بره /.:biggrinsmiley.:/
                                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

در حال کار...
                                X