تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شاخص فلزات اساسی در شرف شروع یک حرکت صعودی است
    در صورتی که فردا هم این گروه با صفهای خرید به کار خودش پایان بده انتظار داریم در میان مدت سقف قبلی خودش را پس بگیره

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14637

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      رتکو
      سهم به مقامت سنگین خودش در 1450 تومان واکنش نشان داده و نتوانسته است از میان ابرهای ایچیمو عبور نماید
      انتظار اصلاح زمانی برای سهم دور از ذهن نیست حمایت سهم 1300 و 1200 تومان خواهد بود
      در صورت عبور از 1450 تومان تونایی رسیدن به 1900 را خواهد داشت

رتکو هفته قبلی بررسی کردیم و امروز برای افزایش بیشتر از 50 درصد نمادش بسته شد
      نمودار کاوه هم کاملا شبیه رتکو هفته قبلی است و انتظار داریم کاوه هم محدود 410 تومان برسد

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

کاوه در صورت شکستن 410 تومان میتواند تا محدود 670 تومان رشد نماید

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/02/24, 08:31.
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14637

شاخص کل یه رالی تا 183 هزار در پیش داره
          سرشونه معکوس داره شکل میگیره

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

وسدید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• farhad1353
              ستاره‌دار(11)
              • Nov 2018
              • 488

وسدید

هدف قيمتي وسديد رو اعلام ميفرمائيد با توجه به اينكه سقف هاي قبلي رو شكونده

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14637

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                هدف قيمتي وسديد رو اعلام ميفرمائيد با توجه به اينكه سقف هاي قبلي رو شكونده
                هدف اولیه
                3950 تومان
                البته چون وقت زیادی تا قبل از مجمع نداره
                در صورتی که هر روزم مثبت کامل ثبت کنه قیمت نمیتونه بیشتر از 3660 تومان را ثبت کنه
                پس باید صبر کنیم افزایش انجام بشه نمودارها تعدیل بشه تا بتونیم
                نظر بهتری بدیم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• farhad1353
                  ستاره‌دار(11)
                  • Nov 2018
                  • 488

هدف اولیه
                  3950 تومان
                  البته چون وقت زیادی تا قبل از مجمع نداره
                  در صورتی که هر روزم مثبت کامل ثبت کنه قیمت نمیتونه بیشتر از 3660 تومان را ثبت کنه
                  پس باید صبر کنیم افزایش انجام بشه نمودارها تعدیل بشه تا بتونیم
                  نظر بهتری بدیم
                  سپاس از توضيحات كامل تون
                  پيش بيني تون در مورد زمان بازگشايي وقيمت بازگشايي هم بفرمائيد.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...سازمان در جواب افزایش سرمایه..لکما نامه ایی زد.....بدین شرح
                    آخرین ویرایش توسط mey؛ 2019/02/28, 20:24.
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

تقربا تمام..تجدید دارایی شرکت از لوله..ماهشهره...و از سال 92...تا کنون..هیچ..صورت مالی ارائه...نشده..چه..حسابرسی شده..چه..نشده..................
                      با توجه به بند ج...نامه بالا ..که سازمان به لکما زده.......قطعا..وسدید هم....شامل این..موضوع...میشه...مو را از ماست..میکشند...........
                      سال 92 به همین زمینهای سفاسی..مجوز دادن بدون..کم..کاست.....الان رفتن..به ارتفافاع زمینها...و متعاقب ان حق ارتفاع هم..گیر دادن...و..مجوزی به سفاسی دادن..بعد 6 سال ..که تقربا تفاوتی..معنا دار با سال 92..نداره...یعنی این همه رشد..ملک..کشک....
                      وسدیدی..که دارید..میخرید این قیمتها....با توجه به..نامه خود سازمان ...که در کداله....بسیار بسیار...پر ریسک..و..خطرناکه...خودتان..میدانید..
                      بنده با توجه به..مواد بالا....لفظ خرید..وسدید هم..مو به تنم...سیخ..میشه........
                      مو را از ماست..میکشند....ثنوسایی..را سر اینکه چرا ونوین را 30 درصد بالا تابلو.....قیمت..گذاری کردی...رب ربش را یکی کردند....تا مجوز بدهند.....
                      با تفاسیزر بالا....به دشمنم..هم...توصیه...خرید وسدید..نمیکنم.....
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14637

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                        تقربا تمام..تجدید دارایی شرکت از لوله..ماهشهره...و از سال 92...تا کنون..هیچ..صورت مالی ارائه...نشده..چه..حسابرسی شده..چه..نشده..................
                        با توجه به بند ج...نامه بالا ..که سازمان به لکما زده.......قطعا..وسدید هم....شامل این..موضوع...میشه...مو را از ماست..میکشند...........
                        سال 92 به همین زمینهای سفاسی..مجوز دادن بدون..کم..کاست.....الان رفتن..به ارتفافاع زمینها...و متعاقب ان حق ارتفاع هم..گیر دادن...و..مجوزی به سفاسی دادن..بعد 6 سال ..که تقربا تفاوتی..معنا دار با سال 92..نداره...یعنی این همه رشد..ملک..کشک....
                        وسدیدی..که دارید..میخرید این قیمتها....با توجه به..نامه خود سازمان ...که در کداله....بسیار بسیار...پر ریسک..و..خطرناکه...خودتان..میدانید..
                        بنده با توجه به..مواد بالا....لفظ خرید..وسدید هم..مو به تنم...سیخ..میشه........
                        مو را از ماست..میکشند....ثنوسایی..را سر اینکه چرا ونوین را 30 درصد بالا تابلو.....قیمت..گذاری کردی...رب ربش را یکی کردند....تا مجوز بدهند.....
                        با تفاسیزر بالا....به دشمنم..هم...توصیه...خرید وسدید..نمیکنم.....
                        بد جور از این وسدید جا ماندی
                        کمی ریلکس باش
                        شایعه سازی نکن
                        مجوز سازمان میاد و مقدار افزایش سرمایه ای که تایید میشه قیمت 3600 تومانی قبل مجمع توجیح میکنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

بد جور از این وسدید جا ماندی
                          کمی ریلکس باش
                          شایعه سازی نکن
                          مجوز سازمان میاد و مقدار افزایش سرمایه ای که تایید میشه قیمت 3600 تومانی قبل مجمع توجیح میکنه
                          ....خدا را شکر امسال اینقدر بازار به بنده..حال داد..تا چند سال هم..جا..بمانم...از شرمندگیش...در نخواهم..امد...
                          وا...اگر تا قبل..مجوز وسدید بخرم...برای بنده ریسکش..غیر قابل قبوله.....مطمئن باش..در خد..وسعم..پیگیر بودم..برای اینکه از ..ابهام..بند ج..سازمان...نسبت به لکما...و..متعاقب ان....وسدید...مطمئن بشوم.....نشد..که نشد...
                          شما هم...میدانی..من.چی..میگم...خیالی..نیست...تایمی نمانده...مشخص..میشه........بنده...همان...علتی را که...مانع خریدم..شد..را بیان..کردم...به جان عزیزت....بسیار هم...با اینکه..میدانستم...در تلگرام..و...لیچار...فحش..نفرین..میکنند....راضیم... چون..چیزی را که برای خودم...میپسندیدم...ارائه...کردم....یه..کلمه..هم نه دروغ... نه..غیر مستند ..حرفی نزدم...

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            ....خدا را شکر امسال اینقدر بازار به بنده..حال داد..تا چند سال هم..جا..بمانم...از شرمندگیش...در نخواهم..امد...
                            وا...اگر تا قبل..مجوز وسدید بخرم...برای بنده ریسکش..غیر قابل قبوله.....مطمئن باش..در خد..وسعم..پیگیر بودم..برای اینکه از ..ابهام..بند ج..سازمان...نسبت به لکما...و..متعاقب ان....وسدید...مطمئن بشوم.....نشد..که نشد...
                            شما هم...میدانی..من.چی..میگم...خیالی..نیست...تایمی نمانده...مشخص..میشه........بنده...همان...علتی را که...مانع خریدم..شد..را بیان..کردم...به جان عزیزت....بسیار هم...با اینکه..میدانستم...در تلگرام..و...لیچار...فحش..نفرین..میکنند....راضیم... چون..چیزی را که برای خودم...میپسندیدم...ارائه...کردم....یه..کلمه..هم نه دروغ... نه..غیر مستند ..حرفی نزدم...
                            این تاپیک نظرات شخصی بنده است
                            لطفا فقط در این تاپیک تخریب سهام را متوقف کن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

کاوه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

خرید تپکو فقط به دید مجمع و شرکت در افزایش سرمایه باشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X