تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3121

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    نفهمیدیم این 10% کردن ها به چه مفهوم
    برخی برای روان شدن معاملات است ولی برخی هم خیر
    حالا سهمی که تا روزهای گذشته 5 منفی هم خریدار نداشته ، یهو 10 تا 10 میزنه میره بالا ...
    در واقع 10% کردند که زودتر بریزه ... دنده معکوس شد ، زودتر برگشت سر جای اول 2-3 ماه پیششون
    دیوونه خونه است . از تحلیل خارج است این بازار

این بازار نصفش رانت و یک چهارم تحلیل و یک چهارم بوی پول که داره کدوم سمت میره

از بین به بعد هر سهمی اگهی 10 درصدی شدنش اومد بدون تحلیل و حتی فوق حبابی و eps منفی و هر چی که بود باید خرید . چون بازار اینطور برداشت کرده که 10% شدن یعنی رشد خیره کننده کوتاه مدت
    و در عرض یه هفته یه سود 2 ساله بانکی زد به جیب . یه مشت سهم مزخرف که 2 ماه بود صف فروش قفل بود حالا 10 تا 10 باید یه هفته ای برگرده سر جای 2 ماه پیشش . حالا شما بشینید ( منظورم کلی است نه شخصی ) تحلیل کنید
    واقعا دیو.انه خانه است
    قبلا بازی، تجدید ارزیابی بود

الان بازی دامنه نوسان!!

.

نظر

• Shahin.khm
      عضو فعال
      • May 2020
      • 308

رنج مثبتی زدن سرام رو

نظر

• bia2learn
        عضو عادی
        • May 2020
        • 138

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        نفهمیدیم این 10% کردن ها به چه مفهوم
        برخی برای روان شدن معاملات است ولی برخی هم خیر
        حالا سهمی که تا روزهای گذشته 5 منفی هم خریدار نداشته ، یهو 10 تا 10 میزنه میره بالا ...
        در واقع 10% کردند که زودتر بریزه ... دنده معکوس شد ، زودتر برگشت سر جای اول 2-3 ماه پیششون
        دیوونه خونه است . از تحلیل خارج است این بازار

این بازار نصفش رانت و یک چهارم تحلیل و یک چهارم بوی پول که داره کدوم سمت میره

از بین به بعد هر سهمی اگهی 10 درصدی شدنش اومد بدون تحلیل و حتی فوق حبابی و eps منفی و هر چی که بود باید خرید . چون بازار اینطور برداشت کرده که 10% شدن یعنی رشد خیره کننده کوتاه مدت
        و در عرض یه هفته یه سود 2 ساله بانکی زد به جیب . یه مشت سهم مزخرف که 2 ماه بود صف فروش قفل بود حالا 10 تا 10 باید یه هفته ای برگرده سر جای 2 ماه پیشش . حالا شما بشینید ( منظورم کلی است نه شخصی ) تحلیل کنید
        واقعا دیو.انه خانه است
        بازی شون تموم شد ظاهرا:

تغيير دامنه نوسان روزانه قيمت در برخي نمادهاي معاملاتي
        به اطلاع مي‌رساند؛ دامنه نوسان روزانه قيمت در نمادهاي معاملاتي شرکت دامداري تليسه نمونه (تليسه1)، شير و گوشت زاگرس شهركرد (زشگزا1)، قند شيروان قوچان و بجنورد (قشير1)، پاكديس (غديس1)، كشت و دام قيام اصفهان (زقيام1) و كشاورزي و دامپروري بينالود (زبينا1) از روز دوشنبه مورخ 1399/09/10، به ميزان 5 درصد تغيير مي يابد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط dadash پست شده است View Post

الان بازی دامنه نوسان!!

.
          زدشت هم بازی افزایس سرمایه داره هم بازی 10 درصدی بودن به نظرم زدشت راحت تا 8400 بالا میارن و ممکنه از سقف هم عبورش بدن
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

بایکا
            در صورت عبور موفق از 5080 تومان به سمت هدف 6100 تومان حرکت خواهد کرد در صورت شکسته شدن 6100 تومان تحلیل آبدیت خواهد شد

خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4126

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
              زشگزا ،قیمت:206.154 ریال،eps=2953 و p/e=69.52 و رشد از اول آذر:51.64 درصد ،ارزش بازار:16,423.36 میلیارد ریال، میزان فروش 8 ماهه کلا 100میلیارد تومان
              و بقیه گروه زراعت هم همین طور:D
              فعلا ناظر خوابه
              فعلا که همه اتش است زیر سر همین ناظر است با این بازی 10
              کلا هر چی 10% است همین بازی راه افتاده . فقط گروه ماست بندی و گوشت خر نیست . بقیه شون هم همین بساط است

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

وبانک
                امروز این سهم با حجم خوب و صف خرید ضلع بالایی مثلث نزولی را شکسته است انتظار میره سهم به سمت هدف اولیه 1350 تومان حرکت نماید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4126

الان بازی دامنه نوسان!!

.
                  دقیقا زدی به هدف . عالی بود
                  ولی بحث اینه که چرا شانسی تخیلی شده
                  از ما هم وارد بازی 10 کنند . خار نداره از ما

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

کسرام
                    سهم در کف کانال 2 ساله در حرکت است در صورت شکسته شدن سقف 1100 تومان میتواند به سمت سقف این کانال حرکت نماید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

زدشت

در مسیر حرکت به سمت 8400 تومان با مقاومتی مواجه نیست در صورت شکسته شدن این سقف رسیدن به هدف 16 هزار تومانی با وجود بحث تجدید ارزیابی سهم امکان پذیر خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط bia2learn پست شده است View Post
                        بازی شون تموم شد ظاهرا:

تغيير دامنه نوسان روزانه قيمت در برخي نمادهاي معاملاتي
                        به اطلاع مي‌رساند؛ دامنه نوسان روزانه قيمت در نمادهاي معاملاتي شرکت دامداري تليسه نمونه (تليسه1)، شير و گوشت زاگرس شهركرد (زشگزا1)، قند شيروان قوچان و بجنورد (قشير1)، پاكديس (غديس1)، كشت و دام قيام اصفهان (زقيام1) و كشاورزي و دامپروري بينالود (زبينا1) از روز دوشنبه مورخ 1399/09/10، به ميزان 5 درصد تغيير مي يابد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
                        دیدن نمیتونن جلوی رشد این سهام بگیرن دامنه نوسان کم کردن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3121

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          دیدن نمیتونن جلوی رشد این سهام بگیرن دامنه نوسان کم کردن
                          سلام و درود بر شما

جسارتا دلیل رشد این سهام چی میتونه باشه؟

قشیر رو میدونم که افزایش سرمایه از تجدیدش 132 درصد هست و آنچنان دندونگیر نیست.(خودم سهامدارشم)

همچنین قصفها که تقریبا 5 هزار درصد از تجدید داره ولی با قیمت 25 هزار تومنی!!

همچنین تلیسه که کانالهای زیادی هشدار حباب دادن؟؟

بقیه رو اطلاعی ندارم

سپاس

.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

سلام و درود بر شما

جسارتا دلیل رشد این سهام چی میتونه باشه؟

قشیر رو میدونم که افزایش سرمایه از تجدیدش 132 درصد هست و آنچنان دندونگیر نیست.(خودم سهامدارشم)

همچنین قصفها که تقریبا 5 هزار درصد از تجدید داره ولی با قیمت 25 هزار تومنی!!

همچنین تلیسه که کانالهای زیادی هشدار حباب دادن؟؟

بقیه رو اطلاعی ندارم

سپاس

.

پول پول و بازم پول
                            ولی بعضی ها مثل زبینا زقیام(اگر درست گفته باشم) افزایش سرمایه سنگین دارن
                            یا زدشت که اینم افزایش سرمایه اش به زودی میاد و باید سنگین باشه
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/11/28, 15:51.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

توی دوسال گذشته تقریبا اکثر سهامی که افزایش از تجدید زدن یه جورایی گپ افزایش سرمایه را پر کردن
                              کسرام هم تجدید زد و از 11 هزار تومان با 16درصد منفی باز شد روی 600 تومان
                              حالا از کف 600 تومان فقط 20 درصد بالا آمده و اگر بخواد سقف قبلی پس بگیره باید تا 1100 بالا بیاد و اگر بخواد مثل تمام سهامی که به محدوده قیمت قبل از افزایش سرمایه رسیدن عمل کنه که قیمتش خیلی بالا میشه
                              اما اگر بخواد حداقل 50درصد این گپ پر کنه بازم میتونه تا 5500 تومان رشد کنه
                              بقیه سهامی که تجدید دارن مثل زقیام و زدشت هم هرچی به زمان تجدید ارزیابی نزدیک تر میشن بازار قیمت بیشتری براشون در نظر میگیره
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 692

جناب تمام به نظر میاد شستا از فردا آماده آتش بازی باشه. همون جور که قبلا گفتم معاملات این دو سه روز هم هیچ مشکلی نداشت بلکه عالی هم بود .

زیر مجموعه های مستقیمش هم یک به یک یا صف خرید شدند ( تاپیکو حکشتی تاصیکو ) و یا مهیای حرکت خوب هستند ( سیتا تیپیکو صبا )

نظر

در حال کار...
                                X