تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    جناب تمام هفته بعد رو چطوری پیش بینی میکنید ؟
    به نظر من بازار در تب و تاب 3 اسفند و اما اگرهای برجام بازم گیج میزنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
      سلام
      جناب تمام معامله نشده دلیلش نوسان 2 درصدی نیست
      دلیلش عدم حمایت حقوقی هاست
      خدا میدونه دوباره چه مرگشون هست
      سلام
      واقعیت اینکه حقوقی ها تنهایی زورشون با بازار نمیرسه
      اگر حقیقی ها نخرن حقوقی ها تنهایی نمیتونن بازار جمع کنن
      وقتی سهمی که 50 درصد رشد کرده و فقط 2 درصد افت داشته برای حقیقی ها جذابیتی برای خرید نداره
      الان بازار با این مشکل مواجه شده
      باید به نوعی سهم را برای خرید حقیقی ها جذاب کنن
      و اگر قرار باشه سهامی اصلاح کنه و یک هفته تو صف فروش باشه و 10 درصدافت کنه اون وقت جو کلی را خراب کرده و خریداران بیشتری را از بازار فراری داده
      کلا این دامنه نوسان برای خروج با استرس کمتر حقیقی ها خیلی خوبه
      ولی پول زیادی از بازار خارج میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

برجام
        نظر شخصی.
        از نظر ما بایدن به برجام برخواهد گشت
        و احتمالا در ابتدا بدون پیش شرط و برخلاف نظر همگان بدون چالش خاصی وارد برجام خواهد شد و در ابتدا امتیازات خوبی هم به ایران خواهد داد
        در ادامه با عضو برجام شدن مجددا دارای امکان اقدام اجرایی در عمل به مکانیزم ماشه خواهد شد.
        به مرور فشار بر ایران برای برنامه های موشکی و حقوق بشر و مسائل منطقه ای را آغاز خواهد کرد
        در صورت همراهی ایران توافقات دیگری منعقد خواهد شد
        در غیر اینصورت به بهانه ای که بعد ها آنرا ایجاد خواهد کرد مکانیزم ماشه را فعال خواهد کرد
        از نظر ما تنها علت بازگشت آمریکا به برجام اجرا کردن همین مکانیزم ماشه است تا به واسطه آن هزینه های مقابله با ایران را برای خودکاهش دهد.
        ....
        از لحاظ اقتصادی ما طی ماه‌های آینده شاهد بازشدن اندکی از گره های اقتصادی خواهیم بود و به طبع آن کاهش نرخ دلار و طلا، ماشین، ملک، و مایحتاج مردمی
        اما این خوشی دوام زیادی نخواهد داشت
        در ادامه فشار آمریکا به ایران نرخ طلا و دلار و مایحتاج غذایی کشور رشد دوباره را آغاز خواهد کرد
        ولی ملک و زمین شاید برای مدتها خاطرات خوش گذشته را تکرار نکند.
        جنس افزایش نرخها و تورم در دوره جو بایدن با گذشته متفاوت خواهد بود
        در این دوره دارایی های پورتابل که قابلیت جابجایی دارن ارزشمند و دارایی های ثابت که امکان معامله سریع و جابجایی را ندارند فاقد ارزش خواهند بود.
        1399/11/30
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          برجام
          نظر شخصی.
          و احتمالا در ابتدا بدون پیش شرط و برخلاف نظر همگان بدون چالش خاصی وارد برجام خواهد شد و در ابتدا امتیازات خوبی هم به ایران خواهد داد
          در ادامه با عضو برجام شدن مجددا دارای امکان اقدام اجرایی در عمل به مکانیزم ماشه خواهد شد.
          به مرور فشار بر ایران برای برنامه های موشکی و حقوق بشر و مسائل منطقه ای را آغاز خواهد کرد
          در غیر اینصورت به بهانه ای که بعد ها آنرا ایجاد خواهد کرد مکانیزم ماشه را فعال خواهد کرد
          از نظر ما تنها علت بازگشت آمریکا به برجام اجرا کردن همین مکانیزم ماشه است تا به واسطه آن هزینه های مقابله با ایران را برای خودکاهش دهد.
          ....
          از لحاظ اقتصادی ما طی ماه‌های آینده شاهد بازشدن اندکی از گره های اقتصادی خواهیم بود و به طبع آن کاهش نرخ دلار و طلا، ماشین، ملک، و مایحتاج مردمی
          در ادامه فشار آمریکا به ایران نرخ طلا و دلار و مایحتاج غذایی کشور رشد دوباره را آغاز خواهد کرد
          در این دوره دارایی های پورتابل که قابلیت جابجایی دارن ارزشمند و دارایی های ثابت که امکان معامله سریع و جابجایی را ندارند فاقد ارزش خواهند بود.
          1399/11/30
          با بخش زیادی از این تحلیل شما توافق دارم. هرچند در جزئیات که البته با خطا هم همراه هست شاید رخدادهای دیگری یا وضعیت دیگری نزدیک به اینها که شما فرمودید هم رخ بده ولی کلیت همین هست که گفتید!
          به نظر من محتمل ترین حالت این هست که بایدن به برجام برمیگرده ولی جوری که به نفع آمریکا باشه تا ایران! یعنی به برجام اوباما برنمیگرده . عملا هم برجام اوباما اصلا وجود نداره که کسی بهش برگرده. این یعنی برداشته شدن تحریمها بخصوص در عمل بسیار بسیار بعیده! آمریکا به برجام برمیگرده ولی تحریمها سرجاش میمونه!

به نظرم گام به گام یا چیزی شبیه اون رخ میده و طرفین در یک بازه زمانی مثلا به برجام برمیگردن. ولی اتفاق اصلی که می افته بایدن صرفا یک امتیازات محدودی میده که طرف ایرانی هم مشکلات اساسی خودش رو اندکی حل کنه و هم طرف ایرانی مشروعیت و بهانه داخلی برای انجام تمام تعهداتی که کاهش داده داشته باشه.
          اونوقت در نهایت ما آمریکایی خواهیم داشت که ظاهرا وارد برجام شده ولی تحریم ها اکثرا سر جای خودش هست.
          بعدش حالا وقت این هست که ایران بره پای مذاکره برای امتیاز دادن. که احتمالا این نظام امتیازی نمیتونه بده! موشکی که قابل حل نیست. بخش زیادی از نیروهای نیابتی ایران هم قابل حل نیست. ولی بایدن با اهرم فشار درماندگی اقتصادی ایران و داشتن اجماع جهانی که با ورود به برجام و حمایت اروپایی ها بدست میاره دمار از روزگار جمهوری اسلامی درمیاره! بخصوص در جمع کردن دست و پای ایران از منطقه . چیزی که عربستان و اسراییل و حتی اروپا هم دنبالش هستند...
          اگر قرار به مذاکره بود که خوب بعد از برجام مذاکره میکردند! اگر قرار به حل و فصل مسائل بود که لازم نبود وایستن بایدن بیاد! بعد از همان فصل اول که با ورود امریکا به برجام رخ میده ، بقیه اش میشه فشار بر ایران برای مذاکره...یا مذاکره های طولانی ولی بی نتیجه! و زمانی که به همچنان به ضرر ایران خواهد گذشت. مگر اینکه داستانی رخ بده که معادلات کلهم به هم بریزه.
          مثلا شما فکر نکنید ندانسته وزیر اطلاعات از زبانش پرید که ایران را اگر به اون طرف هل بدهند و فلان! خیر! یا مثلا تولید اورانیوم فلزی...اینها همه برای اولین بار هست که داره رخ میده!
          ظاهرا طرف ایرانی با این سیاستها میخواد بازی رو عوض کنه که البته بعیده!

ولی در کل یک دوره خوشی موقت به احتمال بسیار زیاد خواهیم داشت که اون هم بیشتر روانی خواهد بود تا واقعیات بنیادی و ملموس اقتصادی. روابط اقتصادی نرمال ایران با برداشتن ظاهری تحریم ها درست نمیشه. اصلا خاصیت روابط اقتصادی اینطوری هست. مگر بعد از برجام اوباما چقدر روابط اقتصادی ایران گسترش پیدا کرد؟ عملا فقط مقداری دلار آزاد شد بعدش تمام شد رفت! این بار به مراتب کمتر از قبل خواهد بود. دست بالا بگیریم مثلا پولهای کره جنوبی آزاد میشه....یا چیزی در این حد..والسلام! برای همین مقدار هم اینطرف التماس داره میکنه! به این گنده گویی های عزیزان خیلی التفات نکنید! بی پولی فشار آورده اساسی!
          ولی این گشایش ها هرچی باشه دیری نخواهد پایید. ولی هرچی باشه واقعیته. یعنی نمیشه و نباید فراموش کرد که بالاخره یک گشایشی حاصل میشه. دوره ای که همین الان هم در داخلش هستیم. از انتخاب بایدن شروع شده در اصل! اثر روانی هست که داره کار میکنه وگرنه مسائل اقتصادی ایران و مشکلات بنیادی قرار نیست حل بشه. در هر صورت دورنمای فعلی این رو نشون نمیده.
          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/19, 02:21.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

وآرین سود ۹ ماهه را نسبت به پارسال از ۱۲ تومن به ۱۵۹ تومن رسونده، ۱۲۵۰ درصد افزایش
            در حالی که قیمت سهم را به خاطر مفت خری حراج تا ۴۰۰ پایین آوردن و حالا با بسته شدن حق گزارش را دادن
            سهم ۴۰۰ تومنی با سود ۹ ماهه ۱۵۹ تومنی ....

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2122

ولی این گشایش ها هرچی باشه دیری نخواهد پایید. ولی هرچی باشه واقعیته. یعنی نمیشه و نباید فراموش کرد که بالاخره یک گشایشی حاصل میشه. دوره ای که همین الان هم در داخلش هستیم. از انتخاب بایدن شروع شده در اصل! اثر روانی هست که داره کار میکنه وگرنه مسائل اقتصادی ایران و مشکلات بنیادی قرار نیست حل بشه. در هر صورت دورنمای فعلی این رو نشون نمیده

سلام کاملا این گشایش فقط برای دوران انتخابات خواهدبود تا دست وبال مردم کمی بازشده و نامزدها هله هله کنند ومردم راتشویق

نظر

• خوش نیت
                عضو عادی
                • May 2013
                • 237

برجام
                نظر شخصی.
                ....
                1399/11/30
                سلام جناب تمام

ممنون از تحلیل حضرت عالی فقط یک لطفی بفرمایید این 2 خط اخر رو یکم بیشتر توضیح بفرمایید جنس افزایش نرخ ها وتورم در دوره جوبایدن با گذشته متفاوت خواهد بود یعنی چه طور خواهد بود

دارایی های پورتابل که قابلیت جابه جایی دارن ارزشمند ودارایی های ثابت که امکان معامله سریع وجابجایی رو ندارند فاقد ارزش خواهند بود یعنی چه

اقا یکم زیر دیپلم توضیح بده ما هم بفهمیم عزیز /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

برجام

....

1399/11/30
                  اگه مکانیسم ماشه به این راحتی قابلیت فعال شدن رو داشت و این همه منافع هم برای امریکا داشت ،چرا ترامپ فعالش نکرد و ترجیح داد به جای فعالسازی مکانیسم ماشه ، از برجام بره بیرون؟:D

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    اگه مکانیسم ماشه به این راحتی قابلیت فعال شدن رو داشت و این همه منافع هم برای امریکا داشت ،چرا ترامپ فعالش نکرد و ترجیح داد به جای فعالسازی مکانیسم ماشه ، از برجام بره بیرون؟:D
                    ترامپ میخواست بگه هرچی در دوران اوباما بدست آمده بیخود هست. دلیلش این بود به نظرم. ضمن اینکه مکانیزم ماشه دنگ و فنگ زیاد داره. مربوط به تحریمهای سازمان ملل میشه . ولی ترامپ با یک امضا همه تحریمهای امریکا رو برگرداند که سریعتر بود.
                    ترامپ عملا میخواست به اسم خودش یک توافق با ایران بدست بیاره. مطمئن بود که دوره دوم هم رای میاره...و فکر میکرد وقت داره که توافق بهتری رو با ایران میکنه. حتی اگر توافق بهتری هم نمیکرد مهم نبود فقط به اسم خودش بود نه دموکراتها و اوباما. دنبال راه سریعتر بود. این اواخر کار هم نامه درخواست ماشه را داد که شورای امنیت مخالفت کرد . دیروز هم بایدن همون نامه بی خاصیت رو پس گرفت. و ملت هم امروز فکر کردن چی شده! دلار رو حراج کردن!!!!
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      ترامپ میخواست بگه هرچی در دوران اوباما بدست آمده بیخود هست. دلیلش این بود به نظرم. ضمن اینکه مکانیزم ماشه دنگ و فنگ زیاد داره. مربوط به تحریمهای سازمان ملل میشه . ولی ترامپ با یک امضا همه تحریمهای امریکا رو برگرداند که سریعتر بود.
                      ترامپ عملا میخواست به اسم خودش یک توافق با ایران بدست بیاره. مطمئن بود که دوره دوم هم رای میاره...و فکر میکرد وقت داره که توافق بهتری رو با ایران میکنه. حتی اگر توافق بهتری هم نمیکرد مهم نبود فقط به اسم خودش بود نه دموکراتها و اوباما. دنبال راه سریعتر بود. این اواخر کار هم نامه درخواست ماشه را داد که شورای امنیت مخالفت کرد . دیروز هم بایدن همون نامه بی خاصیت رو پس گرفت. و ملت هم امروز فکر کردن چی شده! دلار رو حراج کردن!!!!
                      حالا شما ناراحتی دلار چندغاز میاد پایین؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                        دلایل را دوستمان در بالا توضیح داد
                        ترامپ کلا دنبال مطرح کردن خودش بود و چون گفته بود از برجام خارج میشه خارج شد
                        و زیاد اهل فکر کردن به مسائل بعدی نبود
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                          سلام جناب تمام

ممنون از تحلیل حضرت عالی فقط یک لطفی بفرمایید این 2 خط اخر رو یکم بیشتر توضیح بفرمایید جنس افزایش نرخ ها وتورم در دوره جوبایدن با گذشته متفاوت خواهد بود یعنی چه طور خواهد بود

دارایی های پورتابل که قابلیت جابه جایی دارن ارزشمند ودارایی های ثابت که امکان معامله سریع وجابجایی رو ندارند فاقد ارزش خواهند بود یعنی چه

اقا یکم زیر دیپلم توضیح بده ما هم بفهمیم عزیز /.:biggrinsmiley.:/
                          سلام
                          فشارهای زیاد و بیشتر از چیزی که ترامپ وارد کرد فقط میتونه با اجماع جهانی ایجاد بشه
                          در این شرایط کسی به فکر ماندن در کشور نیست و هرچیزی را بتونه بفروشه و از کشور خارج کنه سریعا انجام میده
                          وضعیت کشور در این صورت فقط در صورتی میتونه دوام بیاره که جو شدیدا امنیتی باشه
                          در این حال و هوا کسی به فکر سرمایه گذاری نیست
                          اون قسمت از دارایی ها که قابلت نقد شوندگی دارن و یا میشه از کشور خارج کرد مثل طلا و دلار ارزشمند هستند
                          ولی در شرایط خراب کسی زمین و ملک نمیخره حالا کسی دوست داره برای ملک‌ی که داره متری 1 میلیارد هم قیمت بزاره مهم نیست کسی نمیخره
                          اونجاست که مردم ما تازه می‌فهمن برخلاف باور عمومی زمین و ملک هم میتونه بی ارزش باشه فقط شرایطش باید ایجاد بشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

حجم کل معاملات به رقم 6 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده
                            خیلی مشخصه که در سهام بزرگ حقوقی ها با توجه به آخر سال شدن به شددت نیاز مالی دارن و اگر سهمی سرش بالا بیاره شدیدا فروشنده میشه نمونه اش فملی امروز بود که حقوقی حسابی از خجالت بازار در آمد
                            صفهای فروش هم در سهام بزرگ جمع نشدن
                            به نظر سهام بزرگ فعلا با مشکل نقدینگی سهامداران عمده مواجه هستن و اگر مثبت بشن اونها فروشنده میشن نه به خاطر عدم ارزنده بودن بلکه به خاطر نیاز مالی حقوقی ها
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

حجم کل معاملات به رقم 6 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده
                              خیلی مشخصه که در سهام بزرگ حقوقی ها با توجه به آخر سال شدن به شددت نیاز مالی دارن و اگر سهمی سرش بالا بیاره شدیدا فروشنده میشه نمونه اش فملی امروز بود که حقوقی حسابی از خجالت بازار در آمد
                              صفهای فروش هم در سهام بزرگ جمع نشدن
                              به نظر سهام بزرگ فعلا با مشکل نقدینگی سهامداران عمده مواجه هستن و اگر مثبت بشن اونها فروشنده میشن نه به خاطر عدم ارزنده بودن بلکه به خاطر نیاز مالی حقوقی ها
                              فکر میکردم حداقل بزارن تا نیمه دوم ماه بازار یک نفسی بکشه بعد آبشاری بفروشن اصلا خیلی روزای سختیه اصلا نزاشتن بازار جون بگیره به غیر از پالایشی ها فکر میکنم این یک تله بود پول هایی که پارک شده بود رو بیارن بازار پنچر کنن
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• جواد4159
                                ستاره دار(2)
                                • Feb 2013
                                • 143

تا وقتی این قانون مسخره هستش فقط باید نقد ماند و هیچی نخرید و هرمثبتی تله هستش

نظر

در حال کار...
                                X