تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسد-ص
    ستاره دار(5)
    • Feb 2011
    • 679

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    متاسفانه بازم با صف فروش شدن خودرویی ها فشار فروش روی کل بازار سنگینی کرد
    سلام احتراما اگر سهمی را بلند مدت بخریم تحلیل بنیادی و کوتاه مدت یا نوسان گیری تحلیل تکنیکال چرا بانکیها صف فروشن

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      شما تازه واردی
      هنوز کامنتهای منو وقتی قبل ریزش از 2.1 میلیون واحدی نخوندی
      وقتی اول سال جز اولین نفرات بودم که شبندر و شپنا را معرفی کردم نخوندی تازه رسیدی صبر کن عرقت خشک بشه بعد تهمت بزن
      چند بار محترمانه و غیر مستقیم بهت گفتم کسی که نمیخواد این تاپیک را نخونه اینجا تاپیک اختصاصی بنده است و هرکس نمیخواد دنبالش نکنه بره برای خودش تاپیک بزنه هرچی دلش خواست بگه
      در هین تاپیک وقتی شپنا در محدود 4 تومان و شبندر حدود 5 تومان فروختم و گفتم بابا دیگه کار اینها تمام شده است چند نفر مثل تو آمدن اینجا و به من تهمت زدن که داره از حقوقی ها پول میگیره تا سهام مردم جمع کنه گفتن شپنا میخواد بشه 15 هزار تومان حال چی شد؟؟
      در مورد زنجان اینکه به موقع میام و هشدار میدم تو رو ناراحت کرده ؟؟ هنوز نمیدونی تکنیکال اما و اگر است اگر سقف رد بشه فلان هدفی محقق میشه الان زنجان 1070 رد کرده؟؟
      مشکل میدونی از صداقت بنده است
      میام میگم فلان سهم به فلان جا رسیده ممکنه شل کنه یا نکنه
      همین زنجان شاید امروز اصلا صف خریدش اجازه ورود نده ولی وقتی من میدونم توی سقف هست باید هشدار بدم و میدونم افرادی مثل تو ناراحت میشن ولی این مرام معاملاتی بنده است
      و هیچ وقت از اینکه حقیقتی را میگم ناراحت نمیستم حتی اگر اشتباه بنده بوده باشه

اما تبرک
      اینم سندش برای اینکه بفهمی من هیچ وقت حرفی را نمیزنم که سند نداشته باشه
      یه لطفی بکن دیگه این تاپیک نخون نه خودت اذیت کن نه بیا به بقیه تهمت بزن

برای هر کدوم از مواردی که بالا گفتم در همین تاپیک سند دارم ولی دیگه واقعا حیف وقت من که بخوام برای افرادی بزارم که کارشون تهمیت زدن و تخریب دیگران باشه

اینم لینکش
      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=326
      خوب حالا که با سند بهت ثابت کردم انشالله که دیگه مارو از بیانات خودت در این تاپیک بهره مند نکنی
      استاد عزیز کاربر مورد اشاره سوابق قبلی و متعددی در اینجور جنجالها با الفاظ و ادبیاتی زشت و متهم کننده چه در تالار بورس به دفعات ( که شمارش از ذهن من خارجه!) و چه در این سایت در همین مدت کوتاهی که اومده داره طرف باید بفهمه که اولا با این رفتار زشت و حمله به بزرگان خودش را نمیتونه بزرگ کنه دوما اینجا تالار بورس شلم شوربا و بی دروپیکر نیست که بهش اجازه بدند آزادانه رفتار چندش آور قبلی خودش را در اینجا هم ادامه بده
      ارادت
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• یوناس
        عضو عادی
        • May 2020
        • 48

درود
        جناب تمام یه پیام خصوصی دادم خدمتت

نظر

• cumpi
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 85

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post

Gefällt 1.745 Mal

• iranintltv
            Verifiziert

اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال نشان می‌دهد بخشی از وزارت دفاع، سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) بانک مرکزی را برای تامین منابع ارزی و ریالی مورد نیاز سپاه قدس به خدمت گرفته و برای این منظور در حجم ده‌ها میلیون دلار و یورو از صرافی‌های مختلف استفاده می‌کند.

یکی از مدیران ارشد سیستم بانکی کشور که این اطلاعات را به شرط محفوظ ماندن نامش در اختیار ایران اینترنشنال گذاشته، می‌گوید این مجموعه برای دریافت ارز از سامانه نیما، از نام و مدارک صرافی‌های مجاز استفاده کرده و قراردادهای صوری به بانک مرکزی ارائه می‌دهند. به گفته این منبع، «بانک مرکزی با آگاهی به صوری بودن این قراردادها، تخصیص ده‌ها میلیون دلار از پول‌هایی که به مردم ایران تعلق دارد و باید برای تجارت مستمر در اختیار تاجران و بازرگانان کشور در حوزه واردات قرار بگیرد، را برای عوامل وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه امکان‌پذیر می‌سازد.»
            به گفته عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی، از ابتدای سال جاری، ۱۵ میلیارد دلار ارز برای واردات از محل ارز صادرکنندگان در سامانه نیما تامین شده است.

اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال نشان می‌دهد از این فرآیند به صورت عمده در راستای تبدیل ریال به دلار از سوی بخشی از نیروهای حاکمیتی در ایران و به منظور تامین ارز مورد نیاز نیروی قدس استفاده شده است.

بنا بر همین اطلاعات، غلامرضا پناهی، معاون امور ارزی بانک مرکزی، انجام این معاملات صوری را تایید کرده است. مدیر بانکی که با ما صحبت می‌کرد، می‌گوید استفاده نیروی قدس از سامانه نیما در چنین حجمی، آسیب چشمگیری بر نرخ ارز وارد می‌کند و باعث کاهش تامین ارز مورد نیاز برای واردات کالا و دارو می‌شود.
            به گفته این منبع بانکی، این نقل و انتقالات را معاون آماد، تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع برای نیروی قدس از طریق مجموعه‌ای از صرافی‌های وابسته یا در پیوند با آن، هماهنگ می‌کند: «سردار سپاهی سیدحجت‌لله قریشی، معاون آماد و تحقیقات صنعتی وزارت دفاع و رضاقلی اسماعیلی از همکاران او در وزارت دفاع، دو مقام عالی‌رتبه‌ای هستند که به صورت مستقیم با این صرافی ها ارتباط دارند.»
            از گفته‌های این مقام عالی‌رتبه بانکی و اطلاعاتی درباره تبادلات ارزی می‌توان نتیجه کلی‌تری هم گرفت. وضعیت بحرانی فعلی اقتصاد در ایران، شاید بیش از همه ناشی از فساد متراکمی است که برآیند همدستی نهادهای نظامی و اقتصادی برای اهدافی است که نظام حاکم ورای خواست و بی‌ارتباط با منافع عمومی مردم دنبال می کند.[COLOR=rgba(var(--f52,142,142,142),1)]2 Std.[/COLOR]

خداوند هدایتشون کند
          شاید بخاطر همین هست که دارن تایپیک ها رو مسدود میکنن

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4132

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
            سلام
            جدید بودن id در سایت بورسی، ارتباطی به سابقه در بورس نداره

اگر دنبال حق و حقیقت هستید بنابراین باید از انتقاد و تحلیل خوشحال باشید

اتفاقا بیشترین ضرر و زیان و بدبختی که نصیب خیل عظیم تازه سهامدارن شده از به اصطلاح اساتید قدیمی است که شما از آنها طرفداری می کنید

دقیقا به همین دلیل بود که در سایت تالار بورس، نارنجی کردن کاربران را حذف کردند تا مبادا کسی بابت نارنجی یا قرمز بودن یک id از روی دست آنها خرید کند و بدبخت شود

من قبل از مسدود شدن توسط شما، خودم از سایت خواهم رفت
            قسمت های بولد شده حرف دل منم هست دوست ناشناس
            در ضمن کسی اینجا عضو نشده تا کسی را تخریب کنه ( که یکی از مدیران سایت مدعی شده ) اونم کسانی که اصلا نمیدونیم کی هستند از جمله سرقفلی دار این تاپیک که که به گفته خودش اختصاصی ایشون است !!!!!!!
            در دنیای واقعی هم دنبال این بچه بازی ها نیستیم چه رسد به مجازیش . بدخواه هیچ کسی هم نبوده و نیستیم . فقط از انتقاد هراسی نداریم

منم اگر بدانم قصد بستن دهان یا مسدودی باشد از مدیران این سایت استدعا دارم قبل از مسدودی در پیام خصوصی خبر بدهند تا رفع زحمت کنیم
            حضور در این فضای مجازی برا من نوعی 1 ریال در ارزش پرتفوی خودم موثر نیست و هرگز هدفی در راستای منافع شخصی نیست . بود و نبودن در این راستا نیست . اگر چنین هدفی بود راه های خیلی خیلی بهتر از این ها مهیاست
            چون ایشون معتقد است هر کی نگران سهامداران است بره خیابان پاستور . گویا انتقاد اینجا مشکل داره
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/13, 01:58.

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

تحلیل های این تاپیک در حد تحلیل امروز صف خریده بخرید و امروز صف فروشه بفروشید هست . خیلی تاپیک جدی نیست که بعضیا روش حساسید .

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

بجای تحلیل نفرات و اعضاء به تحلیل سهام و شرکت ها بپردازید.
                (چه تحلیل خرید و فروش ، چه تحلیل بنیادی یا تکنیکال و...)

و یاد بگیریم شاکر باشیم از هر کسی که چیزی می تونه یادمون بده ، اگر بنظرمون مفید نیست کافیه دوری کنیم.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• arsenal2009
                  عضو فعال
                  • Jun 2015
                  • 356

من امیدوارم جناب تمام از رفتار عده ای قلیل دلگیر نشوند و به نوشتن ادامه بدهند. من به شخصه تشکر میکنم از ایشان به خاطر سهم های عالی که معرفی کردند که اکثرا بازدهی عالی داشتند . خودرویی دو روزی هست که منفی هست شستا مدتی هست درجا میزنه .تاپکیش از ۱۲۰۰ همچنان می تازد .تبرک و بایکا و کسرام بازدهی خوب داشتند زدشت امروز هم یک مثبت ۱۰ دیگه خورد.
                  دوستان منتقد گاهی اوقات سکوت بهترین گزینه هست .

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

من بنظرم جناب تمام خیلی خوب مینویسند تحلیلهای خوب هم دارند و وارد هستند به بازار

اما سهامی که قصد دارند فقط با چند درصد نوسان گیری معامله کنند بهتر است که در یک فروم عمومی بخاطر گیر کردن افراد تازه وارد اصلا اسمی از ان برده نشود

سهمی بیشتر تحلیل شود که قابلیت سهامداری بلند مدت و عدم حبابی بودن و ریسک کمتر دارد برای همه

من خودم خیلی سهام ممکن هست بقصد نوسان بخرم اما چون ان سهام ریسک بالا یی داره از نظر بنیادی و تکنیکال اصلا در فروم اسم ان هم نمیبرم

یک کم این مراعاتها شود مبحث عالی میشود البته قصد دخالت نداشتم فقط یک اظهار نظر بود

انشالله که استاد تمام برگردد و با قدرت به تحلیلها ادامه دهد
                    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

این دوستانی که اینقدر مشکل دارند ما ندیدیم دوتا سهم درست و حسابی هم معرفی کرده باشند!! به قصد تخریب حرف زدن آسونه انتقاد سازنده دارید بسم ا.. و گرنه تمام یا سایر دوستان برای سهامی که نام میبرند بدهکار کسی نیستند چه بسا فقط یک سرنخ هست برای اهل فن. باز دمشان گرم بهتر از خیلی هایی هستند که 24 ساعت کارشان تخریب هست.
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست ، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست . با وضعی که پیش اومده دیگه نه میشه چیزی نوشت نه دیگه حوصله ای برای نوشتن هست دوستان کمی مراعات کنید کسی اینجا مقروض ما نیست و یا تعهدی نداره که بخواد بیاد تجربیات ، دانش و اطلاعاتش رو به ما برسونه اگر هم میکنه فقط و فقط لطف کرده اگر نوشته ای باب میل نبود یا حتی اصلا غلط بود نخونید و از کنارش بگزرین دیگه توهین چرا ؟ بالاخره تو صدتا مطلب ممکنه چندتا انگشت شمار هم درست در نیاد اینجور برخورد و توهین انصافه ؟ من البته از مدیریت هم با نهایت احترام گله مندم . اگه وضع به همین صورت پیش بره دیگه هیچکس اینجا چیزی نمینویسه .
                        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

من البته از مدیریت هم با نهایت احترام گله مندم . اگه وضع به همین صورت پیش بره دیگه هیچکس اینجا چیزی نمینویسه .
                          درود و خسته نباشی خدمت مدیران پر تلاش کاملا با صحبت دوست گرانقدر جناب اسنو موافقم مواظب باشیم کاری نکنن بعضی از دوستان که خدای نکرده این تصور بوجود بیاد که یکسری آگاهانه میخواهند این سایت هم دچار سایت همسایه بشه ببینید به چالش کشیدن و انتقاد کردن درست که در جهت رفع مشکل باشه خیلی هم خوب هست اما اگر در جهت تخریب و توهین به عزیزانی که سالها در این فروم زحمت کشیدن باشه مدیریت باید شدید برخورد کنه که خدای نکرده اینجا تبدیل به چت و احوالپرسی و ناهار چی خوردی نشود و اجازه ندهند از محتوا تهی شود

نظر

• لاکی لوک
                            عضو جدید
                            • Dec 2011
                            • 18

جناب تمام از شما انتظار میرود همچون گذشته با اظهار نظر های مطرح شده در یک فروم عمومی که امری اجتناب نا پذیر است بصورت حرفه ای برخورد کنید . با تشکر

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

اگر بلند مدتی و میان مدتی نیستید، سهمتون را در روزهای مثبت همراه نوسانگیرها و بازارگردانها بفروشید،
                              در منفی های بازار سهمتون را تقدیم اینها نکنید.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                قسمت های بولد شده حرف دل منم هست دوست ناشناس
                                در ضمن کسی اینجا عضو نشده تا کسی را تخریب کنه ( که یکی از مدیران سایت مدعی شده ) اونم کسانی که اصلا نمیدونیم کی هستند از جمله سرقفلی دار این تاپیک که که به گفته خودش اختصاصی ایشون است !!!!!!!
                                در دنیای واقعی هم دنبال این بچه بازی ها نیستیم چه رسد به مجازیش . بدخواه هیچ کسی هم نبوده و نیستیم . فقط از انتقاد هراسی نداریم

منم اگر بدانم قصد بستن دهان یا مسدودی باشد از مدیران این سایت استدعا دارم قبل از مسدودی در پیام خصوصی خبر بدهند تا رفع زحمت کنیم
                                حضور در این فضای مجازی برا من نوعی 1 ریال در ارزش پرتفوی خودم موثر نیست و هرگز هدفی در راستای منافع شخصی نیست . بود و نبودن در این راستا نیست . اگر چنین هدفی بود راه های خیلی خیلی بهتر از این ها مهیاست
                                چون ایشون معتقد است هر کی نگران سهامداران است بره خیابان پاستور . گویا انتقاد اینجا مشکل داره
                                جناب سیتی،هر چند وقت یک بار جناب تمام یه تحلیل اینجا می گذاشتن،به لطف جنابعالی،ایشون بی خیال نوشتن شدن، حالا لااقل یکی دو تا تحلیل از خودت بذار ،تا استفاده کنیم و این تاپیک از معطلی دربیاد:D

نظر

در حال کار...
                                X