تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali2
    عضو عادی
    • May 2011
    • 49

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شستا تعیین کننده است دو ماه سهم بسته بوده و امروز انتظار عرضه میرفت گرچه خود من چهارشنبه تمتمی سهام خود را نقد کردم و سهامهای بزرگ 25 تا 30 درصد از کف اولیه خود فاصله گرفته اند و اگر بوسه خداحافظی هم حساب کنیم کل بازار تا 20 درصد دیگر میریزد و طبیعی است و در این میان شستا هم به2500 میرسد و سپس برای افزایش سرمایه بسته میشود . تمامی مطالب گفته شده ذهنیات بنده است که امیدوارم اشتباه باشد معاملات با حجم بالا امروز ترسناک بود و بمثال خالی کردند میماند

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
      شستا تعیین کننده است دو ماه سهم بسته بوده و امروز انتظار عرضه میرفت گرچه خود من چهارشنبه تمتمی سهام خود را نقد کردم و سهامهای بزرگ 25 تا 30 درصد از کف اولیه خود فاصله گرفته اند و اگر بوسه خداحافظی هم حساب کنیم کل بازار تا 20 درصد دیگر میریزد و طبیعی است و در این میان شستا هم به2500 میرسد و سپس برای افزایش سرمایه بسته میشود . تمامی مطالب گفته شده ذهنیات بنده است که امیدوارم اشتباه باشد معاملات با حجم بالا امروز ترسناک بود و بمثال خالی کردند میماند
      البته خالی کردن در سقفها شکل میگیره نه در کفها
      ولی در بازار باید تمام احتمالات را در نظر گرفت
      شاخص درگیر مقاومتهاست پس برای ادامه دار بودن روند جدید باید حجم دار معامله بشه
      فردا اگر شستا از منفی به صف خرید بکشونن شاخص کل 1.6 میلیون لمس میکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Hssn_mohammadi
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 220

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        نکته طلایی بازار امروز:
        اوج حجم معامله در شاخص 2.1 میلیون واحدی و روزهای طلایی بازار 37 هزار میلیارد تومان بوده
        و امروز با ریزش 35 درصد از اونجا ارزش معاملات بازار حدود 23.8 هزار میلیارد بود
        میشه نتیجه گرفت حجم معاملات امروز دقیقا به اندازه روزهای طلایی تابستان گذشته در محدود 2.1 میلیون واحد بوده است
        که اون حجم در سقف قیمتی خورده شد و امروز این حجم در کف قیمتی انجام شده است
        سلام
        یک نتیجه هم می شه گرفت امروز سقف نسبی این روزها باشه

نظر

• Deutschland
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 838

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
            سلام
            یک نتیجه هم می شه گرفت امروز سقف نسبی این روزها باشه
            حالا اجازه بدید فردا بعد از بازار براش کلی اسم میشه تعریف کرد
            سقف جدید
            حجم سنگین در روند صعودی
            دست به دست شدن بازار در کف
            خالی کردی
            خوب خریدن
            خلاصه همه اینها میتونه درست باشه ولی کدوم درسته را فردا بعد از بازار باید فهمید
            اما در کل من به بازار خوشبین هستم چرا که معتقدم این حجم ها بی دلیل نبوده
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

طرح فولاد که قراره فردا در مجلس بررسی بشه هیچ ارتباطی به صنایع خودرویی بانکی پالایشی و شستا نداره
              فردا اگر تمام گروه فولادی صف فروش شدن باید بهشون حق داد
              ولی اینکه بخاطر فولادی ها بقیه بازار بخواد خراب بشه اصلا توجیح نداره
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

فردا کلیت بازار با صفهای فروش باز میشه
                ولی اینکه آخرش هم اینطوری بسته بشه را من قبول ندارم
                انتظار من اینکه بالاخره بازار به یک شعور و تعادل خواهد رسید
                و سهامی که باید صف فروش باشن صف فروش میشن و اونهایی که باید صف خرید باشن صف خرید میمونن
                کم کم بازار باید یاد بگیره اون روش گله ای که طی ماه‌های گذشته در پیش گرفته را فراموش کنه
                فردا اگر قرار باشه فولادی ها به خاطر طرح مجلس صف فروش بشن نباید این صفهای فروش روی مثلا شپنا و شستا تاثیر بزاره
                یا سهام گروهی که یکماهه 50تا60 درصد رشد کردن نباید روی سهامی که رشدی نکردن تاثیر منفی بزاره
                باید فردا تکلیف بازار مشخص بشه که آیا میخواد به روش گله ای ادامه بده یا منطق و عقل را انتخاب میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4126

بازار فردا به دو نیمه تقسیم میشه
                  نیمه اول از 9 تا 11 منفی با صفهای فروش کم حجم
                  نیمه دوم از 11 تا 12:30 مثبت با صفهای خرید محکم
                  نمیدونم چه نمادهایی را داری صف خرید محکم برای اخر وقت فردا میدونید ولی به نظرم اگر قرار بر صف فروش کم حجم در 2 ساعت اول معاملات باشد که زودتر باید صفشون جمع شود
                  در ضمن نباید در منفی حجم بالا باشه و زودتر جمع شوند تا حجم در منفی اونقدری نباشد که رنج های مثبت را تحت تاثیر قرار بده و ناکام بذاره
                  در سهام بزرگ پایانی ها اونقدری منفی نشه تا جا برای انگیزه در خریدن و مثبت کامل باشد . اینو بر مبنای نظر شما و صف خریدهای محکم میگم
                  اگر حجم در منفی بالا رفت ، فکر نمیکنم به صف های خرید محکمی برسیم و تنها رنج های مثبت کفایت میکند و صف خریدها میره برای دو شنبه

در کل چه رنج مثبت و چه صف خرید ، امیدوارم چنین باشد و بازار بازم نره در کما . ظهر هم گفتم منم فکر میکنم فردا از منفی به مثبت هستیم
                  توضیح : فول سهم هستم و نظرات من هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

طرح فولاد که قراره فردا در مجلس بررسی بشه هیچ ارتباطی به صنایع خودرویی بانکی پالایشی و شستا نداره
                    فردا اگر تمام گروه فولادی صف فروش شدن باید بهشون حق داد
                    ولی اینکه بخاطر فولادی ها بقیه بازار بخواد خراب بشه اصلا توجیح نداره
                    دوستان توجه کنن این بحث فولاد و مجلس فعلا در حد طرح است و ممکنه امروز کلا از دستور کار مجلس خارج بشه پس روی سهام فولادی هیجانی عمل نکنید
                    قبلا از مردن خودکشی نکنید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

شاخص کل
                      به نظر دیروز با حجم بالایی مقاومت مهم را شکسته و امروز میتونه به 1.35 میلیون واحد پولبک بزنه و به مسیر خودش ادامه بده تا محدود 1.6 میلیون واحد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

شستا
                        در موج شماری سهم پس از تکمیل یک 5 موجی نزولی موج 4 را تمام کرده و در حال ساختن موج 5 اصلی است هدف این موج میتواند بین 8-10 هزار تومان باشد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

سرانه خرید حقیقی در شستا از 12 میلیون اول وقت به 21 میلیون تومان افزایش پیدا کرد
                          و صف فروش کامل جمع شد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

امروز شستا زیاد خریدیم انشالله که خرید درستی بوده باشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

خپارس ۱۴۰ تومانی !!!!

نظر

• nahamya
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 629

امروز شستا زیاد خریدیم انشالله که خرید درستی بوده باشه

سلام
                                یه بار گفتید که میشه تا ساعت 13 و 30 تو یه سهم برای صف خرید فردا اردر گذاشت دقیق یادم نیست کجا بود
                                میخوام برای یه نماد اردر سر خطی فردا بزنم که صف خرید فردا احتمالا تو بازه امروز هست
                                چطور میشه
                                impulsive_wave

نظر

در حال کار...
                                X