تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    انشالله
    فقط یک مطلب را باید در نظر بگیرید شستا را حقوقی ها بالا نمیبرن
    بلکه باید حقیقی ها بالا ببرن
    و هر وقت که سرانه خرید در شستا رفت روی 30 میلیون بنده مجدد اولین پله را میخرم در غیر اینصورت فعلا در همان سهام کوچک خواهم ماند
    خرید شستا
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• فقط نوسان
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 29

منفی 10 تلیسه را هم خریدیم برای نوسان
      فوق العاده پر ریسک شدی!

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

بپیوند مثبت 10 صف خرید سنگین
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

خرید منفی 8 زمگسا
          خرید منفی 10 زدشت
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

امروز تلیسه و زمگسا یه نوسان 7 درصدی به ما داد
            ببنیم این زدشت میتونن جمع کنن و مثبت بشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• اشکان2010
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 684

درودوعرض ادب خدمت تمام عزیزوسایرسروران...

درموثربودن تکنیکال شکی نیست ولی بهتره دید تکنوفاندامنتال داشته باشیم یعنی برای هرسهم بی بنیادی نیایم
              ازتکنیکال مبتنی برتایم فریم های کوتاه مدت استفاده کنیم چون درصورت failed شدن پیش بینی(که درهربررسی تکنیکی ممکنه رخ بده)
              امکان ضرروزیان سنگین زیاده...

تمام عزیز شما ازباسوادان بورس هستین ولی انتقادی که به شما وارده همون موضوع بالاست.بعضی سهم هایی که اخیرا نام بردین
              ازلحاظ بنیادی حباب منفی شدیدی داشته وحتی برای نوسان گیری هم ریسک بالایی دارند...

تلیسه رو توتایپکم دلیل حبابی بودن محضش روتوضیح داده بودم وبعضی دیگر ازسهم های مورداشاره تون نیزهمین وضعیت رودارن...

سپاسگزارم از به اشتراک گذاشتن دانسته های بسیار خوب تون...

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                درودوعرض ادب خدمت تمام عزیزوسایرسروران...

درموثربودن تکنیکال شکی نیست ولی بهتره دید تکنوفاندامنتال داشته باشیم یعنی برای هرسهم بی بنیادی نیایم
                ازتکنیکال مبتنی برتایم فریم های کوتاه مدت استفاده کنیم چون درصورت failed شدن پیش بینی(که درهربررسی تکنیکی ممکنه رخ بده)
                امکان ضرروزیان سنگین زیاده...

تمام عزیز شما ازباسوادان بورس هستین ولی انتقادی که به شما وارده همون موضوع بالاست.بعضی سهم هایی که اخیرا نام بردین
                ازلحاظ بنیادی حباب منفی شدیدی داشته وحتی برای نوسان گیری هم ریسک بالایی دارند...

تلیسه رو توتایپکم دلیل حبابی بودن محضش روتوضیح داده بودم وبعضی دیگر ازسهم های مورداشاره تون نیزهمین وضعیت رودارن...

سپاسگزارم از به اشتراک گذاشتن دانسته های بسیار خوب تون...
                سلام
                در مورد تلیسه من در صفحات قبلی در مورد بی دلیل بودن رشد سهم هشدارهای زیادی دادم و امروز که خریدم عرض کردم برای نوسان گیری است
                ولی در مورد کسرام وبانک و زدشت که گفته شد و حتی بایکا دلایلی دیگری برای خرید دارم
                خصوصا زدشت که بخاطر بحث تجدید به نظر من قیمت سهم سقف قبلی را لمس خواهد کرد همین زدشت که الان خدمت شما عرض میکنم الان صف فروش 7 میلیونی داره ولی با این وجود من از صف فروش خریدم و منتظرم صف فروش جمع بشه تا خریدم تکمیل کنم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

زدشت در پایان بازار در حال جمع شدن بود ولی تایم بازار تمام شد
                  و از فردا بقیه 10 درصدی ها مثل تلیسه و زقیام زشگزا و زبینا 5 درصدی میشن
                  فردا زدشت میتونه به مدار رشد خودش برگرده به نظر من بازار زدشت را هم بیخودی به چوب بقیه گروه که 5 درصدی شدن منفی کرد
                  حالا فردا مشخص میشه که خریدهای ما از صف فروش امروز زدشت درست بوده یا نه
                  انشالله که درست بوده باشه و ما این سهمو در سقف تاریخی خودش در 8400 تومان به بازار تحویل بدیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

زدشت
                    فردا در 4470 تومان(منفی 10) پولبک به مقاومت قبلی است که شکسته است
                    دوجی برگشتی خوبی در معاملات امروز ثبت کرد
                    حمایت سهم 4463 و 4470 خواهد بود

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/11/29, 12:55.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

کسرام
                      سهم در کف کانال 2 ساله در حرکت است در صورت شکسته شدن سقف 1100 تومان میتواند به سمت سقف این کانال حرکت نماید

کسرام در پایان با صف خرید 40 میلیونی بسته شد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

شاخص گروه زراعت
                        شاخص گروه نوید رشد 15% دسته جمعی سهام این صنعت را نشان میدهد
                        در صورت شکسته شدن سقف 192500 واحد میتواند به رسیدن به محدوده سقف قبلی امیدوار شد در غیر اینصورن پس از لمس این سقف میتواند الگوی سروشانه کف ایجاد کرده و مجدد به سمت سقف حرکت نماید
                        منفی های این گروه فرصت خرید خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

زشگزا با 1000% افزایش سرمایه قیمت سهم 18 هزار تومان(قیمت بعد از بازگشایی 1800 تومان)
                          ..
                          زبینا با 1100% افزایش سرمایه قیمت 6600 تومان(قیمت بعد از بازگشایی 600 تومان
                          ...
                          زدشت با 1500% افزایش سرمایه قیمت 4700 هزار تومان(قیمت بعد از بازگشایی 313 تومان)
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
                            وبانک
                            بایکا
                            زدشت
                            کسرام
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

امروز حمید اعرابی هم از حبابی بودن تلیسه تو کانالش نوشته ولی خوب اینو که همه میدونن
                              ولی کی باور میکنه حمید اعرابی دلش واسه کسی سوخته باشه؟؟
                              حالا که در کانالش در این مورد نوشته بد نیست یه مطلبی هم من سربسته بگم
                              آقای خ روی تلیسه داره بازی میکنه یه دعوای مختصر اون بالاها بین حضرات ایجاد شده
                              حالا اینکه مشاهده میشه دم خروس زده بیرون دلیلش نه بحث خوبی یا بدی سهم بلکه دلیل مربوط به خارج از بازار است
                              کلا هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
                              منم قبلا در این تاپیک گفتم تلیسه دلیلی برای رشد کردن نداره و حباب هست
                              حالا برای فردا ممکنه این دعوا بالا بگیره
                              معمولا تسویه حساب حضرات وقتی که سهم دارن روی تابلو انجام میشه وقتی دستشون خالی باشه به فضای مجازی کشیده میشه
                              فردا اگر سهم داشته باشن صف فروش 300تا400 میلیونی برای سهم میزارن
                              اگر نه آقای خ بازم روی سهم بازی میکنه
                              کلا این سهم جدایی از اینکه ارزش داره یا نداره بحث دیگه ای داره
                              بازیگرش میگه مگر سهم من از غنوش کمتره که دو سال 250 برابر شده
                              سهم من تازه 70 برابر شده
                              در کل میخوام بگم این سهم هم مثل غنوش دلیلی برای رشد سهم نداره ولی این پول لعنتی معجزه میکنه
                              حالا فردا اگر زورشون برسه بازم صف خریدش میکنن و اگر زور رقیب بچربه صف فروش سنگین تر میکنه
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/11/29, 21:33.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4128

امروز حمید اعرابی هم از حبابی بودن تلیسه تو کانالش نوشته ولی خوب اینو که همه میدونن

بازیگرش میگه مگر سهم من از غنوش کمتره که دو سال 250 برابر شده
                                سهم من تازه 70 برابر شده
                                در کل میخوام بگم این سهم هم مثل غنوش دلیلی برای رشد سهم نداره ولی این پول لعنتی معجزه میکنه
                                حالا فردا اگر زورشون برسه بازم صف خریدش میکنن و اگر زور رقیب بچربه صف فروش سنگین تر میکنه
                                دوست عزیز قبل از هر چیز بگم انچه بیان میشه هدف فقط تبادل نظر است و گفتگو و اموزش همگانی متقابل از یکدیگر . هدف دیگری نیست
                                بازی در تلیسه زمین تا اسمان متفاوت از غنوش است
                                غنوش یه سهم فوق فسقلی بود که حالا با درصد بالای افزایش سرمایه اش هنوزم کوچک است هر چند قیمتش بالاست . ولی در کل با حدود 20 میلیارد روزانه میشه اینور اونورش کرد
                                ولی تلیسه روند و حجمش شباهت پیدا کرد با غگل و با یه شاهی سنارها نمیشه به راحتی بازیش داد
                                سوپر حباب بودنشم که دیگه عیان و حجت تمام

نظر

در حال کار...
                                X