تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

فاذر مجدد گزارش داده شاید فردا بختش باز بشه و ناظر دست از سرش برداره و نماد باز بشه
    ولی چه باز شدنی سهمی که گفتن 7700% تجدید داره
    یعد خودشون خودجوش گفتن 1850 درصد تجدید و 500 درصد از آورده
    جمعا میشه 2350%
    خوب 500 درصدش که از آورده است و بازار براش ارزشی قائل نمیشه
    میمونه 0 185 درصد که البته معلوم نیست سازمان چقدر از این مقدار قبول کنه
    قیمت قبل از بسته شدن 3600 تومان بوده
    حالا من که سهامدارم دوست دارم سهم روی 10 هزار تومان باز بشه
    ولی نظر من مهم نیست این بازار خراب است که تعیین میکنه سهم چند باز بشه
    واقعا اگر کسی بتونه حدود بازگشایی قیمت این سهمو مشخص کنه باید بهش جایزه داد
    من که هیچ ذهنیتی برای قیمت بازگشایی از سهم ندارم
    ممکنه مثبت باز بشه و ممکنه منفی باز بشه
    بازار خرابه اگر مثبت بالا باز بشه همه فروشنده میشن و خریداری نمیاد
    و برعکس اگر منفی سنگین باز بشه بازار خریدار میشه و کسی فروشنده نیست
    ولی در هر دوحالت به نظرم ناظر باطل میکنه
    شاید با نوسان 5درصدی بازش کنه
    نمیدونم باید صبر کرد و دید ناظر امشب خوب می‌خوابه یا نه خواب بد میبینه
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/23, 17:10.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

فردا بین التعطیلین هم هست و نمیشه انتظار زیادی از بازار داشت
      پس برای فردا این مورد را هم به محاسبات خودتون اضافه کنید.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

تهاتر نفت در برابر کالاهای اساسی هموم نفت در برابر غذا است
        که همه را به یاد عراق زمان صدام میندازه
        ولی یک فرق عمده خواهد داشت
        صادرات ما فقط نفت نیست ما حدود 40 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داریم که صدام نداشت
        الان مشکل اصلی کشور اینکه فروش نفت صفر شده
        و دولت مجبوره برای تامین کالاهای اساسی ارز صادرات غیر نفتی را خرج کنه
        ولی اگر بتونه نفت بده و کالاهای اساسی وارد کنه و اجازه بده مملکت با ارزهای غیر نفتی بچرخه اوضاع میتونه خیلی بهتر میشه
        این بحث تهاتر نفت که خیلی ها از الان ازش ترسیدن و میتونه روی بازار هم تاثیر منفی داشته باشه اونقدر هم بد نیست
        باید نیمه پر لیوان را هم دید
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2014
          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          تکنیکالیستها اعتقاد دارن نمودار میتونه پیش بینی و آینده را پیشگویی کنه اما با زبان اعداد و خطوط
          یعنی وقتی سقفهای تاریخی شکسته میشه و بازار نمیتونه قبول کنه که این سهم باید رشد کنه ولی تکنیکال میگه سیگنال خریده و بعد از رشدهای زیاد اخبار خوب سهم یکی یکی میاد بیرون
          و یا برعکس
          یا در نمودارهای کلی شاخص کل یا داوجونز یا نزدک و...... وقتی تکنیکال پیش بینی ریزش سنگین میکنه کسی باورش نمیشه اما بعدا خبر بنیادی میاد که دلیل ریزش میشه
          مثلا در شاخص داو جونز موج شمار ها در امواج الیوت از تابستان گذشته اتمام موج 5 اصلی را نوید میدادن ولی شاخص ریزش نمیکرد و اون بالا در حال مقاومت بود
          و کسی هم باور نمیکرد این شاخص ریزش سنگین داشته باشه
          اما در نهایت دلیل بنیادی آمد دلیلی که دنیا را تکان داد
          کرونا
          و باز هم تکنیکال ثابت کرد با پرچم داری امواج الیوت پیشگوی اول دنیاست
          ...
          امروز نگاهی به سهام شاخص ساز و سهامهایی انداختم که از نظر بنیادی در حال حاضر باید رشد کنن ولی اگر روندهای اصلی را از دست بدن یا باید بگیم تکنیکال اشتباه میکنه و یا باید قبول کنیم تکنیکال چیزی را میبینه که ما فعلا ازش بیخبریم
          برای نمونه یک سهم کوچیک را بررسی میکنیم

ریشمک
          این سهم کاملا صادراتی است و شیرین بیان تولید میکنه و قطعا باید با نرخ دلار و وضعیت فروشش سود عالی بسازه و از نظر بنیادی الان در وضعیت عالی قرار داره
          و باید رشد کنه
          ولی در نمودار دیده میشه که سهم داره یکی یکی حمایتها را از دست میده و اگر 3200 تومان که روی روند اصلی است را از دست بده باید منتظر یک اصلاح عمیق از سهم باشید افت قیمتی که میتونه 2250 تومان یا 1500 تومان و در نهایت 1100 تومان تمام بشه
          .....

حالا همین مثال را برای اکثر شاخص سازها شاهد هستیم یعنی در نقاطی هستن که یکی دو روز دیگه با همین وضعیت معامله کنن و منفی بشن باید منتظر اخبار ناخوش آینده بنیادی از کلیت بازار باشیم
          و در صورت برگشت میشه به هم جهتی بنیادی بازار و تکنیکال امیدوار شد
          درود.همین طوره .
          بازار متلاطم هست.
          ضمنا ریشمک ( آخه ریشمک ؟؟؟!!!) چه حوری پیوند زده میشه به شاخص ساز ها و شاخص از عجایب تام و تمام روزگار هست.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
            درود.همین طوره .
            بازار متلاطم هست.
            ضمنا ریشمک ( آخه ریشمک ؟؟؟!!!) چه حوری پیوند زده میشه به شاخص ساز ها و شاخص از عجایب تام و تمام روزگار هست.
            شاخص سازها اکثرا دلاری هستن واسه همین یه سهمی را مثال زدم که هم 100 درصد صادراتی و دلاری باشه و هم وقتی بررسی میکنیم به کسی برنخوره و کسی ناراحت نشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• cliff
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 303

شاخص سازها اکثرا دلاری هستن واسه همین یه سهمی را مثال زدم که هم 100 درصد صادراتی و دلاری باشه و هم وقتی بررسی میکنیم به کسی برنخوره و کسی ناراحت نشه
              سلام ، آخه ریشمک اصلا مناسب نیست برای این هدف ، سهم چندین ماه هست که فروشش بخاطر تحریم ها متوقف شده و عملا دو فصل هست که فروشی نزده ، هیچ شاخص سازی این شرایط رو نداره که چندین ماه فروشش صفر شده باشه
              Using Tapatalk

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                سلام ، آخه ریشمک اصلا مناسب نیست برای این هدف ، سهم چندین ماه هست که فروشش بخاطر تحریم ها متوقف شده و عملا دو فصل هست که فروشی نزده ، هیچ شاخص سازی این شرایط رو نداره که چندین ماه فروشش صفر شده باشه
                با این تحریم ها اگر برای اونها هم این اتفاق افتاد چی میشه؟
                شما ببنید که ریشمک با فروشی بسیار ناچیز در برابر غول‌های صادراتی کشور مثل فملی و کاوه و پارس و نوری و... الان نمیتونه پول‌های خودش وارد کشور کنه و یا بفروشه
                بعد اگر فشار های آمریکا بیشتر از این بشه چطور باید چند میلیارد دلار را وارد کشور کنن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

امروز باز یه نامه بدون شماره و سربرگ و تاریخ داره تو تلگرام منتشر میشه که سقف قیمت برای فولاد برداشته شده
                  انشالله که درسته باشه
                  ولی بازم تمام احتمالات را در نظر بگیرید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

تهاتر نفت در برابر کالاهای اساسی هموم نفت در برابر غذا است
                    که همه را به یاد عراق زمان صدام میندازه
                    ولی یک فرق عمده خواهد داشت
                    صادرات ما فقط نفت نیست ما حدود 40 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داریم که صدام نداشت
                    الان مشکل اصلی کشور اینکه فروش نفت صفر شده
                    و دولت مجبوره برای تامین کالاهای اساسی ارز صادرات غیر نفتی را خرج کنه
                    ولی اگر بتونه نفت بده و کالاهای اساسی وارد کنه و اجازه بده مملکت با ارزهای غیر نفتی بچرخه اوضاع میتونه خیلی بهتر میشه
                    این بحث تهاتر نفت که خیلی ها از الان ازش ترسیدن و میتونه روی بازار هم تاثیر منفی داشته باشه اونقدر هم بد نیست
                    باید نیمه پر لیوان را هم دید
                    البته صدام شیخ و بنیاد و ... هم نداشت /:.yead.:/
                    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• cliff
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 303

با این تحریم ها اگر برای اونها هم این اتفاق افتاد چی میشه؟
                      شما ببنید که ریشمک با فروشی بسیار ناچیز در برابر غول‌های صادراتی کشور مثل فملی و کاوه و پارس و نوری و... الان نمیتونه پول‌های خودش وارد کشور کنه و یا بفروشه
                      بعد اگر فشار های آمریکا بیشتر از این بشه چطور باید چند میلیارد دلار را وارد کشور کنن
                      تو بازار شیرین بیان انحصار هست در سطح جهانی اما فولاد و مس و ... هزاران مشتری خرد و کلان وجود دارند ، مقداری بعیده در دنیای واقعی ، سری قبل که تحریم‌های سازمان ملل هم بود فروش فلزی پترویی ها نهایت مقداری کم شد که با بالا رفتن دلار کاور شد
                      Using Tapatalk

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

امروز باز یه نامه بدون شماره و سربرگ و تاریخ داره تو تلگرام منتشر میشه که سقف قیمت برای فولاد برداشته شده
                        انشالله که درسته باشه
                        ولی بازم تمام احتمالات را در نظر بگیرید

فولاد ایران
                        خبر بسیار خوب ... در شیوه نامه جدید توزیع شده توسط صمت ... سقف قیمت فولاد در بورس_کالا حذف شده و عملا اجازه رقابت به خریداران تا قیمتهای بین المللی داده میشود

سقف رقابت قبلا 20% تعیین شده بود که به معنی رانت 20%-30% برخی مشتریان خاص بود
                        این موضوع محرک بازار سهام و اقبال مجدد سرمایه گذاران بورس به حوزه کامودیتی در معاملات فردا خواهد شد
                        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

هتک حرمت رئیس جمهور حرف غلطی بود؛ این روش آمریکایی‌هاست/ دولت بسته‌های حمایتی برای آسیب‌دیدگان کرونا در نظر بگیرد
                          حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخی‌ در برخورد با دولت و رئیس‌جمهور و هتک حرمت ایشان، گفتند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد؛ ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.
                          ....
                          انشالله با این حمایت رهبری از دولت و رییس جمهوری بازار کمی به تعادل برسد
                          با توجه به شکسته شدن سطح 1.4 میلیون واحد بهتره تا انتخابات آمریکا از شاخص سازها دوری کنید
                          البته با توجه به نموداری که قبلا از شاخص کل در این تاپیک گذاشتم میشه انتظار داشت دوشنبه و سه شنبه بازار یه برگشت موقتی داشته باشه
                          همانطور که قبلا در بازار شدیدا گاو گفته بودم که تمام بازار نمیتونه با هم رشد کنه الان هم در بازار شدیدا خرسی میگم این بازار نمیتونه تماما منفی باشه
                          و به زودی بعضی گروهها راه خودشون از بازار جدا میکنن
                          سهامی که به قیمت دلار و تحریم ارتباطی نداشته باشن
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/24, 14:54.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

امروز بازار واقعا خرابی داشتیم که در این بین بعضی سهام در گروه بیمه به شددت مورد اقبال بازار قرار گرفته بود و با حجمهای سنگین مواجه شدن و در آخر هم با صفهای سنگین خرید بسته شدن
                            این گروه یه زودی بررسی میکنیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

شاخص گروه بیمه
                              این شاخص روند صعودی 3 ساله خود را روبه پایین شکسته پس میشه نتیجه گرفت روند کلی گروه نزولی است
                              اما با توجه به پولبک در آر اس آی برگشت چند روزه در شاخص بعید نیست در صورت برگشت در گروه هر سهمی خریدنی نیست فقط سهامی که پی به ای پایین و زیر 5 دارن توصیه به نگهداری میشه
                              در صورتی که گروه بخواد نوسان بده در سهامی که رشد زیاد داشتن انتظار رشد نداریم و احتمالا متعادل میشن و برگشت شاخص مطابق سناریو ترسیم شده بر دوش چند سهم از این گروه خواهد بود
                              که در ادامه تلاش میکنیم این چند سهم را معرفی کنیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                                البته صدام شیخ و بنیاد و ... هم نداشت /:.yead.:/
                                سلام ، چند ثانیه ذهنم هنگ کرد رو بنیاد و...
                                صدام هم حزب بعث داشت و 3 تا داماد (که هر سه هم برادر بودن ) ، بدل صدام تعریف می کرده ، زمان جنگ کویت ،جرج بوش پدر کل بغداد و تاسییساتش رو با بمب افکن می کوبید و می خواستن از کویت عقب نشینی کنن ، دومادش و فرمانده هان حزب بعث تمام دارایی مغازه های کویت تا حتی اسپیلت خونه ها را هم باز می کردن و می بردن عراق ، البته بصورت صوری 3 تا از افسرها را که ی تابوت پر از طلاهای ی طلا فروشی رو غارت کرده بودن اعدام کرده بودن که بگن آره ما دزد نیسیم! خلاصه تا چند سال تو بازار عراق پر بوده از اجناس سرقت شده از کویت

صدام که اون موقع ضعیف شده بود ، بحث قیام شیعیان کربلا پیش اومد ، امریکای جهان خوار که حکومت اسلامی شیعه ای دوم در منطقه هراس داشت چراغ سبز داد به صدام ، صدام ریخت یک به یک ملت خودشو .... کرد (ی سری جنایات در حد جنایات بوسنی و صرب ها و....) (در زمان حمله امریکا به مردمش گفته بود جلو امریکایی ها بایستید ، منتها ملتش عکس صدام جر داده بودن ، صدام هم ازشون کینه گرفته بوده)

تفاوت اصلی بنظرم اینه که بقول حاج قاسم ما ملت امام حسین هسیم ، دست امام زمان از مشکلات و بحران ها و بن بست ها نجاتمون داده (اینکه آب رو به روی زن و کودکان یاران امام حسین بستن ، قطعا تقصیر امام حسین نبوده ، از ظلم و حقارت دشمن بوده )
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X