کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام جناب تمام بااحترام خواهش میکنم بازاررابه این دوسهم حلبی سازنان حرام آدم کش سفته بازربط ندهید
همه که این دوتاسهم آشغال ندارندمیدانیدچه ظلمی داریدانجام میدهیدخداراخوش نمیآید
موفق سلامت باشیدباشدکه رستگارشوید
اینم از اون حرفها بود
من ظلم میکنم
راستش اصلا منظور شما را متوجه نمیشم
شما میدونید که اینجا بورسه
ما هم اینجاییم تا سود کنیم حالا میخواد به قول شما حلبی بسازه
یا کیک زرد
مهم اینکه در بازار چیکارست
من واقعا نگاه شما را به این سهام درک نمیکنم
با این نگاه شما کسی نباید سهام فولاد را هم بخره چون فولاد داره مواد اولیه خودرویی ها را تولید میکنه و باعث میشه اینها حلبی بسازن
کلا بانکی ها را هم نخرید چرا که دارن ربا خواری میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام جناب تمام بااحترام خواهش میکنم بازاررابه این دوسهم حلبی سازنان حرام آدم کش سفته بازربط ندهید
همه که این دوتاسهم آشغال ندارندمیدانیدچه ظلمی داریدانجام میدهیدخداراخوش نمیآید
موفق سلامت باشیدباشدکه رستگارشوید
شما ظاهرا حالتان خوب نیست
در بورس سود کردن مهم هست
اگر تعصب داشته باشید از سود جا خواهید ماند و خیلی افراد حسرت به دل خواهند ماند
مگر فقط این دو سهم به قول شما آشغال هستند؟ بیش از 90 درصد بانکهای کشور ورشکسته هستند و دارند از پول جدیدی سپرده گذاران جدید ، سود قبلی ها را می دهند . پس الان بگوییم چرا بانک تجارت قیمتش بالای 400 تومانه یا بانک صادرات و ... و ...
سفته بازی رو بیشتر روی سهمهای کوچک انجام می دهند و اونهایی که حجم مبناشون بسیار کمه
سفته بازی روی نماد پارس الکتریک بود که به تصور زمین و املاکی داره که تا ابد هم تامین اجتماعی فروشنده آنها نخواهد بود ( چون اجازشو نداره ) بردند تا قیمتهای بالای 50 هزار تومان
سفته بازی روی نمادهای اینچنینی و با حجم مبنای کم هست
ظلم را شما انجام میدهید که افراد را از سود کردن می ترسانید
جناب تمام نظرتون نسبت به خودرو را هم می فرمایید سپاس
من امروز خریدم
و امروز چون درگیر شکستن و تثبیت شدن روی مقاومت شده از نظر تکنیکالی پر عرضه است در صورت تثبیت روی 429 تومان میتونه روزهای خوب خودش مجدد تجربه کنه
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو داره صف فروش میشه
اردر خرید در صف فروش:.thumbsupsmileyanim
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
اینم از اون حرفها بود
من ظلم میکنم
راستش اصلا منظور شما را متوجه نمیشم
شما میدونید که اینجا بورسه
ما هم اینجاییم تا سود کنیم حالا میخواد به قول شما حلبی بسازه
یا کیک زرد
مهم اینکه در بازار چیکارست
من واقعا نگاه شما را به این سهام درک نمیکنم
با این نگاه شما کسی نباید سهام فولاد را هم بخره چون فولاد داره مواد اولیه خودرویی ها را تولید میکنه و باعث میشه اینها حلبی بسازن
کلا بانکی ها را هم نخرید چرا که دارن ربا خواری میکنن
خریدسهم مثل یک شغل هماننداینکه شماموادفروشی کنیدبه مردم باسرمایه کمشان داریدظلم میکنیدحلال بخرحالش ببر
نظر