تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
باید قبول کنیم این دامنه نامتقارن داره اعتبار نمودارها را کاهش میده
نمیدونم باید بازار با این دستکاری کنار بیارد یا باید صبر کنه این دوره از بازار تمام بشه و به روال قبل برگردیم
یکی از نکات منفی دامنه نوسان جدید عدم جذاب بودن خرید از منفی 2 است
مثال شپنا در کوتاه مدت حدودا 50 درصد رشد کرده حالا باید 10 درصد اصلاح کنه تا برای خرید جداب بشه ولی این 10 درصد یک هفته طول میکشه و در این روزها اگر جمع نشه فشار فروش را بیشتر هم میکنه
امروز شپنا گزارش خوبی هم داد و فردا گزارشات هم در صف های فروش 2 درصد محک خوبی میخورن که ببنیم یان اخبار مثبت میتونه بسوزه یا نهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
حجم کل معاملات با کاهش شدید به محدود 7500 میلیارد تومان رسید
و امروز خیلی از سهامها حجم مبنا را هم پر نکردنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دلار رفت روی 26 تومان
پالایشی ها گزارشات عالی دادن
کلیات بودجه کشور تصویب شد
هزینه آب و برق و گاز واحدهای تولید ثابت ماند
فردا بازار برای مثبت شدن بهانه های خوبی داره
ببینیم چیکار میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدلار رفت روی 26 تومان
پالایشی ها گزارشات عالی دادن
کلیات بودجه کشور تصویب شد
هزینه آب و برق و گاز واحدهای تولید ثابت ماند
فردا بازار برای مثبت شدن بهانه های خوبی داره
ببینیم چیکار میکنه
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postباید قبول کنیم این دامنه نامتقارن داره اعتبار نمودارها را کاهش میده
نمیدونم باید بازار با این دستکاری کنار بیارد یا باید صبر کنه این دوره از بازار تمام بشه و به روال قبل برگردیم
یکی از نکات منفی دامنه نوسان جدید عدم جذاب بودن خرید از منفی 2 است
مثال شپنا در کوتاه مدت حدودا 50 درصد رشد کرده حالا باید 10 درصد اصلاح کنه تا برای خرید جداب بشه ولی این 10 درصد یک هفته طول میکشه و در این روزها اگر جمع نشه فشار فروش را بیشتر هم میکنه
امروز شپنا گزارش خوبی هم داد و فردا گزارشات هم در صف های فروش 2 درصد محک خوبی میخورن که ببنیم یان اخبار مثبت میتونه بسوزه یا نهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
گزارشات سود شرکت های پالایشی صرفا باعث تعدیل p/e بالای آنها خواهد شد . p/e منصفانه حدود 6 تا 7 خواهد بود . قیمتها پیشخور شده
نظر
-
با جو خرابی که ایجاد شده و صفهای فروشی که حتی حجم مبنا را پر نمیکنن
احتمالا سازمان مجبور میشه خیلی زود این قانون مسخره دامنه نوسان را کنسل کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Postگزارشات سود شرکت های پالایشی صرفا باعث تعدیل p/e بالای آنها خواهد شد . p/e منصفانه حدود 6 تا 7 خواهد بود . قیمتها پیشخور شده
برادر من شما که سهم نداری چرا میایی اینجا؟ توی پستت راجع به فملی هم گفتم
p/e را میگی 6 و 7 خوبه ،مگه 4 سال پیشه؟ الان کسی سهم می خره سر سال بره سود بگیره؟ برو پولت را بگذار بانک حالش را ببر[COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
خودرو،خگستر،خزامیا،خپارس تا این لحظه حتی به اندازه حجم مبنا هم معامله نشده
و این در اکثر سهامهای بازار دیده میشه
این ها از برکات دامنه نوسان 2 درصدی استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postگزارشات آن چنان خوب نیست! به قول شاعر شما مو می بینی و بقیه پیچش مو!
گزارش امروز شبندر هم ممکنه فردا بسوزه
شبریز هم یک تنه داره میجنگه معلوم نیست میتونه دوام بیاره یا نه (خدا پشت و پناهش)خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط آقا سید پست شده است View Postکلیات بودجه تصویب شده اما آیا ممکن نیست آب و برق و سوخت و ...،هنگام بررسی در صحن مجلس ،شبیه به اون چیزی که در کمیسیون تلفیق تصویب شد،تغییر کنه؟
نظر
-
جناب تمام هفته بعد رو چطوری پیش بینی میکنید ؟بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخودرو،خگستر،خزامیا،خپارس تا این لحظه حتی به اندازه حجم مبنا هم معامله نشده
و این در اکثر سهامهای بازار دیده میشه
این ها از برکات دامنه نوسان 2 درصدی است
جناب تمام معامله نشده دلیلش نوسان 2 درصدی نیست
دلیلش عدم حمایت حقوقی هاست
خدا میدونه دوباره چه مرگشون هستسلام
نظر
نظر