تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    دوست عزیز قبل از هر چیز بگم انچه بیان میشه هدف فقط تبادل نظر است و گفتگو و اموزش همگانی متقابل از یکدیگر . هدف دیگری نیست
    بازی در تلیسه زمین تا اسمان متفاوت از غنوش است
    غنوش یه سهم فوق فسقلی بود که حالا با درصد بالای افزایش سرمایه اش هنوزم کوچک است هر چند قیمتش بالاست . ولی در کل با حدود 20 میلیارد روزانه میشه اینور اونورش کرد
    ولی تلیسه روند و حجمش شباهت پیدا کرد با غگل و با یه شاهی سنارها نمیشه به راحتی بازیش داد
    سوپر حباب بودنشم که دیگه عیان و حجت تمام
    بله در مورد ابعاد سهام حرف شما درسته و منم بحثم روی نقدینگی و پول درشت بود
    ولی خوب اینکه بازیگر تلیسه تونسته تمام شناوری سهمو که حدود 1.2 میلیارد سهم هست را طی 6 روز کاری بین 800-1100 تومان جابجا کنه نشون میده قدرت بالایی داره
    من خودم وقتی تلیسه روی 800 تومان حجم سنگین خورد گفتم کارش تمام شده است ولی خوب پول بازیگر اجازه نداد بازی اونجا تمام بشه الانم باید دید بازیگر میخواد ادامه بده یا نه ؟
    اما صحبت شما در مورد اینکه تلیسه قیمتش حباب است را قبول دارم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

امروز خودرو و خساپا باید حجمهای سوپر سنگین بزنن تا بتونن از مقاومت امروز عبور کنن

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

ارزش کارخانجات داروپخش،4.140 میلیارد تومان،ارزش تلیسه 5.057 میلیارد تومان:D
        فروش 8 ماهه
        1-تلیسه:۱,۲۳۵,۲۴۰ 2-داروپخش:۷,۷۹۳,۷۰۱
        فروش آبان ماه داروپخش:۱,۱۲۴,۶۱۳ یعنی فروش تقریبا یک ماه داروپخش به اندازه کل فروش 8 ماهه تلیسه است.داروپخش حدود200.000متر زمین در نزدیکی تهران داره و ....

لامذهب ،پول و دعواهای پول دارها ،چطور سهم رو باد می کنه:D

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
          ارزش کارخانجات داروپخش،4.140 میلیارد تومان،ارزش تلیسه 5.057 میلیارد تومان:D
          فروش 8 ماهه
          1-تلیسه:۱,۲۳۵,۲۴۰ 2-داروپخش:۷,۷۹۳,۷۰۱
          فروش آبان ماه داروپخش:۱,۱۲۴,۶۱۳ یعنی فروش تقریبا یک ماه داروپخش به اندازه کل فروش 8 ماهه تلیسه است.داروپخش حدود200.000متر زمین در نزدیکی تهران داره و ....

لامذهب ،پول و دعواهای پول دارها ،چطور سهم رو باد می کنه:D
          تازه بدتر اینم داریم
          سهم داریم همین الان کل فروش سال شرکت 50 میلیارد تومان کل دارایی های شرکت بعلاوه طلبکاری ها و هرچی که بشه اونه یه جورایی به پول ربطش داد هم 100 میلیارد تومان در کل ارزش شرکت با خوش بینی 150 میلیارد تومان ولی همین الان این شرکت داره به 2500 میلیارد تومان معامله میشه

یا وملی که میگن زمین زیاد داره الان 8000 میلیارد تومان معامله میشه ولی کل سودی که در سال میسازه 4 میلیارد تومانه با پی به ای 1800 که رقم نجومی است
          حالا این تجدید هم بزنه سودی که قرار نیست بسازه و همین پی به ای را بعد از افزایش سرمایه هم خواهد داشت
          ولی خوب بازار فعلا میخواد که به تجدید ارزیابی شرکتها پی به ای بده
          ولی خداییش دیگه پی به ای 1800 زیادی ناجوره دقت کنید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

اون قدیمها در بازار ملاکهای دیگه غیر از آیتمهایی که الان بازار با نگاه بهش سهم میخره وجود داشت که الان کم رنگ شده و یکی از اونها بحث پی به ای سهم بود
            بعضی ها از مارکت زیاد شرکتها حرف میزنن و سود اندک در برابر سرمایه شرکتها به نظر من از زمانی این پی به ای های نجومی مد شد که سهام با پی به ای منفی قیمتهای عجیبی پیدا کردن و به واسطه تجیدد ارزیابی کسی دیگه به سود شرکتها توجه نکرد
            الان هنوزم بازار داره میدو دنبال سهمی که تجدید داره
            حالا یا باید کلا غیر 70% از بازار بزنید(چون یا زیان میسازن و یا پی به ای بالایی دارن) و اصلا بهشون ورود نکتید و یا باید با این بحث پی به ای های نجومی کنار بیاین ولی به نظرم حداقل برای خودتون یه ملاکهایی قرار بدید و یه تعادلی در معاملات خودتون ایجاد کنید مثلا بیشتر از 30% از سرمایه را وارد سهام پی به ای منفی یا نجومی نکنید یا مثلا اصلا سهمی با پی به ای منفی نخرید
            یا پی به ای سهمی از یه مقدار مشخصی اگر بیشتر شد و تجدید هم نداشت نخرید یا.....
            دیگه خودتون استاد تر هستید و روش بهتر انتخاب میکنید
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              اون قدیمها در بازار ملاکهای دیگه غیر از آیتمهایی که الان بازار با نگاه بهش سهم میخره وجود داشت که الان کم رنگ شده و یکی از اونها بحث پی به ای سهم بود
              بعضی ها از مارکت زیاد شرکتها حرف میزنن و سود اندک در برابر سرمایه شرکتها به نظر من از زمانی این پی به ای های نجومی مد شد که سهام با پی به ای منفی قیمتهای عجیبی پیدا کردن و به واسطه تجیدد ارزیابی کسی دیگه به سود شرکتها توجه نکرد
              الان هنوزم بازار داره میدو دنبال سهمی که تجدید داره
              حالا یا باید کلا غیر 70% از بازار بزنید(چون یا زیان میسازن و یا پی به ای بالایی دارن) و اصلا بهشون ورود نکتید و یا باید با این بحث پی به ای های نجومی کنار بیاین ولی به نظرم حداقل برای خودتون یه ملاکهایی قرار بدید و یه تعادلی در معاملات خودتون ایجاد کنید مثلا بیشتر از 30% از سرمایه را وارد سهام پی به ای منفی یا نجومی نکنید یا مثلا اصلا سهمی با پی به ای منفی نخرید
              یا پی به ای سهمی از یه مقدار مشخصی اگر بیشتر شد و تجدید هم نداشت نخرید یا.....
              دیگه خودتون استاد تر هستید و روش بهتر انتخاب میکنید

عالی عالی عالی
              حالا من کاری که کردم بحای ۳۰ درصد اومدم ۲۰ درصد را تو پی به ای های منفی سهمگین وارد کردم ریسک بالا

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

فشار عرضه های بازار در این دقایق زیاد شده
                کمی بیشتر دقت کنیم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

جناب تمام.سلام و عرض ادب
                  نظرتون در مورد شستا چیه.ممنوون

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    جناب تمام.سلام و عرض ادب
                    نظرتون در مورد شستا چیه.ممنوون
                    به نظر میرسه اراده ای وجود نداره که سهمو ببرن بالا خصوصا که امروز سرانه خرید حقیقی ها هم خیلی ضعیف شده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

خودرو و خساپا دارن سقف میشکنن پس گیج زدن این دوتا طبیعیه
                      البته خساپا که صف خریدش قفل شده و فقط ممکنه تا آخر بازار یه 50-60 میلیونی دیگه عرضه بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

عرضه رازیادمیکننداتفاق تیروخردادتکرارنشودفعلابورس امنیتی است هرغلطی دلشان بخواهدنمیتوانندانجام دهند
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

تنها چیزی که من انتظار نداشتم این بود که وبانک حجم مبنا را پر نکنه
                          اینم معظلی شده برای ما حالا خوبه صف خریدش سنگین نیست ولی با این وجود حجم مبنا پر نمیشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4128

امروز خودرو و خساپا باید حجمهای سوپر سنگین بزنن تا بتونن از مقاومت امروز عبور کنن

درود بر دوست نازنین
                            روزی 2 میلیارد میزنند دیگه . هر روزش سوپره /:.yead.:/

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4128

تنها چیزی که من انتظار نداشتم این بود که وبانک حجم مبنا را پر نکنه
                              اینم معظلی شده برای ما حالا خوبه صف خریدش سنگین نیست ولی با این وجود حجم مبنا پر نمیشه
                              جو اخر وقت کمی متلاطم شد . پر میشه

کسرام شما هم پر نکرد . خیلی سفته انگار

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4128

راه خودرو و سایپا مدتی است از هم جدا شده و در واقع سایپا دنبال رو بی چون و چرای خودرو نیست
                                با توجه به اینکه سایپا یکی از کم رشدهای گروه خوردروسازی است ( بین چند مورد خودروساز ) ، احتمال این هست که خودرو کمی درجا و سایپا بالاتر برود و گپ قیمتی نزدیک به هم یا حتی برابر شود ( برابر شدن قیمتها کمی سخت به نظر میرسد ولی اگر چنین شود تازه حق به حقدار رسیده )
                                سایپا با احتساب افزایش سرمایه اش 1500 است

نظر

در حال کار...
                                X