کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این شورای رقابت چه پدر کشتگی داره با خودرو داره که میخواد سنگ بندازه جلوی مجمع امروز
کلا تا زمانی که رسما مجمع تایید نشه کفتار ها سنگ اندازی میکنن
اگر تا جمعه گزارش شورای رقابت اعلام نشه
و یا یک گزارش مجمع درست در کدال منتشر نشه احتمال تعلیق نماد هست
الان ساعت 18 یه گزارش گذاشتن کدال که میگه 15درصد حاضرین در جلسه بودن
باید اصلاح بشه
فقط دیروز از بازار حمایت کردن تا یک وقت الکوی سروشونه شکل نگیره
امروز هم زدن زیر پالایشی ها تا خط گردن شکسته نشه
از فردا هم ممکنه بازار رها کنن
و بازار نوسانی بمونه
حمایتها فقط در حد خراب کردن الگوی سروشانه بود ظاهرا
بازار علاوه بر تکنیکال به رویکرد سیاسی ترامپ نگاه می کند به نظر می رسد مذاکره ترامپ = با نداشتن موشک و اتم هست و ایران هم بعید می دانم اینو قبول کنه در اسفند با اوج گرفتن بگو و مگوها این نمودار واکنش کامل را نشان بدهد .
تو این بورس خراب شده ایرانی ،هر مدلی تحلیل و پیش بینی کنیم،دقیقا عکسش اتفاق می افتد.لااقل در مورد من که از مرداد۹۹تاکنون همینطور بوده است.
همین الان اگر ازین پست هشداری شما نگران شوم و کل سهامم را بفروشم،بلافاصله از روز بعد از خروج من،بازار یک ضرب بدون مکث تمام قله ها رو فتح می کند.اگر هم گفته های. شما را توهم بدانم و روی سهام بمانم ،احتمال بالا شرایط گندتر از توضیحات شما رقم خواهد خورد و باز هم زیان روی زیان.
جناب آقای صیدی ،من و خیلی های دیگه بقدری ضررهای میلیاردی دادیم تو این طویله بورسی که واسه مردم ساختید،رسیدیم به افسردگی و چندین مورد بیماری روحی و جسمی.از دستکاری قیمت سهام دست بکشید.اقتصاد را به ته دره سقوط هوا ندهید.بخیال خودتان دارید کاری می کنید که شرایط۹۹ پیش نیاید ،ولی در اصل دارید شرایط را هزار برابر بدتر از سال ۹۹ می کنید و آنهم زیان رسانی دسته جمعی به عموم مردم در این تورم و گرانی است...
این نمودار اهرم بود که امیدوارم بودم محقق نشه
ولی فردا به خط گردن برخورد میکنه
چون این سهم به نوعی تابلوی تمام بازار هم هست
پس به نظر من اگر خط گردن شکسته شد باید یه مقداری از بازار فاصله گرفت
فردا امیدوارم این حمایت قوی شکسته نشه و بازار را حمایت کنن
امروز این خط شکسته شد
ولی برای تایید این شکست باید دو روز دیگه زیر خط گردن معامله بشه
بازار علاوه بر تکنیکال به رویکرد سیاسی ترامپ نگاه می کند به نظر می رسد مذاکره ترامپ = با نداشتن موشک و اتم هست و ایران هم بعید می دانم اینو قبول کنه در اسفند با اوج گرفتن بگو و مگوها این نمودار واکنش کامل را نشان بدهد .
شگویا در حال باز شدن با صف خرید سنگین
فارس نزدیک صف خرید
تاپیکو در صفر تابلو
البته تاپیکو در شگویا سهامدار نیست
ولی وقتی بقیه باز بشن باید تاپیکو هم به سمت صف خرید بره مخصوصا شغدیر که تاپیکو سهامدار 67% است
تا دیر نشده باید نمادهای پتروشیمی را باز کنن
اگر جو بازار خراب بشه حتی بازگشایی این نمادها هم نمیتونه شاخص کل را به روند صعوپی برگردونه
خدارو شکر شعور به سازمان برگشته و میخوان چهارشنبه آتیش بازی راه بندازن
گزارشات پترویی ها هم یکی یکی داره کدال میشه
این گروه باز بشن فارس و تاپیکو هم به عنوان مهم ترین سهامدار این گروه صف خرید خواهند شد
امیدوارم جو این گروه روی کل بازار تاثیر مثبت بزاره
این نمودار اهرم است که ما قبلا براش سناریو سروشانه دیده بودیم که متاسفانه داره محقق میشه و بدتر اینکه این نمودار تقریبا مشابه شاخص کل هم هست چهارشنبه میرسه به خط گردن
البته من احساس میکنم به خاطر بازگشایی پترویی ها(اگر باز بشه) چهارشنبه خط گردن لمس نمیکنه
یه برگشتی خواهیم داشت ولی اگر بازار همراهی نکنه این سناریو با تاخیر ایجاد میشه
این سری سومه به خاطر خبر استیضاح ایشون بازار گاوی شده..
همه بازار ها تو سودن مقاومت هاشون تبدیل شده به حمایتشون و دور از جون دوستان ما هم داریم تو بازار سهام گل لگد میکنم!!
من در ابتدای شروع حرکت بازار در همین تاپیک اشاره کردم که بازیگر این بازار و علت رشد دولت است
سکاندار این حرکت همتی است
مجلس میخواست سکاندار سرنگون کنه نتونست
الانم ما حقیقی ها نمیتونیم جهت بازار را تعیین کنیم
دولت تصمیم گیرنده است
ما فقط دست اون باید بخونیم
دیروز بازار منفی بود امروز اگر بخواد چنان صفهای خریدی راه بندازه که کسی جلودارش نباشه
کلا بازی دست ماها نیست
یکی از دلایل منفی امروز ترس بازار از استیضاح همتی بود
که خداروشکر امروز منتفی شد
فردا بازار متعادل سبز رنگی باید داشته باشیم
این سری سومه به خاطر خبر استیضاح ایشون بازار گاوی شده..
همه بازار ها تو سودن مقاومت هاشون تبدیل شده به حمایتشون و دور از جون دوستان ما هم داریم تو بازار سهام گل لگد میکنم!!
ارسال نظر: