تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمن یه تحلیلی 7/7/99 روی شاخص کل انجام دادم که فقط روی لب تاب خودم برای خودم گذاشتم و امیدوار بودم هیچ وقت محقق نشه
ولی الان که هر چی بازار جلو تر میره میبینم این تحلیل داره بیشتر به حقیقت نزدیک میشه
این تحلیل را برای دوستان قرار میدم انشالله کمکی بشه برای گرفتن تصمیم درست در بازار
این تحلیل فقط یک احتمال است که ما از صمیم قلب امیدواریم هیچگاه محقق نشود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخیلی امید داشتم شاخص کل بعد از شکستن روند صعودی و کف خودش در 1.4 میلیون واحد امروز یه برگشتی به زیر روند بزنه و یه فرصت برای خروج ایجاد کنه ولی متاسفانه فعلا که محقق نشده شاید ولی خوب هنوزم میشه امید داشت که شاخص کل برای پولبک یه برگشت بزنه و بعدش برسه به اهداف بعدی
نظر
-
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postسلام حتي فكر كردن بهش هم عذاب آوره؟ يعني ميفرماييد موج بي در كارنيست؟
ولی چون رشد شاخص کل خیلی به اصول تکنیکال پایبند نبود
نمیشه انتظار داشت که در نزول هم بهش پایبند باشه و ABC بزنه و یا 5 موجی اصولی بسازه
به هر حال نه اون رشد طبیعی بود نه این ریزش
کاملا دستکاری شده و عمدی استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شپنا
این سهم هم متاسفانه کف مهمی را امروز از دست داده اگر فردا برنگرده زیرش تا 1160 تومان خالی است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شبندر
این سهم هم کف از دست داده و زیرش تا 2590 تومان خالی است
و حمایت مهم سهم 2270 تومان است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشپنا
این سهم هم متاسفانه کف مهمی را امروز از دست داده اگر فردا برنگرده زیرش تا 1160 تومان خالی است
در تکمیل تحلیل شما اقای تمام عزیز @};-
معاملات امروز شپنا در بورس کالا به تنهایی 130 هزار تن وکیوم باتوم فروخت.@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
...آبدیت
...........
کرازی
سهم در آر اس آی واگرایی مثبت ثبت کرده است
فردا در 1610 تومان با مقاومت سنگین مواجه است در صورت عبور از این مقاومت میتواند به اهداف 1750 و 2250 تومان هم برسد
حمایت های سهم 1370 و 1050 تومان خواهد بود
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/27, 22:26.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوبصادر 320 تومان حمایت سنگین داره اگر از دست بده زیرش تا 220 تومان خالیه
فملی حمایت سهم 1680 تومان است قیمت فعلی 2070 تومان
تاپیکو حمایت سهم 1140 تومان است قیمت فعلی 1560 تومان
خساپا امروز بسته شد در روزهای گذشته خودرو هر روز حجم مبنا پر کرده و منفی خورده ولی خساپا حجم پر نمیکرد و منفی کامل نمیزد ولی با این گزارش الف تمام اون یک روزه جبران میکنه و منفی هاش از خودرو جلو می افته
در مورد بخش خودرویی مطلب شما
نمیدونم چه جوری حساب کردین که نتیجه این شده که خساپا منفی بدهکاره نسبت به خودرو ؟!
از 21 مهر که عرضه سنگین بالای سه میلیاردی خودرو بود رو حساب می کنیم برای هر دو شون تا همین امروز.
افت خساپا 26 درصد و افت خودرو 18/5 درصد
نتیجه اخلاقی این که اگه خودرو فردا باز باشه و مثبت 5 هم بزنه ( که محتمله) خساپا میتونه تا بالای مثبت 12 رو تو بازگشایی پر کنه( اگه طبق نظر شما قرار به جبران و مساوات باشه )
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Postدرود و ارادت
در مورد بخش خودرویی مطلب شما
نمیدونم چه جوری حساب کردین که نتیجه این شده که خساپا منفی بدهکاره نسبت به خودرو ؟!
از 21 مهر که عرضه سنگین بالای سه میلیاردی خودرو بود رو حساب می کنیم برای هر دو شون تا همین امروز.
افت خساپا 26 درصد و افت خودرو 18/5 درصد
نتیجه اخلاقی این که اگه خودرو فردا باز باشه و مثبت 5 هم بزنه ( که محتمله) خساپا میتونه تا بالای مثبت 12 رو تو بازگشایی پر کنه( اگه طبق نظر شما قرار به جبران و مساوات باشه )
امیدوارم هر دو امروز صف خرید بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اینکه امروز تا این لحظه تونستن خودرو را متعادل کنن و در صفر تابلو مدیرت کردن اتفاق خوبی است
انشالله بتونن در نمادها دیگر هم این رویه را تکرار کننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سرانه خرید در خودرو از 20 میلیون تومان اول صبح به 39 میلیون تومان افزایش پیدا کرده
ولی صف فروش خگستر هنوز داره روی روان سهامدارن سنگینی میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر