تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

چشم بازار الان شپنا و شستا شده
    و خدارو شکر قدرت خریدار در صف خرید این دو سهم بالاست و این نشانه خوبی است
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

صف فروش کسرام باز شده قبلا گفتم بازیگرش دیگه توان قبل نداره من دیگه چشم ازش آب نمیخوره
      مراقب باشید
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• PERSiA
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 71

جناب تمام تو خودرویی ها خبری شده ؟

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
          جناب تمام تو خودرویی ها خبری شده ؟
          خبر همون داستان قبلی است
          یعنی دولتی ها میخوان بازار بالا بیارن و جبهه مخالف نمیخواد
          انشالله که زور دولت به این گروهها بررسه و بازار را چند وقتی مثبت نگه دارن
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2014
            • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            با توجه به اینکه بحث افزایش شدید قیمت انرژی صنایع را همه فهمیدن و کانالهای تلگرامی هم سعی در تلطیف اون دارن پس اگر بازار فردا در منفی و شاید با صفهای فروش آغاز شد تعجب نکنید چون درسته که میگن تاثیر روی سودش خیلی زیاد نیست و کلی عدد و رقم در آوردن ولی این اعداد ارقام را کسی بهش توجهی نمیکنه خصوصا که قالب تازه واردها کلا بلد نیستن این تحلیل‌ها را مطالعه کرده و متوجه بشن
            ولی به نظرم قبل از اینکه مال خودتون را فردا آتیش کش کنید و سرخطی صف فروش بزنید کمی تعقل و تفکر کنید به نظر من فردا حتی اگر جو بازار خراب باشه بازم فروش در منفی 5 به صلاح نیست و قیمت‌های بالاتر هم میشه فروخت
            بازم تایید میکنم در حین گرم کردن انگشتان مبارک برای سرخطی زدن فردا کمی هم تفکر کنید

متاسفانه هرکس هر اخلاقی و رفتاری داره را در این تاپیک جستجو میکنه
            ما در همین تاپیک زیاد بوده سهمی داشتیم ولی کسی پرسیده حقیقت بهش گفتیم مثلا نمونه آخر‌ حتوکا در حالی که هنوز سهامدارش بودم سهم قفل صف فروش بود پرسیدن گفتم بازیگرش دیگه پول نداره حد ضرر زد خارج بشید
            یا کلی سهم بوده خریده بودم ولی همینجا گفتم به فلان دلیل دیگه خوب نیست
            چرا راحت میشه دیگران را قضاوت کرد
            تا ‌اطلاع ثانوی هیچ اعلامی از خریدهای خودمون در این سایت [B]انجام نمیدیم فقط تحلیل ارائه میدیم اگر بازم کسی آمد و تهمت زد تحلیل هم نمی زاریم تا دیگه کسی ناراحت نشه[/B]
            سلام .ارادت من به شما بسیار زیاد هست و از نوشته های شما همیشه استفاده کردم.

اما حرف حقیقت را باید گفت و به نظر من اصلا دلخوری نداره . اشتباه همیشه وجود داره ولی عدم پذیرش اشتباه اصلا جالب نیست.

واقعیت اینکه نوشته دیشب شما (حداقل به دلیل معاملات خیلی خوب معاملات آخر وقت چهارشنبه) حیرت آور بود . به خصوص از جانب تحلیلگر قابلی مثل شما.

ارادت مجدد

نظر

• Hssn_mohammadi
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 220

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

اما حرف حقیقت را باید گفت و به نظر من اصلا دلخوری نداره . اشتباه همیشه وجود داره ولی عدم پذیرش اشتباه اصلا جالب نیست.

واقعیت اینکه نوشته دیشب شما (حداقل به دلیل معاملات خیلی خوب معاملات آخر وقت چهارشنبه) حیرت آور بود . به خصوص از جانب تحلیلگر قابلی مثل شما.

ارادت مجدد
              سلام
              الان معما تا حدی می شه گفت حل شده، دیشب نظر می دادید موثرتر بود

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

ارادت مجدد
                سلام
                شما خیلی لطف دارید
                اما یکی ازنقاط قوت معامله گر اینه که بتونه حتی بر خلاف پرتفوی خودش
                حرف بزنه عرض کردن شبندر فروختم چرا که کاملا مشخص بود مثل شپنا نمیتونه معامله کنه پس شپنا را نگه داشتم
                ولی بحثهای سیاسی و آزیر خطر و درگیری مجدد بین دولت و مجلس باعث شد نسبت به کلیت بازار اصلا خوشبین نباشم الانم 30 درصد نقد هستم نه برای نگه داری سهامم اصرار و تعصب دارم نه برای خرید مجدد سهمی
                راز ماندگاری در بازار انعطاف داشتن است و شنیدم تمام نظرات چه هم جهت پرتفوی باشه چه خلاف جهت و راه رسیدن به این مهم قبول کردن نظرات مخالف و شاید گفتن حرفهایی مخالف پرتفوی
                برای من زیاد اتفاق افتاده در صف فروش سهمی را فروختم فهمیدم اشتباه کردن در صف خرید همان روز مجدد خریدم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                  سلام
                  الان معما تا حدی می شه گفت حل شده، دیشب نظر می دادید موثرتر بود
                  ذوست عزیز آخرین چیزی که از نوشته من میشه استباط کرد ادعایی در جهت پیشگویی کردن هست .

منظور دقیق من به وضوح این بود که اشتباه در تحلیل و پیش بینی در هر صورت وجود داره و پذیرش اشتباه عالی است و دلخوری از انتقاد آنچنان موضوعیتی نداره.

به نظرم این بحث رو به انتها برسونیم.

ارادت.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                    سلام تمام جان

از حتوکا خبرجدیدی ندارید نمی دونید چه برنامه ای برای باز گشاییش دارند ممنون
                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=425

سهم سود خوبی داده بهتره کم کم سیو سود پله ای کنید

وقتی این مطلب در جواب دوستی دادم در حالی که هنوز خودم سهامدار حتوکا بودم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

سلام
                      شما خیلی لطف دارید
                      اما یکی ازنقاط قوت معامله گر اینه که بتونه حتی بر خلاف پرتفوی خودش
                      حرف بزنه عرض کردن شبندر فروختم چرا که کاملا مشخص بود مثل شپنا نمیتونه معامله کنه پس شپنا را نگه داشتم
                      ولی بحثهای سیاسی و آزیر خطر و درگیری مجدد بین دولت و مجلس باعث شد نسبت به کلیت بازار اصلا خوشبین نباشم الانم 30 درصد نقد هستم نه برای نگه داری سهامم اصرار و تعصب دارم نه برای خرید مجدد سهمی
                      راز ماندگاری در بازار انعطاف داشتن است و شنیدم تمام نظرات چه هم جهت پرتفوی باشه چه خلاف جهت و راه رسیدن به این مهم قبول کردن نظرات مخالف و شاید گفتن حرفهایی مخالف پرتفوی
                      برای من زیاد اتفاق افتاده در صف فروش سهمی را فروختم فهمیدم اشتباه کردن در صف خرید همان روز مجدد خریدم
                      دقیقا اینها همان است که همیشه از شما سراغ داریم و مزیت نگاه شما به بازار هست.@};-
                      سپاس از شما و شخصا خواهشمندم به روال سابق ادامه بدین . اینجا محل خیلی خوب و متمایزی برای ابراز نظرهای فنی خوب ، چه موافق و چه مخالف هست.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

یه مطلب دیگه بگم( میترسم باز بگن چون فروخته میخواد جو سازی کنه سهم تخریب بشه)
                        ولی میگم چون چند صفحه قبل گفتم انتظار دارم شبندر در ادامه از شپنا جلو بزنه
                        ولی معاملات چند روز گذشته اصلا این حرف منو تایید نکرد
                        حرف قبلی خودم پس میگیرم ظاهرا بازار میخواد به شپنا و شستا به چشم لیدر نگاه کنه و کرده
                        انشالله که باز یکی نیاد بگه حالا که شبندر فروخته رفته شپنا داره تبلیغ شپنا میکنه
                        خدارو شکر این سهام اینقدر بزرگ هستن که با کامنتهای من و 10 تا مثل من هم تکون نمیخورن
                        من یک دونه هم شستا ندارم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Hssn_mohammadi
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 220

ذوست عزیز آخرین چیزی که از نوشته من میشه استباط کرد ادعایی در جهت پیشگویی کردن هست .

منظور دقیق من به وضوح این بود که اشتباه در تحلیل و پیش بینی در هر صورت وجود داره و پذیرش اشتباه عالی است و دلخوری از انتقاد آنچنان موضوعیتی نداره.

به نظرم این بحث رو به انتها برسونیم.

ارادت.
                          اگر نوشته دیشب جناب تمام برای شما حیرت آور بود خوب بود قبل از بازار اعلام می کردید و قبل مشخص شدن کلیت بازار. الان اما به نظرم اظهار نظر ملایم تری می طلبید
                          من به شخصه از شما هیچ مورد نامناسبی ندیدم و قطعا کاربر مبادی آدابی هستید. دلیل نظر دادن من کاستن از فشار روانی بود که به صاحب تاپیک وارد می شه. قبلا هم یک کاربر دیگه ایشون رو به واسطه تغییر تحلیل مورد انتقاد قرار داد در صورتی که چه بسیار و خصوصا اخیرا اتفاق افتاده جهت یک سهم یا کلیت بازار در دو روز متوالی متفاوت باشه و به تَبَع اون تحلیل متضاد تایید بشه. با عنایت به اینکه جناب تمام به عنوان شخصی که تحلیل کوتاه مدت داره شناخته شده.
                          آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2021/01/30, 12:36.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

از صبح تا الان دلار 800 تومان ارزان شده
                            کاهش تنش ها کاملا مشهوده انشالله که جو آرام فعلی در فضای سیاسی داخلی و خارجی ادامه دار بشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

دلار
                              یه موج شماری 15 ساله نشون میده دلار اکنون در موج 5 قرار گرفته
                              موج اول که بازدهی 330 درصدی داشته
                              موج دوم اصلاح 30% داشته
                              موج سوم بازدهی 555% داشته
                              موج 4 اصلاح 50% تجربه کرده
                              و اکنون در موج5 قرار گرفتیم که تا امروز بازدهی 220% داشته
                              موضوع جالب اصلاح صورت گرفته و استارت اصلی موج 1 و موج3 میباشد که در زمان حدودا 5 ساله انجام شده و بیشترین بازدهی و رشد در این دو موج 3 و 1 در زمانی یک تا یکسال و نیم انجام گرفته
                              اما موج 5 از لحاظ زمانی بسیار سریع شکل گرفته و استارت اصلی موج 5 بعد از یکسال شروع شده
                              حالا پیشبینی اینکه این موج در چه قالبی شکل بگیره خیلی سخته
                              به نظر من ما در انتهای موج 3 از موج 5 اصلی قرار گرفتیم زمان ایجاد موج 4 میتونه کوتاه و بین 6 ماه تا 1 سال باشه
                              حالا اینکه چه خبری یا اتفاقی میتونه اتمام قطعی موج 3 و شروع موج 4 باشه را نمیدونیم (شاید انتخاب جو بایدن )
                              اما به نظر من اگر موج 4 ایجاد بشه اصلاح این موج میتونه حدودا 30% و در محدوده 22-24 تومان تمام بشه
                              درآخر دعا میکنیم که موج 5 از موج 5 اصلی هیچ وقت ایجاد نشه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=293
                              این تحلیل در زمانی که دلار داشت در محدود 32 تومان بازی می‌کرد نوشته شد و فعلا در محدوده 22 تا 24 تومان در حال بازی کردن است
                              این تحلیل در مهرماه ارائه شد
                              هنوز از نظر من کاملا معتبر است اما
                              اگر یک توافق ایجاد بشه انتظار دارم برای مدتی کوتاه قیمت‌های پایینی هم دیده بشه شاید زیر 18 تومان اگر این چنین شد پیشنهاد میشه مقداری از سرمایه را به سکه و دلار اختصاص بدیم
                              اون موج 5 که امیدوارم هیچ وقت ایجاد نشه اگر ایجاد شد
                              دیگه خیلی از دارایی هایی که داریم احتمالا به کارمون نمیاد
                              خصوصا ملک.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

دلار صرافی بانک ملی
                                نمودار نشون میده که در برخورد با روند صعودی 4 ساله واکنش نشون داده و به سمت سقف مثلث نزولی حرکت کرده در صورت شکستن این سقف و تثبیت شدن روی آن در محدود
                                24200 تومان باید منتظر لمس مجدد سقف 32 هزار تومانی باشیم و در صورتی که نتونه از سقف مثلث عبور کنه و به روند صعودی برخورد کنه و اون در محدوده 22400 تومان بشکنه برای مدت طولانی نمیتونه اعداد بالای 23 تومان تجربه کنه و به سمت کف مثلث در 18 هزار تومان حرکت خواهد کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X